|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
13.9.2010 9:01:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čer!

pred pol ure uletel iz Litije....Maj je že mau zašlafal v avtu, tak d dons bo kr pestro zvečer

smo se mal crkljal s hrano..joj,joj..pri mami seveda

novica dneva..tast in tašča že na poti nazaj na vikend....smo se nekaj menili, če bi lahk spodaj v veliki pralnici imeli še mi sušilca, ker pri nas v kopalnici, ki nima okna...se stroj pozimi dobesedno duši...ampak...sta seveda fuuul zakomplicirala..ker bo potem not v pralnici toplo..pa bojo kaktusi pocrkaluser posted image user posted image user posted image user posted image sva kr hitro opustila miseluser posted image

evo, ta velki so zrihtani,še kako urco pa upam d bojo počas vsi popadal dol..zdej morm še en par nohtov poštrišt in pa nekaj ušes pregledat, če so se ok opraleuser posted image

sam tole pri vas je pa res norooo....čist nič vam ne grejo na roko...to pa res človk ne more verjet...user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
13.9.2010 9:14:32   
petrušk_

petrušk....vidim da ste dons potrebni poštene pošiljke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala sjmm...res  smo jih rabl....zj je oči že mal boljš...no vsaj kakšno besedico lahko spregovori....drgač pa še kr panika...je sam puding pa govejo juhco pa take stvari.....

noroooo...ampak bo že boljš...

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
13.9.2010 9:19:33   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

...js še kar tu...

Urša-dober počitek ti želim....ja res,upam,da ji bo všeč...bomo videli....

Zdele sem na Nextu našla eno jaknco z motivi pujse Pepe,pa dežni škorenjčki prav tako v tem motivu....tok so mi všeč...........koliko imajo vaši št. tiste,ki naročate na nextu?ste tudi škorenjčke naročile tam?Št?
Bi bila mogoče katera pripravljena naročiti v mojem imenu,predčasno pošljem denar,se tudi primerno oddolžim....ker meni nikakor ne steče naročilo...mah sploh se ne znajdemuser posted image user posted image user posted image user posted image PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S primerno nagrado sevedauser posted image user posted image user posted image

mene tudi zanima, kakšne so številke za oblečt, pri nextu? prosim lepo hitr odgovor.. :)

boma2 :)

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
13.9.2010 9:21:00   
boma2

urša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izi vikend!!!

kolumbo...lepo d še nisi odpotvala u rimuser posted image

mihailo....ful fajn d dela tko dobro potekajo!!! kako si kaj ti ????

čebel@..vau že nuhalnauser posted image user posted image user posted image user posted image ...dobro opravi in nam poročaj, sevedauser posted image

tamika...super za družinski vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je kaj pecivo uspelo???

pod tole se pa kar podpišem.. :)

ja .. men se je pa avto pokvaru, tako da je na servisu.. :( pa bo šlo spet mal denarja.. :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
13.9.2010 9:21:27   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

Hana pančka-se ponavljam, a ne?user posted image

smo šli po kosilu malo v kamnik,čez stojnice.....mala čist srečna k ji je tam ena dala veternicouser posted image user posted image ....jaz sem pa ene štrikane copatke za user posted image  vzelauser posted image .....pol smo šli pa na pico(no moj je jedel kalamare) in sem čist preveč pojedla(šus babjiuser posted image ) in je šlo doma pol pice v školjkouser posted image user posted image .......zdej bi pa spet jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image ......dedec se malo grdo drži,ker sem ga ven zulekla,ko je on hotel pomivat po tleh-bo že takrat ko bo dežuser posted image

se pa vidi da je vikend,ker je zatišjeuser posted image

petrušk....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.......a to je tista operacija ko mu luknjico naredijo v grlo?

sunny........tega me je bilo strahuser posted image .....močno,močno držim pestke,da obdržita službiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

posoda bo počakala do jutri zjutraj,ker zdele pa res nimam volje pomivatuser posted image .....prva stvar,ki si jo kupim za v stanovanje bo definitivno pomivalcuser posted image

ne...odrežejo in fiksirajo ti mehko nebo, katero ti med smrčanjem plapola in zmanjšuje pretok zraka....je takoj 5 minut po operaciji občutu razliko pri dihanju...ful lažje diha...ponoči sicer še vedno malo smrči - zelo blago napram prej...ampak vsaj enakomerno...brez prenehanja dihanja....tko da bo super, sam okrevanje je ene 5 dni zelo hudo, pol pa baje gre zelo hitro navzgor....poseg se pa imenuje uvulopalatoplastika operira pa dr fajdiga na kliniki barsos

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
13.9.2010 9:24:34   
sjmm
dan!

sm kr spal...sam jz sm dons neki čist zmozganauser posted image user posted image user posted image user posted image

pijem drugi kofe, mogoče je bla napaka k sm ob pol6h vstala pa prpravla malice in zajtrke...pol sm šla pa še mau nazaj k Majčku, sam je blo tko mraz d se mi sploh ni dal kej začetuser posted image

