Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 11:41:16
|
|
|
|
Roži_
|
Ciao punce, no jaz imam 02.08- v ponedeljek posvet v MB pri Dr. Vidi Gavrič, a jo katera mogoče pozna- izkušnje prosim, a se da mogoče zamenjet zdravnika, sedaj grem v četrti postopek, vsi neuspešni- LJ-PO, sedaj grem prvič v MB. Kako je kaj z menjavo G, res bi želela da imam pravega strokovnjaka. HVALA VSEM. A gre še katera na razgovor? Lep dan vsem
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 11:48:34
|
|
|
|
shyshy
|
Roži... moj post pred tvojim... Jaz pa hodim h dr. Vidi Gavrić- Lovrec. Super je! Prvič ko sva se videli mi je rekla, jaz bi najraje videla da vas nikoli več ne vidim, pa sem se izljubila nazaj da jaz tudi upam da nje ne Prov res je luštna, svetuje, razloži, vpraša na koncu če imaš še kakšno vprašanje in da vprašaj če ti še kaj ni jasno... Razloži možnosti za naprej, v kakšnih primerih gremo eno pot, v kakšnih primerih drugo pol... res, svaka čast!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 12:41:49
|
|
|
|
tassi1
|
pr meni se je pa dr. Koren čist izgubil Če bi obvejlala njegova terapija, bi jest najbrž že bila na britafu_ sem alergična!! Drugač pa: Beba Navijam že vnaprej!! Talika: kak gre hitr čas Zaljubljena: zate velja isto September: ti boš pa že počasi privožičala v naš konc imejte se lepo
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 12:56:00
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Ciao punce, no jaz imam 02.08- v ponedeljek posvet v MB pri Dr. Vidi Gavrič, a jo katera mogoče pozna- izkušnje prosim, a se da mogoče zamenjet zdravnika, sedaj grem v četrti postopek, vsi neuspešni- LJ-PO, sedaj grem prvič v MB. Kako je kaj z menjavo G, res bi želela da imam pravega strokovnjaka. HVALA VSEM. A gre še katera na razgovor? Lep dan vsem Da se malo vmešam...če smem....jaz sem jo imela in rezultat sta moji dve princeski. Res je strokovna, in hkrati tudi zdravnica z srcem
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 13:01:01
|
|
|
|
beba75
|
Roži saj moja zdravnica je tudi dr. Gavrič-Lovrec. Vse pohvale je res super, brez skrbi. Boljši od nje je res samo dr. Vlaisavljevič. Samo je pa tak , prvi razgovor boš res imela pri svoji dr. Gavričevi, potem pa kateri je pač v amb., razen če izrecno ne zahtevaš svoje, ki jo pa tako potem moreš terminsko čakati ko ima čas. V takem primeru pa ti že vsak teden čakanja odveč in pač sprejmeš protokol takšen kot je. Upaš-tako kot jaz da imaš čim manj stikov z tem dr. ko ti ni všeč. Drugače pa na uz in na punkciji je zakon dr. Mlakarjeva!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 13:11:54
|
|
|
|
Roži_
|
Hvala vam punce, ja sej nimam druge, se bom kr prepustila toku Ahaa, dobro da vem sedaj za Mlakarjevo HVALA Samo povejte mi, koga se pa moram izogibat, v bistvu katerega G., da ne bom lih takim padla v roke
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 13:37:11
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Vlaisavljevič je res dober zdavnik...Je bil moj osebni na neplodnostni...Mlakarjeva je pa tudi fajna, me je decembra operirala (pregrado)..Z drugimi pa res nisem imela kaj ekstra stika
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 13:48:29
|
|
|
|
shyshy
|
Izogibaj se sestre Marije v sobi za terapijo če ti bo hotla kri vzet Jaz sem jim zadnjič skoraj skupaj zlezla ker me je tako bolelo ko mi je jemala kri! In še mojemu možu, ki je že 10 let krvodajalec ni blo nič jasno ko mu je jemala... ga je tako bolelo, pa je res navajen konjskih igel iz krvodajalsek Kakšne imate pa ostale izkušnje z njo? Jaz sem že večkrat dala kri v MB pri drugih sestrah, pa nikoli tut čutla nisem.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 15:20:05
|
|
|
|
beba75
|
sestra Marija, jaz z njo imam same lepe izkušnje. Sem pa že slišala tudi to kar govori shyshy in sodelavka v službi je tudi že imela plavo roko po odvzemu krvi. Je pa tak da v sobi za terapijo nimaš kaj izbirat ker je tako samo ena noter in če moreš tisti dan tja pač moreš. Stisneš zobe in greš( no saj ni tak hudo), si pač misliš vse za to da pridemo do naših zakladov .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2010 15:34:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 15:40:01
