|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
13.9.2010 10:37:51   
sjmm
pri nas je pa ata doma...pol itak ni nč narjenga...sam nad posodo sm že zmagala,pa palačinke sm spekla...k jih bom pol nafilala s skutnim nadevom in gratinirala....pa še eno enolončnico morm v lonc zmetat

zdej pa me seganja ene papirje poštimat...so godod zlo na komot, ker se baje sploh NČ ne razumejo na kompjuter...sam k je treba za avti po netu brskat mu gre kr dobr od rokuser posted image user posted image

Maj pa je spet v duplote in Mkvina padu

mama kolumbo pa kr spi al koko????

urša...pridna že navsezgodi...mene tud kopalnica kliče...jo je imela kao Saša na vesti čez vikend...no, pa ni pršla tok daleč d bi kako stvar premaknila...lenobicauser posted image

petrušk.....upam, da se oči hitr pocajta in princeska sprejme vrtec....sej verjamem, da je hudo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz mam pa ju3 pregled pri G...sm 3 mesece čakala d sm dobila datum..k mi je naročila da se vidmo dobro leto po porodo...no, zdej je res že dobro leto naokoluser posted image

moj se je odloču nardit sušilnico...bomo tja prestavli sušilc, pa še za kako zadevo bo plac, pa okno bo, da se bo dalo prezračit...tko d bomo brez terase ostal...sam je v planu na zadnjem koncu hiše...pa tam bo še lepše in bol mir za terasicouser posted image ...sam to bo pa drug let

no, zdej se morm pa kr česa lotituser posted image ...fajn bodite!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
13.9.2010 10:37:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk.....tudi Eva bo še lepo z veseljem hodila-boš videlauser posted image .......a ima kakšno svojo igračko s sabo?....naša je tam posvojila enga baby borna in ga celo dopoldne nosi okroguser posted image ......bom svoji dohtarci rekla,da me skrbi in bom videla kaj mi bo predlagalauser posted image

ja upam, da čimprej, čene bova mi2 prej obupala....ima s sabo svojega zajčka pa še vsak dan ji pustim eno dodatno igračko s sabo nest....dons je vzela nodija...zadnjič knjigico.....

ja vprašaj jo, sam pomoje ti bo rekla, da je skor nemogoče da jih nebi prebolela....je pa testiranje samoplačniško...greš v lj...ti vzamejo kri in te čez 3 dni nazaj pokličejo.

Če greste na samoplačniško testiranje in cepljenje, ne potrebujete napotnice.
Tole sm najdla na forumih...tko da zgleda, da te lohk tud tvoja pošlje na napotnico...ni treba plačat...jst bi na tvojem mestu izkoristila.....

Napotnico bi potrebovali, če bi bilo testiranje ob nekem zdravstvenem stanju nujno: npr. nosečnica, ki ne ve, da bi prebolela norice, pride v stik z otrokom z noricami.

Prenosljivost noric je preko 90%, saj gre za t.i. aerogeni prenos, ki ga štejemno med najbolj prenosljive. Verjetnost, da se ne bi okužili z noricami, če ste še neimuni in živite z otrokom, ki ima norice, je zelo zelo majhna.
Zavod za transfuzijo RS, področni Zavodi za zdravstveno varstvo, morda tudi v dogovoru z vašim izbranim zdravnikom...
 Lep pozdrav!

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
13.9.2010 10:40:10   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro....je pasal 2,5urce še potegntuser posted image ......zdele pičim na eno kavico, vsa dela so še vedno do nadaljnega odložena, če bo mel Šime kakšen dan dopusta da skupi mal generalno popucava....tepihe bi rada nesla v čistilnico, sam jih mamo toook, d bo juhuhu ojrotov.

