|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
13.10.2010 19:01:55   
amazonka3
obkladki.....mešanica fiziološke in alkohola.

Puščoba je tale forum user posted image , no kaj se režim, čisto resno mislim.
A v petek katera pride. Jaz grem sigurno na tortico in kavo.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.10.2010 19:33:41   
Masha_M
Jaz imam v planu za petek. Če vsak dan ne greva nekam se mi dnevi takooo vlečejo, ker Val vedno manj spi, zamoti se ga pa še zelo težko, ker niti stvari še ne zna prijeti v roke. Da ne omenjam, da imam roke itak že do kolen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 977
14.10.2010 8:37:19   
pupa*81
jah pa je res zatišje user posted image

no, kaj sem pametna, sej tudi sama ne utegnem nč napisat user posted image

učeraj je mala podirala rekorde v dnevnem ne-spanju... je čez dan spala vse skupaj kako uro user posted image itak je bla sitna k user posted image jst pa že koma, dobro da je bil možek doma k čene bi pošizdila user posted image upam da bo danes bolš, sam nimam pojma kako jo uspavat, na rokah je pa ne bom več guncala, ker mi bo hrbet odpadu user posted image any ideas user posted image

jst mogoče pridem jutri, bom še vidla, ker imam moža doma in bomo rajš skupi šli kam user posted image da ga mal ponucam user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 978
14.10.2010 12:45:46   
petrca2507
Nika je bila pa včeraj "samo" zvečer tečna ko user posted image  . Nikakor ni hotla jest, potem se je pa še drla ko zmešana. Sem mislila, da bo pljuča ven vrgla. user posted image  Na konc mi jo je uspel v naročju uspavat in je spala dobro uro. Sledilo je kopanje, kjer je uživala 100 na uro, potem sva se pa spet kregale za jest. Na koncu sem seveda zmagala in je le pojedla večerni obrok. user posted image   Ponoč je bila pridna ko angelček. Zaspala je mal čez 21h, se zbudila ob 3h, mal pojedla, in spala dalje do 8.30. user posted image  Vmes se je sicer tud pokakala, ampak je nisem previjala, ker je spala kot ubita. Sem jo potem zjutraj stuširala, preoblekla in je spet zaspala. Aja...pa njeno spanje še kar traja. Sem šla preverit, če še diha. user posted image
Čez dan je bila pa ful pridna. 2x sva šli ven na sprehod, kjer je večino sprehoda prespala, le sem in tja je mal pogledala, kje je.

Jst sm bila ta teden bolj mal na forumu, ker sem mogla za društvo uredit cel kup tabel. Slovenska agility sezona 2010 je končana in moram kot tajnica imet vse porihtan. user posted image

Jutri bova probale pridt. Zaenkrat še nič ne obljubim, ker imam doma jutranjega zaspančka. user posted image  

masha...jst sm imela včer dost nošenja po rokah in sem jo kar v sleepy wrap namontirala, kjer je valda po parih minutah zaspala in sem jo potem samo še preložila v posteljico.

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 979
14.10.2010 13:30:11   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

obkladki.....mešanica fiziološke in alkohola.

Puščoba je tale forum user posted image , no kaj se režim, čisto resno mislim.
A v petek katera pride. Jaz grem sigurno na tortico in kavo.

Seveda

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 980
14.10.2010 15:37:58   
petrca2507
Že dlje časa objavljam tale posnetek (moj tek 14 dni pred porodom)... http://www.facebook.com/video/video.php?v=448032273916&saved

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 981
15.10.2010 17:48:07   
neka_noč
.... pa to ni res!!!...  Se vsedem za računalnik, preberem na hitro, hočem napisat in se mali prične dreti na tleh v svoji igralnici.... - je naredil svoj prvi samostojni preval s hrbta na trebušček! user posted image In ravno danes sva imela sistematiko in je pediatrinja vprašala če to počne... Ne moreš verjeti... Velik tega ni počel, je bil očitno preokrogel in pretežak. user posted image Zdaj lahko vidim kako to izgleda pri svojih otrocih. Joj, sem bila ponosna mama. user posted image

Drugače pa, imamo suhca. Ima sicer ZELO velika lička zaradi katerih vsi mislijo, da je zelo okrogel/močen user posted image . Torej, danes ima naš mali korenjak skoraj 6,5 mesecev (manjka 2 dni) in je velik 67 cm (v povprečju), tehtamo pa le 7710 g in smo na spodnji meji. Nisem mogla verjeti. Vedno sem bila vajena, da smo krepko čez zgornjo mejo pri večjem sinu.user posted image
No, kregani nismo bili, ker je normalno rejen dojenček, s klobasicami na nogicah in VELIKIMI lički. user posted image

Pozdravček vsem... naslednji teden se vam pridruživa, danes nama ni uspelo...

