![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 19:29:16
|
|
|
|
diana79
|
ananaska:moj 9.dan po et,ter 16.dan po stopki tako da mislim da je realno!pa še to da bi ,mogla dobiti v soboto pa hvalabogu ni!zdaj vem zakaj ni.....
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 20:53:31
|
|
|
|
latka
|
O, vidim, da imamo novi nosečki, čestitam in lepo nosečnost vama želim! Ostalim, ki ste že skoraj pred testi, držim pesti, da tudi zagledate tisti magični +! Pri nas je danes padla prva špika Gonala! UZ imam v petek, upam, da bo tokrat bolj vzpodbudno in pozitivno vse skupaj! Gre še katera mogoče v petek na UZ? Cameleon, beba75, sedaj smo me na vrsti!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 21:23:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 ojla!jaz sem popoldne za fora naredila BC in mi pokazal dve črtice! vesel, vesel mismis čestitke
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.4.2011 11:19:09
|
|
|
|
Smejka11
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka O, vidim, da imamo novi nosečki, čestitam in lepo nosečnost vama želim! Ostalim, ki ste že skoraj pred testi, držim pesti, da tudi zagledate tisti magični +! Pri nas je danes padla prva špika Gonala! UZ imam v petek, upam, da bo tokrat bolj vzpodbudno in pozitivno vse skupaj! Gre še katera mogoče v petek na UZ? Cameleon, beba75, sedaj smo me na vrsti! Tudi sama se pridružujem čestitkam!! Dodajam se na "čakalno listo" in ... V petek imam UZ po že 8 dneh pikanja! Me prav zanima, kaj bodo rekli in če bo uspešno tole špikanje?!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.4.2011 14:42:32
|
|
|
|
mala06
|
Punce za začetek postopka in mirno roko pri špikanju in naj folikli čim lepše rastejo. Pri men je belina še vedno prisotna in želja je, da tako ostane še naprej. Me pa že mika, da bi test naredila in verjetno ga v teh dneh tudi bom. Takrat se bo vse razjasnila in bom vedela pri čem sem Kje ste pa ostale, ki imate krvni test te dni?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.4.2011 17:18:54
|
|
|
|
andreja83
|
Jst tud čestitam diana teb za ta velik +, pa da bo v petek ena močna potrditev . Mala06, jst sm pa mislila da sem sam jst radovedna al sm med srečnimi tudi sama. Vsak dan grem mimo testa, sam je še prehitro ga naredit, ga bom pa drug tedn ziher, sam upam da ne bi bla razočarana, čeprav je belina.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.4.2011 18:22:15
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Jst tud čestitam diana teb za ta velik +, pa da bo v petek ena močna potrditev . Mala06, jst sm pa mislila da sem sam jst radovedna al sm med srečnimi tudi sama. Vsak dan grem mimo testa, sam je še prehitro ga naredit, ga bom pa drug tedn ziher, sam upam da ne bi bla razočarana, čeprav je belina. Saj tud jaz ne vem, kaj bo test prinesel in upam, da če ga jutri naredim, ni prehitro. A bi blo boljš še mal počakat? Jutri bo deseti dan po ET in 15. dan po stopki. Saj nam bo vsem ratal, boš vidla.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.4.2011 18:43:55
|
|
|
|
Smejka11
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 Saj nam bo vsem ratal, boš vidla. POD TOLE SE PA MORAM PODPISAT IN DODAJAM LP vsem
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.4.2011 18:46:47
|
|
|
|
srečica17
|
mala06.....pomoje mora pokazat plusek!!!!! Joj jaz grem pa jutri na morje.......upam, da bom uspela preko mobitela pokukat sem da vidm te pluske...... Ne vem pa če bom znala kej napisat.....
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.4.2011 19:22:41
|
|
|
|
diana79
|
mala06:ti kar naredi test,bo že realen!ziher bo plusek!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.4.2011 21:47:20
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17 mala06.....pomoje mora pokazat plusek!!!!! Joj jaz grem pa jutri na morje.......upam, da bom uspela preko mobitela pokukat sem da vidm te pluske...... Ne vem pa če bom znala kej napisat..... Uživaj na morju Pa hvala za odgovore in pozitivne besede, ki upam, da se uresničijo!
