|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010 - 2.del
13.7.2010 22:56:03   
mala biba
Pozdravček po dolgem času.....

Bom kar hitra, bom kakšen drug dan kaj več napisala....vse vaše dobre želje so mi prinašali v porodnišnico in nato na pediatrično kliniko...(nisem bila na netu do danes).....hvala vam punce....drugače pa.....Naš Nejko je pravi borec, bili so veseli in zelo težki trenutki.....nikomur ne privoščim kaj takšnega.....ampak ni važno...včeraj smo končno prišli domov....po skoraj enem mesecu....naš Nejc bo v petek star 1 mesec....vsem hvala še enkrat, da ste bile z mano ko je bilo hudo....vsem tistim ki ste rodile svoje sončke ISKRENE ČESTITKE, predvsem zdravja želim in veliko prespanih noči:)....tistim, ki še pa čakate pa lahek porod in hladno ozračje (ker je res vroče).....mala biba&mali škrat - Nejc:user posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 526
13.7.2010 23:20:07   
eelyy

Hojla!!

Evo tkole tudi sem še med vami.....si zdej res neželim še roditi,dokeler moj čisto neokreva da bo lahko dejansko skrbel za malega.
Drugače me pa že od tretje v enem tednu nekaj čudno spodaj pritiska vsakič drugačna bolečina danes me že od 8h zvija pa neha upam da se umiri bi rajši počakala vsaj še en teden..naj pa vseno bo kot mora biti.

Itak vas nesledim in vsem mamicam iskreneeee čestitke in veliko cartanjauser posted image

mala biba
: Ful sem vesela za vaju z Nejcom upam,da sta uredu res in vidim da je škrat res pravi borec.Želim vam čim več lepih in lepših trenutkov. Drugače pa kr vem kako je bilo v pediatrični pomoje kr napeto,meni se je srce paralo ko sem pred dvema tednoma peljala tja svojega sinčka 14 mesecev starega (ker ima to vodno kilo....upam da zgine da nam nebo treba na operacijo) važno je da ste zdaj doma..lepo se cartajte.

lahko noč

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 527
14.7.2010 7:43:24   
nagaja28
mala biba, super, da ste že doma user posted image  user posted image  user posted image  in upam, da bo sedaj vse lažje.

joj, jaz sem pa tako slabo spala danes. so me celo noč mučili popadki in to kar močni. tudi moj ni dosti spal, ker sem mu dihala in jambrala tja za ovratnik user posted image  danes smo vsi kot zombiji. večino noči sem prebedela kar sede, ker je bilo leže huje. očitno me bodo tako kot pri prvemu 3 dni dajali popadki, predno bomo šli. se sploh ne upam it pokazat v P, ker je včeraj G rekla, da sem še zaprta, sicer so pa popadki šele na 10-15 minut.

zlicka je na forumu starsi čvekamo sporočila, da je 6.7. rodila Alino težko 3350g in dolgo 52 cm.  ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 528
14.7.2010 8:12:39   
anajrim
Ojla!

Mala biba - tale tvoja novička pa nam je zagotovo polepšala dan...samo da ste doma in da sedaj verjetno malo lažje dihate... želim vam čim lepše dni in veliko veliko zdravja...

Nagaja - jaz sedajle šibam v P na pregled ... morda se pa srečava... zjutraj se mi zdi da mi je malo pplodvonice odteklo ali pa čep... mokre hlačke ter bela sluz...no ja bomo videli...grem se pokazat ker sem tako ali tako že 6 dni čez pdp...se prav veselim kaj bodo rekli upam da gremo rodit...tudi krče imam...

tako punce moje...če se ne javim veste kje sem v Rimu user posted image user posted image user posted image Srečno vsem

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 529
14.7.2010 8:48:21   
rozinca33
user posted image user posted image user posted image  čestitke Mala biba in škrat Nejc - pravi borci ste vsi, da ste prestali in zmagali user posted image user posted image user posted image  Želim vam, da prihodnji dnevi, meseci in leta s svojimi čudovitimi trenutku odtehtajo težo dni v preteklih mesecih.

Anajrim user posted image user posted image user posted image  - držim pesti, da se ti želja uresniči.
Nagaja - tudi tebi, da bi blo čim prej.

Jaz sem tudi včeraj obrisala belo sluz, vendar me razen neženega opozarjanja (tak kot pred menstruacijo) pravzaprav nič ne matra. Popoldan imam pregled, pa upamo na najboljše - rok imam namreč danes user posted image . Moj user posted image in sestrica sta že pošteno nestrpna  user posted image .

