|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.7.2010 11:45:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu shyshy)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Ambulanta MB - 2. del
31.7.2010 19:09:05   
talika81
no, pa sem uspela prebrati, kaj ste vse napisale v tednu, ko me ni bilo.

beba, upam, da je tvoja noga že vredu in da rana lepo celi. in super, da si se lahko zmenila glede ET-ja. user posted image user posted image

vse nove soborke, dobrodošle med nami.

no, jaz pa sem dobila tudi izvid DHT-ja. in tam piše, da je riziko za trisomijo 13 nizek. tako da sem se kar oddahnila in imela zaradi tega tudi lepši dopust. user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 227
31.7.2010 20:24:45   
pikachu
september iskrene čestitke zdaj pa se lepo cartajte.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.8.2010 13:10:59   
miklarom
september1 - še tukaj čestitke in lepo otroštvo malemu Linu,lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.8.2010 21:45:02   
Zojatisa
Živjo sem nova in me zaniima če me sprejmete med vas. Kajti midva sva še na začetku sva imela šele razgovor sedaj pa t osnovne preizkave 
LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 230
2.8.2010 7:14:34   
beba75

Zojatisa dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda te sprejmemo ker tukaj delimo vse lepe in slabe trenutke, se pogovorimo in nam je takoj lažje pri srčku. Če te kaj zanima kar vprašaj, nam pa povej kam hodiš v katero amb., kateremu dr., pač malo o sebi( kar nam pač želiš zaupati).

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.8.2010 11:26:28   
talika81
Zojatisa, vse so dobrodošle med nami. user posted image   user posted image   user posted image
tako da le vprašaj,  kar te zanima. ti bomo z veseljem odgovorile, kot ti je že beba rekla.

kako paše, da sem še ta teden doma na dopustu. prav vesela sem. vse si bom v miru nardila, naspala se bom in odpočila. user posted image

september pa bo verjetno že kmalu doma s svojim Linom.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.8.2010 11:34:58   
zaljubljena23
Septmeber iskrene čestitke ob rojstvu korenjakauser posted image user posted image

Zojatisa, dobrodošla

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.8.2010 13:02:31   
Anonimen
Živjo,

vas redno spremljam in bi imela eno vprašanje.

Pri postopku z zamrznjenčkom kdaj je tisti dan ko Clear Blue ne bi pokazal lažnega plusa zaradi injekcije, ki jo dobiš v trebuh. Kateri dan po transferju bi bil rezultat popolnoma realen? Hvala vam!

Neposredna povezava do sporočila: 234
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 15:19:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
2.8.2010 17:32:41   
Roži_
Anonimna, sem ti odgovorila že v temi IVF/ICSI!

Pozdravljene punce, danes sem bila na posvetu pri Dr. Gavrič, zelo je prijazna in resnično pogleda vse v nulo, nič ni na hitro in res se mi zdi to fajnuser posted image user posted image user posted image
Imam pa eno vprašanje za vas, za tiste, ki ste že bile v postopku. Koliko časa ste čakale na pošto? Ker meni je rekla 3 mesce, če ne pa da jaz pokličem in jih spomnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa mi je bilo zelo čudno, ampak ok, sej sva se zmenila z mojim, da greva enkrat konc leta v postopek in nam tudi to pride prav, ampak resnično malo čudno, da jaz njih moram klicat za poštouser posted image

Drugače vse je ok, s seboj sem imela vse izvide, samo danes sem dala kri za prolaktin in moj še mora dati spermo in to bo vse. Pol pa za naprej itak vse že vem, če pa bom slučajno kaj pozabila, ste itak tuuser posted image
Lepo se imejteuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

Neposredna povezava do sporočila: 236
2.8.2010 18:53:19   
športnica
helou bejbe,

še kak dan, pa tudi jst začnem v drugo. sicer najprej femoden itd. ampak počas bo tle konc septembra k je predvidena punkcija in poležavanje doma. uuuu. komi čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam da se začne spet dogajat.

pridne bodte in uživajte.

