|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
29.7.2010 11:41:16   
Roži_
Ciao punce, no jaz imam 02.08- v ponedeljek posvet v MB pri Dr. Vidi Gavrič, a jo katera mogoče pozna- izkušnje prosim, a se da mogoče zamenjet zdravnika, sedaj grem v četrti postopek, vsi neuspešni- LJ-PO, sedaj grem prvič v MB. Kako je kaj z menjavo G, res bi želela da imam pravega strokovnjaka. HVALA VSEM.user posted image
A gre še katera na razgovor?
Lep dan vsemuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 201
29.7.2010 11:48:34   
shyshy
Roži... moj post pred tvojim...

Jaz pa hodim h dr. Vidi Gavrić- Lovrec. Super je! Prvič ko sva se videli mi je rekla, jaz bi najraje videla da vas nikoli več ne vidim, pa sem se izljubila nazaj da jaz tudi upam da nje ne user posted image  Prov res je luštna, svetuje, razloži, vpraša na koncu če imaš še kakšno vprašanje in da vprašaj če ti še kaj ni jasno... Razloži možnosti za naprej, v kakšnih primerih gremo eno pot, v kakšnih primerih drugo pol... res, svaka čast!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 202
29.7.2010 12:41:49   
tassi1
pr meni se je  pa dr. Koren čist  izgubil user posted image  Če bi obvejlala njegova terapija, bi jest najbrž že bila na britafu_ sem alergična!! user posted image user posted image
Drugač pa: Beba Navijam  že vnaprej!! user posted image user posted image
Talika: kak gre hitr čas user posted image user posted image
Zaljubljena: zate velja isto user posted image user posted image
September: ti boš pa že počasi privožičala v naš konc
imejte se lepo

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 203
29.7.2010 12:56:00   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Ciao punce, no jaz imam 02.08- v ponedeljek posvet v MB pri Dr. Vidi Gavrič, a jo katera mogoče pozna- izkušnje prosim, a se da mogoče zamenjet zdravnika, sedaj grem v četrti postopek, vsi neuspešni- LJ-PO, sedaj grem prvič v MB. Kako je kaj z menjavo G, res bi želela da imam pravega strokovnjaka. HVALA VSEM.user posted image
A gre še katera na razgovor?
Lep dan vsemuser posted image

Da se malo vmešam...če smem....jaz sem jo imela in rezultat sta moji dve princeski. Res je strokovna, in hkrati tudi  zdravnica z srcem user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 204
29.7.2010 13:01:01   
beba75

Roži saj moja zdravnica je tudi dr. Gavrič-Lovrec. Vse pohvale je res super, brez skrbi. Boljši od nje je res samo dr. Vlaisavljevič. Samo je pa tak , prvi razgovor boš res imela pri svoji dr. Gavričevi, potem pa kateri je pač v amb., razen če izrecno ne zahtevaš svoje, ki jo pa tako potem moreš terminsko čakati ko ima čas. V takem primeru pa ti že vsak teden čakanja odveč in pač sprejmeš protokol takšen kot je. Upaš-tako kot jaz da imaš čim manj stikov z tem dr. ko ti ni všeč.
Drugače pa na uz in na punkciji je zakon dr. Mlakarjeva!!!!!!!!

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 205
29.7.2010 13:11:54   
Roži_
Hvala vam punce, ja sej nimam druge, se bom kr prepustila tokuuser posted image
Ahaa, dobro da vem sedaj za Mlakarjevouser posted image HVALAuser posted image
Samo povejte mi, koga se pa moram izogibat, v bistvu katerega G., da ne bom lih takim padla v rokeuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 206
29.7.2010 13:37:11   
zaljubljena23
Vlaisavljevič je res dober zdavnik...Je bil moj osebni na neplodnostni...Mlakarjeva je pa tudi fajna, me je decembra operirala (pregrado)..Z drugimi pa res nisem imela kaj ekstra stikauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 207
29.7.2010 13:48:29   
shyshy
Izogibaj se sestre Marije v sobi za terapijo če ti bo hotla kri vzet user posted image  Jaz sem jim zadnjič skoraj skupaj zlezla ker me je tako bolelo ko mi je jemala kri! In še mojemu možu, ki je že 10 let krvodajalec ni blo nič jasno ko mu je jemala... ga je tako bolelo, pa je res navajen konjskih igel iz krvodajalsek user posted image

Kakšne imate pa ostale izkušnje z njo? Jaz sem že večkrat dala kri v MB pri drugih sestrah, pa nikoli tut čutla nisem.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 208
29.7.2010 15:20:05   
beba75

sestra Marija, jaz z njo imam same lepe izkušnje. Sem pa že slišala tudi to kar govori shyshy in sodelavka v službi je tudi že imela plavo roko po odvzemu krvi. Je pa tak da v sobi za terapijo nimaš kaj izbirat ker je tako samo ena noter in če moreš tisti dan tja pač moreš. Stisneš zobe in greš( no saj ni tak hudo), si pač misliš vse za to da pridemo do naših zakladovuser posted image .

