|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
29.4.2011 9:01:07   
latka
Smejka11, jaz ti tudi želim, da pridelaš čim več lepih foliklov, pa upam, da bo današnji UZ vzpodbuden za obe!user posted image Jaz ga imam komaj ob 11.45h, škoda, da se ne bova srečali, morda pa kdaj drugič!

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.4.2011 9:34:38   
mala06
Jutro!

Pri men je še zaenkrat belina tak, da ni sprememb. Ooooo, vas je pa kar nekaj v postopku in držim pesti za čim več foliklov.  user posted image pa enga pujsa za sreču!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.4.2011 10:11:42   
andreja83
Jutro,

smejka hvala za vzpodbudo, sicer itak ne vem kaj se dogaja, sam poskušam razmišljat čim bolj pozitivno. Želja je itak pri nama tudi tako veliko prisotna kot pa pri vas vseh. Jst bom tudi delala drug tedn v sredo test doma, sam tolk da se pripravim, kaj preveč pa mu ne bom verjela, vsaj upam no!

Lep dan vsem, kljub dežju ki ga imamo danes na koroškem

< Sporočilo je popravil andreja83 -- 29.4.2011 10:13:11 >

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.4.2011 13:51:27   
ninocka26
Maria ima veselo novico in sicer hormon je čez 700! user posted image user posted image Diana vse naj naj še naprej!user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.4.2011 15:19:17   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Maria ima veselo novico in sicer hormon je čez 700! user posted image user posted image Diana vse naj naj še naprej!user posted image

se pridružujem čestitki! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Zdaj pa do konca in lepo in mirno nosečnost ti želim

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.4.2011 15:57:27   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

bravo Diana, čestitke user posted image user posted image user posted image

po moje sta se prijela oba, ker jaz sem imela na 12. dan hormona beta hcg 864, pa pričakujemo user posted image  user posted image . user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.4.2011 16:12:10   
latka
diana, čestitam!user posted image user posted image
ninocka26 in curkicauser posted image user posted image user posted image , naj bo naslednji postopek tisti ta pravi!user posted image user posted image user posted image

Današnji UZ je za mano, na levi vodilni folikel meri 9 mm in bilo je še nekaj manjših, na desni enako, vodilni 9 mm in več malih,to je rezultat po 3 dneh špikanja s 75 enot Gonala!user posted image
Naslednji UZ imam spet v nedeljo, takrat dobim zraven še špike Centrotide!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.4.2011 16:31:10   
Smejka11
Latka - ni slabo, ni slabo... Saj bodo še rasli...

Jaz sem pa imela po 3 na vsaki strani, velikosti 8, 9, pa še majhnih nekaj zraven... Ponovni UZ imam v ponedeljek...
Držim ti pesti za v nedeljo...

Ostalim pa pestke za dobre in uspešne postopke!!

:S
Smejka11

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.4.2011 16:38:52   
latka
Smejka11, hvala, jaz zate tudi držim pesti!
Zaenkrat imam še naprej najmanjšo dozo, ker kar v redu reagiram, pa G je rekel, da bojo folikli še zrasli, saj sta vodilna še kar v redu glede na to, da si bom danes dala komaj 4 špiko!
Samo upam, da na koncu ti folikli ne bodo prazni!user posted image

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
29.4.2011 16:39:52   
mala06
Super ste punce, kar tako naprej in folikli bodo takšni, kot je treba user posted image  user posted image  user posted image

Danes je pa tak dolgčas, da za znort! Še mojega ni doma, da bi ga mal jezila user posted image   Spat ne morem, pa kar jedla bi nekaj. user posted image je ko imaš trgovino preblizu doma user posted image

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
29.4.2011 17:13:21   
andreja83
Diana iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo nosečnost!!!!

Mala men se to tud dogaja, da bi kar naprej neki jedla!!! Bom se mogla nazaj držat, če ne bo pa kr hudo! In kak se drugač počutiš?? Jst še kar, sam me je danes začelo razganjat na polne, tk da moreva imet kar razdaljo.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
29.4.2011 18:02:45   
Anonimen
čestitke Diana, bravooo!!! user posted image  user posted image  user posted image

mismis: mogoče sta se res oba prijela, čeprav sem jaz imela na 12. dan 1266 hormona, pa je bil samo eden (čeprav so mi vstavili 2, krvavela pa nikoli nisem).  

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
29.4.2011 18:36:32   
mala06
andreja83 jaz se super počutim, znakov sicer nimam nobenih ampak, še vedno upam, da sem mogoče prehitro delala test in bo v torek pozitivno, če pa ne bo, bomo šli pa v nov krog, ki pa bo sigurno uspel  user posted image . Mogoče bom pa še en BC listič uničla in bom v ponedeljek nardila še enkrat test.

Punce uživajte!!

