|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010 - 2.del
15.7.2010 15:07:04   
anajrim
ob devetnajstih si naju z nagajo lahko ogledate na pop tv
prispevek o savni v porodnisnici

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 576
15.7.2010 15:09:41   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

ob devetnajstih si naju z nagajo lahko ogledate na pop tv
prispevek o savni v porodnisnici

A res?...zdaj bosta še igralki?user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 577
15.7.2010 15:19:57   
DanijelaNeli
Bina...zelo lepo si napisala svojo zgodbo. Ker se kar uživiš pri branju.

Dobrodošla Kate...smo tam-tam s PDP...

TopsiT-Mami2b-...čestitke tudi Vam!!user posted image user posted image

Mišu...lepo vaju je spet brati! Vi pa kar lepo papcajte,da boste lepo napredovali...

Bo treba spet seznamček popravit...pa rojstva vpisat... Bi jaz...samo nevem kje tiste štorklje dobit.

Danes sem pa voziček dobila.Mi ga je poštar dostavil...Zdaj pa še zlaganje...bi jaz...ampak ko vidim kakšne

šraufe pri navodilih me kar mine...user posted image

Toliko odrekanja,premišljevanja katerega bom vzela...pa nekako nisem šla od GT3-ja.

Na koncu koncev sem si rekla,pa če je tale user posted image  zadnja nosečnost,si bom pa izpolnila željo...user posted image

Sem se že odpravila počivat...pa nekako nisem mogla se niti uležt na posteljo,ker je tako vroče...pol sem kar cotke od Neli prelagala po omari in pospravila vse...

Martinčka...se je uštimala vaša pupica?user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 578
15.7.2010 15:48:12   
arruba
Anajrim, Nagaja, Zlicka, TopsiT (joooj kolk vas je že) ČESTITKEEEEE

pa seveda obvezne rožice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala Biba sem vesela, da si se javila in da ste v redu, smo mislile nate in držale pesti.. očitno deluje user posted image user posted image

Hehe ne smem danes zamudit dnevnika, da vidim naši filmski zvezdi..upam, da se bojo odgovorni malo zamislili in poskrbeli za človeku primerne razmere v porodnišnici.. že tak smo pogumne, da imamo otročke v tej vročini pa ob pomanjkanju vrtcev, da res ni treba, da se še kuhamo, ..če je denar za vsako neumnost, bi se ga pa lahko našlo tudi za porodnišnico da se mal pošlihta a ne!!

No, jaz se bom pa očitno še nekaj časa kuhala v paketku.. zjutraj sem bila na CTG-ju in se nič kaj ne dogaja, razen tega, da nas je bilo v čakalnici 18 z megatrebuščki, pa samo 14 stolov..pa vse naročene med 7.45 in 8.30., ker so dopusti in se G pokrivajo med sabo..sem bila v ZD uro in pol namesto običajne pol urce in prišla domov vsa crknjena user posted image

Včeraj pa sva bla z user posted image  v Iškem Vintgarju na ohlajanju... ful dobro, na zadnji "plažici" je že skoraj zeblo, ker je že ozka soteska in se ne razgreje, tako da priporočam.. boljše kot vsaka klima!! Danes pa se hladim kar doma in čakam, da mi user posted image  sporoči, da je naredil pravosodca, pol ga gremo pa divje zapit user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil arruba -- 15.7.2010 15:50:23 >

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 579
15.7.2010 15:49:46   
arruba
Aja še to sem pozabila:
Kate, dobrodošla med julijkami 2010!

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 580
15.7.2010 15:57:19   
kenya
user posted image TopisiT, čestitke za Nežo user posted image   user posted image   user posted image

mami2b, čestitke za Filipa user posted image   user posted image   user posted image

Mišu, lepo da tvoja punca tako napreduje. In ne obremenjuj se s tem, da preveč poje. Eni pač pojejo več, drugi manj. Saj ko ne  more več se itak ustavi.