Imejte se lepo in skrivajte se v senčki :)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.7.2010 9:33:42   
nicolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mala biba in Nejc.....kako je lepo slišat, da set dobro...držte se...user posted image user posted image

Anajrim in nagaja, morda bosta že danes držali svoji štručki.... user posted image

Rozinca, tud tebi želim vs dobro...morda se oa začne kaj dogajat...

Jaz sem spala kar ok, razen tale križ me tako matra....najhuje je ko se moram obrnit in za vsakič ko se obrnem in zastokam, moj user posted image kar skoči...user posted image user posted image user posted image in reče, a je treba it ? Revež se tud ne naspi zraven....

Sej počasi bi že šla, ampak zdej v tej vročini....

Uživajte in upam, da vam bo čimmanj vroče.............senčka, lubenica, sladoled.....

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 531
14.7.2010 9:41:48   
nagaja28
ah, punce, mislim, da me bo mali matral s popadki še kakšne 2 dni, potem pa upam, da počasi bo user posted image  user posted image . bi bila pa nadvse vesela, če bi bilo že danes konec, pa da dobim še anajrim za cimro, pa smo sploh zmagali, haha.
ah nič, grem zdaj probat malo zaspat, če mi bo ratalo, tašča se je tako prijazno ponudila za varstvo in kosilo skuhat, da je treba izkoristit.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 532
14.7.2010 10:20:18   
tinca10
user posted image user posted image user posted image  Mala biba in mali škratek: bravo. Tudi mi vam želimo čimveč lepih in še lepših trenutkov, zdaj ko ste doma.

Nagaja in anajrim: joj kok vaju jst razumem... pri nas je tole špikanje in vse skup trajalo 14 dni... res pa je, da je v trenutku, ko je user posted image  zunaj, čisto vse pozabljeno. Srečno (če bo katera danes na vrsti)

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 533
14.7.2010 12:36:51   
Kat09
Živijo,

jaz se samo na hitro javljam, ker je čisto prevroče za računalnik. Prebrati še nisem uspela za nazaj, tako da vsem, ki ste vmes postale mamice - ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!

Jaz sem imela torej carski rez v LJ porodnišnici. Kot je napisala že pred časom TandJ, vzemite s seboj en paket vložkov in en paket hlačk. Ker sem bila v štartu na intenzivni ne vem, kako je na "normalnem" oddelku, pri nas so nam v štartu dali neke večje in boljše vložke, ki so zaradi začetnega polivanja prišli zelo prav.
Imela sem splošno anestazijo in tako prej vstala, s precej muke sicer, po cca. 8ih urah je bil prvi pohod na wc...trajal pa zaradi težavnega vstajanja in vleganja na posteljocca. 1 uro. Čisto te napolnijo s tramalom in kaj jaz vem s čim, ampak glede na prve bolečine si temu zelo hvaležen. Drugi dan te že preselijo na oddelek in tam si do 4.ega dne, če je vse ok.
Prijaznost osebja varira, ampak če vse skupaj ocenim, jim dam plus.
In moram reči, da dober teden po CR sem super, že skačem veselo naokoli. Prej kot težave zaradi reza imam seveda bolečine zaradi krčenja maternice in bolečih dojk. Ampak to je že tema za starševstvo ali kako? :))

Naredili so kar nekaj preiskav zaradi ascitesa, ki ga je imel mali in nekaj manjših težavic, a ni nič kaj določenega oziroma so dosedanji testi negativni, mi pa smo tega seveda zelo veseli.

Mi smo sedaj že od petka doma in se privajamo. večino časa je mali Blaž priden in nam je super fajn, smo imeli pa npr. včeraj 7urno krizo in se ti mali tako smili, ko ga nekaj muči in joka. Ampak smo popedenali. :)

Punce moje, kar pogumno in veliko sreče vsem.user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 534
14.7.2010 15:10:54   
kenya
Živjo!

A je kateri kaj vroče? user posted image    user posted image    user posted image

Kammy, čestitke za user posted image   user posted image  .

Mala biba, vaš mali škrat je pravi borec user posted image   user posted image   user posted image . Želim vam tudi jaz, čimveč zdravja in od sedaj naprej veliko lepih trenutkov skupaj.

Anajrim, držim pesti da si končno šla v rim user posted image   user posted image , pa mogoče tudi nagaja, ker te že tako matra user posted image   user posted image
Kat09, super da ste doma in da je z Blažem vse o.k.  user posted image  Je lepo slišat da si ti tudi že v tako formi.

