|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
26.4.2011 19:29:16   
diana79
ananaska:moj 9.dan po et,ter 16.dan po stopki tako da mislim da je realno!pa še to da bi user posted image ,mogla dobiti v soboto pa hvalabogu ni!zdaj vem zakaj ni.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
26.4.2011 20:53:31   
latka
O, vidim, da imamo novi nosečki, čestitam in lepo nosečnost vama želim!user posted image user posted image user posted image
Ostalim, ki ste že skoraj pred testi, držim pesti, da tudi zagledate tisti magični +!user posted image user posted image user posted image

Pri nas je danes padla prva špika Gonala!user posted image UZ imam v petek, upam, da bo tokrat bolj vzpodbudno in pozitivno vse skupaj!user posted image
Gre še katera mogoče v petek na UZ?
Cameleon, beba75, sedaj smo me na vrsti!user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
26.4.2011 21:23:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ojla!jaz sem popoldne za fora naredila BC in mi pokazal dve črtice!user posted image user posted image user posted image user posted image

vesel, vesel mismis user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
27.4.2011 11:19:09   
Smejka11
IZVIRNO SPOROČILO: latka

O, vidim, da imamo novi nosečki, čestitam in lepo nosečnost vama želim!user posted image user posted image user posted image
Ostalim, ki ste že skoraj pred testi, držim pesti, da tudi zagledate tisti magični +!user posted image user posted image user posted image

Pri nas je danes padla prva špika Gonala!user posted image UZ imam v petek, upam, da bo tokrat bolj vzpodbudno in pozitivno vse skupaj!user posted image
Gre še katera mogoče v petek na UZ?
Cameleon, beba75, sedaj smo me na vrsti!user posted image user posted image

Tudi sama se pridružujem čestitkam!!
Dodajam se na "čakalno listo" in ... V petek imam UZ po že 8 dneh pikanja! Me prav zanima, kaj bodo rekli in če bo uspešno tole špikanje?!

:S
Smejka11

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
27.4.2011 14:42:32   
mala06
Punce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image za začetek postopka in mirno roko pri špikanju in naj folikli čim lepše rastejo.

Pri men je belina še vedno prisotna in želja je, da tako ostane še naprej. Me pa že mika, da bi test naredila in verjetno ga v teh dneh tudi bom. Takrat se bo vse razjasnila in bom vedela pri čem sem user posted image

Kje ste pa ostale, ki imate krvni test te dni?

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
27.4.2011 17:18:54   
andreja83
Jst tud čestitam diana teb za ta velik +,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da bo v petek ena močna potrditev user posted image user posted image user posted image .

Mala06, jst sm pa mislila da sem sam jst radovedna al sm med srečnimi user posted image tudi sama. Vsak dan grem mimo testa, sam je še prehitro ga naredit, ga bom pa drug tedn ziher, sam upam da ne bi bla razočarana, čeprav je belina.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
27.4.2011 18:22:15   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Jst tud čestitam diana teb za ta velik +,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da bo v petek ena močna potrditev user posted image user posted image user posted image .

Mala06, jst sm pa mislila da sem sam jst radovedna al sm med srečnimi user posted image tudi sama. Vsak dan grem mimo testa, sam je še prehitro ga naredit, ga bom pa drug tedn ziher, sam upam da ne bi bla razočarana, čeprav je belina.

Saj tud jaz ne vem, kaj bo test prinesel in upam, da če ga jutri naredim, ni prehitro. A bi blo boljš še mal počakat? Jutri bo deseti dan po ET in 15. dan po stopki.
Saj nam bo vsem ratal, boš vidla.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
27.4.2011 18:43:55   
Smejka11
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Saj nam bo vsem ratal, boš vidla.

POD TOLE SE PA MORAM PODPISAT IN DODAJAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

LP vsem

Smejka11

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
27.4.2011 18:46:47   
srečica17
mala06.....pomoje mora pokazat plusek!!!!!

Joj jaz grem pa jutri na morje.......upam, da bom uspela preko mobitela pokukat sem da vidm te pluske......user posted image
Ne vem pa če bom znala kej napisat.....user posted image

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
27.4.2011 19:22:41   
diana79
mala06:ti kar naredi test,bo že realen!ziher bo plusek!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
27.4.2011 21:47:20   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

mala06.....pomoje mora pokazat plusek!!!!!

Joj jaz grem pa jutri na morje.......upam, da bom uspela preko mobitela pokukat sem da vidm te pluske......user posted image
Ne vem pa če bom znala kej napisat.....user posted image

Uživaj na morju user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za odgovore in pozitivne besede, ki upam, da se uresničijo!