Tudi zame je bila ta noč obupna. Sem vstala žnj-krat . Matral me je refluks, za  znoret. Sem celo noč hodila pit, pa jemala rupurut. Okrog 5. ih sem imela pa vsega dovolj in sem se preselila v dnevno pred tv.
Dopoldan smo šle s puncami v šoping, v Mercator ker se mi danes emšo mal poveča , pa dobimo zvečer še obiske. V trgovini sami upokojenci, ki se rinejo s tistimi vozički, suvajo, odrivajo. Tega še nisem doživela. Pol pa pravijo da smo mlajši nevzgojeni. Res je bilo obupno. Ampak potem na parkirišču me je pa presenetil en varnostnik, ki se je ponudil da mi kar sve zloži v avto. Ta mi je pa prav polepšal dan s svojo prijaznostjo.

DanielaNeli, super da si dobila voziček. Zdaj pa user posted image  lahko že pride, a ne ? user posted image   user posted image  V tej vročini si pa jaz tudi ne predstavljam, da bi ga mogla sestavljat.

Anajrim&Nagaja, upam da savnanje čim hitreje mine  user posted image  user posted image  ,bom gledala pripsevek.

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 581
15.7.2010 16:22:03   
Martinčka
hihi tega prispevka pa tudi jaz ne bom zamudilauser posted image

DanijelaNeli očitno se ni uštimala ker še vedno špika... no zdaj se ji ravno kolca, boga... ma sej je reku ginekolog da bo večkrat probala kakšna poza ji paše preden se ustali tako da bo še verjetno kar trajalo ker ni rada kaj preveč utesnjena... že če se sam mal bolj primem za trebuh me nazaj brcne... tako da vsakega zdravnika ki tipa trebuh doleti brcauser posted image ...

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 582
15.7.2010 16:26:11   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: extra

Punce jaz skoz dojim z nastavki. Ne gre drugače. Že v bolnici sva imele težave s pristavljanjem, niti mi niso pomagale sestre...
tako, da sva ostale pri tem. Imam pa ta male od avetna, v bolnico po telegramu pa sem dobila ta velike ja.
Je pa zakon drugače z nastavki, ker skoraj nič ne boli. Zdej niti ne upam več, da mi zagrabi bradavico, bo treba se mal potrudit, če se ni že preveč navadila.
NI pa fajn k si jih morš skoz prat, prekuhavat in prinesti k sebi preden začneš dojiti.
Tako da če se le da, probejte brez.
Drugače se v redu štimamo. Tamala dons skoz spi-je, spi-je. Le kaj bo ponoči? Ta vročina zdela tud naše malčke.
Zanima me kako napravljate svoje štručke? Ali jim daste že kratke rokave in hlačke? Moja je bla stara 16 dni pa kr ne upam dat še kratkih rokavov....ne vem zakaj.
Mnenja prosim.
Lepo se mejte.
Mala biba vesela sem da si se javila in da ste doma!!!
Srečno vsem ki greste rodit.
Čestitke ostalim ki ste rodile!!!

Jst tud dojim z nastavki od aventa. Sm na začetku brez, pa so me bradavice ful bolele pa tud komaj je kaj zagrabil saj mam ful majhne bradavice. Že taprvega sm dojila z nastavki bom pa še tega. Je pa smotan k morš prej se prpravt,...jst sm jih prekuhala ene parkrat, drgač pa sam umijem pa pol z čisto krpo zbrišem al pa pustim, da se posušijo.
Jst Žana oblačim kratke rokave, sam bodi in pleničko pamperske spodi, pa mogoče kake nogavičke mu dam na nogice tud za spat ga mam oblečenga sam v bodi. Nč bat ti kr obleči jo v kratke rokave tudi njej je vroče verjemi. Jst ga na šroko povijem
(čeprav so kolki ok) zvečer za spat, pa da ga lažje primem, čez dan je pa sam v papmperskah.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 583
15.7.2010 16:44:23   
eelyy
Evo tok da se vam javim še vedno nič nedogaja do pdp pa imam 15 dni.
Mamicam iskrene čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 584
15.7.2010 16:59:41   
naja7
Ja anajrim smo te vidli že zj ob 5ihuser posted image user posted image user posted image user posted image nagaje pa nikjer....

