|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
16.9.2010 17:18:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

helouuu....

naute verjeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za južno za evo in mojga nardim govejo juhco...zame pa marelčne knedlčke...k onadva kao ne jesta bl trde hrane....user posted image user posted image user posted image in na koncu sm mogla dat knedlčke še kuhat, k sta mi vse pojedla...eva enga celga...brez sadeža...moj pa s sadeži vred...je reku, da gre tko fino po grlu da mu fulll paše.....

no vročina pa dons že cel dan med 38,2 in 38,5..pa kr dobre volje je, tko da ji nič ne zbijam..naj se telešček kar sam bori z virusi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvečer lahko da bo vročina še mal narastla tak da ji pol komot še daš kej za zbijanje..... super, da gre na boljše in da bolančka jesta pa magari tvoje knedleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
16.9.2010 17:29:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

helouuu....

naute verjeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za južno za evo in mojga nardim govejo juhco...zame pa marelčne knedlčke...k onadva kao ne jesta bl trde hrane....user posted image user posted image user posted image in na koncu sm mogla dat knedlčke še kuhat, k sta mi vse pojedla...eva enga celga...brez sadeža...moj pa s sadeži vred...je reku, da gre tko fino po grlu da mu fulll paše.....

no vročina pa dons že cel dan med 38,2 in 38,5..pa kr dobre volje je, tko da ji nič ne zbijam..naj se telešček kar sam bori z virusi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zvečer lahko da bo vročina še mal narastla tak da ji pol komot še daš kej za zbijanje..... super, da gre na boljše in da bolančka jesta pa magari tvoje knedleuser posted image user posted image user posted image user posted image

itaaakkk...sj nebi blo slabo da b jst včasih kakšno požrtijo zgrešila - preskočilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
16.9.2010 18:51:45   
sjmm
hej hoj!

mi smo popoldne kr med risankam..no, med risanko...CARSI...seveda in duploti prežvel...zdej bo pa kmal mau večerjice....mojga še ni..upam, da kmau pride

naloge smo spedenal...mau sm celo cot zložila..bo prec čez vikend manj dela

kva kej počenjate k je tkoooo lep vreme???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
16.9.2010 19:13:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

hej hoj!

mi smo popoldne kr med risankam..no, med risanko...CARSI...seveda in duploti prežvel...zdej bo pa kmal mau večerjice....mojga še ni..upam, da kmau pride

naloge smo spedenal...mau sm celo cot zložila..bo prec čez vikend manj dela

kva kej počenjate k je tkoooo lep vreme???user posted image

mi se igramo z baloni in smo videosmešnica zraven gledal........

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
16.9.2010 19:41:30   
Urša08
čer

Jaz sem zmatrana. user posted image

POpoldan smo se igrali z duploti, traktorji in sestavljankami. Men je pa ratalo clo juhco skuhat, pa kuhinjo pospravit, ful velikuser posted image . Tamaledva sta že v pidžamicah, pojedla sta večerjo - smo meli gres, sedaj še uhca pogledata, zobke umit, pravljica in spat. Potem grem pa jaz pod tuš in na kavč - komi čakam.

Petrušk mislim, da je Eva iz ta hudga vn. user posted image

Katjuša pridna si res. Sedaj ste pa res že skoraj v novem domeku user posted image user posted image user posted image

Sjmm super da je šel tvoj na govorilne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
16.9.2010 19:43:02   
Urša08
Petrušk teb sem še en odgovor dolžna glede Bleda. Nč nimamo na Bledu, smo samo dokaj blizu doma in gremo rada tja na sprehodka okol jezera, pa na tortico in kavicouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
16.9.2010 19:43:59   
Čebel@
čer

sva bila na sestanku v vrtcuuser posted image .....Hana je bila vmes pri tašči in se je mende vmes spomnila na naju in je začela jokatuser posted image .....pol ko je bil pa čas za spanje,je bil pa nekaj časa mir,pol pa jok in ko sem jo ven vzela se je privila k meni in jo je samo zmanjkalouser posted image ....koker sem jo dala v posteljo,je bilo spet jok....zgleda da je res vse skupaj prišlo za njouser posted image .....upam da ji ne bo postal vrtec mučenje oz. kazenuser posted image ....zdej pančka-upam da bo mirno spalauser posted image user posted image user posted image ....jaz imam pa itak čist zabasan nos in ne diham splohuser posted image user posted image

komentirala vas ne bom-brez zamere prosim,ampak grem le en lekadol vzeti in v posteljouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
16.9.2010 19:44:20   
Urša08
Baki kako je sedaj s tabo? Preizkušnja uspela? Kako je uvajanje z NIkom? Dej se mal javi - te pogrešamo ko se nič ne javiš. Upam, da ste vsi ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
16.9.2010 19:46:27   
Urša08
čebela prvo en milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno je res prišlo vse skup za njo ampak je tole le fazica in boš kmalu videla da uživa v vrtcu med svojimi vrstniki. Ta čas jo pa cartajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdraviš.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
16.9.2010 19:47:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