Neposredna povezava do sporočila: 982
15.10.2010 20:07:17   
petrca2507
Spet je bilo luštno na srečanju danes. user posted image  Sicer sva zamudili 1 urco, zaradi naše zaspanke, ampak po mojem nisva veliko zamudili.

Midva sva se z mojim glih danes pogovarjala, da se nama zdi, da je Nika čez noč zrastla. Sem mogla spet par cunj na kupček vržt in vzet nove. Sedaj sva na konfekciji 62 ali 68. Kakšni majčki ali puloverčku je treba še rokave zavihat, ampak se mi zdi, da ne bo dolgo tako. Še dobr, da sem večino cunj dobila, z novimi me zalagata moja mami in tašča, ker če bi sama kupovala, bi že bankrotirala. user posted image  user posted image

NN...jst mam tud doma eno tako, s konkretnimi lički, z malce podbradka in klobasicami na nogicah. user posted image  Pa je bila prejšnji mesec kljub temu na spodnji meji s težo. Raste pa kar fino --- 4 do 5 cm na mesec.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 983
15.10.2010 20:27:04   
anajrim
Mi smo pa danes bili cepljeni prvič, in je prestal prav herojsko...niti trznil ni ko ga je cepila... mo pa pri točno 3m veliki 62 cm in težki 6290g, obseg glavice pa imamo 40...super kajne....

Tale srečanja so prav super...res je lepo vas videti in poklepetati z vami...se že veselim naslednjega!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 984
15.10.2010 20:35:23   
Avica10
prvi samostojni preval s hrbta na trebušček! In ravno danes sva imela sistematiko in je pediatrinja vprašala če to počne... Ne moreš verjeti... Velik tega ni počel, je bil očitno preokrogel in pretežak. Zdaj lahko vidim kako to izgleda pri svojih otrocih. Joj, sem bila ponosna mama.

neka noc...user posted image kot zgleda imava cisto podobno situacijo. Ns mali se tud ni hotu prevalit iz hrbta na trebuh. Zadnjic sm se pa ravn pogovarjala, da ne dela tega in da bo moral ocitno hodt na fizioterapijo, ker je ze sest mesecev star pa se nc od nc...ocitno je to mali slisu in se mal zamislu, pa je se isti dan naredu prevaluser posted image ...mami je pa skor s stola vrgl od presenecenja in veselja.

Ful me jezi k se vsi neki skoz primerjajo in sprasujejo kok smo kej napredni, da njihovi dojencli pa ze skor hodjo pr sedmih mescih, da kako pa to da ns se nc ne dela in samo lezi in u luft bul, da to je pa ful cudn, da ga mormo na razvojno pelat in fizio, pa ne vem se kaj. Ful mi je treba tega prenasat.Predvsem nasvete pametnih mam.Jezna ko user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 985
15.10.2010 22:42:17   
petrca2507
anajrim...kar dobre mere ima. Pa sploh ne zgleda oz. meni se zdi majhen in drobcen. user posted image   Jst sm jo par dni nazaj namerila skoraj 62cm. Bom pa vesela, če bo pri tej velikosti imela čez 5,5kg. Nazadnje je pri 58cm imela le 4.825g. Men se glede na njen izgled ni zdelo mal, samo ko sem računala, je iz 1. na 2. mesec dobila le 600g, kar je na spodnji meji, če je na AM. Ampak mi je rekla, naj se nič ne sekiram, ker je zdrava in živahna punčka.

www.petrca.net

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 986
16.10.2010 8:07:27   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
Men se glede na njen izgled ni zdelo mal, samo ko sem računala, je iz 1. na 2. mesec dobila le 600g, kar je na spodnji meji, če je na AM. Ampak mi je rekla, naj se nič ne sekiram, ker je zdrava in živahna punčka.
Kok so ti pediatri različni. Eno mojo kolegico je pa pediatrinja čisto napsihirala, ker je samo dojena malčica pridobila "samo" 735g in ji je začela težiti, naj začne dodajati AM. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 987
16.10.2010 10:48:00   
Anonimen
Helou!

