|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010 - 2.del
2.7.2010 23:01:07   
nagaja28
iiiiiiiii, sem šla malo slikce pogledat, pa je že kar nekaj julijčkov notri user posted image . tako so vsi luškani, mene je pa čisto zadelo zdaj, da se vse to res dogaja in se nam bo življenje spet obrnilo na glavo. user posted image  me je kar malo stisnilo user posted image . no, zdaj vsaj vem, da je po prvem mesecu vse lažje, čeprav je na začetku kar težko.

lahko noč in čim manj premetavanja user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.7.2010 23:03:06   
nagaja28
joj, pozabim, pa najbolj pomembno stvar

špelka čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.7.2010 9:04:43   
mišu
oi!
Cestitke vsem!
Mi smo se vedno tu, ocitno bomo se en cas tu. Zdaj tehta 1830g, od vceraj na danes se je zredila za 10g. More pa met 2kg, da lahko gremo domov. Se malo pa bom 3 tedne tu. Popizdevam!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.7.2010 9:48:07   
šipek
Mišu verjamem, da imaš že vsega dosti in da si želiš domov! Samo še čisto malo potrpi, pa se ti bo tudi ta želja izpolnila. Mogoče moraš pa srečati še kakšno julijko v P! user posted image  A si v LJ?

Špelka čestitam za punčko! Hitro okrevaj, pa vse dobro vama želim! user posted image user posted image user posted image

Punce, držte se, meni je takooo vroče. Ne vem, če se bom danes sploh kaj premikala user posted image
Imam še 9 dni do PDPja in vsak dan težje čakam, da pride naš fantek! Pa upam, da se temperature kaj spustijo, ker drugače bomo gagale v P, pa dojenčki se mi tudi smilijo...

Vse, ki ste že dale fotke vaših novih družinskih članov - joooj, so luštni. Pravi mali cukrčki! user posted image  Lepo je gledati te fotke! Ostale pa komaj čakamo, da bomo tudi me lahko prilepile svoje! user posted image

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.7.2010 12:19:43   
DanijelaNeli
Pozdravček....

Mišu...verjamem,da si že z mislimi doma in s svojim user posted image ...ter z 2000grami in še več napredovanja...
A imaš kakšno tam za čvek...družbo?Da se sama naužiješ pozitivne energije in misli...
Pa bo tik tak šel čas za it domov....

Cebelica_... res je.Nekaj izkušenj pa le imam iz Postojnske porodnišnice.Svojo porodno zgodbo bi lahko nič kolikokrat ponovila,ker se ti res za vedno popredalčka v glavi...in vsake toliko pride na plan...
Če malo povzamem oziroma,lahko kar pohvalim osebje porodnišnice...Na sprejemu sem bila takrat ponoči,...pač popadki so nas ponesli v porodnišnico...od tam sem šla v zornji štuk na CTG,...tam mi je bila res dolga...ali se mi je pač samo zdelo...Vem,da je bil takrat ob istem času že en porod...imela sem občutek kot,da so pozabili name...user posted image  Prijela me je ena slabost...ki jo nevem opisat...Spomnem se,da sem takrat poklicala mojega,da naj gre po pomoč... On noter ni mogel pridet zaradi tiste kljuke... Zatem je šlo z mene vse kar sem tisti dan pojedla...Namreč pred odhodom v porodnišnico,sem jedla kot,da bo jutri konec sveta...od a do ž...
Potem me je vse to spucalo,...da mi inso niti klistirja naredili.
Najboljša babica Jana,mi je rekla,da se bomo kar preselili v porodno...ampak,da ne bo še nič...
Nekaj po 2h sem bila sprejeta v porodno sobo,...in smo se začeli obračat z boka na bok...To priznam,da je mučno kot user posted image ..Babica me je spodbujala naj se obračam vsak ali vsak drugi popadek...Nevem koliko sem jih preskočila,ker se nisem mogla obračat...
Pila sem vodo,ker me je sušilo kot v ta večji suši,...Labello je tudi obvezni pripomoček...
Med temi popadki na 5 minut sem kar kinkala...a kaj ko pride že naslednji...in spet naslednji...Gledaš na tisto stensko uro kot pribit...
Meni je ob 5.45 uri otekla voda na postelji...Slap vode...
Še vedno pa mi je blo fanj ker te babica enostavno res sprosti... Še vedno sva imeli debato o porodih-zdravstvu....omenila sem ji,da ko sem sama bila na praksi v šoli na ogledu prevega poroda v živo,so bile moje prve besede,da ne bom nikoli rodila...Babica se mi je le smejala....
Spomnem se tudi,da sem ji težila,da se to ne bo končalo pred poldnevom..
Zatrdila mi je,da bo user posted image  še pred 7.uro zunaj... To je manj kot v eni uri...
Res dobiš neko gromozansko moč,in sodeluješ kar ti moči dopuščajo...Nisem sploh mislila na to kaj sploh pomeni medenična vstava...in da bo naš user posted image  tako prišel ven...
Nadaljujem potem ker morem še nekaj dokončat v kuhinji...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 3.7.2010 12:23:34 >