sva bila na sestanku v vrtcuuser posted image .....Hana je bila vmes pri tašči in se je mende vmes spomnila na naju in je začela jokatuser posted image .....pol ko je bil pa čas za spanje,je bil pa nekaj časa mir,pol pa jok in ko sem jo ven vzela se je privila k meni in jo je samo zmanjkalouser posted image ....koker sem jo dala v posteljo,je bilo spet jok....zgleda da je res vse skupaj prišlo za njouser posted image .....upam da ji ne bo postal vrtec mučenje oz. kazenuser posted image ....zdej pančka-upam da bo mirno spalauser posted image user posted image user posted image ....jaz imam pa itak čist zabasan nos in ne diham splohuser posted image user posted image

komentirala vas ne bom-brez zamere prosim,ampak grem le en lekadol vzeti in v posteljouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej bo, boš vidla k je taka pogumna bejbika...mau crkljanja, pa bo!!!

pa še za mamico in njen prehlad...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
16.9.2010 19:47:58   
Urša08
Petrušk sej moj mi pomaga, sam trenutno je bolan tko da sem bolj kot ne sama za vse. Ampak računam da kmalu primejo antibiotiki, da se pozdravi in da si jaz mal spočijem. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
16.9.2010 19:48:51   
Urša08
Sedaj pa pravljica kliče. Grem prebrat pravljico, se mal stisnit z mojima sončkoma, potem mam pa čas zaseuser posted image

nočkauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
16.9.2010 19:49:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Jaz sem zmatrana. user posted image

POpoldan smo se igrali z duploti, traktorji in sestavljankami. Men je pa ratalo clo juhco skuhat, pa kuhinjo pospravit, ful velikuser posted image . Tamaledva sta že v pidžamicah, pojedla sta večerjo - smo meli gres, sedaj še uhca pogledata, zobke umit, pravljica in spat. Potem grem pa jaz pod tuš in na kavč - komi čakam.

Petrušk mislim, da je Eva iz ta hudga vn. user posted image

Katjuša pridna si res. Sedaj ste pa res že skoraj v novem domeku user posted image user posted image user posted image

Sjmm super da je šel tvoj na govorilne user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..LEPO SE SPOČIJ!!!!! PA ŠE 1X HVALA ZA MKVINČKA!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
16.9.2010 19:55:49   
sjmm
Moj doma...user posted image

Maj je zdele eno celo žemljo z maslom in marmelado pohamsal, pa en navaden jogurt stanku zravn...tok papca zadnje dni...moj sonček!!!

evo zdej še podrobnosti s sestanka mal pokomeniramo..pol pa kr ..šlafanjeuser posted image

otroci so kr izmučeni...še fajn d je petek ju3user posted image user posted image user posted image

no, mi2 bova ju3 Saško kr po šoli pobrala in bova šle mau po Ljubljani, da še kako fajn torbo ubodeva k zdej kr z eno boršo hodiuser posted image user posted image ...pol se bove pa kr z busom dam pršvercaleuser posted image user posted image ...fantje pa bodo mau skupi uživaliuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
16.9.2010 19:56:14   
sjmm
mama kolumbo...a si ke lepga kupla????user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
16.9.2010 20:48:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla to bo hitro za vami mal potrpite in se cartajte in 1,2,3 bo Hana taka, kot je bila....

Hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
16.9.2010 20:52:05   
Katjusa
sem user posted image user posted image user posted image kuser posted image moj je bul 3 ure v stanovanju zato da je šaltre montiral k sem mu rekla da bom jst in da nej dela pač to kar jst ne morem..... sej ne morem verjet da če me ni zraven se nč ne nardiuser posted image user posted image kao da jst nebi znala menjalnih šaltrov montiratuser posted image  user posted image ne vem če je kaka stvar k je jst nebi znala sam da jo rpobam pa greuser posted image user posted image user posted image user posted image sem pač od malega veliko z očetom delala in se s fanti družlauser posted image
bom zdej mojga na lep način okregala ker se mi ne da kregatuser posted image

lepo ajajte in lepe sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
16.9.2010 21:21:07   
Ajvy
oi...kako smo kaj....

Seveda sem se na poti domov zgubila user posted image user posted image user posted image to je bilo smeha....
Hvala vsem za družbo,...lepo je bilo poklepetati...in se nasmejati.....nosečke ste krasne...mati sjmm...sploh ne morem verjet ,da si tako drobcena po 4 mulčkih....
Hvala za kavico in krasno pogostitev...pri vas doma je tako toplo.....kot da bi vstopil v nekakšen objem...waw....thx....

Me smo bile kar doma....gledale smo cicidoje in mal risale in duplote smo sestavljale.pa je bil že čas za nočko.....

