|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010 - 2.del
16.7.2010 22:01:33   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: arruba

A katera mogoče ve, če je v PO prav taka savna kot v LJ? Joooj me je prav groza, že tak bo težko, kaj šele da imaš 30 stopinj v sobi??? Bi mogoče kar ventilator s sabo nesla v P za vsak slučaj, ker mal pa le pomaga user posted image

V Postojni je malo bolje kot v Lj.
Klime so povsod...Zdaj pa nevem kako se zmeniš s ciimrami ali naj bo ON al na OFF.

Meni se pa kar spi danes  zvečer,...Zdaj me je prav zvilo nekaj,da bi šla kar spat...
Jah,me prav zanima do kdaj bom spala...do polnoči user posted image

Sej grem...user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 601
17.7.2010 8:42:03   
rozinca33
... jutro user posted image
Mi smo meli pa danes že pestro. Zbudila sem se mal po četrti - začetek popadkov, ob petih pa mojemu pozivnik za na požar zabrni user posted image
Še dober, da mu nisem povedala, da je lahko v miru letel user posted image  K sreči ni bilo hujšega in je bil hitro nazaj user posted image
Zdaj pa štejemo in dihamo. Na 15 minut in pa 20 -25 sekund. Čakamo, da bo na 5 minut po 40 sekund user posted image
Upam, da bomo še danes cartali našo user posted image , če ne pa vsaj jutri user posted image
Vsem skupaj en prijeten dan v senčki in z osvežitvijo v roki.

user posted image user posted image user posted image  seveda čestitke vsem novim mamicam. Lepo se cartajte z dojenčki skupaj z atiji.

Neposredna povezava do sporočila: 602
17.7.2010 9:38:44   
tix
user posted image srečno rozinca 

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 603
17.7.2010 10:35:04   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: rozinca33

Zdaj pa štejemo in dihamo. Na 15 minut in pa 20 -25 sekund. Čakamo, da bo na 5 minut po 40 sekund user posted image
Upam, da bomo še danes cartali našo user posted image , če ne pa vsaj jutri user posted image

Drži se...
Upam,da te ne bo preveč namatralo vse skupaj...

Danes je spet en tak čuden dan...
..mene tudi nekaj daje...oziroma me je ponoči...

Neposredna povezava do sporočila: 604
17.7.2010 11:22:58   
đanika
Rozica držim pesti da bo še danes....wiiiiiiiiiiiiii

Blagor tistim ki imate klimo doma jaz umiram. Upam da bo vsaj malo dežja danes...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 605
17.7.2010 11:40:47   
petrca2507
Se še jaz malo oglasim.
Midva sva si v sredo nabavila prenosno klimo in sedaj sploh ne grem iz stanovanja. Ker se v kratkem seliva, nisva kupovala fiksne klime, ker jo imava tam. Pa še to bova s sabo vzela. user posted image
Drugače pa jst zelo dobro prenašam vročino, kljub nosečnosti. Sem jo že prej bolje prenašala kot mraz in sedaj ni nič drugače. je pa zato toliko težje mojemu user posted image   in kužkom. Zato je bila klima kar potrebna.

Do PDP imam še 8 dni. V torek so se na pregledu risali lepi popadki, ki tekom dneva sicer niso bili redni. V sredo jih je še nekaj bilo, potem pa zatišje. user posted image   Tko da zdej čakam, kaj bo iz tega. V ponedeljek imam pregled, kjer bom dokončno izvedela kako in kaj naprej, ker me ne bo pustila čez rok.
Očitno otroček čaka na ohladitev, da ne bo treba švicat v P. user posted image

Vse, ki ste že rodile, želim veliko sreče, tiste, ki še čakate pa srečno. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.7.2010 12:14:49   
rozinca33
hvala za lepe želje user posted image
Ja DaniNeli res je en čuden dan. Moj je že drugič letel na požar user posted image  ta pa je nekaj večjega user posted image
Upam, da ne bo prehudo.

Jaz pa še doma. "Šraufanje" je močnejše, še vedno pa na 15 minut. Še čakamo.

Neposredna povezava do sporočila: 607
17.7.2010 12:24:09   
micla
Pozdravček z enega najbolj vročih krajev te dni - ta gorica je prou en kotel brez sapice.
Danes ponoči sm mislila, da me pobere od vročine.