Špikanje, popadki, otrdevanje trebuha.....pri meni nič od tega user posted image , kar še potrjuje moje mnenje o tem, da bo treba mojo malo miss spet ven bezat in ji grozit z umetnimi popadki  user posted image   user posted image . Včeraj sem imela pregled.....brezveze....te dajo v ambulanto za nosečnice, čakaš 2 uri, potem si pa pri kakšnemu mlademu specializantu in kaj vprašaš, pa ti nič ne zna odgovorit. Izvide za vodo, pa pritisk znam pa sama prebrat. Pa vsi nekaj zgubljeni, pojma nimajo....me je potipala, v kakšnem položaju je user posted image , pa je najprej rekla da tipa glavico, takoj  zatem pa, da bi bila mogoče to lahko tudi ritka....in zdej naj vem kaj je spet kje....uz pa bognedaj....
Mah, se mi zdi čista zguba časa....

Drugače, mi je pa končno uspelo dokončat magistrsko nalogo, sem jo oddala na pošti.  Rezultati bodo itak znani v septembru, ko bo komisija, ampak upam da bo user posted image  in potem se popkamo vsi skupaj na letalo in podelitev diplome na škotsko user posted image . Komaj čakam.

Grem na eno porcijo sladoleda, ker imam pol urce pavze. Je tamali dve vročina izmučila in sta popadali v posteljo user posted image .

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 535
14.7.2010 15:26:10   
Martinčka
kenya super da si oddala diplomsko nalogo.. ti kar odleže a ne? meni se je takrat zdelo da sem kar na novo zadihala - sem oddala diplomsko nalogo zjutraj na poročni danuser posted image  so vsi mislili da sem nora ker sem ponoči delala še zadnje popravkeuser posted image ... sam ti potem tako odleže da joj, a ne?

MalaBiba smo te taaako vesele da si se oglasila in super da ste doma in se lepo cartateuser posted image user posted image user posted image

Anajrim držim pesti da bo kajuser posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi bila danes na pregledu in sem še tudi zaprta... ctg tudi ni pokazal kaj pametnega... večina časa je bila kar med 30 in 40 in parkrat na 60.. tako da nič takšnega! v ponedeljek imam spet pregled in takrat bom verjetno dobila kakšno svečko za zorenje MV.. bili težki 3400g tako da se je očitno pridobivanje teže na user posted image  malo upočasnilo in bo težka ob rojstvu med 3600-3750g kar se mi zdi ravno prav! me je bilo strah da bi bila čez 4000 ker je tako naraščala teža, ampak vidim da ni več tega strahu...

če bo šlo vse po planu bomo drugi konec tedna zibali.. upam da do nekje 26ga:) več pa ne mislim it čez rokuser posted image  sem se kar odločila da je to zadnji dan, in če takrat ne bo kaj raskiram in prosim za umetno sprožitev!

drugače pa sem danes dobila previjalno podlogo in kupila sem dekoracijo za steno za v kopalnici za nad previjalno... sem kupila zbirko od ribice Nemo in od Pu-ja... pa se nisem mogla odločit katero bi dala na steno, pa sem se odločila da bo do jeseni kar nemo skupaj z želvico in drugimi morskimi bitji na steni, jeseni pa zamenjam na puja in pujseka... itak se hitro naveličam teh dekoracij:)

pa kupila sem sama sebi veliko orhidejo ker imajo danes v sparu znižane te orjaške orhideje na 8euruser posted image ...

nič zdaj pa grem vse pripravit za rižoto da bom potem kuhala...

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 536
14.7.2010 15:38:54   
nagaja28
kenya čestitke za magistrsko. pa je še en velik zalogaj za tabo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  doktorat pa pri četrtem al kako user posted image  user posted image  user posted image .

mene še vedno muči in čakamo popadke na 5 minut, pa nočejo pridt user posted image .
anajrim se ni nič oglasila, tako, da sklepam, da je ostala notri user posted image .

Kat09 user posted image user posted image user posted image  samo, da je z Blažem vse ok. bradavice pa mene že sedaj tako bolijo, kaj bo šele potem ko se mali priklopi gor. no, saj, pri ta prvemu sem tudi zvezde vidla, na začetku, ampak se bradavice kmalu navadijo.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
14.7.2010 16:19:03   
Martinčka
a imate vse te nastavke za bradavice za dojenje pripravljene? sicer pravijo da pridejo prav pri manjših bradavicah, sam kaj pa jaz vem kakšen je kriterij za velike/mala bradavice!? a koliko ven štrlijo al kako?user posted image user posted image user posted image  no pojma nimam... jaz nastavkov nimam imam pa bolj "položne bradavičke".. a bi si jih bilo dobro nabaviti!?