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.8.2010 18:54:38   
športnica
aja. zojatisa dobrodošla. sej si že naša. čim si pršla sm gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.8.2010 22:24:26   
Zojatisa
Hay Športnica najlepša hvala hvala vsem ko tko lepo sprejmete  ljudi medse.
No  da se na kratk predstvid drugič ko bo pa malce več časa se vam pa predstavim več.
NO, midva sva začela sedaj hodit v Mb, K dr.Kovač zaenkrat super zdravnica, sicer sva sedaj imela šele razgovor, ampak nekje treba začet,ane. Dobila sem nekaj napotnic za te osnovne preglede sedaj moram počakat da dobimuser posted image . Potem moram pa 3 dan it dati kri. nato so rekl da mi bodo vse povedal za naprej.
Lp punce,

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
3.8.2010 8:54:06   
shyshy
Čau punce.

Jaz sem včeraj dobila pismo da sva za termin september/oktober planirana za postopek zdravljenja, v mojem primeru bo to IVF. Na pošto sem čakala malo manj kot en mesec, pa mi je Gavričeva tudi rekla da cca 2 meseca se čaka. Ne vem ali se pri meni odvija hitro zato ker je počasi že frka ali je tako kot pri vseh...

Midva sva mela najprej 2 IUI, potem posvet pri zdravnici, ki je takoj določla da gremo kar na IVF, ker imam že kakih 7 mesecev kar dosti veliko endometriozno cisto. V juliju smo imeli na najino iniciativo torej posvet, septembra/oktobra greva že v postopek. Je šlo pri ostalih tudi tako hitro?

Tako da Roži, morda bo pa prej user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 240
3.8.2010 10:32:31   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Anonimna, sem ti odgovorila že v temi IVF/ICSI!

Pozdravljene punce, danes sem bila na posvetu pri Dr. Gavrič, zelo je prijazna in resnično pogleda vse v nulo, nič ni na hitro in res se mi zdi to fajnuser posted image user posted image user posted image
Imam pa eno vprašanje za vas, za tiste, ki ste že bile v postopku. Koliko časa ste čakale na pošto? Ker meni je rekla 3 mesce, če ne pa da jaz pokličem in jih spomnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa mi je bilo zelo čudno, ampak ok, sej sva se zmenila z mojim, da greva enkrat konc leta v postopek in nam tudi to pride prav, ampak resnično malo čudno, da jaz njih moram klicat za poštouser posted image

Drugače vse je ok, s seboj sem imela vse izvide, samo danes sem dala kri za prolaktin in moj še mora dati spermo in to bo vse. Pol pa za naprej itak vse že vem, če pa bom slučajno kaj pozabila, ste itak tuuser posted image
Lepo se imejteuser posted image

zelo sem vesela za vaju, da sta vse lepo poštimala in da sta zadovoljna z MB - jem. glede pošte je pa takole, da res čakaš nekje tri mesece, da pa jim morašpoklicati in jih spomniti, je pa samo zato, ker imajo res veliko dela in se lahko zgodi da katero ven spustijo oziroma pozabijo, noč hudega ti jih čez tri mesece kar pokliči če še ne boš dobila pošte, saj so zelo prijazni in ti bodo potem takoj poslali pošto, držim vse pestke da vama v MB  uspe, se pa zna zgoditi, da boma pa skupaj trepetale, jaz tudi nameravam iti konec leta po pingota.

lepo se imejta RTMuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 241
3.8.2010 10:33:57   
miklarom
Zojatisa -dobrodošla med nami in da vama čimprej uspe priti do bebikeuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 3.8.2010 10:34:08 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 242
3.8.2010 17:39:55   
Zojatisa
Helow!
Kako smo kaj?
Kako kaj napredujemo?
Zanima me če mi lahko katera razloži kajj sledi sedaj pri meni.
Po tem ko dobim tetkouser posted image  in dam kri ko opravima te preizkave in 15.10 se dobimo z dr.Kovač ko bodo vsi izvidi, in kaj potem sledi.
Tudi jaz želim da nam rata čimprej do bebike.user posted image
Punce uživajte maximalni lp
user posted image  Čaoči user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 243
3.8.2010 18:06:00   
pikachu
Pozdravljene!

zojatisa pri meni je bilo tako da sem imela branje izvidov 11.3. in so takrat ugotovili, da imam majhno pregrado, ki bi jo bilo potrebno odstranit. Še isti mesec so mi pregrado odstranili in potem sem aprila šla podpisat papirje za postopek in dobila terapijo. Punkcijo sem imela 9.6. in sedaj sem v 10 tednu nosečnosti.