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.7.2010 12:39:04   
sončnica2010
Pozdravljene mamice in bodoče mamice user posted image user posted image
Najprej čestitke za Špelko , ste res pridne, se vrstite ena za drugo, ene pa odštevamo user posted image user posted image
Jaz osebno komaj čakam, ker si tako močno želim v naročje dobiti svojega prvorojenca/prvorojenko.

Lepo je prebirati vaše porodne izkušnje, da vsaj približno vem kaj me čaka user posted image
Vprašala vas bi samo, kakšen je namen obračanja iz boka na bok, ko imaš popadke, ali ti jih to ublaži?
Morda neumno vprašanje, ampak sem bom prvič postala mamica user posted image user posted image
Zanima me ali je morda katero izmed vas na koncu, zadnje tedne kaj zvijalo oziroma zelo zelo bolelo predno ste šle na blato?
Namreč mene tako zaboli za par sekund, da ne vem a bom dušo spustila, res grda bolečina, enostavno neham dihat takrat in čez čas grem na wc, ampak kot ena miška, vse skupaj nič. Ali je možno da dojenček tako pritiska na črevo?

Pridne bodite jaz odhajam k cunjam user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.7.2010 14:11:30   
pupika
Špelka Iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kat09n in bina srečno v ponedeljek in četrtek.

Tudi jaz si ne predstavljam, da dobiš datum in greš rodit. Jaz sigurno ne bi kaj dosti  spala. tisti dsan pred porodom.
Joj pa zunaj je taka vročina, ki nas ubija, si sploh ne predstavljam kako more bit rodit v taki vročini, pa še pit ne smeš veliko pri porodu.

Glede streptokoka pa so res različne cene, jaz sem imela v prvi in drugi nosečnosti brezplačni test za streptokok, moja G vsako nosečnico v 32 tednu testira za bakterijo streptokok.Imam res srečo, da imam tako dobro G.

Glede porodne izkušnje pa jaz moram samo rečt, da tisto obračanje iz boka na boka ni bilo pri meni tako hudo, meni je bilo najtežje iztis, ko sem morala 4 ure samo potiskat, medtem ko sem bila že 10 cm odprta, saj potem, ko sem bila odprta že 10 cm, sem dobila umetne popatke, ker svojih nisem več imela in takrat se je pri meni začelo najhujše, sem pa bolečine čutila v spodnjem delu hrbta in v medenici. Rezali me niso in dobila sem samo 3 šive, kot da ne bi bila šivana, skoraj nič me ni bolelo, lahko sem normalno sedela. Tak, da bom tokrat tudi izrazila željo po tem, da me ne bi rezali. Upam, da je v drugo res lažje, tako kot pravijo, ker tokrat me je kar konkretno strah, pri prvem pa nisem imela strahu, sem komaj čakala kdaj grem rodit, tokrat pa za spremembo kar odlašam.In upam, da bom imel atudi tokrat tako dobro osebje v porodni sobi kot prvič. Ker sta mi dve babici pomagali pri iztisu in sta  mi na vsaki strani trebuha potiskali otroka in tako nam je s skupnimi močmi uspelo. V titem trenutku ko se ti tako rekoč mečejo po trebuhu so res bolečine velike, toda si jim potem hvaležen,no vsaj jaz sem bila, ker je bilo potem res konec muk.

