Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:01:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čer! pred pol ure uletel iz Litije....Maj je že mau zašlafal v avtu, tak d dons bo kr pestro zvečer smo se mal crkljal s hrano..joj,joj..pri mami seveda novica dneva..tast in tašča že na poti nazaj na vikend....smo se nekaj menili, če bi lahk spodaj v veliki pralnici imeli še mi sušilca, ker pri nas v kopalnici, ki nima okna...se stroj pozimi dobesedno duši...ampak...sta seveda fuuul zakomplicirala..ker bo potem not v pralnici toplo..pa bojo kaktusi pocrkal sva kr hitro opustila misel evo, ta velki so zrihtani,še kako urco pa upam d bojo počas vsi popadal dol..zdej morm še en par nohtov poštrišt in pa nekaj ušes pregledat, če so se ok oprale sam tole pri vas je pa res norooo....čist nič vam ne grejo na roko...to pa res človk ne more verjet...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:14:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk....vidim da ste dons potrebni poštene pošiljke... hvala sjmm...res smo jih rabl....zj je oči že mal boljš...no vsaj kakšno besedico lahko spregovori....drgač pa še kr panika...je sam puding pa govejo juhco pa take stvari..... noroooo...ampak bo že boljš...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:19:33
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ...js še kar tu... Urša-dober počitek ti želim....ja res,upam,da ji bo všeč...bomo videli.... Zdele sem na Nextu našla eno jaknco z motivi pujse Pepe,pa dežni škorenjčki prav tako v tem motivu....tok so mi všeč...........koliko imajo vaši št. tiste,ki naročate na nextu?ste tudi škorenjčke naročile tam?Št? Bi bila mogoče katera pripravljena naročiti v mojem imenu,predčasno pošljem denar,se tudi primerno oddolžim....ker meni nikakor ne steče naročilo...mah sploh se ne znajdem PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S primerno nagrado seveda mene tudi zanima, kakšne so številke za oblečt, pri nextu? prosim lepo hitr odgovor.. :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:21:00
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša.... za izi vikend!!! kolumbo...lepo d še nisi odpotvala u rim mihailo....ful fajn d dela tko dobro potekajo!!! kako si kaj ti ???? čebel@..vau že nuhalna ...dobro opravi in nam poročaj, seveda tamika...super za družinski vikend kako je kaj pecivo uspelo??? pod tole se pa kar podpišem.. :) ja .. men se je pa avto pokvaru, tako da je na servisu.. :( pa bo šlo spet mal denarja.. :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:21:27
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer Hana pančka-se ponavljam, a ne? smo šli po kosilu malo v kamnik,čez stojnice.....mala čist srečna k ji je tam ena dala veternico ....jaz sem pa ene štrikane copatke za vzela .....pol smo šli pa na pico(no moj je jedel kalamare) in sem čist preveč pojedla(šus babji ) in je šlo doma pol pice v školjko .......zdej bi pa spet jedla ......dedec se malo grdo drži,ker sem ga ven zulekla,ko je on hotel pomivat po tleh-bo že takrat ko bo dež se pa vidi da je vikend,ker je zatišje petrušk.... za vas.......a to je tista operacija ko mu luknjico naredijo v grlo? sunny........tega me je bilo strah .....močno,močno držim pestke,da obdržita službi posoda bo počakala do jutri zjutraj,ker zdele pa res nimam volje pomivat .....prva stvar,ki si jo kupim za v stanovanje bo definitivno pomivalc ne...odrežejo in fiksirajo ti mehko nebo, katero ti med smrčanjem plapola in zmanjšuje pretok zraka....je takoj 5 minut po operaciji občutu razliko pri dihanju...ful lažje diha...ponoči sicer še vedno malo smrči - zelo blago napram prej...ampak vsaj enakomerno...brez prenehanja dihanja....tko da bo super, sam okrevanje je ene 5 dni zelo hudo, pol pa baje gre zelo hitro navzgor....poseg se pa imenuje uvulopalatoplastika operira pa dr fajdiga na kliniki barsos
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:24:34
|
|
|
|
sjmm
|
dan! sm kr spal...sam jz sm dons neki čist zmozgana pijem drugi kofe, mogoče je bla napaka k sm ob pol6h vstala pa prpravla malice in zajtrke...pol sm šla pa še mau nazaj k Majčku, sam je blo tko mraz d se mi sploh ni dal kej začet VSI VRTIČKARJI ...KAR NAJLEPŠI ZAČETEK TEDNA IN ČIM MANJ SOLZIC IN SMRKAVIH NOSKOV, PA SEVEDA ŽALOSTNIH MAMIC
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:37:30
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk verjamem da se vama že srce trga. Kaj pa če bi vseeno vztrajala vsaj tri tedne, sem brala da naj bi otročki potrebovali 3 tedne da se navadijo spremembe. Koliko časa bo pa danes tam Eva?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:39:00