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.7.2010 16:51:12   
DanijelaNeli
EEi...
Pozdrav z vroče Primorske,...37 stopinj jeuser posted image
Me prav zanima kakšno bo ko bom šla rodit...in kakšen bo avgust?!

A je šla katera rodit?...takšno zatišje,...sms-i še ne dežujejo.Jutri pa se prevesimo k drugi strani našega meseca...

Meni je danes user posted image  še nižje kot ponavadi,...mi je na trenutke prav težko.
In teli išias krči so mi ubitačni.user posted image

Jaz sem zdaj počivala-spala...Nelica še dremucka,jaz sem pri user posted image  in piškotih.

Martinčka...glede teh nastavkov ti ni treba skrbet.Doječe matere si jih dajo tam tretji dan v porodnišnici,ko pride naval mleka in ti začne user posted image  vlečt pod vso silo.Takrat znajo pridet bradavice zelo boleče,in poškodovane.Zato se matere odločijo za nastavke,a kvečjemu za dan ali dva,da se bradavici opomoreta,nato pa steče dojenje brez nastavkov.

Jaz sem tudi pomislila na Anajrim...nič je ni slišat?user posted image

Sem pa kot ostale zelo vesela,da se ja Mala Biba oglasila!Želim Vam obilo lepih trenutkov doma...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 14.7.2010 16:56:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 539
14.7.2010 17:25:40   
micla
Še od mene en pozdravček....mislim... ni za živet v tej vročini. Jst sm totalna koma.

Punce moje, moram prou malo pojamrat.... so me je včeraj zvečer takoooooooo zelo začeli bolet hemoroidi. Zdej pa ne vem zakaj kar naenkrat - al je možno da od vaginalnega pregleda, al se naše bitjece spušča dol in mi je začel pritiskat. Ne vem zakaj kar naenkrat - popadkov zaenkrat ne čutim. Če bi me vidle....hodim kot po jajcih...še slabše kot če bi rodila in bla šivana.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aaaaauaaaaaa, kako boli......si dajem led, si mažem modolex, tuširam  in molim da mine - vsaj malo, ker sicer bo res hudo, ko dodam še pritisk poroda. Ne vem več kaj naj nardim....Mi gre kr na jok...sicer prenesm kar dosti, ma to so pa take bolečine, da jih prou ne morem več. Prejle sm cmizdla, kot en dojenček ko me je moj poklical kako sm.... Kako čem bit, če me boli za umret.

Ma kar grem k sm sitna....držte se če greste rodit.

micla

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.7.2010 17:42:39   
soncekray
Mala Biba si mi prav polepsala dan. Pridem na forum in zagledam tvoj post ter utihnem in zacnem brat. Moj dragi me je ene 3 krat vprasal ce sem vredu, ker sploh nisem slisala da me ogovarja, tak sem se zatopila v branjeuser posted image
Me veseli, da vam gre na boljse. Res ste ful pogumni vsi skupajuser posted image Drzite se se dalje in uzivajte.user posted image

Anajrim in Nagaja upam, da vama rata cimprej. Pa tudi za vse nas ostale drzim pesti.

pozdravcek iz lux

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 541
14.7.2010 17:43:23   
petrca2507
Jaz sem bila tud včeraj ne pregledu in prvem CTG-ju, ki je risal lepo krivuljo. Popadki so bili na 99% in dokaj redni v tistem času. V urinu so bili prisotni proteini (če sm jo prav razumela) in če bi bila vsaj malo odprta, bi me poslala v P. Tko pa čakam dalje.
G mi je naredila podroben vaginalni pregled in UZ. Glavica je že čist nizko, jo je čutila, plodovnice je še dovolj, posteljica je lepa. Naslednji pregled in CTG imam v ponedeljek. Mi je pa rekla, da me ne bo pustila it čez rok, tako da najkasnej 25.7. rodim.