< Sporočilo je popravil mala06 -- 27.4.2011 21:48:40 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.4.2011 22:00:52
|
|
|
|
andreja83
|
Srečica pogrešali te bomo tukaj, res! Toliko pozitive si mi vlila nazaj. Lepo se imejta na morju in upam da bosta imela lepo vreme pa srečno vožnjo Mala držim pesti zate da teb tud pokaže en velik plus, jaz pa sem na vrsti drug teden upam da še zdržim te dni
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 27.4.2011 22:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke vsem nosečkam! In držim pesti, da vsem (mala,andreja...) čim prej uspe zagledat , da se čakalne vrste malo skrajšajo, ker v mb je kar gužva! Torej jaz vas ves čas prebiram in čakam, da javite lepe novičke. Midva greva čez dobrih 14 dni prvič. Do zdaj nisem imela še nobenih pregledov razen uz. G mi je rekla, da sumi na manjšo pregrado, da pa mi bodo vse razložili tam (če jo je potrebno odstranit,...). Sploh nevem kaj naj pričakujem,... Zdaj me je kar rahlo prijela "panika". Domači še nič nevedo,... stara sem 25 in počasi bo 2 leti brez zaščite. Kako dolgo ponavadi traja, da se začne kaj "dogajati"? Se tudi kasneje čaka po 3-4 mesece? LP
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.4.2011 9:10:08
|
|
|
|
športnica
|
diana. čstitke, čestitke. CELO VESELJE BO V PETEK, BOŠ VIDLA DRŽIMO PESTI. jaz sem 5. dan po transferju in se približujejo tisti pestri dnevi. bilo bi prelepo da bi nma ratalo. moj bi skakal od veselja. se bojim ovega razočaranja, saj on takrat bolj trpi kot jaz, ki grem nekako lažje čez to.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.4.2011 9:39:28
|
|
|
|
mala06
|
test je za mano, sicer ni z prvim urinom in ni ne duha ne sluha o drugi črtici tak, da bom v torek vidla, kaj bo. Upam, da mate druge boljše novice.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.4.2011 12:49:44
|
|
|
|
ananaska78
|
Mala, dokler ne pride oz. dokler ne narediš krvnega testa ne obupaj. Sem že slišala, da so na domačih testih imele -, na krvnem pa potem +. Pa tudi, če ti ta krog ne bi uspelo, bo pa našlednjič! ti ne uide, slej kot prej .
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.4.2011 13:29:11
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78 Mala, dokler ne pride oz. dokler ne narediš krvnega testa ne obupaj. Sem že slišala, da so na domačih testih imele -, na krvnem pa potem +. Pa tudi, če ti ta krog ne bi uspelo, bo pa našlednjič! ti ne uide, slej kot prej . Mal upanja še vedno ostaja, sam se mi pa zdi, da se bo zdaj zdaj vlil ta . Ah, kaj čemo bo pa naslednjič boljše. Mogoče pa še ni vse zgubljeno.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.4.2011 14:59:53
|
|
|
|
andreja83
|
Mala ne obupaj,,dokler ti na krvnem ne rečejo negativno imej upanje!!!! Držim pesti da tudi midve objavima drug tedn veselo novico, pa tud za ostale, ker drug tedn bo kar pestro Dejte mi povedat, če lahko pride do ugnezditve tudi če nimaš nobenih znakov, nobenih vmesnih krvavitev??? Mene malo skrbi da pa morda se nista moja srčeka nič ugnezdla, čeprav ni bilo nobene krvavitve?? Res pa je da sm danes 8 dan po prenosu?? Sam me je začelo danes matrat to razmišljanje
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.4.2011 15:21:24
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Mala ne obupaj,,dokler ti na krvnem ne rečejo negativno imej upanje!!!! Držim pesti da tudi midve objavima drug tedn veselo novico, pa tud za ostale, ker drug tedn bo kar pestro Dejte mi povedat, če lahko pride do ugnezditve tudi če nimaš nobenih znakov, nobenih vmesnih krvavitev??? Mene malo skrbi da pa morda se nista moja srčeka nič ugnezdla, čeprav ni bilo nobene krvavitve?? Res pa je da sm danes 8 dan po prenosu?? Sam me je začelo danes matrat to razmišljanje andreja83 hvala za vzpodbudne besede in upam, da se ne prikaže ta pred torkom. Glede vgnezditvene je pa tako, da ni nujno da imaš krvavitev, ker ene jo imajo druge pa ne. Tak, da si nič ne beli glave s tem. Hvala še na drugem postu, se ti kar tuki zahvalim.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.4.2011 15:26:48