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm če si utrujena si vzemi mal počitka, dej sam kak na izi kosilček nared in to je to čebela super da vama gre s Hano tole uvajanje tko dobr Kdaj jo greš iskat? Kdaj pa maš NS?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:39:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan mi pri šolskih opravilih, formuli, v deželi sanj, zunaj in pri kapučinu in RR dopolden je ati že imel bizi dej ... je drek mešal, ker se je pri enih zamašilo in so klicali že 0b 7:30 na nedeljsko jutro ... jaz, Marin in Tian pri sv. maši ob 10 -ih, ati pa je bil z zunaj na sončku, ki se je pa zdaj že spet skril ... kosilo se je pa samo kuhalo popoldan... mogoče kakšen kolesarski izlet, kot včeraj no lepo ste zrihtal...:) jaz pa nisem imela koga poklicat.. da bi mi v nedeljo ali v soboto popoldne avto zrihtal.. da bi ga danes imela.. :( no lepo... da ste bili pri maši in da je mlajši član spal v vozičku.. :) pa danes vidim, da imaš že vse pod kontrolo.. :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:40:37
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem en mal likala, pa kopalnico sem pospravila - mi je včerej moj tuš kabino zdrgnu tko da sem mela samo banjo in lijak. No sedaj je pa res lepa . Me je pa vse tok zmatralo, da danes razen kosila ne naredim nič. Sedaj si bom en moj kapučin nardila in počivala. Žiga itak natovarja in raztovarja traktor
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:42:16
|
|
|
|
Urša08
|
Boma upam, da dobiš avto kmalu popravljen nazaj in da bo čim manj e šlo. Glede številk pri nextu se mi zdi da so podobne C&A.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:44:16
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Boma upam, da dobiš avto kmalu popravljen nazaj in da bo čim manj e šlo. Glede številk pri nextu se mi zdi da so podobne C&A. hvala.. ti... kako ste kaj?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:46:43
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk verjamem da se vama že srce trga. Kaj pa če bi vseeno vztrajala vsaj tri tedne, sem brala da naj bi otročki potrebovali 3 tedne da se navadijo spremembe. Koliko časa bo pa danes tam Eva? je moj doma pa jo gre takoj po kosilu iskat....no ja če bo zdržal do takrat ja sj mal berem izkušnje tuki na forumih pa vidim da je pri velikih isto....bomo probal še mal vztrajat....je pa groznooooooooo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:50:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Boma upam, da dobiš avto kmalu popravljen nazaj in da bo čim manj e šlo. Glede številk pri nextu se mi zdi da so podobne C&A. hvala.. ti... kako ste kaj? boma mi smo ok. Nejc je sprejel vrtec, je mel en mal krizice ampak sedaj gre rad. V četrtek začnem Žiga uvajati, pa bomo vidli kako bo šlo. Potem mi bo pa ostalo en mal časa, da pripravim vse za , kaj na zalogo skuham,... Kako ste pa vi? Kaj kej počnete?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:52:22
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....hvala za razlago-mu želim čimprejšnje okrevanje .......jaz na vašem mestu bi še malo ustrajala z vrtcem sjmm....dobra si da funcioniraš le po 6h urah spanja urša......vav pridna....mene tudi kopalnica čaka,pa se jo kar ne morem lotit ......poklicale me bojo,ko se zbudi,če me pa ne kličejo jo grem pa po drugi uri iskat,ko jih zbudijo boma....upam da uštimate avtek
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 9:52:58
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk ja eni otročki potrebujejo več časa da se privadijo spremembam. Je zadnjič ena mamica povedala da je njen sin jokal 3 mesece skoz, baje ga vzgojiteljica tud prevzela ni ko so ga pripeljali ampak je samo rekla nej ga kar pustijo in da se more otrok navadit mislim hudo, jaz vem da vzgojiteljice ne morejo vsem naenkrat cartat ampak da si pa tud minute ne more vzet in lepo prevzet otroka je pa kar tooo much.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:03:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk ja eni otročki potrebujejo več časa da se privadijo spremembam. Je zadnjič ena mamica povedala da je njen sin jokal 3 mesece skoz, baje ga vzgojiteljica tud prevzela ni ko so ga pripeljali ampak je samo rekla nej ga kar pustijo in da se more otrok navadit mislim hudo, jaz vem da vzgojiteljice ne morejo vsem naenkrat cartat ampak da si pa tud minute ne more vzet in lepo prevzet otroka je pa kar tooo much. to je res kruto ......pri nas vsazga polupčkata in stisneta ko pride,pol se pa skupaj s pomočnico na tleh igrajo ah,jaz pa pogrešama mojga malega škratka-je kar preveč mir v stanovanju