Pondelk pa vrtec je tut pri nas bluser posted image ....za piko na i, mi je Majkl direkt pred vrati neki porinu Roksota d je padu, seveda sm bla kar precej huda, sam pol je pa on čist bogi in krokodilje solze......smo še mal posedeli v garderobi d smo se nastiskal..... pa najbl sm hepi d ma krasno vzgojiteljico k točn ve, da naš sine rabi fuuuuul objemanja, tko d ga je že na vratih totalno izljubilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in predn sm se uspela skidat iz garderobe je že enmu veselo nakladal od Ben10-a.

Petrušk še zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vidm d mate precej "gajstno" bejbo, ati pa mami pa zlo mehkega srčka....probite še mal vstrajat

hvala hvala.....kolumbo...si nas čist prov okarakteriziralauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
13.9.2010 10:42:12   
Čebel@
a mislite da je še prekmalu za take copatke za v vrtec(podložene)?????

user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
13.9.2010 10:42:45   
petrušk_
dons še nism čist nč nardila na šihtu...grozaaa....če b šefica vedla b mi že knižco dala :)
čez pol ure pa že šibam dam...hehehhehehe

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
13.9.2010 10:43:27   
petrušk_

user posted image

naša ma kar cicibanke....pa pomoje bo pr teh tud ostala, ker si vse ostalo z nog potegne user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
13.9.2010 10:43:45   
Urša08

user posted image

Kok so luštni user posted image user posted image user posted image user posted image čebela pojma nimam, ampak sej tud vreme se lahko že iz dons na jutri zamenja.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
13.9.2010 10:46:45   
Urša08
Sjmm super za pralnicouser posted image user posted image user posted image Pri nas je kontra situacija, mam vsa dovoljenja za oba stroja v kleti v pralnici sam men se ne da trogat dve nadstropji cunje gor in doluser posted image user posted image user posted image

Kolumbo uživaj na kaviciuser posted image

Punce sem brez idej kaj narest za kosilouser posted image

Jaz pa delam seznamček kaj mojedva miška še potrebujeta za zimski čas. Pa ne smem več iste napake narest k lani k je bla bunda Nejcu še ful prav potem se je pa tok potegnil da sem na vrat na nos vse novo iskalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 10:49:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 10:54:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3560
13.9.2010 11:10:56   
birdy
Hej hoj, kako kej?
Neli je bla spet ta vikend pri mojih... Ona se to kr zmeni, moj seveda ves navdušen, jst pa zvem šele naslednje jutro da so zmenjeni za vikenduser posted image Se je pa končno moj fotr mal zasekiru... Vedno prav kako je Neli njegova ljubica, in da bo ona vedno prva in vse. Ga je pa Kristi v petek k je Neli šla tko lepo pogledala in rekla gemo da je fotr skor joku da gre samo Neli. Hmmmm, rezulktat: ta vikend vzameta obe. Pa je po eni strani še najbolj prav, moj ne more ven na sprehod ker je na bolniški, jst bi pa sicer lahko ampak sama z obema raj ne bi. Tasta in tašče pa že tko dost vidm in ju ne rabim še na sprehod s sabo. Tam bosta pa uživale, pa še sejem bo v Domžalah, Kristi pa rabi kake štumfe pa čevlje,... Moja mami pa rada kupuje, sam za čevlje kupt more bit pa Kristi zraven da probauser posted image
Drgač smo pa mel na izi vikend. V soboto sem pomila okno v najini spalnici k je bil že res grozen, pa postelnino preoblekla, pa posesala. V otroški sem samo posesala, pa še okna sem v dnevni in kuhnji pomila k sta bla res grozna. Moj jepa pomil praktićno cel stanovanje pa posesal kar jst nisem.
To sem hotla vprašat: kokrat mesečno/letno/... preoblečete pojstlo od otrok? Mislm, tko, če ni nobenih nesreč, da ni umazan,... Ampak sam tist da se preobleče v frišno?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3561
13.9.2010 11:31:26   
SURF
Gmame.....ojojjjj....zdej še meni tečejo solze,ne morem več zadrževat....trije so še taki,ki se še morejo uvadit zaradi odsotnosti vmes....po zajtrku smo odšle...urico in pol za prvič....ko sem prišla nazaj,sem jo videla kako sama stoji za mizo,hlipa,majčko mokro od solz,...drugi so se igrali...baje se je malo pustila pocartat.....sicer so vsi trije jokali,so se tudi menda igrali...nevem....bomo videli..user posted image

