šipek
|
Naomi1: ginekologi na splošno ne razlagajo kaj veliko, jaz sem večino inf. dobila na netu in od kolegice, ki dela v P. Ali pa sem vprašala sestro pri G, kaj pa tudi G. Če mi katera priporoči dobro G, ki je topla, srčna, človeška, ki razloži stvari, pa še strokovna - grem takoj tja Poglej, jaz sem se tudi sekirala na veliko, ko sem izvedela, da sem +, pa brala po vseh možnih forumih... Uglavnem iz ure v uro sem bila bolj fertik! Ja, vse sorte zapleti se lahko zgodijo. Vse sorte zgodbe bereš na netu. Ampak poglej, zakaj bi se ravno tebi zgodilo nekaj slabega??? Mislim ja, je možno, samo kaj pa lahko narediš? Vedela boš že vnaprej za rezultat, kar je velik plus, opozorila boš babice in vse možne ljudi v P, ki bodo pri tebi ob porodu, zahtevaj antibiotik v žilo, zahtevaj, da naredijo bris pri dojenčku, če je okužen. Verjemi, saj boš v najboljši oskrbi v P! Vse v življenju pa še zdaleč ni v naših rokah! Nikakor nimamo vpliva na vse in tako pač je. Jaz prosim angelčke, da bo vse o.k., pa na vse zgoraj našteto bom pozorna, več pa tako ali tako ne morem narediti. Naomi1, misli pozitivno. Ker če ne boš, ti nič ne pomaga. pa meni tudi ne! saj bo vse o.k., boš videla! Se bova še smejali, da sva bili sploh kdaj tako panični! Drži se!
|