Vidim, da imamo novo "srako"!! Avica, dobrodosla! A ti imas tudi aprilcka doma? Pa se nekaj otrok od prej, a ne? No, da ne bos mislila, da te zaslisujem, mogoce sem zamudila uradno predstavitev.
Kje pa je kaj Kiwa? Ze dolgo je ni bilo.
In dobrodosla nazaj Tanika!! Tudi tebe ze dolgo ni bilo. Kako je Peter? Se je pozdravil?

Jaz sem zbolela. Tako, da sem vceraj skoraj cel dan prespala in danes nameravam tudi to poceti. Zebe me ful. Pa 23 stopinj imamo notri. Anajrim, kako je s tistim prenasanjem bolezni? Veliki na male ne, mali pa na velike ja? user posted image

No, na hitro. Upam, da ste se imele lepo vceraj. Ko (ce user posted image ) se pozdravim, prideva se midve.

Neka noc, bravo Zak! Kot ti vedno recem, ti imas dva svoja in sta cisto drugacna. Zato mi je najbolj neumno to primerjanje kaj kaksen malcek zna. Kot je rekla Avica, mene so tudi ze napsihirali, da moram na razvojno, ker se mala zvija nazaj in ne bo znala plaziti in kobacati. No, zdaj je cisto podivjala s tem plazenjem. Edino v vozicku je mirna (kadar se ne dviguje v sedeci polozaj), doma se ji pa mesa. Najbolj mi je vsec, da jo ful privlaci Druzinska zdravstvena enciklopedija. Mogoce pa bo doktorca. Samo, da ne gre na FDV pa sem srecna user posted image
Ceprav, ce smo ze pri FDV, tale clanek v Objektivu je prav kulski. Tudi "nasi" sociologi znajo kaj napisati. Jaz se z vsem zelo strinjam (ceprav sem se tudi sama nasla v kaksni stvari user posted image ). To sem ze med nosecostjo govorila, da nosecnice pretiravajo, pa sem potem ponavadi kaksen prepir zanetila, zato ga (upam) zdaj ne bom.

Se to vam moram povedati. Je bila patronazna pri meni. Uvajanje GH itak narobe delam (ona pravi, da je prezgodaj za krompir in skuto), ampak to ni point, Kaj me je sprasevala. Zakaj na primer se dviguje v sedeci polzaj pa plazi. Ja ne vem, ker se hoce verjetno. Kaj naj naredim? Dol jo tiscim? Pa rekla je, da se ji vidi, da ima nekaj po meni ker skoz ceblja. Res? To ona ve, ker je bila 3x pri meni. Whatever.
Pa ta je bila zmagovalna. Me je vprasala, ce si ze zelim kaj v sluzbo in sem rekla, da ja. In potem me je pogledala, kot da ji hocem ledvico vzeti in z najbolj zgrozenim glasom rekla:"Joj, to ste pa ena izmed zelo redkih, ce ne celo edina, ki si ZE pri 5 mesecih zeli v sluzbo. Ponavadi si mamice takrat SE ne zelijo v sluzbo" Wtf?!? Mene je skoraj kap. Kaksna bedarija. Ene si zelijo, ene pa ne. Big deal. In te socialne norme, da moras na porodniski stokati in jokati nad neskoncno sreco, ki se ti je zgodila z rojstvom otroka so po mojem mnenju totalno nepravicne. In sem ravno razmisljala o tistih mamicah, ki jih poporodna depresija zagrabi. Pri taki patronazni bi se mene skoraj. Katastrofa! user posted image

Joj, otrok je brisaco, ki se susi. Ocitno je lacna. Jo grem nahranit, da me ne dobi "teta patronazna" user posted image user posted image

Lep vikend vsem! user posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
16.10.2010 20:51:45   
anajrim
Petrca - ja saj Tadej kao v enem mesecu ni zrastel nič ker je bil pri dveh mesecih tudi tako velik user posted image user posted image user posted image ...hahaha so ga očitno prej slabo zmerili user posted image

