miklarom
|
Roži -oj, srce moje, res sem prav vesela za vaju, pa da ti tukaj zdaj vse poštimajo kot je treba, pol pa boma skupaj trepetale in ziher nalulale lep plusek ,Ti pa verjamem da ti je daleč, samo če pomisliš da lepo delajo s tabo, se zavzamejo zate in da ti vse naredijo da zagledaš plusek, se pa splača it tako daleč a ne , daj ko takole greš v MB pa me pokliči in se oglasita mimo mene, saj se čisto blizu pelješ boma vaju zelo vesela , midva pa danes ponoči štartama na morje na otok Rab in že komaj čakam, končno ta dopust , ko pa pridema nazaj nekje okol 20.8. pa te pokličem in se en dan dol oglasima, sej sma še par dni na dopustu in bo čas, a prav. Pozdrav vsem WP - pa evo mene, sej sem vedla da se nekaj tukaj dogaja in da imaš zdaj v MB zmagovalni plusek, vse čestitke, lepo se čuvaj, pa če boš kaj v naših koncih pa se oglasita kaj ti pošljem na ZS mojo tel.št. talika - super za prve brcike a ni to lepo občutek, meni je bil tako prijeten, samo ko se je potem končalo , a upam da nam letos božiček prinese en lep plusek september1 - lepo da ste že doma, da se dobro počutite, z malim Linom bo pa tudi vse o.k. lepo se cartajte vse lepo se mi čuvajte božajte svoje bušije in pazite nase in na svoje bebike, vse ki še pa nismo bomo pa to prav kmalu
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|