|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
9.8.2010 20:42:27   
Zojatisa
Lepi fantek pravi cukerček

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.8.2010 8:50:34   
september1
zojatisa in zaljubljena hvala.

zaljubljena na 1,2,3 bo december tu. vrjemi. ti bo pol kr mal žal ko ne bo več brcik v trebuhu.ampak od zunaj v trebuh.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.8.2010 9:01:10   
pikachu
september oooo kako lep dojenček, se ga kar nemorem nagledat.
In kako je sedaj ko imaš štručko naročju?

Aja pa dobro jutro! Sem skoraj pozabla rečt ko sem vidla malo bebico od september.
In ostale borke ter nosečke kako ste? Jaz sem še kar samo utrujena non stop pa pritisk me nekaj heca.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 303
10.8.2010 9:25:15   
talika81
ooo, september, kako je cortkan ... kako lepo jke videt takole slikico ... user posted image   user posted image   user posted image

Zojatisa, ponavadi se kot prvi dan menstre šteje tisti dan, ko je sveže krvi za en vložek. kako je pa s temi rjavimi mizcedki, pa ti tudi jaz ne bi znala pomagati.
mogoče piši dr. pušenjaku in ti bo on znal bolje povedat oziroma svetovati.

zaljubljena, boš videla, kako hitro bo tukaj konec leta in bova tudi medve držale takole štručko v rokah.

pikachu, če te pritisk zafrkava, poskusi tu pa tam s kakimi slanimi stvarmi - npr. bobi palčkami ali pa preslicami, če imaš prenizkega. to pomaga, sem ugotovila pri sebi. drugače pa sem se jaz navadla, da zjutraj spijem eno pravo turško kavo z mlekom in mam pol cel dan mir tako glede glavobola kot tudi s pritiskom. sicer pridejo dnevi, ko se mi hoče nekaj vrtet, ampak mam pri roki vedno kaj slanega in hitro vzamem kako preslico in je boljš.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 304
10.8.2010 9:29:10   
september1
pikachu in talika hvala
občutek je nepopisno lep. pa čeprav se ponoč zbujamo na dve uri in se dojimo(posledica bolnice in zlatenice)
talika tudi ti boš hitro imela zakladek v naročju, nosečnost čist prehit mine, čeprav se ti 9 mesecev vleče.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 305
10.8.2010 9:48:21   
pikachu
Hvala talika za nasvet, ker mam res nizki pritisk. Kave pa ne pijem odkar sem šla v postopek OBMP, mi sploh ne paše že vonj mi je zoprn kaj šele okus brr...

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 306
10.8.2010 9:54:46   
Anonimen
Ojla.

Evo, sedaj se vam pa tudi uradno počasi pridružujem. user posted image   30.8. imam prevzem receptov, potem pa počasi spet v nizek štart. Sicer sem imela v juliju še ET v LJ, tako, da predvidevam, da bodo v MBju raje počakali še kak mesec, preden bom začela.

(odgovor članu pikachu)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
10.8.2010 9:58:26   
baby1978
Dobri jutro punce...

september- zelo lep dojenček, nikjer dobenih rdečin od pritiskanja- kaj naj rečem BRAVO MAMI, to je pohvalno ZELLLLLLLLOOOOOO. Nisem zasledila, si imela epiduralno al ne?

Zojatisa- to sem jaz vprašala dr.Vlaisavljeviča, tudi izcedek krvavi se šteje kot menstruacija, razen če je izcedek posledica kakšnega drugega obolenja........

pikachu- sej veš, grozdje zvišuje pritisk, zato kr veselo na delo. Tudi jaz imam težave z pritiskom, ker ne pijem kave odkar sem šla v postopek.

talika-
kam boš šla na 3d UZ? Kaj pa morfologijo?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.8.2010 10:03:15   
september1
baby1978 hvala, v CE ni epiduralne. je samo naraven porod ali CR, če imaš pa srečo pa lahko rodiš čepe(samo to dela samo ena babica in če je takrat pr teb ti lahko na tak način pomaga)

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.8.2010 10:25:28   
talika81
baby, meni bo morfologijo naredila kar moja ginekologinja, če pa kaj ne bo dobro videla, pa me bo napotila še na pregled v porodnišnico.
a ti boš poleg morfologije še posebej šla na 3D UZ?
ker jaz sem mislila, da je dovolj, če se nardi samo morfologija.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 310
10.8.2010 10:28:35   
september1
pravijo da se na 3D "spoznaš" z dojenčkom, jst nisem šla, sem rajši tisti denar porabila za akupunkturo- jo priporočam.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.8.2010 10:45:37   
talika81
a tako. ma, jaz sploh nisem razmišljala o tem, da bi šla na 3D ali celo na 4D UZ. sej bom imela še čas spoznat se z otrokom.