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:04:24
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....sem pozabila odgovort ....ob 15.00 imava UZ
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:05:13
|
|
|
|
Urša08
|
čebela a ne kako je čudno k jih ni, pa men sam en manjka, drug teden ko bom oba oddala bo pa res čudno Žigu še kar nosek pušča , jaz pa tok upam, da bo do srede ok, da opraviva še tole cepljenje, ker ko bo šel v vrtec bo samo še slabše.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:07:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela a ne kako je čudno k jih ni, pa men sam en manjka, drug teden ko bom oba oddala bo pa res čudno Žigu še kar nosek pušča , jaz pa tok upam, da bo do srede ok, da opraviva še tole cepljenje, ker ko bo šel v vrtec bo samo še slabše. se navadiš na te male ragljice ....ni nujno da bo slabše-od kolegice ni nikoli nič pokasirala v vrtcu(razen noric) mene pa skrbijo te norice .......jaz jih še nisem prebolela in me resno skri,da bi jih zdele v nosečnosti dobila
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:14:14
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk.....hvala za razlago-mu želim čimprejšnje okrevanje .......jaz na vašem mestu bi še malo ustrajala z vrtcem sjmm....dobra si da funcioniraš le po 6h urah spanja urša......vav pridna....mene tudi kopalnica čaka,pa se jo kar ne morem lotit ......poklicale me bojo,ko se zbudi,če me pa ne kličejo jo grem pa po drugi uri iskat,ko jih zbudijo boma....upam da uštimate avtek hvala za spodbudne besede pa bravo za tvojo pikico, da je tko fino in pridno sprejela vrtec
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:16:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk ja eni otročki potrebujejo več časa da se privadijo spremembam. Je zadnjič ena mamica povedala da je njen sin jokal 3 mesece skoz, baje ga vzgojiteljica tud prevzela ni ko so ga pripeljali ampak je samo rekla nej ga kar pustijo in da se more otrok navadit mislim hudo, jaz vem da vzgojiteljice ne morejo vsem naenkrat cartat ampak da si pa tud minute ne more vzet in lepo prevzet otroka je pa kar tooo much. to je res kruto ......pri nas vsazga polupčkata in stisneta ko pride,pol se pa skupaj s pomočnico na tleh igrajo ah,jaz pa pogrešama mojga malega škratka-je kar preveč mir v stanovanju pr nas je pa problem, k se noče pocrkljat pri njima...onidve bi jo že pocrkljale....sam noče eva.....no ja zjutraj jo pa dava njej v naročje...je ne pustiva kar tako tam, sam da bi se pa ekstra crkljala pa ne.... uspeh je vsaj to da zj že clo mal k njima pride....da ju ne zavrača več....pa flaško že vzame od njiju pa tko
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:20:11
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela a ne kako je čudno k jih ni, pa men sam en manjka, drug teden ko bom oba oddala bo pa res čudno Žigu še kar nosek pušča , jaz pa tok upam, da bo do srede ok, da opraviva še tole cepljenje, ker ko bo šel v vrtec bo samo še slabše. se navadiš na te male ragljice ....ni nujno da bo slabše-od kolegice ni nikoli nič pokasirala v vrtcu(razen noric) mene pa skrbijo te norice .......jaz jih še nisem prebolela in me resno skri,da bi jih zdele v nosečnosti dobila ajej....ko bojo začele razsajat jo takoj vzami ven iz vrtca...alpa pejt hano cepit..... prve tri mesce je usodno za plod...no to si ti zj že mimo....pa pol od 4 dni pred porodom pa do 4 dni po porodu je tud zeloooooooo nevarno..... jst sm tud mislla da jih nism mela, pa sm šla takoj po evi na infekcijsko v lj se testirat....pa mi kaže fullll protiteles....so mi tud rekl, da naša generacija od leta 75 - 85 je zelo malo verjetno da jih nismo imeli in da smo skoraj 100 % imuni.-....tko da jst sm zdaj mirna.... ti pa mogoče bi na testiranje kljub nosečnosti lahko šla, da ne boš za brezveze v paniki-mogoče se pa izkaže da imaš protitelesa...če jih pa slučajno res nimaš pa mislim, da lahko cepiš hano in pol tud ne bo panike...ker ti se zdaj ne moreš cepit k si nosečka
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 13.9.2010 10:27:07
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....tudi Eva bo še lepo z veseljem hodila-boš videla .......a ima kakšno svojo igračko s sabo?....naša je tam posvojila enga baby borna in ga celo dopoldne nosi okrog ......bom svoji dohtarci rekla,da me skrbi in bom videla kaj mi bo predlagala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2010 10:31:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.