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.7.2010 14:18:07   
Fargesia
glede streptokoka...jaz sem svojo G v P (LJ) vprašala, kako je s tem, pa je rekla, da je samoplačniško, amak ker imam že celo nosečnost izcedka za izvoz, mi ga je naredila zastonj.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.7.2010 17:11:59   
Martinčka
hello!

no jaz sem včeraj klicala ginekologa v P in mi je reku da naj kar pridem na pregled... me je dal na ctg in nardil UZ ter še 3d mi je nardil in sem vidla bogo najino pupo kako ji je tesno noter... kakorkoli, ctg je prvič pokazal par popadkov do 60 in enega celo 80, ostalo pa je bilo vse med 20-30...
problem je pa ker me zdaj ledvičke in žolč bolijo če ležim na boku ker mi pupa full gor pritiska, jaz pa imam noter kamne... in so me kar obdržali čez noč v P in me nafilali s spasmexom, kljub temu da sem rekla da nočem, ampak so rekli da ga bom kar lepo mogla dobit da ne bom kaj prej rodila (kot da imam kaj protiuser posted image )...pa infuzijo so mi dali da je malo ledvičke sčistila pa bi naj bilo bolje-ampak ni, bolečine ostajajo enake...

potem sta bila dva ctgja zelo mirna, danes zjutraj pa je bil spet malo bolj poskočen, ampak sem vseeno lahko šla domov in morem v sredo spet v P na pregled...

aja drugače smo že težki 3200user posted image  več kot 14 dni me verjetno ne bodo pustili da se matram zaradi ledvičk in žolča (ker imam grozne noči zaradi teh bolečin), tako da računam da bomo rodili nekje 3700g pupo... user posted image če pa kakšen dan prej pa še toliko bolje!

Špelka čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.7.2010 17:13:47   
Martinčka
aja da še to povem: sem spraševala babice glede Dianatal gela če je že kaj več izkušenj, in so rekle da vse ki so ga do sedaj imele, da so imele res super porod!!! sicer je dodala, da ne ve kakšen bi bil porod brez tega gela in če je res gel tisti "krivec" za lažji porod, ampak bojde so res vse super rodile ki so ga imele s seboj!

tako da sem čist navdušena ker sem si ga kupilauser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.7.2010 18:49:57   
DanijelaNeli
Res kako so si porodi drugačni...Pupika...vidiš,meni pa je bil iztis nekaj najlažjega...Mene so obrati prav nekaj najtežjega...
Tudi jaz bom kar se da težila,da naj tokrat mal pazijo na presredek in če se le da,da ne bi bila šivana...

Uh,...danes pa je neka vročina....Še dobro,da sem šla spat popoldne...mi je tako pasalo...Vsi trije smo šli oziroma štirje in dremali...

Prejle pa sem že mislila,da se mi nekaj dogaja...najprej eni krči čisto odspodaj...potem pa sem prav čutila povišan pritisk...ker sem se kat trest začela...Zmerila sem si 140/72. Ponavadi v user posted image  imam 100/60.
Potem se je vse skupaj končalo...

Sončnica 2010...te bolečine pa poznam.meni se tudi pojavljajo...par krat na teden...Tak grozen krč na koncu črevesja,kateri drži nekaj časa nato popusti...

Martinčka..mi je blo malo čudno,ker te ni bilo nič sm gor...A se dobro počutiš?No,vidiš..še dobro,da si šla do G,kakor si takrat pravla,da ne bi imela pregleda do skorajšnjega porda,ne?!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.7.2010 19:45:21   
soncekray
Cao cao..

Martincka upam da ti se teh nekaj dni mine cim lazje in brez bolecin.

Misu, ce rabis kaj, lahko jaz mojo sestro ki zivi v mb prosim da ti prinese. Ni problema sploh.

Punce pri nas je takoo vroce. Zjutraj ob 10.00 smo imeli v stanovanju 27C. Nisem vec vedela kam se naj dam. No pol sva se pametno spomnila, da greva v kino. Tak mi je pasalo, bolj zaradi klime kot filma. Gledala sva novega shreka. Sej je fajn, samo so me oci ful bolele od 3d.