|
|
|
|
Cameleon
|
Mala06 morda je še prehitro za test, ne obupaj, držim pesti za Jaz sem danes imela UZ, jutri pričnem s špikami gonala
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.4.2011 16:53:10
|
|
|
|
latka
|
mala06, ne obupaj prehitro, saj še nič ni izgubljeno, komaj naslednji teden imaš krvnega, pa mislim, da bo takrat sigurno pozitivno!Pošiljam ti za srečo! Cameleon,super da se začneš jutri špikat, pa smo začele boj tudi me! Jaz pa imam jutri UZ na 4 dan špikanja, pa moram priznat, da me je vedno bolj strah, da ne bo spet kaj narobe, da ne bo nagajala kaka cista, tokrat hočem priti do konca postopka brez kakršnih koli komplikacij in prekinitev!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.4.2011 17:13:41
|
|
|
|
mala06
|
cameleon in latka hvala za vzpodbudne besede. Tudi jaz vama in vsem, ki se začnete špikat čim manj boleče špike in čim več lepih foliklov
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 7:17:42
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Midva greva čez dobrih 14 dni prvič. Do zdaj nisem imela še nobenih pregledov razen uz. G mi je rekla, da sumi na manjšo pregrado, da pa mi bodo vse razložili tam (če jo je potrebno odstranit,...). Sploh nevem kaj naj pričakujem,... Zdaj me je kar rahlo prijela "panika". Domači še nič nevedo,... stara sem 25 in počasi bo 2 leti brez zaščite. Kako dolgo ponavadi traja, da se začne kaj "dogajati"? Se tudi kasneje čaka po 3-4 mesece? LP Anonimna, če te pošljejo na odstranitev pregrade ti priporočam, da malo pokličeš naokoli in poskušaš najti bolnišnico kjer ti jo bodo odstraili čimprej, čakalne dobe so zelo različne od nič pa do šest mesecev...pa še to, nekatere bolnišnice te dajo na tablete in se v bistvu ti prilagodiš njim s ciklusom, nekatere pa sledijo tvojemu ciklusu - meni je ta zadnja varianta bolj všeč, s hormoni te itak potem nafilajo... kako hitro se bo začelo dogajati? hmm, v bistvu ko enkrat padeš v sistem gre kar nekako takole: najprej krvne preiskave za oba, pa spermiogram, pa UZ sredi ciklusa, potem pa odvisno kaj najdejo in za kaj se odločijo...
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 7:21:43
|
|
|
|
mausikaa
|
kultura pa taka, vsaj dobro jutro bi lahko najprej voščila kajne? nisem ravno preveč aktvina s pisanjem, sem pa tudi MB-jevka, trenutno čakam na telefonski klic, da se dokončno zmenimo kako in kaj naprej...sem se pa "preselila" od ata Reša v MB, in glej ga zlomka takoj so me poslali na odstranitev pregrade, ki je v prejšnjih postopkih ni nihče opazil kar mi je malo tko-tko, no OP je za mano
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.4.2011 8:31:54
|
|
|
|
Smejka11
|
Dobro jutro! Upam, da niste hude, ker sem se "vrinila" v vaše pisanje... Sem MB-jevka in nam želim, da rata!!! Andreja83 - glede ugnezditvene krvavitve - kot ti je že Mala06 napisala - lahko da jo imaš ali pa tudi ne... Jaz je v prejšnjem postopku nisem imela, tudi nisem imela skoraj nič nosečniških znakov, pa je bilo pozitivno (skoraj do konca!). Tako da... Poslušaj svoje telo, ker ne reagirajo vse enako... Mala06 - naj tokrat pozabi na svoje poslanstvo in naj izostane, da bo veselje v torek (morda že kaj prej?). Sama CB (v prejšnjem postopku) nisem upala delat kaj dosti pred krvnim. Naredila sem ga en dan prej... V toliko, da sem šla pripravljena v MB. Pripravljena v pozitvno ali v negativno smer... Vso srečo ti želim!!!! Latka - vso srečo na UZ in pri nadaljnjem špikanju Cameleon - naj bo Gonal uspešen pri vzpodbujanju rasti foliklov; ti pa seveda še uspešnejša pri špikanju Skratka, vsem veliko, veliko uspeha (nekaj malega tudi sreče!) in naj bo maj naš mesec!! Zdaj pa šibam na UZ. Čao!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.