< Sporočilo je popravil mala06 -- 27.4.2011 21:48:40 >

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
27.4.2011 22:00:52   
andreja83
Srečica pogrešali te bomo tukaj, res!
Toliko pozitive si mi vlila nazaj. Lepo se imejta na morju in upam da bosta imela lepo vreme user posted image user posted image pa srečno vožnjo

Mala držim pesti zate da teb tud pokaže en velik plus, jaz pa sem na vrsti drug teden upam da še zdržim te dni

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
27.4.2011 22:20:44   
Anonimen
Čestitke vsem nosečkam! user posted image  user posted image   In držim pesti, da vsem (mala,andreja...) čim prej uspe zagledat user posted image , da se čakalne vrste malo skrajšajo, ker v mb je kar gužva! user posted image Torej jaz vas ves čas prebiram in čakam, da javite lepe novičke.
Midva greva čez dobrih 14 dni prvič. Do zdaj nisem imela še nobenih pregledov razen uz. G mi je rekla, da sumi na manjšo pregrado, da pa mi bodo vse razložili tam (če jo je potrebno odstranit,...). Sploh nevem kaj naj pričakujem,... Zdaj me je kar rahlo prijela "panika". Domači še nič nevedo,... stara sem 25 in počasi bo 2 leti brez zaščite. user posted image
Kako dolgo ponavadi traja, da se začne kaj "dogajati"? Se tudi kasneje čaka po 3-4 mesece?

LP
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2038
28.4.2011 9:10:08   
športnica
diana. čstitke, čestitke. CELO VESELJE BO V PETEK, BOŠ VIDLA user posted image user posted image user posted image DRŽIMO PESTI.

jaz sem 5. dan po transferju in se približujejo tisti pestri dnevi. bilo bi prelepo da bi nma ratalo. moj bi skakal od veselja. se bojim ovega razočaranja, saj on takrat bolj trpi kot jaz, ki grem nekako lažje čez to.

Neposredna povezava do sporočila: 2039
28.4.2011 9:39:28   
mala06
test je za mano, sicer ni z prvim urinom in ni ne duha ne sluha o drugi črtici user posted image  user posted image  user posted image tak, da bom v torek vidla, kaj bo. Upam, da mate druge boljše novice.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
28.4.2011 12:49:44   
ananaska78
Mala, dokler ne pride user posted image  oz. dokler ne narediš krvnega testa ne obupaj. Sem že slišala, da so na domačih testih imele -, na krvnem pa potem +.

Pa tudi, če ti ta krog ne bi uspelo, bo pa našlednjič!

user posted image  ti ne uide, slej kot prej user posted image .

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
28.4.2011 13:29:11   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Mala, dokler ne pride user posted image  oz. dokler ne narediš krvnega testa ne obupaj. Sem že slišala, da so na domačih testih imele -, na krvnem pa potem +.

Pa tudi, če ti ta krog ne bi uspelo, bo pa našlednjič!

user posted image  ti ne uide, slej kot prej user posted image .

Mal upanja še vedno ostaja, sam se mi pa zdi, da se bo zdaj zdaj vlil ta user posted image . Ah, kaj čemo bo pa naslednjič boljše. Mogoče pa še ni vse zgubljeno.

Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.4.2011 14:59:53   
andreja83
Mala ne obupaj,,dokler ti na krvnem ne rečejo negativno imej upanje!!!! Držim pesti da tudi midve objavima drug tedn veselo novico, pa tud za ostale, ker drug tedn bo kar pestro user posted image user posted image

Dejte mi povedat, če lahko pride do ugnezditve tudi če nimaš nobenih znakov, nobenih vmesnih krvavitev??? Mene malo skrbi da pa morda se nista moja srčeka nič ugnezdla, čeprav ni bilo nobene krvavitve?? Res pa je da sm danes 8 dan po prenosu?? Sam me je začelo danes matrat to razmišljanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
28.4.2011 15:21:24   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Mala ne obupaj,,dokler ti na krvnem ne rečejo negativno imej upanje!!!! Držim pesti da tudi midve objavima drug tedn veselo novico, pa tud za ostale, ker drug tedn bo kar pestro user posted image user posted image

Dejte mi povedat, če lahko pride do ugnezditve tudi če nimaš nobenih znakov, nobenih vmesnih krvavitev??? Mene malo skrbi da pa morda se nista moja srčeka nič ugnezdla, čeprav ni bilo nobene krvavitve?? Res pa je da sm danes 8 dan po prenosu?? Sam me je začelo danes matrat to razmišljanje user posted image user posted image user posted image

andreja83 hvala za vzpodbudne besede in upam, da se ne prikaže ta user posted image pred torkom. Glede vgnezditvene je pa tako, da ni nujno da imaš krvavitev, ker ene jo imajo druge pa ne. Tak, da si nič ne beli glave s tem. Hvala še na drugem postu, se ti kar tuki zahvalim.

Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.4.2011 15:26:48   
Cameleon
Mala06 morda je še prehitro za test, ne obupaj, držim pesti za user posted image user posted image

Jaz sem danes imela UZ, jutri pričnem s špikami gonalauser posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.4.2011 16:53:10   
latka
mala06, ne obupaj prehitro, saj še nič ni izgubljeno, komaj naslednji teden imaš krvnega, pa mislim, da bo takrat sigurno pozitivno!Pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image za srečo!

Cameleon,super da se začneš jutri špikat, pa smo začele boj tudi me!user posted image user posted image user posted image
Jaz pa imam jutri UZ na 4 dan špikanja, pa moram priznat, da me je vedno bolj strah, da ne bo spet kaj narobe, da ne bo nagajalauser posted image kaka cista, tokrat hočem priti do konca postopka brez kakršnih koli komplikacij in prekinitev!user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.4.2011 17:13:41   
mala06
cameleon in latka hvala za vzpodbudne besede. Tudi jaz vama in vsem, ki se začnete špikat čim manj boleče špike in čim več lepih foliklov user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
29.4.2011 7:17:42   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Midva greva čez dobrih 14 dni prvič. Do zdaj nisem imela še nobenih pregledov razen uz. G mi je rekla, da sumi na manjšo pregrado, da pa mi bodo vse razložili tam (če jo je potrebno odstranit,...). Sploh nevem kaj naj pričakujem,... Zdaj me je kar rahlo prijela "panika". Domači še nič nevedo,... stara sem 25 in počasi bo 2 leti brez zaščite. user posted image
Kako dolgo ponavadi traja, da se začne kaj "dogajati"? Se tudi kasneje čaka po 3-4 mesece?

LP
user posted image

Anonimna, če te pošljejo na odstranitev pregrade ti priporočam, da malo pokličeš naokoli in poskušaš najti bolnišnico kjer ti jo bodo odstraili čimprej, čakalne dobe so zelo različne od nič pa do šest mesecev...pa še to, nekatere bolnišnice te dajo na tablete in se v bistvu ti prilagodiš njim s ciklusom, nekatere pa sledijo tvojemu ciklusu - meni je ta zadnja varianta bolj všeč, s hormoni te itak potem nafilajo...
kako hitro se bo začelo dogajati? hmm, v bistvu ko enkrat padeš v sistem gre kar nekako takole: najprej krvne preiskave za oba, pa spermiogram, pa UZ sredi ciklusa, potem pa odvisno kaj najdejo in za kaj se odločijo...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
29.4.2011 7:21:43   
mausikaa
kultura pa taka, vsaj dobro jutro bi lahko najprej voščila kajne?
nisem ravno preveč aktvina s pisanjem, sem pa tudi MB-jevka, trenutno čakam na telefonski klic, da se dokončno zmenimo kako in kaj naprej...sem se pa "preselila" od ata Reša v MB, in glej ga zlomka takoj so me poslali na odstranitev pregrade, ki je v prejšnjih postopkih ni nihče opazil kar mi je malo tko-tko, no OP je za mano

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
29.4.2011 8:31:54   
Smejka11
Dobro jutro!

Upam, da niste hude, ker sem se "vrinila" v vaše pisanje... Sem MB-jevka in nam želim, da rata!!!

Andreja83
- glede ugnezditvene krvavitve - kot ti je že Mala06 napisala - lahko da jo imaš ali pa tudi ne... Jaz je v prejšnjem postopku nisem imela, tudi nisem imela skoraj nič nosečniških znakov, pa je bilo pozitivno (skoraj do konca!). Tako da... Poslušaj svoje telo, ker ne reagirajo vse enako...

Mala06 - naj user posted image tokrat pozabi na svoje poslanstvo in naj izostane, da bo veselje v torek (morda že kaj prej?). Sama CB (v prejšnjem postopku) nisem upala delat kaj dosti pred krvnim. Naredila sem ga en dan prej... V toliko, da sem šla pripravljena v MB. Pripravljena v pozitvno ali v negativno smer... Vso srečo ti želim!!!!

Latka
- vso srečo na UZ in pri nadaljnjem špikanju

Cameleon
- naj bo Gonal uspešen pri vzpodbujanju rasti foliklov; ti pa seveda še uspešnejša pri špikanju

Skratka, vsem veliko, veliko uspeha (nekaj malega tudi sreče!) in naj bo maj naš mesec!!

Zdaj pa šibam na UZ. Čao!

Smejka11

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.