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 15:34:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba75)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
29.7.2010 15:40:01   
Roži_
Ja to pa verjamem da boli, tudi v LJ mi je ena zapičia v žilo z uno iglo in me je cel teden bolela rokauser posted image Res pa da je ta bolečina nič proti punkciji, ki je brez narkoze, hvala bogu, da jo v MB imajo, jaz sem takoj ZAuser posted image
Samo kaj pravijo, da pod narkozo da so celice pol slabšeuser posted image Ma to sem prebrala že enkrat lani pod eno temo, pa me zanima a res to držiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   [Brisano sporočilo]
29.7.2010 16:09:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
29.7.2010 21:01:59   
Roži_
U madona to pa je pravi rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz imam ponavadi tudi ogromno celic, sedaj na zadnje sem imela 24 celic, pa nobenega zamrznjenčkauser posted image
Ma vseeno, naj govorijo kar hočejo, jaz grem pod narkozo in pikauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
30.7.2010 11:49:54   
shyshy
Jupiii za našo kokoško user posted image  9! Dobra si, upajmo da bo ena dost za rezultat user posted image

Res nimaš kaj zbirat ko si enkrat v sobi za terapijo... ampak ne vem če bom še tiho če mi bo kdaj kri jemala... ker sem res skoraj omedlela tok sem se zgleda prestrašla... sem rabila pol ure ležanja na klopci zunaj da sem k sebi prišla user posted image  Joooj kaka krula jst, sam kaj čemuser posted image  

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 13:31:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu shyshy)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
30.7.2010 16:02:06   
september1
no da še jst povem svoje izkušnje o G v MB. Moja G je dr. Kovačeva in mi je zelo super. Dr vlaisailjevič naju je hotel dati na IUI ona pa je potem naju dala direkt na ICSI (češ z IUI itak nima smisla).
kar se tiče sestre Marije iz obe za delitev terapije tudi nimam kaj za komentirat. vse bp.

je pa res da imamo kot mi kot zdravniko kdaj kak slab dan in se nam zdi da se nam je zgodila krivica. no res pa je da so tud nekateri G razred zase.(tassi to dobr ve).

no naj pa vam povem še eno veselo novico preden odrinemo v P. danes zjutraj se mi je odluščil čep in zdajle so popadki že na cca 10 min.

punce imejte se lepo, uživajte, user posted image božajte trebuščke, za tiste pa ki še niste nosečke pa držim pesti da postanete kmalu.
še malo pa boste dobile enega navijača več. vam javim.

lp

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 16:43:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu september1)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
30.7.2010 17:00:53   
pikachu
september bravo, še malo pa boš imela svoj največji zaklad v naročju. Jaz mslim nate in držim pestke, da bo vse hitro za tabo in z minimalnimi bolečimami. Pa sporoči ko boš lahko. Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tipošiljam.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 218
30.7.2010 17:49:56   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

September1, navijam in držim pestke, da se boste kmalu cartali!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz, tudi jaz navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 219
31.7.2010 8:58:19   
talika81
punce, pozdravljene!

jaz sem že nazaj z dopusta in vam moram kar povedat veselo novico - danes zjutraj sem prejela SMS, da je naša september1 povila sineka Lina, 51 cm dolgega in 3,8 kg težkega korenjaka. oba se počutita ok.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

kaj vse se je dogajalo ta teden, ko me ni blo na RR, pa bom prebrala kasneje.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 220
31.7.2010 9:29:31   
latka
Septemberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 221
31.7.2010 9:53:18   
beba75

oo talika si me prehitela z objavo. Saj je prav tako. september user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 222
31.7.2010 10:09:53   
shyshy
Čestitke Septemberuser posted image user posted image user posted image  Naj vama prinese samo radost in veselje!!!

Registrirana, kaj pa je to tickercek? user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 223
31.7.2010 10:56:12   
športnica
september čestitke. uživajte družinica

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 224
31.7.2010 10:59:44   
shyshy
Registrirana, sorry, a to je slikica ki pravi da maš še 203 dni do konca nosečnosti? user posted image user posted image user posted image  Jooooj, oprosti, nisem cele teme spremljala, potem pa takele traparije streljam user posted image

Saj ne zameriš ane? Nič slabega nisem hotelauser posted image

Ja ti srečnica, a potem je bil en dovolj? user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?