|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
4.8.2010 4:32:38   
womanpolice
Punce, tak sem iz sebe, da vam morm kar napisat... ker ne morm verjet... in ker gledam in gledam in ne morm verjet... A je tudi mene KONČNO doletela sreča?!? ALELUJA! Pa še vedno ne morm verjet - strmim v CB in gledam ali je to sploh mogoče?!???

Moram vam povedat, da sem šla po zamrznjenčka in vam o tem nič povedala, ker sem tokrat hotela skoz to it na nek način "sama". Bala sem se ponovnega razočaranja, zato nism skoraj nikomur povedala. Pa sem šla po našega edinega BORČKA, ki je preživel odmrznitev in kot izgleda ostal pri meni. Ampak še vedno ne morm verjet in še vedno nism prepričana čist, zato mislim, da bo še jutri in v petek še kr test padel, da se popolnoma prepričam...

Danes sem 8. dan po ETZ in je na testu vidna rahla črtica - je pa vidna. Jo vidim pa še kr gledam, če jo res vidim al se mi le zdi....

Tak sem bla iz sebe, da sm odhitela v spalnico, prižgala luč in rekla mojmu "očitno boš končno ati".... Ne morm verjet....

Še vam poročam kako bo naprej...

Kaj pa vi mislite? Ali je to zagotovo to TO? Ali je to zagotovo nosečnost?

p.s. v MB sem pri transferju dobila nekakšno injekcijo v trebuh - to bi naj bilo namesto utrogestana al nekaj podobnega - neko takšno vlogo bi naj imelo...

Lp, wp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 251
4.8.2010 6:22:26   
tassi1
Policajka_  sem fuuulllll vesela zate  user posted image user posted image user posted image
dej pejt na krvnega, ti bo najbolj zanesljivo pokazalo, ker tista injekcija , ki si jo dobila drži nekje do 10 dni po transferju user posted image user posted image
držim vse tačke na nogah in rokah user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 252
4.8.2010 6:24:40   
športnica
WP, nevem kdaj se dela test po zamrznjenčkih, tu sem jst bolj slaba in ti bodo ostale pomagale. ampak upam da je TO kar vidiš res in tvoja največja sreča naslednja leta user posted image user posted image user posted image

no vidiš en in edini pa bo dlih ta ta pavi. želim ti vse najlepše in da bovse OK. držim pesti. predlagam ti da greš na krvni test. če si iz ljubljane, je na parmovi privat laboratorij. plačaš cca 11 eur, prideš zjutri, okol 12h ti pa povejo rezultat kr po telefonu.

papauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 4.8.2010 6:25:29 >

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 253
4.8.2010 8:47:47   
womanpolice
Hvala punce;

sej to me je mal strah, da mogoče je še to vpliv od injekcije ampak srčno upam, da ni in da sva končno prišla do magičnega pluska. Upam, da je to to. Vam sporočim. Mogoče pa se bom res do LJ zapeljala na krvnega pa da vidimo kje smo.

lp, wp

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   [Brisano sporočilo]
4.8.2010 11:56:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 255
4.8.2010 12:09:38   
metuljci
no da se vam po doooooolgem času malo javim. upam, da se me še "tastare" spomnite user posted image

policajka mislim, da je to to. jaz sem imela transfer eskimčka v ponedeljek, v soboto pa sem delala test tko bv in sedaj sem v 16. tednu nosečnosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
4.8.2010 12:51:26   
womanpolice
Hvala vam punce. sem šla v Adrialab na krvnega-čez 10 minut izvem rezultat. sem pa tud pogledala na obvestilo zdravniku, da sm dobila le 2500 enot Pregnila, in glede na to, da bi se naj na dan izločilo cca. 1000 enot iz telesa tega hormona od Pregnila, bi moralo to biti to... ja nič... še malo bomo trepetali ali je to to al... ah, grde misli stran. Vem, da sem končnoooooooooooooooooooooo user posted image - verjamem v to.

lp, wp

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 257
4.8.2010 12:59:55   
womanpolice
sm klicala in še nimajo rezultata    - rekli so da naj pokličem čez slabo uro.

tak da vam sporočim takoj ko izvem.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 258
4.8.2010 13:32:13   
pikachu
wp jaz držim pesti, da si nosečka. Pa hitro sporoči.

zojatisa ja nama je uspelo v prvo, drugače pa sma se kar dobre 4leta, ali pa še malo več trudila po naravni poti.

Na pregledu je bilo vse ok, veliki smo 3,17cm in noseča točno 10tednov. NS imam pa 26.8. ob 18uri.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 259
4.8.2010 14:28:45   
womanpolice
PUNCE

BETA JE 52,48!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 260
4.8.2010 14:53:58   
womanpolice
Pa še moja "zgodovina":

LJ GK
1. postopek: 1 blastocista 1 morula - ni uspeha
2. postopek : 2 moruli - ni uspeha
3. postopek: 2 blastocisti - ni uspeha

nato sem zamenjala in osebno G in G na GK LJ, ker me nista hoteli dati ne preglede, ker sta se zanašale na zelo slab spermiogram mojega.