Drugac pa tud pri nas so zaceli zvonit telefoni, na fb me itak vsi sprasujejo ce ze je, mojo mamo vsi sosedje sprasujejo o meni. Sem rekla da ji bom dala en listek okrog vratu: sie ist noch immer schwangeruser posted image
Jaz ne vem ce res zgledam taaaak obupana, al mi ze kr na obrazu pise da mam dovolj, ker vceraj in danes me kr tujci v trgovini sprasujejo, kdaj bo. Vceraj sem se rekla 2 tedna, dans pa 1 teden. Se je moj mozek prav smejal iz mene..

Neposredna povezava do sporočila: 262
3.7.2010 19:56:57   
nagaja28
Dani, a tebe so prelagali iz boka na bok al kako? mene niso nič. tako kot sem se jaz postavila, tako sem ležala. vmes sem rekla, če lahko vstanem, da me manj bolijo popadki, če stojim, pa je babica rekla, da je zdaj čas če bi želela kaj proti bolečinam, samo ne morem potem stat. pa sem se raje odločila za analgetike user posted image . potem je šlo pa zelo hitro. mene tudi iztis ni nič bolel, še čutila nisem, da leze ven. kar naenkrat je babica rekla, da je glavica že zunaj in da že nekaj hoče jokat. jaz sem takrat kar pritisnila, ker sem hotela, da gre ven, če že skoraj joka user posted image . pa je rekla, da bo vseeno treba počakat na popadek, haha. šivana nisem bila, sem pa dobila en šiv in sem zadnjič ginekologinjo vprašala, če je vsak porod zgodba zase glede šivanja, pa je rekla, da če 1. nisi rezan, da je zelo malo verjetno, da 2. boš. da se 2. že nasplošno bolj potrudijo, da ne režejo.
upam, da res. 

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.7.2010 20:07:23   
anajrim
Ojla punce...
ja čaka nas peklenska vročina...drug teden bo še za 5 stopinj topleje...vročinski val prihaja...

jaz komaj diham in res res komaj čakam da bo tega konec...se tako veselim poroda da je kaj...ko bi bili le popadki že pravi...ker imam non stop lažne...prav skoz mi otrdeva...upam začne še kaj bolet user posted image user posted image user posted image

Postaja pa tudi meni tečno ker me vsi sprašujejo kdaj bo pa če že ni...pa kako velik trebuh da je da je pa res že čas za ven...itd...počasi imam dovolj vsega user posted image user posted image user posted image

držite se...

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.7.2010 20:37:30   
soncekray
Mi2 imava tezave z racunalnikom, tak da se mi je link do albuma zbrisal, zdaj ga pa ne najdem vec. Vem da je najbrz cist simpl, sam.. Mi lahko katera poslje link? Geslo vem na pamet, samo da pridem do albuma. Thanks.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.7.2010 22:14:02   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

Dani, a tebe so prelagali iz boka na bok al kako?

Jaz sem se mogla sama prelagat oziroma obračat... To mi je rekla babica,da je najbolje za otroka...Od popadka do popadka...
Veliko obratov sem kar izpustila,ker enostavno nisem mogla...user posted image

Jaz celo stanovanje zračim...ter si prižgala likalnik,da speglam malo...sej nimam veliko...
Se mi prav nič ne spi zato lahko kaj naredim...
Prejle sem se kar lepo naspala,pol smo šli po sedni zvečer do trgovine...in je blo še vedno 29 stopinj.

V stanovanju pa imam trenutno 25...a bo v eni urci ohladilo...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.7.2010 22:15:01   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Mi2 imava tezave z racunalnikom, tak da se mi je link do albuma zbrisal, zdaj ga pa ne najdem vec. Vem da je najbrz cist simpl, sam.. Mi lahko katera poslje link? Geslo vem na pamet, samo da pridem do albuma. Thanks.

http://www.mojalbum.com/

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 267
4.7.2010 0:26:33   
eelyy
Oila julijke!