mi je pa včeri moj user posted image  povedal eno žalostno novico. sej je rekel, da sploh ne ve, če mi naj pove, ampak ker vem, da bi morala žena od njegovega sodelavca v kratkem roditi, bi tako ali tako izvedela.
v 38T je namreč rodila mrtvega user posted image  - umrl je zaradi zastoja srca. user posted image  user posted image  user posted image  sem bila ful žalostna. ker vem, kolk sta se ga veselila. in sem se takoj spomnila na našo miklarom.

Neposredna povezava do sporočila: 312
10.8.2010 11:25:56   
talika81
september, a si ti vzela katerega od treh paketov za novorojenčka ali si vzela denar?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.8.2010 14:04:28   
zaljubljena23
Hihi punce, verjamem, da bo december hitro tu, če že zdaj pogledam kako čass hitro beži..Ampak po takšni slikici, si človek zaželi, da bi bilo to prejuser posted image

Hmm, 3D, nekako še nisem najbolj zagreta, bomo videli kako bom zadovoljna z morfologijo...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.8.2010 14:27:59   
mateja_goljev
ojla, po dolllgem času se spetj javljam...
vidim da je veliko novega...
čestitke vsem, ki ste postale mamice in seveda tistik ki boste....

Sedaj pa mam jaz eno vprašanje... maja sem imela v MB neuspeli postopek IVF bez zamrzjenčkov. In ko sem dobila menstruacijo sem klicala in povedala kako in kaj je, pa mi je sestra rekla, da če sem od blizu lahko pridem, ker sem pa iz lj pa mi ni treba hodt na test in da mi oni pošljejo vabilo na razgovor. pa me zanima ali to drži, ali naj raje jaz pokličem in se  naročim. Ali je katera imela enak problem?

Hvala in lepo se imejte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 315
10.8.2010 15:05:47   
september1
talika81 jst sem vzela denar.žalostne so takšne novice ja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.8.2010 15:25:19   
~Biba~
Pozdravljene punce,

a je bila katera od vas v mb, na transvaginalni hidrolaparoskopiji?

Vsakršnega podatka bi bila zelo vesela.
Kje te sprejmejo?
Imaš tisti dan ko te sprejmejo, kakšne preiskave?
Drug dan te operirajo- kdaj?
kdaj naslednji dan greš domov?

Neposredna povezava do sporočila: 317
10.8.2010 16:43:17   
zaljubljena23
Jaz sem bila decembra...Sprejem je spodaj, ambulanta za neplodnost je na desni strani, sprejem za ginekološki oddelek pa na levi strani..Jaz sem šla v ponedeljek zjutraj noter, v sprejemni so mi izmerili pritisk, naredili UZ, povprašali o težavah in boleznih pri meni, v družini...Ko sem prišla na oddelek so mi vzeli kri in naredili ekg..Popoldne pa je še dr. Mlakarjeva (ta me je tudi operirala) naredila še en UZ...V torek zjutraj sem bila prva na vrsti za OP..Pač prodecura pred OP...Naslednji dan v sredo zjutraj, po viziti pa sem že šla domov...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.8.2010 16:46:03   
Zojatisa
Punce hvala in lep dan vam želim!!!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.8.2010 17:26:38   
~Biba~
zaljubljena 23 hvala ti za izčrpno pojasnilouser posted image bom lažje spala do dneva D...ko me čaka ta poseg.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 320
10.8.2010 19:05:35   
zaljubljena23
Unperfect ni kaj...Kdaj jo imaš pa ti?

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 321
10.8.2010 19:18:45   
~Biba~
če ni narobe sem ti kr na zs odgovorila

Neposredna povezava do sporočila: 322
10.8.2010 20:35:52   
zaljubljena23
nisem nič dobila :(

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.8.2010 10:35:39   
talika81
helou, punce.

kje ste vse? a še vse spite?

Neposredna povezava do sporočila: 324
11.8.2010 11:02:49   
september1
talika nič ne spimo user posted image user posted image user posted image , čakamo na patronažno da ga stehta in da vivimo kolk se je zrediluser posted image

no se pa morm pohvalit da smo prvo nočko prespali skoraj celo. je včeri zaspal ob 22.30, pa dans do 5 zjutraj

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?