Laparo in histeroskopija septembra 2009

MB
4. postopek: 3 blastociste - dve vstavili enga zamrznili - ni uspeha
postopek z zamrznjenčkom - et 27.7. - zgleda, da uspešno...

ajajaj... končno...

Tko, da punce... Tudi za vas bo posijalo sonce, le obupat ne.

Morm pa priznat, da sem šla po tega zamrznjenčka čist tko... sploh se nism obremenjevala, ker sem se že kr nekako prepričala v to, da imajo manj možnosti. In sm tko tud vzela to... sm si rekla "če bo bo, če ne bo pač ne bo"...

In mislim da je blo to dobr...

Ali sem imela kakšne znake? le tole:

1. križ ni nikoli tak bolel vsak dan
2. en dan sem imela prsi tak boleče - in sploh mi ne paše, da me moj prime zanje - kar mi je bilo čudno glede na to, da nism bla našopana s hormoni
3. in en dan sm se slabo počutla, da sm se kar dol ulegla za dve uri.

To vse mi je bilo čudno. Aja, pa itak skoz občutek, da se bo zdaj zdaj ulila...

ja, v petek še grem enkrat na krvnega, da vidim, kako napreduje beta... seveda sporočim...

lp in hvala vam za navijanje!

Neposredna povezava do sporočila: 261
4.8.2010 14:56:22   
zaljubljena23
Zojatisa, IUI je kratica za inseminacijo (postopek)..Drugače sem bila v februarju/marcu v prvem IUI, pa je bil neuspešen, marca/aprila je bila pavza, pa nam je uspelo...Tako, da bomo jutri že na polovički nosečnosti...

pikachu, super za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

WP iskrene čestitke...Boš videla, hormon še bo začel samo naraščati....Sem zelo vesela zate, za vaju...Iz srca vama privoščim...Pazi nase in na pikicouser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 262
4.8.2010 15:09:59   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Zojatisa, IUI je kratica za inseminacijo (postopek)..Drugače sem bila v februarju/marcu v prvem IUI, pa je bil neuspešen, marca/aprila je bila pavza, pa nam je uspelo...Tako, da bomo jutri že na polovički nosečnosti...

pikachu, super za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

WP iskrene čestitke...Boš videla, hormon še bo začel samo naraščati....Sem zelo vesela zate, za vaju...Iz srca vama privoščim...Pazi nase in na pikicouser posted image user posted image user posted image

hvala ti.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   [Brisano sporočilo]
4.8.2010 15:54:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 264
4.8.2010 16:17:38   
pikachu
WP iskrene čestitke!

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 265
4.8.2010 16:44:39   
Zojatisa
WP
Full vesela zate sedaj pa mle čuvaj pikico malo dokler ne zraste v malo večjo in po 9 mescih prikuka na ta svet.

Hvala za odgovor , a mislite da bodo glede na to da na starih izvidih kaže vse ok me dal najprej na IUI ali na punkcijo in potem vstavlji oplojen plod. Razen če bodo tanovi izvidi pokazal kaj drugače bomo vidl.
Kako je pa kaj glede uspešnosti v katerem postopku je več uspeha al je čisto odvisno od para do para.

Uglavnem komaj čakam da se postopek resno začne odvijat ne samo pogovori.

Aja ali pri IUI ravno tako dobivaš inekcije?

PUnce uživajte čaoči
In čimprej da zagledamouser posted image , nato lepo user posted image  ter zdraveuser posted image  !!!

Neposredna povezava do sporočila: 266
4.8.2010 18:24:30   
zaljubljena23
Zojatisa, če ne najdejo vzroka potem je standard, da te najprej pošlejo na IUI...Jaz sem imela IUI pa smo se zmenili, da prva dva postopka naredijo s klomifenom, še le nato bi šli na inekcije...

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 267
4.8.2010 21:50:41   
Zojatisa
Hay Zaljublajena23;
Joj malo sem zbrklala a tb se je v prvo priml z IUI in klomifenom? Če sem prav razumela.
No sej bomo vidl kaj bodo izvidi pokazal.
Lepo se imejte in uživajte
tiste ko ste že lepouser posted image , tiste pa ko še nismo pa čimprejuser posted image  in natouser posted image

LPuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 268
4.8.2010 21:52:06   
Zojatisa
No sedaj sem malce obnovila spomin in ugotovila da vama je ratal v drugo.
Se opravičujem
Lp

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 269
4.8.2010 22:09:13   
Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Anonimna, sem ti odgovorila že v temi IVF/ICSI!