VSI VRTIČKARJI ...KAR NAJLEPŠI ZAČETEK TEDNA IN ČIM MANJ SOLZIC IN SMRKAVIH NOSKOV, PA SEVEDA ŽALOSTNIH MAMICuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
13.9.2010 9:37:30   
Urša08
petrušk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjamem da se vama že srce trga. Kaj pa če bi vseeno vztrajala vsaj tri tedne, sem brala da naj bi otročki potrebovali 3 tedne da se navadijo spremembe. Koliko časa bo pa danes tam Eva?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
13.9.2010 9:39:00   
Urša08
Sjmm če si utrujena si vzemi mal počitka, dej sam kak na izi kosilček nared in to je touser posted image

čebela super da vama gre s Hano tole uvajanje tko dobr user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj jo greš iskat? Kdaj pa maš NS?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
13.9.2010 9:39:14   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan user posted image
mi pri šolskih opravilih, formuli, v deželi sanj, zunaj in pri kapučinu in RR user posted image user posted image user posted image user posted image

dopolden je ati že imel bizi dej ... je drek mešal, ker se je pri enih zamašilo in so klicali že 0b 7:30 na nedeljsko jutro user posted image user posted image user posted image user posted image ... jaz, Marin in Tian pri sv. maši ob 10 -ih, ati pa je bil z user posted image user posted image zunaj na sončku, ki se je pa zdaj že spet skril user posted image ... kosilo se je pa samo kuhalo user posted image
popoldan... mogoče kakšen kolesarski izlet, kot včeraj user posted image user posted image

no lepo ste zrihtal...:)

jaz pa nisem imela koga poklicat.. da bi mi v nedeljo ali v soboto popoldne avto zrihtal.. da bi ga danes imela.. :(

no lepo... da ste bili pri maši in da je mlajši član spal v vozičku.. :)

pa danes vidim, da imaš že vse pod kontrolo.. :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
13.9.2010 9:40:37   
Urša08
Jaz sem en mal likala, pa kopalnico sem pospravila - mi je včerej moj tuš kabino zdrgnu tko da sem mela samo banjo in lijak. No sedaj je pa res lepauser posted image user posted image user posted image . Me je pa vse tok zmatralo, da danes razen kosila ne naredim nič. Sedaj si bom en moj kapučin nardila in počivala. Žiga itak natovarja in raztovarja traktoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
13.9.2010 9:42:16   
Urša08
Boma  upam, da dobiš avto kmalu popravljen nazaj in da bo čim manj e šlo. Glede številk pri nextu se mi zdi da so podobne C&A.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
13.9.2010 9:44:16   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Boma  upam, da dobiš avto kmalu popravljen nazaj in da bo čim manj e šlo. Glede številk pri nextu se mi zdi da so podobne C&A.

hvala.. ti...

kako ste kaj?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
13.9.2010 9:46:43   
petrušk_

petrušk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjamem da se vama že srce trga. Kaj pa če bi vseeno vztrajala vsaj tri tedne, sem brala da naj bi otročki potrebovali 3 tedne da se navadijo spremembe. Koliko časa bo pa danes tam Eva?

je moj doma pa jo gre takoj po kosilu iskat....no ja če bo zdržal do takratuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sj mal berem izkušnje tuki na forumih pa vidim da je pri velikih isto....bomo probal še mal vztrajat....je pa groznooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
13.9.2010 9:50:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

hvala.. ti...

kako ste kaj?

boma mi smo ok. Nejc je sprejel vrtec, je mel en mal krizice ampak sedaj gre rad. V četrtek začnem Žiga uvajati, pa bomo vidli kako bo šlo. Potem mi bo pa ostalo en mal časa, da pripravim vse za user posted image , kaj na zalogo skuham,... Kako ste pa vi? Kaj kej počnete?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
13.9.2010 9:52:22   
Čebel@
petrušk.....hvala za razlago-mu želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image .......jaz na vašem mestu bi še malo ustrajala z vrtcemuser posted image

sjmm....dobra si da funcioniraš le po 6h urah spanjauser posted image user posted image

urša......vav pridna....mene tudi kopalnica čaka,pa se jo kar ne morem lotituser posted image ......poklicale me bojo,ko se zbudi,če me pa ne kličejo jo grem pa po drugi uri iskat,ko jih zbudijouser posted image

boma....upam da uštimate avtekuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
13.9.2010 9:52:58   
Urša08
petrušk ja eni otročki potrebujejo več časa da se privadijo spremembam. Je zadnjič ena mamica povedala da je njen sin jokal 3 mesece skoz, baje ga vzgojiteljica tud prevzela ni ko so ga pripeljali ampak je samo rekla nej ga kar pustijo in da se more otrok navadituser posted image user posted image user posted image mislim hudo, jaz vem da vzgojiteljice ne morejo vsem naenkrat cartat ampak da si pa tud minute ne more vzet in lepo prevzet otroka je pa kar tooo much. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
13.9.2010 10:03:18   
Čebel@