Tud pr nas mamo savno for freee!!!! Groza je ne vem ka še nej nardim, lovijo me neki krči in špikanje v križ upam, da mine, ker v takem si res ne želim it rodit, ker je katarstrofa...

Čestitke novam mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 585
15.7.2010 17:05:51   
pupika
OJLA MAMICE.

Najprej anajrim, nagaja, TopsiT, mami2b ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce ali je vam tudi tako vroče, od mene samo teče, pa Gaja je cela mokra po glavi, kljub temu, da ima bodi z kratkimi rokavi, pa še plenice za široko povijanje sem ji dol dala. Pa zadnje dva dni bi samo jedla, mi je tudi na pol ure, sedaj sem ji celo čaj skuhala in študiram da bi ji dala malo za popit. Ker mi čisto malo poje, potem pa zaspi, prej smo jo pa morali kar zbujat da je jedla. Glede bradavic, sem si jaz kupila kremo od multi mam lanolin in je fenomenalna, tako, da dojim brez nastavkov.

Punce samo sprašujem, če vi tudi povijate široko vaše male , naša  ima levi kolk 2a in jo moramo široko povijati, samo v tej vročini, se še jaz kuham, kaj šele ona., tako, da sem ji danes dala samo pampersko, potem za ponoči pa zopet plenice za široko povijanje. Res so bogi naši malčki v tej vročini. Je katera že dala čaj za pit, jaz sem ji danes malo dala, ker je non stop jedla pri meni.

Še malo pa bomo vse julijke napolnile seznam in vsi julijski sončki bodo tu pri nas.

Neposredna povezava do sporočila: 586
15.7.2010 17:34:10   
đanika
ojla

Danes bomo pa vse gledale poročila user posted image  Midve z našo princesko sva šli pa danes na Roglo malo se ohladit in prav paše samo pomojem bi morale bit gor do večera ker je tu še kar vroče...

jaz imam dve prijateljici, ki sta rodile pred mesecem in jih imajo samo v bodiju s kratkimi rokavi, ker sta drugače skoz jokala.

no lepo bodite...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 587
15.7.2010 18:38:13   
micla
Zdravo,
sem prišla samo čekirat če je kej novih dojenčkov danes.user posted image

Jst se še vedno bojujem s 3 hemoroidi, od teh je eden velik za polovico oreha.user posted image   Boli ko strela...mažem modolex, se tuširam in hladim 100_x_ na dan in molim da gre malo  nazaj, preden grem v P še bolj pritiskat.

A mislite da je možno da mi pri iztisu počijo?user posted image    Ma sej itak ne bi blo neč čudnega...sm do zadnjega mislila, da mi bo zdej v drugo kej olajšano, ma ku zgleda me čaka prou vse ku v prvo....hemoroidi ku orehi, šivi, ki so boleli še skor dve leti po porodu....sm prou žalostna. user posted image user posted image user posted image  V prvo vsaj nisem vedla kaj me čaka.

Punce hvala za tolažbo in ker preberete moje tečne poste.