Čestitke mamicamuser posted image sej sploh nedojemam vidim da so vsak dan nove novice.Evo takole jst sem imela včeraj uz user posted image tehta pri 35ted 2750g se mi zdi zelooo malo nasproti našega mulčka v tem tednu.
Se vam nisem javila nekaj časa že in vidim da ste na 2 delu je bil mali bolan viroza pa še zobki in se to zavleče potem.
Drugače je pa tok vroče za popent sploh nehodiva ven le zgodaj zjutraj ali pa zvečer smo mu napihnili bazen in se ohlaja na balkonu se počuti kot na plaži je prav hecan.
Drugače mi user posted image tok razganja ampak tud bolj zvečer kot bi mela res kakšno miško v trebuščku je čist podivjano tok razganja d avčasih mislim da bo kar ven kaj pogledalouser posted image

Sem zasledila da se da plačati prej prisotnost partnerja......v prvo nisem šla v MŠ sem enkrat zamudila potem je blo prepozno ker sem mela že rok,zdej od tadruge mi pa G. ni nič rekla pa itak mam malega miškota doma in sem že vsega navajena,mislite da bo kaj narobe,ker od taprve mi je v sprejemni ambulanti kar malo težila in grdo gledala.

glede steliziranja flask
sem pa jst včeraj v mullerju opazila da imajo tisto tekočino poglejte?

Jst imam rok 30.7 bom zgleda sama ostala tukaj na forumu ima še katera bližje meni rok?

Dejte prosim povedat iskušnje v Lj. porodnišnici zdej nazadnje tiste ki ste rodile...je blo dosti vsega,porod kako potekal,prijaznost babic?

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 268
4.7.2010 8:22:42   
DanijelaNeli
Dobro jutro...

Kako ste user posted image ?

Danes smo pa malo prej vstali...spet mi bo cel dan ful dolg in se vlekel...
Ponoči sem celo trikrat mogla vstat...na wc,pol pa trebuh trd in tako,...

Eelyy..mislim,da sva kr dve ki bova stražili tukaj na RR do konca meseca.user posted image

Katera se pripravlja na odhod v Rim? ...morem mal pogledat saznamček...

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 269
4.7.2010 8:27:24   
DanijelaNeli
Citiram Eelyy:
Evo takole jst sem imela včeraj uz user posted image tehta pri 35ted 2750g se mi zdi zelooo malo nasproti našega mulčka v tem tednu.

To me je zmotilo...,da si v 35.tednu bila včeraj...imaš pa rok dan za mano.
A ta RR-ov koledar štrajka..meni tudi kaže čisto drugačen teden kot pri G.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 4.7.2010 8:28:19 >

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.7.2010 11:07:48   
đanika
dan

vroče vroče...no upam da zdržimo...meni se pa sploh ne da likat v tej vročini.

DanijelaNeli in Eelyy tudi jaz sem bolj pri tazadnjih rok imam 21.7 in sem v 37 tednu pol sta vidve vrjetno v 36 tednu..??

Sem si naredila svoj koledarček nosečnost po tednih evo link če kero zanima

http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek%20v%20Excelu.html

lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 271
4.7.2010 17:09:08   
eelyy
Uh je vroče pa prej sem se kopala zdej mi pa spet vse dol teče...se pozna da mamo eno sobo v mansardi in pol dogaja 100 na uro ta vročina...čakam da se miško zbudi ga nahranim in gremo ven do babice in dedka se bo mal zlaufal potem pa bo lažje zaspal.

Nevem men v materinski piše 35/5 ted. kaj pa vem,ko pomislim da še čist malo pa bomo meli eno štručko doma.
Koliko so pri vas tehtali user posted image cerka pri tem tedenu...koliko se bo še poredil do konca 40 ted. če nebo nič prej?

Sem hotla danes na morje pa nič ni bilo sem se zanesla da bojo popudne nevihte in se mi pol ni dalo na blef nikamer rinti pa tud na bazen ne..zdej pa spet pripeka.

lp

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.7.2010 17:20:29   
candy24
Helou! 

Lepo pozdravljene. Vsem hvala za čestitke! Tudi midva z Oskarjem čestitava vsem novim mamicam in novim julijkam in julijčkom! Vsem nosečkam pa želiva, da bi porodi potekali lepo in brez zapletov. Mi smo že od torka doma. Oskar je zelo priden. Je, spi in kaka. user posted image Je zelo nežen fantek. Oba z B naju je povsem prevzel in očaral. user posted image In sploh ne morem verjet, da je star že en teden. Zdi se pa mi, kot da sem rodila včeraj.    