Pozdravljene punce, danes sem bila na posvetu pri Dr. Gavrič, zelo je prijazna in resnično pogleda vse v nulo, nič ni na hitro in res se mi zdi to fajnuser posted image user posted image user posted image
Imam pa eno vprašanje za vas, za tiste, ki ste že bile v postopku. Koliko časa ste čakale na pošto? Ker meni je rekla 3 mesce, če ne pa da jaz pokličem in jih spomnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa mi je bilo zelo čudno, ampak ok, sej sva se zmenila z mojim, da greva enkrat konc leta v postopek in nam tudi to pride prav, ampak resnično malo čudno, da jaz njih moram klicat za poštouser posted image

Drugače vse je ok, s seboj sem imela vse izvide, samo danes sem dala kri za prolaktin in moj še mora dati spermo in to bo vse. Pol pa za naprej itak vse že vem, če pa bom slučajno kaj pozabila, ste itak tuuser posted image
Lepo se imejteuser posted image

zelo sem vesela za vaju, da sta vse lepo poštimala in da sta zadovoljna z MB - jem. glede pošte je pa takole, da res čakaš nekje tri mesece, da pa jim morašpoklicati in jih spomniti, je pa samo zato, ker imajo res veliko dela in se lahko zgodi da katero ven spustijo oziroma pozabijo, noč hudega ti jih čez tri mesece kar pokliči če še ne boš dobila pošte, saj so zelo prijazni in ti bodo potem takoj poslali pošto, držim vse pestke da vama v MB  uspe, se pa zna zgoditi, da boma pa skupaj trepetale, jaz tudi nameravam iti konec leta po pingota.

lepo se imejta RTMuser posted image

Heeej Mikla, oprosti, komaj sedaj sem videla tvoj postuser posted image
Kako si mi? Bosta prišla dol kaj v naše konce?? Lepo bi bilo, da kakšno rečeva pa kakšen pir spijemo skupajuser posted image
Ja suuuper, res bi bilo fajn, da bi bile skupaj v postopku.....moram si malo oddahnit od vsega tega in spucat te hormone iz sebeuser posted image
Drugače pa v MB so res zelo zelo prijazni, samo daleč je fuuuluser posted image bom pa zdržala, vse za naše user posted image user posted image
Je treba pač zamenjat kliniko, ko vidiš da nekaj ne štima, pa še v LJ so mi rekli-ena sestra, da je prav, da sem se tako odločilauser posted image
Katera je tvoja G v MB? Moja je Gavričeva, zelo pridna, prav se je začudila, ko je videla kako dobro reagiram na zdravila, a zamrznjenčkov pa od nikoderuser posted image
No, važno je, da bo tokrat 100% uspelouser posted image
Bodi mi dobro in upam, da se kaj kmalu vidimo spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep pozdrav od nas za vasuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.8.2010 22:10:36   
Roži_
Zojatisa, dobrodošlauser posted image
Kdaj pa si bila na razgovoru? Jaz sem bila 02.08, mogoče pa smo skupaj čakale v čakalniciuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 271
5.8.2010 6:42:03   
womanpolice
Punce, tolk vas je, ki ste mi izrekle čestitke, da se prav vsaki posebej iskreno zahvaljujem. To mi veliko pomeni, verjemite. Tale boj brez sobork sploh bi bil zelo težak tako pa smo ena z drugo, se podpiramo, se tolažimo in se veselimo, si svetujemo, itd. Verjemite, ne bom vas pozabila - še vedno bom z vami!!! in držala pesti za vsako, prav vsako izmed vas. Uspelo vam bo, slej kot prej. Sama sem že tudi skoraj obupala in glej ga.... nikoli nisva imela zamrznjenčkov, v Mariboru prvič in samo enega, ki pa se je izkazal za tistega pravega. Tko, da punce, tudi zamrznjenčki so pravi borci.
Upam, da bo vse potekalo v redu, in da bom kmalu videla srčka . Dolgujem še fotko rezultata na CB ane ...

Danes zjutraj ob štirih sem ponovno delala CB test (od takrat naprej več ne spim, ker enostavno ne morm, saj sem preveč vesela), in po 3 sekundah se je že takoj pokazal lep plusek, ki ga lahko vidiš z aviona Ni dvoma... včeraj je bil rahel plus, danes pa takoj tako lepo viden, da sploh ne dvomim več. Končno sem  

fotko pa dobite, ko bo moj predragi mal zmanšal tale protivirusni program, da bo pustil prilimati iz shrani.si na rr.

lp, wp

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 272
5.8.2010 6:42:32   
womanpolice
Miklarom... kje si ti? nič kaj te ni slišat.... Kako si?

Neposredna povezava do sporočila: 273
5.8.2010 11:12:58   
talika81
WP*user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , super, da vama je uspelo in da lahko končno uživaš ob novici, da si srečka user posted image . zdaj pa le uspešno do konca.

vse nove soborke, dobrodošle med nami.

jaz pa moram povedat, da malo že čutim mojega user posted image . prav dober občutek je to. pa tudi včeraj sem dobila od kolegoce celo vrečo cotk za user posted image in sem jih prejle ml zlagala in sortirala. sedaj počasi pričenjam dojemati, kaj se dogaja.

tako da punce, glavo pokonci, misliti pozitivno in le pogumno naprej. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 274
5.8.2010 14:08:29   
zaljubljena23
Talika, čestitke za prve brcike...Mi še kar ne čutimo, pa smo danes točno na polovičkiuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?