< Sporočilo je popravil micla -- 15.7.2010 18:42:35 >

micla

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 588
15.7.2010 20:14:28   
Martinčka
micla jaz nimam izkušenj s tem... upam samo da ti bo kmalu lažje in da ti čimprej mineuser posted image

jaz pa sem gledala 24ur zdajle pa nisem vidla anajrim in nagajeuser posted image  tako je na hitro pokazalo bolnico da nisem nič vidla katera je bila v sobahuser posted image ... sicer sem začela gledat poročila ob 19:02 tako da sem dve minutki zamudila ampak potem vmes ko je bil prispevek o vročini v parlamentu sem vidla da so pokazali še bolnico... a sem kaj zgrešilauser posted image  

pri nas je bilo zdajle malo dežeka.. bolj za pokušino no.. ampak je vseeno malo pasalo dokler je trajalo... sem pa pojedla veliko sladoleda in domači jabolčni štrudl, pa čokoladni puding s smetano... spet naval na sladkouser posted image  kaj čem... zrezki mi zdajle nikakor ne dišijo pa tudi kakšne juhe ne in potem same neumnosti jemuser posted image ...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 589
15.7.2010 20:14:57   
đanika
Micla ja sva že dve jaz se tega bolj bojim ko poroda...pri meni je trajalo 5 let da je blo ok zdaj pa spet jovo na novo..Zato bi skor rajše mela CR

Pa tudi to bova dali skoz  ne user posted image

lp

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 590
15.7.2010 20:20:49   
đanika
tudi jaz sem gledala in nisem vidla sem pa našla tole .....

naša Anajrim...user posted image

http://poptv.si/multimedia/24ur-popoldne-425.html

lp

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 591
15.7.2010 22:46:13   
kenya
Čer,

Sem gledala prispevek o vročini na pop tv in vidla obe glavni igralki. Anajrim&nagaja  user posted image    user posted image    user posted image  

Moja user posted image  je pa danes nekaj čudno mirna. Mogoče jo je tudi vročina zdelala user posted image  

Zdej grem pa še mal na teraso ven ležat, pa na eno hladno brezalkoholno pivo, če se mi bo ratal kej shladit.

Lahko noč in čim manj izletov na WC, če gre pa katera ponoči v rim, pa srečno. user posted image    user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 592
15.7.2010 23:18:06   
DanijelaNeli
Čer...
A se hladite?
Jaz sem se s tušem in pol sem šla na balkon dat cunje vesit...
Zdaj pa nevem,...nekako se mi ne spi...pomoje zato,sem se končno malo ohladila in mi prav paše bit na kavču...

Aja,voziček je zložen...s športnim delom...seveda ga je morala Neli testirat in se čičat...Ma bom kar košaro gor fliknila,tako da vidi,da je za user posted image ...čeprav razume...

Glede hemeroidov...sem imela tudi jaz podobne težave v 1.user posted image .In to kar hudo.Vse možno probala,da sem si nekako ublažila bolečine...
Najbolj me je mučilo,ko sem po tistih dveh tabletkah v porodnišnici šla drugi dan na blato...Muke vseh muk.Pol te že psiha toliko daje glede tega,da sem bila zaprta 5 dni.user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.7.2010 7:18:24   
tinca10
Martinčka: naši igralki sta nastopali v prvem prispevku pri 24ur ob 19:00, tako da je možno, da si jih zamudila.

Anajrim in nagaja: super izgledata, očitno je šlo vse kot po tekočem traku. Tudi vajina user posted image  sta zvezdi, sta bila že 2. dan po televiziji. upam, da gresta čimprej domov iz tiste vročine.

Neposredna povezava do sporočila: 594
16.7.2010 8:39:26   
nicolina
Dobro jutro,

tudi jaz sem si ogledala prispevek na popu, res dobro zgledata anajrim in nagaja user posted image user posted image

Jaz sem kar slabo spala, mi je blo vroče, pa ni bilo pravega položaja......ah kaj čem samo jamrat user posted image user posted image . Zdej sem ob kavici, pol pa bolj v senčko in počivanje. Nekaj lahkega za kosilo, pa bo. Upam, da se iz sobote na nedeljo res kaj shladi......pol grem pa lahko rodit. user posted image user posted image

Lep dan....