Do treh sem vsake 15 minut hodila na wc in nisem vedla, al me matrajo popadki, al me pritiska na blato. user posted image  

Kar zvijalo me je in se končalo v križu. Ma mislim, da so bli kar popadki, samo pol se je umirilo in sem končno zaspala od treh do 9.
Itak sem se zbudila vsa mokra...mislim od mene kar teče, pa imam klimo in vse, samo ti hormoni so hard. Jst se v življenju še nisem tko potila kot se v tem tednu.  In še ena simpatična se mi je zgodila...poleg hemoroidov, ki še vedno prejemajo vso mojo pozornost se mi je vnelo še levo oko - zgleda, da  sem nekje ulovila prepih ali pa mi je klima pihala - itak v tej vročini niti čutim ne. No v glavnem zjutrej sem se zbudila vsa zlepljena in z napol odprtim, rdečim  očesom. Ne vem al si kej namazat al samo spirat s kamilco.user posted image

V glavnem....zdej me je spet eno urco malo špikalo, tko da mogoče bomo tudi mi danes kam leteli. Za princeso sem že zrihtala varstvo, tko da zdej samo čakam če se bo stopnjevalo, ali pa se bo vse umirilo. user posted image  Sem se hecala da počakam še ohladitve danes zvečer in potem lahko grem....mogoče bo pa res tako. user posted image

Rozinca...srečno....in mogoče se ti pridružim tekom dneva. 

micla

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 608
17.7.2010 13:10:05   
rozinca33
Srečno tudi tebi Micla user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.7.2010 14:16:36   
mala biba
hojla julijke....

Čestitam vsem novopečenim mamicam.....lepo da je za vami in da imate svoje sončke v rokah....vem kako je najlepše držati prvič štruco v rokah....vem pa tudi, da se jih kar ne morate nagledatiuser posted image ....hvala vsem še enkrat, da ste mislile na nas.....res ni bilo luštno....prava živčna vojna....veliko joka in neprespanih noči....ampak upam, da je hujše za nami in da bo šlo samo še na bolše....čeprav še obstaja nevarnost za zaplete....ampak bodimo pozitivni in slabe trenutke v koš....ja na pediatrični je pa res kriza.....koncentracija bolnih otrok....kaj vse vidiš....to se ne da opisat, še gledati je zelo hudo kaj šele doživljati.....res si lahko samo želimo zdravja za naše škrate....
Drugače pa naš Nejček uživa pri mamici, komaj se bova nacartala, ker v 1 mesecu sva se lahko samo bol kot ne gledala in pogovarjala....moral je biti pri miru zaradi same operacije, da se mu je stanje normaliziralo....sicer je zdrav štajerski fant, čeprav je rojen v ljubljaniuser posted image ..(sploh ni važno kje je rojen....popadki in porod bi kje drugje bili isti)..ta napaka v razvoju je pa kr hudič, ampak smo imeli srečo, da naš fant miga z nogicami...kako bo pa naprej bo pa čas pokazal..ta diagnoza je drugače kar huda, ampak mi se ne damo!!!!....drage moje verjetno ste v moji odsotnosti spremenile geslo za album???...bi se ga dalo dobiti????

Upam, da se kje hladite v senčki s kakšno pijačo, ker jepa res zelo vroče.....tiste, ki še pa niste rodile, pa vam želim čimprej olajšanje, ker verjamem, da ta vročina...počutje samo poslabšuje.....drage moje pozdravček od male bibe in škrata Nejčka

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 610
17.7.2010 16:41:34   
DanijelaNeli
Naj sporočim,da je Rozinca 33 sprejeta v porodnišnico...
Zdaj že v porodni...

SREČNO...in držimo pesti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
17.7.2010 16:45:04   
DanijelaNeli
user posted image Včeraj ob 18:07 naju je z svojim prihodom osrečila SARA LISA,velika 52cm in težka 3360g.Obe z mamico se dobro počutita,ati pa žari od ponosa.
Soncekray (K&A)

Neposredna povezava do sporočila: 612
17.7.2010 16:51:36   
pupika
Soncekray ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rozinca33 drži se in upam, d abo hitro za tabo, in da bo lep in ne preveč boleč porod.

Micla kako je kaj s teboj, imaš že stalne popadke, ali so bili tisti lažni.

Še malo pa bomo vse julijke imele svoje male škrate pri sebi.

Neposredna povezava do sporočila: 613
17.7.2010 16:59:48   
DanijelaNeli
Res,je kmalu bomo vse...

Meni je pasje vroče...upam,resnično upam na ohladitve...

MALA BIBA...
tolikokrat sem se spomnila nate,ker nisem mogla verjet kaj se dogaja z Malim škratom...Ne da se opisat,ne...kaj vse vidiš kot si napisala na pediatrični..bogi mali otročki,... ZDRAVJE...to si želimo vsi,vsem otrokom...Ampak vse smo vedele ,da je mali Nejc odličen borec in se je odlično izkazal.Tako naj bo tudi v prihodnje...Zdaj pa le se cartajte...in nadoknadite za nazaj...

Jaz sem malo počivala...vsa mokra na kavču...Kam naj se dam ohladit...V klet?user posted image

Prejle med počivanjem,ko sem se nekaj obračala sem občutila ene takšne bolečine v trebuhu,da se nisem mogla niti obrnit...Spet eni lažni popadki al kaj?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.7.2010 17:26:30   
đanika
čestitke soncekray...

rožica drži se.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 615
17.7.2010 20:16:03   
micla
Ojla punce, jst sm še kar doma.

