naja7
|
TandJ in Extra čestitke Sem napisala že orng zalogajček mi pa ni objave čez spustilo, ker me interneet zajebavle, sem bla tolk jezna da sem raj šla posodo pomit Naval punc, zanimivo . No pregled včeraj je uspel, je bil g prav dobre volje sva se tolk smejala, da so sestre prav začudeno pogledale, ko sem prišla iz ordinacije, bil je zelo vesel, ker sem izgubila 0.8kg. Zvečer sem jedla samo sadje in zelenjavo in to je pripomoglo k izgubi teže, zanimivo. Imela sem tudi ctg, malo me skrbi ampak ni nič rekel da bi bilo kaj narobe, utrip se je namreč gibal samo med 130 in 140 na minuto, zabeležil je pa tudi nekaj lažjih popadkov, sicer jih nisem čutila tako da... Je pa rekel, da bi bilo fajn če nebi zapuščala države in da naj se pazim v teh vročih dneh, ker mi to zelo nabija pritisk... Obisk kina je tudi uspel, danes pa sem cel dan zgubljala živce z mlajšim bratom, ker ima popravne izpite in sem ga učila matematiko od 10 zjutraj pa do petih, groza, danes v srednjih šolah še tega ne vedo kaj je deljenje, sramotaaaa... Nč zj pa noge v zrak pa mav lubenice pa mav melone pa bo dan pri koncu... Malo me je sicer strah, ker bo to prvi dan v stanovanju, da bom čez noč sama moj je namreč ponoči, ampak bom preživela... Mreža za komarje, midva sva jo dobila skupaj z dežno prevleko in dekico z dremi košarico, sva pa jo kupila tudi za na postelco v Lidlu, mislim da je bila 8 evrov
|