petrušk ja eni otročki potrebujejo več časa da se privadijo spremembam. Je zadnjič ena mamica povedala da je njen sin jokal 3 mesece skoz, baje ga vzgojiteljica tud prevzela ni ko so ga pripeljali ampak je samo rekla nej ga kar pustijo in da se more otrok navadituser posted image user posted image user posted image mislim hudo, jaz vem da vzgojiteljice ne morejo vsem naenkrat cartat ampak da si pa tud minute ne more vzet in lepo prevzet otroka je pa kar tooo much. 
to je res krutouser posted image ......pri nas vsazga polupčkata in stisneta ko pride,pol se pa skupaj s pomočnico na tleh igrajouser posted image

ah,jaz pa pogrešama mojga malega škratka-je kar preveč mir v stanovanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
13.9.2010 10:04:24   
Čebel@
urša.....sem pozabila odgovortuser posted image ....ob 15.00 imava UZuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
13.9.2010 10:05:13   
Urša08
čebela a ne kako je čudno k jih ni, pa men sam en manjka, drug teden ko bom oba oddala bo pa res čudnouser posted image user posted image user posted image

Žigu še kar nosek pušča , jaz pa tok upam, da bo do srede ok, da opraviva še tole cepljenje, ker ko bo šel v vrtec bo samo še slabše.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
13.9.2010 10:07:52   
Čebel@

čebela a ne kako je čudno k jih ni, pa men sam en manjka, drug teden ko bom oba oddala bo pa res čudnouser posted image user posted image user posted image

Žigu še kar nosek pušča , jaz pa tok upam, da bo do srede ok, da opraviva še tole cepljenje, ker ko bo šel v vrtec bo samo še slabše.

se navadiš na te male ragljiceuser posted image ....ni nujno da bo slabše-od kolegice user posted image  ni nikoli nič pokasirala v vrtcu(razen noric)

mene pa skrbijo te noriceuser posted image .......jaz jih še nisem prebolela in me resno skri,da bi jih zdele v nosečnosti dobilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
13.9.2010 10:14:14   
petrušk_

petrušk.....hvala za razlago-mu želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image .......jaz na vašem mestu bi še malo ustrajala z vrtcemuser posted image

sjmm....dobra si da funcioniraš le po 6h urah spanjauser posted image user posted image

urša......vav pridna....mene tudi kopalnica čaka,pa se jo kar ne morem lotituser posted image ......poklicale me bojo,ko se zbudi,če me pa ne kličejo jo grem pa po drugi uri iskat,ko jih zbudijouser posted image

boma....upam da uštimate avtekuser posted image

hvala za spodbudne besede pa bravo za tvojo pikico, da je tko fino in pridno sprejela vrtec

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
13.9.2010 10:16:32   
petrušk_

to je res krutouser posted image ......pri nas vsazga polupčkata in stisneta ko pride,pol se pa skupaj s pomočnico na tleh igrajouser posted image

ah,jaz pa pogrešama mojga malega škratka-je kar preveč mir v stanovanjuuser posted image user posted image

pr nas je pa problem, k se noče pocrkljat pri njima...onidve bi jo že pocrkljale....sam noče eva.....no ja zjutraj jo pa dava njej v naročje...je ne pustiva kar tako tam, sam da bi se pa ekstra crkljala pa ne....
uspeh je vsaj to da zj že clo mal k njima pride....da ju ne zavrača več....pa flaško že vzame od njiju pa tko

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
13.9.2010 10:20:11   
petrušk_

se navadiš na te male ragljiceuser posted image ....ni nujno da bo slabše-od kolegice user posted image  ni nikoli nič pokasirala v vrtcu(razen noric)

mene pa skrbijo te noriceuser posted image .......jaz jih še nisem prebolela in me resno skri,da bi jih zdele v nosečnosti dobilauser posted image

ajej....ko bojo začele razsajat jo takoj vzami ven iz vrtca...alpa pejt hano cepit.....
prve tri mesce je usodno za plod...no to si ti zj že mimo....pa pol od 4 dni pred porodom pa do 4 dni po porodu je tud zeloooooooo nevarno.....

jst sm tud mislla da jih nism mela, pa sm šla takoj po evi na infekcijsko v lj se testirat....pa mi kaže fullll protiteles....so mi tud rekl, da naša generacija od leta 75 - 85 je zelo malo verjetno da jih nismo imeli in da smo skoraj 100 % imuni.-....tko da jst sm zdaj mirna....

ti pa mogoče bi na testiranje kljub nosečnosti lahko šla, da ne boš za brezveze v paniki-mogoče se pa izkaže da imaš protitelesa...če jih pa slučajno res nimaš pa mislim, da lahko cepiš hano in pol tud ne bo panike...ker ti se zdaj ne moreš cepit k si nosečka

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
13.9.2010 10:27:07   
Čebel@
petrušk.....tudi Eva bo še lepo z veseljem hodila-boš videlauser posted image .......a ima kakšno svojo igračko s sabo?....naša je tam posvojila enga baby borna in ga celo dopoldne nosi okroguser posted image ......bom svoji dohtarci rekla,da me skrbi in bom videla kaj mi bo predlagalauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 10:31:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.