arruba
|
Dobro jutro, končno malo hladu, da se lahko dobro naspim in spočijem, saj ne vem, kdaj bom po porodu lahko spet spala 8 ur v kosu, najbrž kar dolgo ne.. Najprej rožice za naše nove mamice Soncekray, Rozinca, Petrca, Buškolinka, čestitke Mi še čakamo, rok imam v soboto - še 4 dni ojoooooooooj kak čas teče.. zadnjič me je v trgovini kap, ko sem kupovala jogurt in gledala rok trajanja, pa ob tem ugotovila, da bom že mama, ko bo jogurt za stran vreč DanijelaNeli sem si kar malo oddahnila, če je v PO res klima, ker jaz vročino hudo slabo prenašam, me je blo že prav groza, da bom morala vsaj 3 dni preživet v sobi na 30 stopinjah... Sta pa z Martinčko res ful pridni, ko skoz nekaj štimata v gospodinjstvu.. moj čistilni nagon je že itak bolj švohoten zdaj se mi pa sploh nič kaj več ne da, komajda cunje operem in malo po tavelikem pospravim, da pa bi kakšna okna, pečice, omarice ipd. pucala, pa mi ne pride na pamet..moj k sreči zna ful stvari poštimat, ker so bili pri hiši sami fantje in so morali mami malo pomagat (HB, sem tašči zelo zelo hvaležna), danes se je celo ponudil, da skuha kosilo, pol sva pa ugotovila, da sva se ravn danes za kosilo že oba zmenila vsak s svojimi kolegi, tak da danes kuhajo drugi. Micla srečno, pa da čimprej rodiš! Mene pa je mal začelo skrbet, ko berem vaše poste, ker moja G ni nič kaj hudo navdušena pregledovalka..zadnji pregledi so zgledali tako, da sem imela CTG, potem ga je ona pogledala in ugotovila, da je vse kul, zmerila trebuh in to je to.. nič kaj ne gleda, kako je z otročkom, ali sem že kaj odprta ipd... Vidim pa, da nekateri počnejo svašta, ko vse veste, koliko ste/niste odprte, pa kolikšni so zdaj vaši ..jaz od kontrole rasti dalje nimam nobenih info v zvezi s tem.. Najbrž bi morala mal zatežit, a ne.. naslednji CTG imam v četrtek (2 dni pred PDP) pa bom kar zahtevala, da preveri stanje, da ne bo potem kakšne panike na koncu..sicer naš mali pridno miga in brca, tako da mislim, da je vse OK, ampak vseeno škodit ne more.. Zdaj grem pa mal pokukat še na "starševski" julijski čvek, da vidim, kaj počnejo naše mamice
|