Jutri imam ponovno pregled pri svojem gin in se že veselim, da bom videla svojo bebico. Upam, da je z njo vse vredu. Malo držite pestke.

Lp.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 244
3.8.2010 19:12:07   
sandra74
Zdravo punce, sem nova , berem vas že kak slab mesec in sem se odločila , da se tudi jaz javim in kiro rečemo user posted image , saj vse rabimo malo pogovora, tolažbe, smaha,.... (kaj ne)?
No , jaz imam prvi posvet 7.09.2010 v MB pri katem Dr. pa pojma nimam.

Prosim, če mi lahko katera na kratko razloži kaj me čaka pri prvem posvetu?
Ali pa če me preusmiri na vaše stare klepete, da ne berem vse za nazaj,
ko ste pa tako pridno klepale po tipkovnici user posted image .

Se še čujemo, držim pesti za vse.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 245
3.8.2010 19:49:30   
zaljubljena23
zojatisa, vse je odvisno od izvidov..Jaz sem lani junija imela prvi pregled, do oktobra sem morala dati skozi preiskave, takrat je bilo branje izvidov...potrdili so majhno pregrado, odločila sem se da jo dam odstranit..V  začetku decembra sem imela OP, v januarja naslednji pregled, kjer sem dobila navodila za nadaljne postopke..Ker pri meni niso našli ničesar, razen PCO in ker je partnerjevo seme ok, so naju dali na IUI postopke...

sandra, prvi pregled je zgolj informativne narave..Pač poveš svoje težave, temu primerno dobiš kup napotnic, katere pregledev moraš opraviti do naslednjega pregleda...Ostalo lahko vidiš v zgornjem delu prispevka

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 246
3.8.2010 20:49:41   
Zojatisa
user posted image user posted image Hay!
PIKACHU- najprej čestitke za nosečnost in malo pikico ki raste v tebi.
Hvala za razlago, upam da bom čimprej na vrsti in da vidimo kaj bo.
A vama je uspel v prvo.
Moram priznati da je full dober takole poklepetati z vami in kaj deliti in izvedeti.

SANDRA74- Midva sv imela prvi razgovor sedaj v petek 30.7,
moram ti povedat da so zelo prijazni drugače pa je tako kot ti je napisala ZALJUBLJENA23
dala bosta osnovne podatke da ti naredijo kartoteko potem se boste mal pogovril če kdo od vaju je kakšne zdravile če masta kakšne probleme pa tako ja pa cel kuo napotnic jz sm jih dobla 5. sedaj čakam nauser posted image .

ZALJUBLJENA23-jst srčno upam da vama rata a to sta v prvem postopku al kako, in kaj je ta kratica IUI
teh kratic je malo morje.

Lp bejbe in čimprej user posted image  !!!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 247
3.8.2010 21:02:58   
Zojatisa
Sandra74 a ti niso povedal pri katerem dr.boš ko si se naročila na prvi razgovor. jz ko sm klicala pa povedla da bi se naročila na razgovor mi je dala datum pa katera bo moja dr. jz mam dr.Kovač. Fajna je

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 248
3.8.2010 21:16:28   
sandra74
O hvala obema za odgovore.
Na kratko; skupaj imava že eno punčko staro skoraj 4. leta user posted image , zanosila po šestih mesecih,
sedaj se pa že trudima 3 lete pa nič user posted image ,novembra 2009 sem bila na LAPRO in HISTERO. našli so mi samo majhno pregrado in jo tudo uspešno odstrali, tudi  moj user posted image  je že dal pregledat svoje spermije in je bp.
Tako, da imam že kar nekaj pregledov skoz in upam , da boma le kmalu prišla na vrsto, ker me pa že tudi EMŠO preganja. user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 249
3.8.2010 21:20:37   
sandra74
Zojatisa, ne mi ni nič rekla samo datum in uro sem dobila, pa še osebno v MB sem šla mal na izlet.user posted image

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?