Aglaia - ni pravilo samo menda velja da se otroški bacili veliko bolj širijo na otroke kot pa odrasli...spolh če je otrok dojen se ne more okužiti od mame. Jaz pravim tako mali od mene ne bo dobil jaz pa vse dobim od njega user posted image user posted image user posted image To je moje mnenje da ne bo katera mislila da pametujem user posted image
Je pa tale tvoja patronažna mal hecna...pa kaj je ljudem da nas obsojajo po enem ali dveh videnjih user posted image user posted image user posted image , jaz popenim da mi kaj takega kdo rečeuser posted image . Daj naslednjič res pridita da bo malo več punc...ker tole s samimi fantki pa ne gre več nikamor...kje ste pupike...samo Nika je rednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa jutri krst pa pol fešto...

uživajte

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
17.10.2010 8:41:03   
sasa1975
JUTRO,

včeraj  zjutraj so z mariborskega letališča odleteli pripadniki 15. slovenskega kontingenta, v katerem je 88 pripadnikov iz različnih enot SV in civilna strokovnjaka,ki bodo v operaciji Isafa v glavnem urili bataljon afganistanske vojske v okolici Herata na zahodu Afganistana.TOREJ SEM SEDAJ MAMA NA 2.(kvadrat)

tudi naša Nika se že prekobicava iz hrbta na trebuh in obratno tudi iz trebuha nazaj
ampak da vas potolažim mi je na razvojni rekla da ni ok..
ker to dela vedno na eni strani bi morala desno in levo brez veze nikoli jom ni ok

ali so sedaj petkova srečanja CITY fiksna?torej se vidimo...

anajrim čestitke ob krstu
petrca ne zdrav.preveč resno jemati sej sama vidiš da punčka lepo napreduje

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 990
17.10.2010 12:08:27   
Avica10
tinca...kaksna je pa kej cena za pilatesuser posted image , je nisem zasledila na njihovi spletni, zgleda kar zanimivo, po slikah sodec.

aglaia: hvala za dobrodoslico in ne nisi zamudila uradne predstavitve, ker se nisem se pofockala, nikakor se ne morm pripeljat na srecanje, ker imam doma nespecega pol leta starega sineka, ki nic ne spi, tudi ponoci ne, tko da sm bolj neprespane sorteuser posted image user posted image user posted image . Mama zombi, hodim po fletu s podocnjaki do kolen in spim v stoje...odgovor "strokovnjakov" na to, je da je pac nespece sorte in da lahko traja tudi do 5 let (boljsa verzija, do dveh let). Moj user posted image , pac ni med tapridnimi spalci. Ce se pa hocm po knjigi ravnt (spi dete spi), pa seveda tud ne gre, ker je se trmaste sorte (pravi aprilcek)

Glede patronaznih... to je pa spet zgodba zase. Poleg tega, da jo moras sam poklicat ko prides iz porodnisnice...potem pa ko pride pa tud, namest da bi talala same zanimive in pomembne informacije, raje opazuje moj flet in sprasuje kje smo kej kupl in da kva mamo fajn kuhno, tko lepo moderno user posted image . Za GH je pa tud ni blo, in je tud ne bom klicala. Mam internet, brosure, knjige in ne rabim "pametnih" nasvetov.

Ne me lincat, ker nimam slovenske tipkovnice user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 991
17.10.2010 12:30:14   
marjanaj
Kako blesav zaspan dezeven dan... bljah...

Cel dan ze perem, susim, likam. Kot da nimam nic boljsega za pocet. No ja v bistvcu res nimam. user posted image  Danes sva se koncno spravila, da bova Tiborju vzela odtis nogice in rokice. Sva dobila za darilo ob rojstvu, pa je pač treba uporabiti, da ne bo kdo užaljen. No in najprej za zacetek takticno dava Tiborja spat kar v dnevni sobi, ceprav ga dajeva zdaj ponavadi v njegovo posteljico. Da mu bova lazje vzela odtise. In itak se je zbudil ze po 20 minutah?! Ce pa bi bil v posteljici pa bi spal od 1 uro do 2 uri. Brezveze govorit. In preden sva midva umesala maso in naredila posodico, se je mulc valda ze zbudil. In potem sva mu kar v budnem stanju rokico notri porinla in jo drzala. Je se nekako slo. Ampak odtis je pa brezvezen. In moram rect, da mi ta varianta, kjer moras najprej karesti kalup z odtisom, nato pa se gips zmesat in notri ulit, da nastane takesn 3D odtis, res ni uredu. Boljsi so pomoje tisti, kamor samo odtisnes notri rokco/nogco in je potem vboklinica. Precej lazje. No in smo zadevo koncali za zdaj. Kalup rokce ni lep. Bomo naslednjic poiskusili vzeti odtis nogoce, ce bo kaj boljsi. Ahhhh...

patronazna mene sploh ni poklicala da bi se najavila, jaz je pa tudi ne bom klicala. Kaj naj ji recem? Ja saj nas mulc je pa star ze 6,5 mesecev in ze kaksne 2 meseca malo experimentiramo z GH. In pa ce ga bo videla kako odpira usta da je, jo bo kar kap. user posted image  Mali je res car kar se tice GH.

sasa sej bo...

avica joj tole nespecnost ti pa ne zavidam user posted image  Koliko pa potem sploh spi?