<čebela....zares mi je žal ,da je prišlo za HAno...ampak tako vsaj spoznaš njen čustveni svet, kako se spopada s spremembami, kar ti pomagalo vnaprej......

petrušk.
...revčki tvoji...upam,da se čimprej pocajtate

Urša
..full sem vesela za Žigo ,da mu gre super...le tako naprej.....

Katjuša
...čist preveč pridna..superca ,da tako lepo napredujete

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
17.9.2010 6:45:09   
Čebel@
jutro

user posted image

danes bo 100% spet jok v vrtcuuser posted image ....me je hana klicala ob 6.00 in kar k meni okrog vratu zlezlauser posted image ....sem jo vzela v naročje in se je full cartala-k se drugače sploh ne mara stiskatuser posted image .....pol sem jo dala pa še malo v posteljico in zdej še pančka....jo pa malo čez 7 zbudimuser posted image

plan za danes(no odvisno od volje):pomit goro posode,ki je še od včeraj ostala,posesat in pobrisat prahuser posted image

se oglasim še kasnejeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
17.9.2010 7:49:56   
Čebel@
no moja napoved se je uresničilauser posted image user posted image user posted image ......jok je bil že doma,ko se je bilo treba oblečt,pa pol ko sva se pripeljali pred vrtec,v garderobi jo je ena punčka tolažila,no v igralnici pa spet jokuser posted image user posted image user posted image .....še dobro da je petek,da bo čez vikend malo k sebi prišlauser posted image

ah sem čist zamorjena ratala,zarad tegauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
17.9.2010 7:56:53   
brkn83
Pozdravljene.

Mislim, da bi bil počasi že čas, da priredimo kakšno srečanje, da se naši malčki mal poigrajo, mamice načvekajo, atiji pa vidijo kako to zgleda.

Kaj pravite na to, da bi se dobili nekje v sredini oktobra in tokrat na celjskem oz. okolici.
...
Vse tiste, ki ste zainteresirane prosim na dan s predlogom, kdaj v oktobru bi bilo srečanje in če bi prišli, da malo vidimo koliko bi nas bilo, da najdemo ustrezno velik prostor.

Lep deževen vikend vam želim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
17.9.2010 7:58:19   
brkn83
Pozdravljene.

sem na hitro prišla mal pogledat. Zdej delam ravno vabila za rojstni dan, ker ima oktobra mami abrahama.

Vse ki ste bolani, želim da se čimprej pozdravite.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
17.9.2010 8:38:54   
Čebel@
petrušk....kakšno je stanje pri vas?....sem vesela,da sta tvojedva bolnika lepo jedla trdo hranouser posted image user posted image user posted image

katjuša.....dej pol danes bolj na izi delajuser posted image

urša.....upam,da se uspešno uvajatauser posted image user posted image user posted image

tamika....full sem vesela,da so Tristanu izginile alergijeuser posted image user posted image user posted image

sjmm.....sem te hotla vprašat:a Maj spi še pri vama,ali ima svojo sobico?user posted image

ajvy....upam,da na polno uživaš dopustuser posted image user posted image user posted image

brkn.....kako ste kaj drugače?user posted image

srečanje....meni je Celje malo daleč,glede na to da težko sedim dolgo časa v avtomobiluuser posted image

jaz tudi pogrešam tanciuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
17.9.2010 8:46:27   
sjmm
dan, jutro!!

noč neki srednjega...se je pa hotel skoz tiščat...zgleda d sem mu res manjkala včeraj...no, zdej še spi na mojem povštru....se je cel gor zguzil..tko na bušijauser posted image

sem skuhala kavico že en cajz nazaj...moj ima avto na dvoriš..pa sploh ne vem kje jeuser posted image user posted image user posted image

ajvy...ful hvala za lepe besede, pa za vožnjo še 1x, tudi ti si zelo topla in skrbna oseba..pa seveda prava mamicauser posted image user posted image

čebel@....
Majje še pri naju v sobi...vedno sva jih imela tja do 3tega leta...vendar mislim, da bomo poskušali nekako najti prostor d bo sam v sobici, ker ga vsak mali šum tako zelo zmoti...jz zvečer pridem ko miška, še mehke copate sm si nabavla...pa grem samo mimo posteljice...on že...mamic,mamic...še v snu v bistvuuser posted image ..............ja, kaj pa je zdej s pogumno hanči....upam da hitro mine in se bosta obe veselili vrtcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
17.9.2010 9:30:55   
petrušk_
jutoooo...
zbudil smo se brez vročine....ena flaša čaja ine n monte že v ritki....nosek je pa zarad vseh teh mrzlih stvari spet začel puščatuser posted image user posted image user posted image
no da se vsaj vročina nebi vrnila....

ej še eno user posted image user posted image ..a kera ve kolk časa so kužni pri slinavki? kolk časa ne sme v vrtec? se zdaj še zmeraj prenaša??

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.