Ker je bil porod ekspres-ekspres, sem na takšen način napisala tudi porodno zgodbo:
25. opoldne se mi je dokončno odluščil čep. Dve uri zatem sem že imela popadke na 10 do 20 minut. Okrog šestih zvečer so se začeli na 7 minut. Po sedmi uri pa so se začeli kar na 5 minut. Medtem, ko sem predihavala popadke, sem oprala še dva stroja cunj in sterilizirala dudo. Ob devetih in pet minut sva z B prestopila prag P (sem pogledala na uro pri vratarju). V sprejemni ni bilo na srečo nobenega. Prišla je babica, me pogledala in rekla: »Gospa 8 cm ste odprti, rodili boste pred polnočjo.« In tako je bilo. V manj kot pol ure sem že bila v porodni sobi. Za klistir ni bilo časa. Prišla je G, ki je predrla ovoje, da je odtekla plodovnica; predihala sem še 15 »ta hudih« popadkov in Oskar je bil rojen. Rezali me niso nič. Prisotni babici sta bili navdušeni nad mojo pripravljenostjo in na koncu je ena izmed njiju dejala »rodili ste kot v filmu«. Pri porodu nisem hotela/potrebovala nič protibolečinskega, niti maske nisem uporabila. Skratka – Vesna Oven (s svojo telovadbo) dela čudeže! Za mano je res čudovita porodna izkušnja.  

Nikoli in nikdar pa poroda ne bi mogla doživeti na način kot sem ga, če ne bi bilo zraven mojega user posted imageuser posted image Njegov glas me je v "transu" rojevanja (jaz sem se »bolečini« povsem predala) miril in hkrati spodbujal. In tekom poroda je s kosom kartona ustvarjal pri moji glavi »veter«, da nisem hiperventilirala. user posted image

To je to... V album bom v kratkem prilepila kakšno sličico od mojega sončka. user posted image Upam, da se kmalu tipkamo v temi Julijčki 2010 (ali kako bi ve poimenovale temo?) v forumu Dojenček oz. podforumu Starši čvekamo. user posted image

Lepo je bilo klepetati z vami o nosečniških radostih! user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 4.7.2010 17:22:35 >

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 273
4.7.2010 20:09:24   
anajrim
ojla punce!!!

Bravo candy za tvojo super zgodbo...bravo...

Pri nas pa se očitno tudi dogaja nekaj...bomo videli...me vsake toliko začne šćipat pa se potem vse umiri...sem mislila ponoči da bomo že šli pa se je umirilo...pa čez dan tudi enkrat...pa pet mir...no ja bomo videli kdaj se začne zares...

Grem popolnpoma uničena in utrujena počasi spat...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 274
4.7.2010 20:54:35   
arruba
Tix, Špelka: čestitaaaaam!!

No, še malo, pa se bomo vse prestavile na drug forum - če je katera že odprla temo, naj pls sporoči, katera je, da se bomo lažje našle še za naprej user posted image

Candy24 & Kiwa super, take porodne zgodbe je zdajle prav lepo brati, ker se mi zdi, da nas vse, ki smo še Kinder surprise, majčkeno stiska, kdaj bo pa kako bo..

Jaz sem tudi bolj pri zadnjih julijkah (PDP 24.7.), pa tudi nič kaj se ne dogaja takega, da bi kazalo, da bo v kratkem akcija - naš user posted image  pa je vsak dan bolj živahen in močan, mi ni jasno, kako me lahko ves stiščan in zvit še vedno tako brcne, da mi kar sapo vzame..V petek imam prvi CTG, pa da vidimo, kako zgleda..pa za streptokok test moram zatežit, ker sem imela skoz neke težave in če se karkoli kuha, bom kar rekla, naj mi da zdaj antibiotike, ker naje razne okužbe zmanjšujejo rpožnost presredka in povečujejo možnost, da ga bo treba prerezati.

Kat09, jutri vso srečo pa da bo s tvojo štručko vse super!

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?