Prej sm mela skor 2 ure na 15 minut kar močno, pol se je pa umirilo.   Sm pa zdej ratala tko lačna, ko me je popustilo, da sm mojga nagnala po pohano , ker mi je prou zadišalo.  Sej vem, da bi blo bolš da ne bi neč jedla, če bo treba it, ma vseeno ...lačna pa tud ne morem potiskat in predihavat.

Princesko smo tudi že dali spat k mojim in zdej lahko samo čakam, če bo kej več akcije ponoči.  Malo me panika daje, če gre v drugo res bolj hitro, da je ne bi blo treba na silo zbujat ponoči, če bo treba tečt, tko  da smo jo kar oddali za čez noč....čeprav mi že manjka moja pikica zlata.

V glavnem....zdej grem že stotič danes pod tuš in potem navalim na pohano.

Rozinca, zgleda, da ti ne bom delala družbe danes...user posted image  al pa ja....je še 4 ure do jutri.user posted image

Soncekray....čestitke.

micla

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.7.2010 21:44:29   
sonček33
Špelka, luštni ste. Neca je cort, da je kaj, tigrček pa faca.

Fargi, kako ste?

Se oproščam, ker smetim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 617
17.7.2010 23:50:03   
DanijelaNeli
user posted image
Ob 19:15 se nam je pridružila Eva,težka 3190,ter 49 cm velika punčka.
Ponosna mama Mateja ter oče Dušan in sestrica Nuša.
Lp,Rozinca33

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 618
17.7.2010 23:51:39   
DanijelaNeli
Iskrene čestitke celi družinici!!!
Dobrodošla EVA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 619
18.7.2010 8:12:19   
đanika
juro

Čestitke rozinca...Evi pa vse dobro...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 620
18.7.2010 8:40:09   
tix
Same punčke user posted image   user posted image user posted image Rozincauser posted image  user posted image in soncekrayuser posted image user posted image Kako pa kaj Micla user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 621
18.7.2010 9:16:53   
nicolina
Jutro,

čestitke soncekray in rozinci33 user posted image user posted image user posted image user posted image , res sam punčke...user posted image

Micla, upam da že tudi ti držiš svojo štručko....

Joj, kako paše talo osvežitev, še dobro da ni blo kakšnega večjega neurja, prav lepo je blo zjutraj spat ob odprtem oknu in poslušat dežne kaplje. user posted image Zdej grem pa lahko rodit.....user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 622
18.7.2010 9:49:46   
petrca2507
rozinca33 čestitke za hčerkico user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 623
18.7.2010 11:58:25   
Špelka
sonček - živjo! hvala za komplimente - velja enako! Lovro je že en tak velik, fleten fant! zdej, k se poznava, se bova že kje v okolici narajmali! user posted image

-Mala biba in mali škrat - lepo da se cartate doma, in rečno za naprej! ZDRAVJE NAŠIH PIKIC JE RES NAJPOMEMBNEJŠE!

Soncekkray in Rozinca - čestitke za novi zemljanki!user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 624
18.7.2010 12:52:38   
nagaja28
živjo punce

vidim, da je kar nekaj novih mamic. čestitke seveda vsem user posted image user posted image user posted image .

mi smo že doma. porod je bil zelo hiter, kaj naj rečem, prišli, predihali, zmagali user posted image user posted image user posted image .
14.7. sem čakala popadke na 5 minut in popoldne so tudi prišli. ker pa je prvič bilo tri dni tako, sem počakala še kakšno urico doma, da vidim, če se umirijo, ali ne. no, vseeno sva se šla pokazat in najprej smo posneli ctg, ki je kazal zelo majhne vrednosti, čeprav me je kar konkretno zvijalo user posted image . takrat sem se že kar sprijaznila, da bom šla domov, no potem pa smo pogledali še, koliko sem odprta in babica reče, čudovito 6 cm. potem sem se preoblekla in šla samo na britje in pod tuš. bili so mnenja, da za klistir ne bo časa. tako sem ob osmih prišla v porodno sobo nekaj popadkov predihala na boku, potem pa je že začelo pritiskati navzdol. še 2 popadka in domen je bil zunaj ob 20.50. tokrat sem veliko bolj zavestno spremljala porod, saj nisem dobila nič proti bolečinam, razen maske, v katero je pa po mojem mnenju kar težko dihat user posted image . rezana in strgana nisem bila, tako, da se že počutim čisto normalno, razen križ me malo boli, 1. ker so postelje v porodnišnici malo neudobne, 2. pa ker se je moja teža prsi še povečala user posted image .
v sprejemni sem srečala tudi anajrim in sem potem vprašala sestre, če je možno, da naju dajo skupaj. evo, želja uslišana, tako, da se res nimam kaj pritožit nad osebjem. babica v sprejemni (za razliko od 1. ) super, babica pri porodu tudi, prav tako osebje na oddelku.

se še kaj slišimo

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?