Sjmm-o fajn...se bova dogovorili,če boš zatouser posted image ....hvala.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
13.9.2010 11:32:18   
SURF
user posted image kako mi je pa to čudno zdej potrdilo in odrezalouser posted image nevem če boste znale razbrati...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
13.9.2010 11:35:57   
SURF
ja....v glavnem ....jok je bil...ko sem js zraven je super,oh in sploh...ko me ni...je jok....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toliko za prvič...upam,da se ji uspe vklopit v skupino,ker trenutno zavrača vse....malo se je menda pustila pocartat,obema...

...je pa imela dudo v ustih ko sem prišla,kar je doma nikoli nima,razen preden zaspi...pa nevem...ali naj kar pustim,ker je že tako kriza...samo se je bo še bolj navadla...naj počakam da kriza mine...ja mislim,da bom kar tako naredila,ja....kaj pa ve menite?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
13.9.2010 11:38:54   
Ajvy
jutro......

sjmm.
...super za krasno crkljanje...upam,da je bila mirna nočka....
..evo refill energije

KOlumbo...fino krasno počivaj.....jutr greva pa na kavo..a je prav?

Urša
.....kolk sem vesela za vas, da je NEjc lepo vse sprejel....bravo.....

Čebela.....lepo naj speljejo tudi spanje danes....
LEpo se naglej na NS
Glede noric...uf....to je pa res skrb....potem se pa na daleč izogibaj vseh ki jih imajo..pa prosi v vrtcu (to sem storila jaz med user posted image in potem ko smo imeli novorjenčico ), da če so lahko tako zelo prijazne, da te obveščajo o vsakem primeru kake bolj hue bolezni....sem bila vedno tko lepo obveščena, da sem jima še zdej full hvaležna....res...

petrušk.
....če se vidva že pogovarjata ,da jo bosta dala naslednje leto , ona to že ve....upam,da bosta vztrajala do konca.....in da čimprej začnete brez joka hodit v vrtec...držim pesti....da se vse lepo izteče....
Sicer pa ....itak da naredita ,tako da boste vi zadovoljni....držim pesti ,da najdete pravo pot....

Tisa se tut ni nikoli crkljala...prve pol leta sploh ne....potem pa se je ....kar sama hodila crkljat..ampak samo takrat kadar je ona tko hotela....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
13.9.2010 11:41:42   
Ajvy

user posted image

mi imamo v vrtcu vedno čimbolj odprte copatke...ker je tam zelo zelo vroče in bi čist preveč švicale....tko da pr nas taki copatki sploh ne pridejo v poštev....

MOje mnenje je ,da je tam prevroče....

Ti pa seveda najbolj poznaš HAnino nogico....sam če smem bit mal pametna.user posted image ..ga ni k ne bo švicnu v nogo...tolk majo pozimi vroče not

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
13.9.2010 11:45:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hej hoj, kako kej?
Neli je bla spet ta vikend pri mojih... Ona se to kr zmeni, moj seveda ves navdušen, jst pa zvem šele naslednje jutro da so zmenjeni za vikenduser posted image Se je pa končno moj fotr mal zasekiru... Vedno prav kako je Neli njegova ljubica, in da bo ona vedno prva in vse. Ga je pa Kristi v petek k je Neli šla tko lepo pogledala in rekla gemo da je fotr skor joku da gre samo Neli. Hmmmm, rezulktat: ta vikend vzameta obe. Pa je po eni strani še najbolj prav, moj ne more ven na sprehod ker je na bolniški, jst bi pa sicer lahko ampak sama z obema raj ne bi. Tasta in tašče pa že tko dost vidm in ju ne rabim še na sprehod s sabo. Tam bosta pa uživale, pa še sejem bo v Domžalah, Kristi pa rabi kake štumfe pa čevlje,... Moja mami pa rada kupuje, sam za čevlje kupt more bit pa Kristi zraven da probauser posted image
Drgač smo pa mel na izi vikend. V soboto sem pomila okno v najini spalnici k je bil že res grozen, pa postelnino preoblekla, pa posesala. V otroški sem samo posesala, pa še okna sem v dnevni in kuhnji pomila k sta bla res grozna. Moj jepa pomil praktićno cel stanovanje pa posesal kar jst nisem.
To sem hotla vprašat: kokrat mesečno/letno/... preoblečete pojstlo od otrok? Mislm, tko, če ni nobenih nesreč, da ni umazan,... Ampak sam tist da se preobleče v frišno?