|
|
|
|
Roži_
|
Ja to pa verjamem da boli, tudi v LJ mi je ena zapičia v žilo z uno iglo in me je cel teden bolela roka Res pa da je ta bolečina nič proti punkciji, ki je brez narkoze, hvala bogu, da jo v MB imajo, jaz sem takoj ZA Samo kaj pravijo, da pod narkozo da so celice pol slabše Ma to sem prebrala že enkrat lani pod eno temo, pa me zanima a res to drži
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2010 16:09:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.7.2010 21:01:59
|
|
|
|
Roži_
|
U madona to pa je pravi rezultat Jaz imam ponavadi tudi ogromno celic, sedaj na zadnje sem imela 24 celic, pa nobenega zamrznjenčka Ma vseeno, naj govorijo kar hočejo, jaz grem pod narkozo in pika
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.7.2010 11:49:54
|
|
|
|
shyshy
|
Jupiii za našo kokoško 9! Dobra si, upajmo da bo ena dost za rezultat Res nimaš kaj zbirat ko si enkrat v sobi za terapijo... ampak ne vem če bom še tiho če mi bo kdaj kri jemala... ker sem res skoraj omedlela tok sem se zgleda prestrašla... sem rabila pol ure ležanja na klopci zunaj da sem k sebi prišla Joooj kaka krula jst, sam kaj čem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 13:31:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.7.2010 16:02:06
|
|
|
|
september1
|
no da še jst povem svoje izkušnje o G v MB. Moja G je dr. Kovačeva in mi je zelo super. Dr vlaisailjevič naju je hotel dati na IUI ona pa je potem naju dala direkt na ICSI (češ z IUI itak nima smisla). kar se tiče sestre Marije iz obe za delitev terapije tudi nimam kaj za komentirat. vse bp. je pa res da imamo kot mi kot zdravniko kdaj kak slab dan in se nam zdi da se nam je zgodila krivica. no res pa je da so tud nekateri G razred zase.(tassi to dobr ve). no naj pa vam povem še eno veselo novico preden odrinemo v P. danes zjutraj se mi je odluščil čep in zdajle so popadki že na cca 10 min. punce imejte se lepo, uživajte, božajte trebuščke, za tiste pa ki še niste nosečke pa držim pesti da postanete kmalu. še malo pa boste dobile enega navijača več. vam javim. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2010 16:43:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.7.2010 17:00:53
|
|
|
|
pikachu
|
september bravo, še malo pa boš imela svoj največji zaklad v naročju. Jaz mslim nate in držim pestke, da bo vse hitro za tabo in z minimalnimi bolečimami. Pa sporoči ko boš lahko. Veliko tipošiljam.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.7.2010 17:49:56
|
|
|
|
beba75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana September1, navijam in držim pestke, da se boste kmalu cartali! Tudi jaz, tudi jaz navijam
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 31.7.2010 8:58:19
|
|
|
|
talika81
|
punce, pozdravljene! jaz sem že nazaj z dopusta in vam moram kar povedat veselo novico - danes zjutraj sem prejela SMS, da je naša september1 povila sineka Lina, 51 cm dolgega in 3,8 kg težkega korenjaka. oba se počutita ok. kaj vse se je dogajalo ta teden, ko me ni blo na RR, pa bom prebrala kasneje.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 31.7.2010 9:29:31
|
|
|
|
latka
|
September !!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 31.7.2010 9:53:18
|
|
|
|
beba75
|
oo talika si me prehitela z objavo. Saj je prav tako. september
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 31.7.2010 10:09:53
|
|
|
|
shyshy
|
Čestitke September Naj vama prinese samo radost in veselje!!! Registrirana, kaj pa je to tickercek?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 31.7.2010 10:56:12
|
|
|
|
športnica
|
september čestitke. uživajte družinica
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 31.7.2010 10:59:44
|
|
|
|
shyshy
|
Registrirana, sorry, a to je slikica ki pravi da maš še 203 dni do konca nosečnosti? Jooooj, oprosti, nisem cele teme spremljala, potem pa takele traparije streljam Saj ne zameriš ane? Nič slabega nisem hotela Ja ti srečnica, a potem je bil en dovolj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?