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.7.2010 9:22:21   
Martinčka
jeeej za link o vročini v porodnišniciuser posted image  zdaj pa sem vidla!!! hvalauser posted image

jaz sem danes kar ok spala... sicer mi je itak vedno vroče ampak vsaj lulat nisem šla več kot dvakrat kar je velik napredekuser posted image

zdaj pa grem po blago za rolo, da še te roloje naredimo za v spalnico da bo večja tema ko pride naša user posted image  domov pa bo vse pripravljenouser posted image

se mi zdi da bi bilo najbolje roditi iz nedelje na ponedeljek.. potem bo pa spet vročina da te kapuser posted image  tako da tiste ki ste ob roku se potrudite za nedeljouser posted image user posted image user posted image ... ko bi le šlo tako, a ne? hihi no sje lahko pa tudi iz sobote na nedeljo...user posted image

pri nas nič ne kaže da bi se kaj bližal porod... špikanje, to pa je tudi vse... tamala je živahna noter da je kar kaj, se mi zdi da še tudi ni čisto spodaj... zaprta sem itak kot celovški dvori... tako da kot kaže bom še kar nekaj časa nosila s seboj ta trebuh... no bom vsaj v nedeljo še lahko šla na eno vaško veselicouser posted image

ravno včeraj se je družinska znanka prišla pokazat in je bila z vozičkom... in kaj nam pove? da je to njen vnuk - hčera pa stara 16 let!!!! kam gre ta svet?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.7.2010 18:29:53   
DanijelaNeli
Zatišje...
Kako dihate v tej v vročini?...

Jaz čakam,da se mal shladi pa grem s ta malo prinčipeso ven....

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.7.2010 19:29:09   
pupika
Joj Daniela meni je tako vroče, da mi kar po kapljicah teče, ponoči sem tudi cela mokra, zgleda res nekaj delajo hormoni po porodu, ker mi še v tuniziji pri 44 stopinjah ni bilo tako vroče. Tamala pa j etudi mokra po glavi kljub temu, da ima bodi z kratkimi, samo jo plenice grejejo, ker jo moram široko povijat zaradi kolkov, tavečji mulo pa nič kaj ne jamra glede vročine.

Boge ste res tiste ki še niste rodile, vam mora bit šele težko v tej vročini. Tu pa je zadnje časde kar zatišje, zgleda jih je kar nekaj letelo v porodnišnico.

Neposredna povezava do sporočila: 598
16.7.2010 21:17:08   
arruba
Živ,

sam na hitrco preverim, danes ni nič novih julijčkov al kako???

Da se še mal pohvalim, moj možek je včeraj uspešno opravil pravosodca, tak da zdaj pa lahk grem v miru rodit user posted image user posted image user posted image  

Danes sem dokončno kapitulirala pred vročino in smo naročili klimo; če bo vse po sreči jo bojo drug teden zmontirali..majo blazno gužvo, ker zdaj jo vsi hočjo imet, pa sva mal pojamrala, da sem boga nosečka pa bojo mogoče že v ponedeljek ali torek prišli. Upam, da čim prej, ker sem ko ožeta cunja.

A katera mogoče ve, če je v PO prav taka savna kot v LJ? Joooj me je prav groza, že tak bo težko, kaj šele da imaš 30 stopinj v sobi??? Bi mogoče kar ventilator s sabo nesla v P za vsak slučaj, ker mal pa le pomaga user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.7.2010 22:00:52   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: arruba

A katera mogoče ve, če je v PO prav taka savna kot v LJ? Joooj me je prav groza, že tak bo težko, kaj šele da imaš 30 stopinj v sobi??? Bi mogoče kar ventilator s sabo nesla v P za vsak slučaj, ker mal pa le pomaga user posted image

V Postojni je malo bolje kot v Lj.
Klime so povsod...Zdaj pa nevem kako se zmeniš s ciimrami ali naj bo ON al na OFF.

Meni se pa kar spi danes,...Zdaj me je prav zvilo nekaj,da bi šla kar spat...

Sej grem...user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?