jz vse postle preoblačim 1 na 7-10 dniuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
13.9.2010 11:46:40   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

ja....v glavnem ....jok je bil...ko sem js zraven je super,oh in sploh...ko me ni...je jok....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toliko za prvič...upam,da se ji uspe vklopit v skupino,ker trenutno zavrača vse....malo se je menda pustila pocartat,obema...

...je pa imela dudo v ustih ko sem prišla,kar je doma nikoli nima,razen preden zaspi...pa nevem...ali naj kar pustim,ker je že tako kriza...samo se je bo še bolj navadla...naj počakam da kriza mine...ja mislim,da bom kar tako naredila,ja....kaj pa ve menite?

pusti dudo...naj se potolaži vsaj z njo....TIsi smo jo kar pustil i,da jo ima cel vrtec not, čepraj jo je imela doma samo še za spanje...zdej ko je vse ok....jo pa ima samo za spanje...

Htela sem ti sam rečt....oprost k vedno kej napišem...napišem v upanju, da bom lahko komu pomagala...ne zato ,da si klelele neki pametno delala...prosim ,ne vzet za tko....

držte se...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
13.9.2010 11:47:04   
sjmm

jz bi dudico definitivno pustila, če jo potolaži, vsaj dokler se nebi malo bol uživelauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
13.9.2010 11:47:18   
Ajvy
Birdy...he he ...>Kristi točno ve, kako omehčat....bravo user posted image user posted image pravilno sta se odločila....kar obe naj gresta....se bosta imeli fino...vi 3 boste pa tut mal užival in počival 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
13.9.2010 11:48:30   
SURF

Gmame.....ojojjjj....zdej še meni tečejo solze,ne morem več zadrževat....trije so še taki,ki se še morejo uvadit zaradi odsotnosti vmes....po zajtrku smo odšle...urico in pol za prvič....ko sem prišla nazaj,sem jo videla kako sama stoji za mizo,hlipa,majčko mokro od solz,...drugi so se igrali...baje se je malo pustila pocartat.....sicer so vsi trije jokali,so se tudi menda igrali...nevem....bomo videli..user posted image

Sjmm-o fajn...se bova dogovorili,če boš zatouser posted image ....hvala.

malo čudno mi je tole odrezalo...tako da nebo katera čudno gledala kaj sem napisala...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
13.9.2010 11:52:07   
SURF
Mah ne Ajvy...ne vzamem komentarje kot pametovanje...tako dolgo pa sem že tukaj,da vem.da si pišemo stvari v dobro...naredimo pa potem,tako kot se nam zdi prav....
Ja...sj bom kar pustila dudo...naj jo ima...pa Fifi je seveda tudi zraven....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
13.9.2010 11:53:19   
SURF
vesela sem vsakega,slehernega vašega odgovorauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
13.9.2010 11:54:06   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy...he he ...>Kristi točno ve, kako omehčat....bravo user posted image user posted image pravilno sta se odločila....kar obe naj gresta....se bosta imeli fino...vi 3 boste pa tut mal užival in počival 

user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
13.9.2010 11:55:07   
SURF
...postelje...tako...enkrat na teden v večini....je pa kdaj kako majhno odstopanjeuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.