![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 9:01:07
|
|
|
|
latka
|
Smejka11, jaz ti tudi želim, da pridelaš čim več lepih foliklov, pa upam, da bo današnji UZ vzpodbuden za obe! Jaz ga imam komaj ob 11.45h, škoda, da se ne bova srečali, morda pa kdaj drugič!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 9:34:38
|
|
|
|
mala06
|
Jutro! Pri men je še zaenkrat belina tak, da ni sprememb. Ooooo, vas je pa kar nekaj v postopku in držim pesti za čim več foliklov. pa enga pujsa za sreču!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 10:11:42
|
|
|
|
andreja83
|
Jutro, smejka hvala za vzpodbudo, sicer itak ne vem kaj se dogaja, sam poskušam razmišljat čim bolj pozitivno. Želja je itak pri nama tudi tako veliko prisotna kot pa pri vas vseh. Jst bom tudi delala drug tedn v sredo test doma, sam tolk da se pripravim, kaj preveč pa mu ne bom verjela, vsaj upam no! Lep dan vsem, kljub dežju ki ga imamo danes na koroškem
< Sporočilo je popravil andreja83 -- 29.4.2011 10:13:11 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 13:51:27
|
|
|
|
ninocka26
|
Maria ima veselo novico in sicer hormon je čez 700! Diana vse naj naj še naprej!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 15:19:17
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26 Maria ima veselo novico in sicer hormon je čez 700! Diana vse naj naj še naprej! se pridružujem čestitki! Zdaj pa do konca in lepo in mirno nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 15:57:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26 Maria ima veselo novico in sicer hormon je čez 700! Diana vse naj naj še naprej! bravo Diana, čestitke po moje sta se prijela oba, ker jaz sem imela na 12. dan hormona beta hcg 864, pa pričakujemo .
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 16:12:10
|
|
|
|
latka
|
diana, čestitam! ninocka26 in curkica , naj bo naslednji postopek tisti ta pravi! Današnji UZ je za mano, na levi vodilni folikel meri 9 mm in bilo je še nekaj manjših, na desni enako, vodilni 9 mm in več malih,to je rezultat po 3 dneh špikanja s 75 enot Gonala! Naslednji UZ imam spet v nedeljo, takrat dobim zraven še špike Centrotide!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 16:31:10
|
|
|
|
Smejka11
|
Latka - ni slabo, ni slabo... Saj bodo še rasli... Jaz sem pa imela po 3 na vsaki strani, velikosti 8, 9, pa še majhnih nekaj zraven... Ponovni UZ imam v ponedeljek... Držim ti pesti za v nedeljo... Ostalim pa pestke za dobre in uspešne postopke!!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 16:38:52
|
|
|
|
latka
|
Smejka11, hvala, jaz zate tudi držim pesti! Zaenkrat imam še naprej najmanjšo dozo, ker kar v redu reagiram, pa G je rekel, da bojo folikli še zrasli, saj sta vodilna še kar v redu glede na to, da si bom danes dala komaj 4 špiko! Samo upam, da na koncu ti folikli ne bodo prazni!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 16:39:52
|
|
|
|
mala06
|
Super ste punce, kar tako naprej in folikli bodo takšni, kot je treba Danes je pa tak dolgčas, da za znort! Še mojega ni doma, da bi ga mal jezila Spat ne morem, pa kar jedla bi nekaj. je ko imaš trgovino preblizu doma
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 17:13:21
|
|
|
|
andreja83
|
Diana iskrene čestitke in lepo nosečnost!!!! Mala men se to tud dogaja, da bi kar naprej neki jedla!!! Bom se mogla nazaj držat, če ne bo pa kr hudo! In kak se drugač počutiš?? Jst še kar, sam me je danes začelo razganjat na polne, tk da moreva imet kar razdaljo.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 18:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitke Diana, bravooo!!! mismis: mogoče sta se res oba prijela, čeprav sem jaz imela na 12. dan 1266 hormona, pa je bil samo eden (čeprav so mi vstavili 2, krvavela pa nikoli nisem).