Popadki se med dnevom še vedno pojavljajo, to je pa tudi vse. Mleko mi pa tud občasno teče ven že dober teden. Za v P imam vse spakirano, za odhod iz P tud. Tko da zdej lahko samo še čakam, kdaj bo prišel pravi trenutek. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 542
14.7.2010 18:11:28   
tix

a imate vse te nastavke za bradavice za dojenje pripravljene? sicer pravijo da pridejo prav pri manjših bradavicah, sam kaj pa jaz vem kakšen je kriterij za velike/mala bradavice!? a koliko ven štrlijo al kako?user posted image user posted image user posted image  no pojma nimam... jaz nastavkov nimam imam pa bolj "položne bradavičke".. a bi si jih bilo dobro nabaviti!?

Aventove se dobi po telegramu od pošte in baby centra na dan ko rodiš user posted image jaz jih še sedaj včasih nataknem ker lažje prime user posted image ampak ima prevelike luknice in preveč mleka ven steče in se mu ful zaleti revčku pol jih pa spet pospravim

Neposredna povezava do sporočila: 543
14.7.2010 18:21:20   
šipek
Micla, če te kaj tolaži, meni so se tudi pojavili hemeroidi in ravno tako javkam kot ti. Ene par dni sem že čutila, da mi je nekaj čudno tam zadaj, včeraj se je naredila mala bulica, danes je pa že prav velika. In boli/ peče ko user posted image Jaz tudi mažem, pa potiskam nazaj noter, samo ne vem kako bo. V tej nosečnosti bo to že 3., da so se mi pojavili, pa se je potem počasi uredilo in je bilo o.k. Sedaj sem pa že 2 dni čez rok in me je prav strah kaj bo šele, če se mi tole prav hitro ne uredi, čeprav dvomim, da se bo zgodil čudež, ker ponavadi kar traja, da gre nazaj. Ne vem. Jutri imam pregled, pa bom malo povprašala in če kaj pametnega izvem, ti sporočim. Drugače pa, itak nimava kaj drugega naredit, poleg te peklenske vročine, morava prenašat še eno zadevo več.
Večina vidim, da vročino kar dobro prenašate... Jaz sem mokra skos - kot da sem  ravno izpod tuša. Klime nimamo. Že če samo ležim, je rjuha kar mokra pod mano, če stojim, pa kar teče. Jaz sem se že prav začela spraševat, če je to normalno. Samo verjetno ni nič čudnega pri teh temp. in dodatnih 20kg kot sem jih pridelala + zastajanje vode...

Mala biba vesele smo, da si se oglasila, se mi zdi, da smo vsakič, ko smo pogledale ne forum čakale ali je že kaj glasu od tebe in držale pesti, da ste o.k. in da gre na bolje! Še vedno ti pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bo iz dneva v dan še več pozitivnih novic in da bo z Nejcem vedno bolje. Pa da si boste oddahnili od vseh napetosti in skrbi!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 544
14.7.2010 18:23:21   
extra
Punce jaz skoz dojim z nastavki. Ne gre drugače. Že v bolnici sva imele težave s pristavljanjem, niti mi niso pomagale sestre...
tako, da sva ostale pri tem. Imam pa ta male od avetna, v bolnico po telegramu pa sem dobila ta velike ja.
Je pa zakon drugače z nastavki, ker skoraj nič ne boli. Zdej niti ne upam več, da mi zagrabi bradavico, bo treba se mal potrudit, če se ni že preveč navadila.
NI pa fajn k si jih morš skoz prat, prekuhavat in prinesti k sebi preden začneš dojiti.
Tako da če se le da, probejte brez.
Drugače se v redu štimamo. Tamala dons skoz spi-je, spi-je. Le kaj bo ponoči? Ta vročina zdela tud naše malčke.
Zanima me kako napravljate svoje štručke? Ali jim daste že kratke rokave in hlačke? Moja je bla stara 16 dni pa kr ne upam dat še kratkih rokavov....ne vem zakaj.
Mnenja prosim.
Lepo se mejte.
Mala biba vesela sem da si se javila in da ste doma!!!
Srečno vsem ki greste rodit.
Čestitke ostalim ki ste rodile!!!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 545
14.7.2010 19:22:26   
rozinca33
Hoj!
JS sem doma s pregleda. Sem za dober prst odprta, MV je pa še 2 cm dolg. CTG ni pokazal nič popadkov, bebica pa večinoma spi. Če ne bo nič novega, grem v petek zjutraj spet na pregled, drugače pa direkt v P. Mi je pa moja G rekla, da če bi me v petek zjutraj kaj "šraufalo", da naj pridem tešča. Sem vprašala, če lahko vsaj kavo (črno, grenko) spijem, pa me je pogledala, se nasmejala in rekla, da ja, če ne bo nič kazalo, da bi še šla rodit, drugače pa obvezno tešča.