Neposredna povezava do sporočila: 2063
29.4.2011 19:56:14   
diana79
ojla punce!jaz sem danes tako srečna,kot je ninočka napisala imam beta hcg 792,kar mislim da dost visok za 12.dan po et!kar ne moram dojeti...user posted image

želim da vsi ki se trudite čimprej zagledate magičnega pluska,in definitivnio se splača truditi!ta občutek je nepopisljiva!grem počivat ker sem pošteno zmatrana!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 2064
30.4.2011 14:05:53   
mala06
Živijo!

Da se še tu mal javim. Stanje nespremenjeno, me je pa danes dvakrat tako špiknal v trebuhu, da sem se mogla kar mal uležit. Dober ali slab znak, to je zdaj vprašanje!

Danes je idealen dan za cartanje in to je vse, kar bom naredila danes user posted image Da še to vprašam kak je glede sexsa po et-ju? Se lahko ali ne?

Uživajte in se tipkamo!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
30.4.2011 14:22:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Živijo!

Da se še tu mal javim. Stanje nespremenjeno, me je pa danes dvakrat tako špiknal v trebuhu, da sem se mogla kar mal uležit. Dober ali slab znak, to je zdaj vprašanje!

Danes je idealen dan za cartanje in to je vse, kar bom naredila danes user posted image Da še to vprašam kak je glede sexsa po et-ju? Se lahko ali ne?

Uživajte in se tipkamo!!!!!!!!!!!!!

meni ga je G odsvetovala do  nuhalne, to pa zato ker je MV še odprt in lahko pride do kakšnih okužb, ki lahko povzročijo spontan splav (v primeru da je prišlo do zanositve), midva sva to upoštevala, pa še po tem sva veliko raje seksala s kondomi ravno zato, da bi preprečila okužbe.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.5.2011 10:51:54   
miklarom
lepe prvomajske praznike

user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
1.5.2011 11:28:22   
mala06
Živijo!

Danes, 13. dan po et-ju še vedno minus tak, da bo treba v nov boj. Belina še ostaja, ampak verjetno od tabletk.

Držim pesti za vse ostale!!!!!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
1.5.2011 14:34:13   
uspelobo
Za tiste, ki user posted image pijete maco. Meni ni user posted image odgovarjala, pije pa jo moj mož. Mogoče same že veste user posted image to, povedala bom pa zato ker jaz nisem vedelauser posted image in sicer tiste, ki imate prah ga ne bašite in mešajte s kovinskimi žlicami ampak z lesenimi ali plastičnimi. To sem vidla na eni oddaji in glej ga zlomka ko sem to sama naredila ni bilo več kakšnih posebnih grudic kot prej in zelo zlahka se zadeva raztopi. Probajte tiste, ki tega še niste vedele. Mogoče se zdi neumna informacija ampak jaz tega res nisem vedela.
Za vse ki čakate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to so gujdeki za srečo, naj že končno uspe.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
1.5.2011 14:59:28   
latka
Današnji UZ:na desni in levi nekje po 4, ki merijo 11,10 in manj, danes dobila Centrotide, v torek spet UZ, sem pa razočarana, ker pri meni mora biti skoz nekaj narobe, moj endometrij je debel, spet!user posted image Mogoče tokrat pridem do punkcije, ne vem pa, če pridem do ET!Do katere debeline endometrija se opravi ET, in če do tega res ne bi prišlo, bi potem imela mogoče zamrznjenčke, kdaj bi potem lahko šla po njih?user posted image

(odgovor članu uspelobo)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
1.5.2011 15:44:44   
vesper
mala06 user posted image user posted image user posted image sicer še pa res vedno iskreno upam, da ti krvni pokaže pozitivno. Pošiljam ti nešteto user posted image za srečo!

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
1.5.2011 17:41:13   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

mala06 user posted image user posted image user posted image sicer še pa res vedno iskreno upam, da ti krvni pokaže pozitivno. Pošiljam ti nešteto user posted image za srečo!

Hvala sam mislim, da je ta zgodba končana. Bo drugič več sreče.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
1.5.2011 18:01:26   
vesper
ja mala, se strinjam s tabo, če ni bilo zdaj sreče, bo pa drugič zagotovo. Držim pesti zate in vse ostale user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
1.5.2011 18:27:21   
andreja83
Mala tud jst držim res iskreno pestke zate da se ti do torka kaj spremeni res, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo.

Glede seksa pa fajn da si uprašala, ker je tud mene že matralo resno no user posted image . Sam sva raj rekla da ne no? Mogoč bo pa ktera rekla da pretiravam, sam raj prej ne škodujem kot pa da bi šlo pol zarad tega kaj narobe, a ne? 

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
1.5.2011 19:07:05   
ninocka26
Mala res mi je žal!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?