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 992
17.10.2010 13:08:05   
Anonimen
Hej!

Kako ste? Zdaj pa jaz ful nabijam, pa nobene ni.

Najprej Sasa. Kapo dol (po Katancevo) za mamo na kvadrat! Res si huda. Kako dolgo ga pa ne bo? A pride vmes kaj domov? Ce rabis, da gre kdo z Nino v kino ali pa v soping kar povej. Za Niko se ne bom javljala, ker ze s svojo vcasih ne vem kaj naj delam. "Ta veliki" so mi pa fajn. Amazonka, ne komentiraj! user posted image

Avica, joj boga si s tem spanjem. Kaj pa ce bi ga probala malo utruditi? Ne vem, kopati pol ure ali vec? Ali pa malo potelovaditi z njim in ga zmasirati. Nasa je po kopanju ponavadi cist fertik in komaj caka, da gre spat. Jaz se spomnim ene sestre v porodnisnici, ki mi je drugo noc, ko je mala spala 15 minut rekla, da mogoce bo pa pac tak otrok, ki ne rabi dosti spanca. No ja, po 3 tednih se je izkazalo, da ga rabi skoraj toliko kot jaz. Ergo, zelo veliko user posted image
Skratka, upam, da ti kdaj vseeno uspe priti na srecanje. Mogoce ga bodo pa drugi otroci utrudili in bo spal. Ce se ne motim, tudi Masha pravi, da je Val na srecanjih bolj super kot doma.

Anajrim, lepo se imejte na krstu. A bo moz kaj zapel? Matervola, on pa ima glas. Hudo!

Kaj se? Danes gremo k tasci na kosilo. Pridem zvecer nazaj bogatejsa za par nasvetov. Vceraj sem na primer od moje mame izvedela, da Zoja ni alergicna na gluten in na mlecne izdelke, ker je "tako velika in mocna". Od kdaj je to znak na kaj si ali nisi alergicen, je beyond my understanding user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
17.10.2010 19:31:22   
anajrim
Aglaia - imeli smo se res zelo lepo kljub glupemu vremenu...pa moj ni nič pel, ker smo imeli samo mi in je bilo zelo na hitro ker je stric duhovnik!!! Bo pa definitivno pel inb to velikokrat v operi...najprej novembra in decembra...uh pa saj ga nič ne bo!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
17.10.2010 21:56:45   
petrca2507
patronažna...moja je pa kar dobra. V času, ko sem prišla iz P, je bila do kopanja vsak drugi dan pri men (prej me je sicer poklicala in vprašala, če lahko pride). Zdej me pa sem in tja pokliče in vpraša, kako sva. Poleg tega mi je pripadalo tudi darilo --- izbira ene izmed treh knjig, kjer sem vzela Otroške bolezni. Je pa vse to bilo na Igu.

sasa...Koliko časa boste s puncam same? Petkova srečanja Pod vodo, so fiksna, tko da kar pridita z Niko. Bosta vsaj soimenjakinji mal konkurirali vsem fantom. user posted image
Ah, jst se kej dost ne sekiram zaradi raznih mnenj glede teže. Dokler ima Nika konkretna lička, podbradek, šlaufke na nogicah, ter je živahna in vesela, ji verjetno nič ne manjka. Pač je tolk aktivna, da sproti zgublja to, kar dobi. user posted image  
Sama sem imela v osnovni šoli podobne težave, ker sem bila kot preklja. Me je na sistematskem ena dohtarca vprašala, če mi doma sploh kej za jest dajo. user posted image  Ni bila pa tak strokovnjak, da bi kakšne teste nardila, saj se je na koncu izkazal, da imam težave s ščitnico in se zaradi tega bolj hujšala, kot se redila. 

aglaia...hitro se pozdravi in pridita z Zojo na kakšno petkovo kavico.