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 18:36:32
|
|
|
|
mala06
|
andreja83 jaz se super počutim, znakov sicer nimam nobenih ampak, še vedno upam, da sem mogoče prehitro delala test in bo v torek pozitivno, če pa ne bo, bomo šli pa v nov krog, ki pa bo sigurno uspel . Mogoče bom pa še en BC listič uničla in bom v ponedeljek nardila še enkrat test. Punce uživajte!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 19:56:14
|
|
|
|
diana79
|
ojla punce!jaz sem danes tako srečna,kot je ninočka napisala imam beta hcg 792,kar mislim da dost visok za 12.dan po et!kar ne moram dojeti... želim da vsi ki se trudite čimprej zagledate magičnega pluska,in definitivnio se splača truditi!ta občutek je nepopisljiva!grem počivat ker sem pošteno zmatrana!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.4.2011 14:05:53
|
|
|
|
mala06
|
Živijo! Da se še tu mal javim. Stanje nespremenjeno, me je pa danes dvakrat tako špiknal v trebuhu, da sem se mogla kar mal uležit. Dober ali slab znak, to je zdaj vprašanje! Danes je idealen dan za cartanje in to je vse, kar bom naredila danes Da še to vprašam kak je glede sexsa po et-ju? Se lahko ali ne? Uživajte in se tipkamo!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.4.2011 14:22:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 Živijo! Da se še tu mal javim. Stanje nespremenjeno, me je pa danes dvakrat tako špiknal v trebuhu, da sem se mogla kar mal uležit. Dober ali slab znak, to je zdaj vprašanje! Danes je idealen dan za cartanje in to je vse, kar bom naredila danes Da še to vprašam kak je glede sexsa po et-ju? Se lahko ali ne? Uživajte in se tipkamo!!!!!!!!!!!!! meni ga je G odsvetovala do nuhalne, to pa zato ker je MV še odprt in lahko pride do kakšnih okužb, ki lahko povzročijo spontan splav (v primeru da je prišlo do zanositve), midva sva to upoštevala, pa še po tem sva veliko raje seksala s kondomi ravno zato, da bi preprečila okužbe.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.5.2011 10:51:54
|
|
|
|
miklarom
|
lepe prvomajske praznike
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.5.2011 11:28:22
|
|
|
|
mala06
|
Živijo! Danes, 13. dan po et-ju še vedno minus tak, da bo treba v nov boj. Belina še ostaja, ampak verjetno od tabletk. Držim pesti za vse ostale!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.5.2011 14:34:13
|
|
|
|
uspelobo
|
Za tiste, ki pijete maco. Meni ni odgovarjala, pije pa jo moj mož. Mogoče same že veste to, povedala bom pa zato ker jaz nisem vedela in sicer tiste, ki imate prah ga ne bašite in mešajte s kovinskimi žlicami ampak z lesenimi ali plastičnimi. To sem vidla na eni oddaji in glej ga zlomka ko sem to sama naredila ni bilo več kakšnih posebnih grudic kot prej in zelo zlahka se zadeva raztopi. Probajte tiste, ki tega še niste vedele. Mogoče se zdi neumna informacija ampak jaz tega res nisem vedela. Za vse ki čakate , to so gujdeki za srečo, naj že končno uspe.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.5.2011 14:59:28
|
|
|
|
latka
|
Današnji UZ:na desni in levi nekje po 4, ki merijo 11,10 in manj, danes dobila Centrotide, v torek spet UZ, sem pa razočarana, ker pri meni mora biti skoz nekaj narobe, moj endometrij je debel, spet! Mogoče tokrat pridem do punkcije, ne vem pa, če pridem do ET!Do katere debeline endometrija se opravi ET, in če do tega res ne bi prišlo, bi potem imela mogoče zamrznjenčke, kdaj bi potem lahko šla po njih?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.5.2011 15:44:44
|
|
|
|
vesper
|
mala06 sicer še pa res vedno iskreno upam, da ti krvni pokaže pozitivno. Pošiljam ti nešteto za srečo!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.5.2011 17:41:13
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper mala06 sicer še pa res vedno iskreno upam, da ti krvni pokaže pozitivno. Pošiljam ti nešteto za srečo! Hvala sam mislim, da je ta zgodba končana. Bo drugič več sreče.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.5.2011 18:01:26
|
|
|
|
vesper
|
ja mala, se strinjam s tabo, če ni bilo zdaj sreče, bo pa drugič zagotovo. Držim pesti zate in vse ostale
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.5.2011 18:27:21
|
|
|
|
andreja83
|
Mala tud jst držim res iskreno pestke zate da se ti do torka kaj spremeni res, saj bo. Glede seksa pa fajn da si uprašala, ker je tud mene že matralo resno no . Sam sva raj rekla da ne no? Mogoč bo pa ktera rekla da pretiravam, sam raj prej ne škodujem kot pa da bi šlo pol zarad tega kaj narobe, a ne?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.5.2011 19:07:05
|
|
|
|
ninocka26
|
Mala res mi je žal!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?