Sem pa danes bila pri kolegici na obisku v Soboški P, ki je rodila v ponedeljek. Je rekla, da je porod šel hitro, osebje pri porodu prijazno, da pa fejst šparajo, dobiš en paket vložkov in to je to. Glede vizit in informacij o otroku so pa precej skopi. Otroka odpeljejo dopoldan za 2 uri in ti ga pripeljejo potem nazaj, ter rečejo, da boš vse zvedel, ko bo pravi čas. Je pa njen sinek na široko povijan, in konkretno oblečen, vendar je P zelo klimatizirana, tak da je to za razmere tam normalno. So ji pa baje rekli, da naj otroka ne bi niti doma oblačila v kratke rokave in kratke hlače. So pa v Soboški P obiski organizirani tako, da imajo pri izhodu iz dvigal urejeno "čakalnico alias obiskovalnico" - se pravi, da pride porodnica tja in s sabo v posteljici pripelje novorojenčka. Ni vstopa v sobe, tak da obiskovalci ne motijo druge porodnice, ki je v sobi.

Lepo se imejte, mamicam lepo cartanje, nosečnicam pa prijetno božanje trebuščkov - ter skrivanje v senci in ob osvežilni pijači želim.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.7.2010 20:54:23   
Tringi
Pozdravljene,

tudi mi smo že čez rok, in sem bila že 3krat v porodnišnici, pa še vedno čakamo...upajmo da bo kmalu.

Ta vročina kar ubija, jaz sploh ne vem kam naj se skrijem, 3krat na dan se tuširam in razmišljam, da bi se preselila na 1500muser posted image

Šipek in Micla: teden nazaj sem imela isto težavo kot vi, komaj sem sedela, hoditi pa skoraj nisem mogla... drugače pa sploh nimam težav z hemoroidi. Bila sem pri zdravnici in dala mi je brezplačen vzorec maila Proktis-M in naslednji dan sem vsaj lahko hodila, zdaj pa hvalo bogu skoraj nič nimam. Priporočam.

Čestitke vsem mamicam in srečno tistim, ki še čakateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 547
14.7.2010 21:16:39   
soncekray
Sipek, vec nas je ki slabo prenasamo vrocino.. Meni se je prejsnji teden ze mesalo, danes je bilo tudi vroce ampak je vsaj pihalo in smo prenesli. Jutri pa napovedanih samo 22C. Kak sem veselauser posted image
Jaz sem ze vse mozno probala. Sla na klimo v kino, sedela par urc v dobro klimatiziranem soping centru, se peljala 1 uro malo v hribe do enga jezera. Vse samo da sem prenesla vrocino.

Poleg tega so nas napadli komarji. Kljub temu da non stop pucam, pospravljam hrano itd. sem jih v ponedeljek ubila 20 v 5 min. Pol po 15 min spet 20 in tak je slo cel dan.
Na koncu sem se ze skoraj jokala, pa sva pol zvecer sla kupit te zascitne mreze in zdaj je ze 2 dni bolje. Sicer vsake tolko pride kaka, ma jih ni v celem dnevu manj kot 20.

Zdaj pa pocasi spet spanckat. Vsak dan smo blizjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tringi)
Neposredna povezava do sporočila: 548
14.7.2010 21:21:11   
petrca2507
anajrim sporoča:

Pa ga imamo! Tadej tezek 3550g, dolg 54cm, prijokal 14.7. ob 19.31. Zdrav in vse vredu, tako kot mamica. Hvala, ker ste veseli z nami.

www.petrca.net

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.7.2010 22:10:03   
Kiwa
Juhu, čestitke anajrim! Pa je konec čakanja :)

Extra (pridi na forum starši čvekamo), jaz imam malo že sigurno en teden samo v bodiju s kratkimi rokavi in včasih še nogavičkami. Ne vem pa koliko imate vroče v stanovanju. Pri nas je sigurno 26 stopinj, če ne več. Če ma nogice tople ji je sigurno toplo, rokice pa so lahko malo hladne.
Je pa huda tale vročina ja, naša tudi cel dan spi-je, spi-je, pa je bila prejšnje dni že veliko budna.

Tako da, tiste, ki ste še noseče, sicer vam želim, da bo čimprej, ampak ne vem komu je težje v tej vročini, nosečnicam ali dojenčkom. Si pa ne predstavljam, da bi morala biti sedaj v P. Že ko sem bila jaz tam pred 14imi dnevi, pa še ni bila taka savna, je bilo neznosno.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?