avica...na Mashinega Vala srečanja ful dobro vplivajo. Ona je v bistvu kriva za fiksni termin ob petkih. Nazadnje je celo rekla, da bi to lahko vsak dan počela. Samo da bo otrok priden. user posted image  Res pa je, da nenaspan nimaš nobene volje kam hodit. Jst imam k sreči podobno zaspanko, kot aglaia. Ne spi sicer tolk ur v kosu, kot Zoja, smo pa sedaj na 8 urah v kosu, potem 15 minutno hranjenje in spanje nadaljih 4-5 urc. Vmes ji uspe tud po 10ur v kosu spat, mal pojest in naprej za kakšno urco ali dve zaspat. Ampak to se dogaja 1x na 14 dni.

anajrim...super za krst. user posted image

Nika je pa danes med previjanjem ful občudovala svoje nogice. Že kar nekaj časa drži pod koleni in mi mal pomaga pri umivanju ritke, ampak zdej je vidla, da ima tud stopala, ki se premikajo. In to je tko smešno, da se z odprtimi usti smeji. user posted image
Kadar bi mi rada otežila previjanje, pa kar noge prekriža al pa jih tko stegne, da ji niti plenice vmes ne spravim. Midva se ji tko smejiva, da naju prav čukast gleda. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 995
17.10.2010 22:18:29   
amazonka3
Aloha,

Ja, pa nisem iz kakšnega fensi šmensi potovanja. Se javljam od doma. Mi bi pa pasal na kakšen kongres na Maldivih, ej Marjana, a je treba kako tvojo grupo spremljat. Se javim, namesto tebe user posted image user posted image

Ne čist zares. Aglaia, ne sekiraj se zarad patronažne. Itak da naredi po svoje. Zoji čisto nič ne manjka. Pa kaj pol, če je npr. karfjolo en mesec prezgodaj. Drugač bom pa tih ja user posted image user posted image

Saša, sej sem ti že na FB napisala. Držimo pesti, da bo šlo mirno skozi. Da ne bo kakih piz...... in da vaš oči pride cel domov. Saj bo, me vojaške ženke smo itak zlata vredne. Zakaj misliš, da je moj nick Amazonka user posted image

No, jaz sem ful ponosna. Včeraj je mela naša ta velka regijsko tekmovanje v katah (karate). Bila je najmlajša, uvrstila se je na 4 mesto in s tem na državno tekmovanje. Kar na jok mi je šlo od ponosa. user posted image
Danes sem oddala ponovno prošnjo za odobritev naslova magistrske. Držte pesti da tokrat seja bo in da odobrijo. Da že napišem to čudo in imam potem mir.

Drgač pa Tomaž ful nerga zadnje dva dni, pa cepljenje ima jutri. Upam, da ne bo še hujši nergač. Drugače bom tudi jaz hotela v službo ASAP user posted image  

Aja, no, kje se Cojka in Nax skrivata??? Lahko bi kaj poročali, kako kej fantiča. Zadnjič sem se ful na T spomnila (od Cojke) ko se je naš tamal posral do vratu user posted image  in to nekaj dni zapored.

Neposredna povezava do sporočila: 996
17.10.2010 22:22:24   
amazonka3
Aja, Petrca, Niki nič ne manjka. Ta prava lušna princeska je. Imaš prav, da se ne sekiraš. In jaz bi tudi darila od patronažke, so prav fensi tam na Igu izgledauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 997
18.10.2010 8:41:10   
Masha_M
amazonka: Čestitke tamali še od mene! user posted image user posted image user posted image Si upravičeno ponosna. user posted image

avica: Res je, jaz sem "zakrivila" petkova srečanja. Sem ugotovila, da sicer naspana nisem nič bolj zaradi takih druženj, mi pa čez mnogo hitreje mine, manj je joka, ker je Valu doma dolgčas, tako se pa vsaj nekaj dogaja in začuda dejansko na srečanjih v mirujočem vozičku spi več, kot kjerkoli drugje. Drugače je tipično samo premikajoči voziček dober. user posted image Tudi jaz sem imela (in imam še vedno - mogoče sem pač malo bolj zaspane sorte) težave z Valom. Ponoči je bil cirkus spat. Zbuja se ponoči trenutno prvič po 4 urah, potem po 3h in na koncu na 2. Čez dan boh ne daj spat sam in odložen kamorkoli. Samo naročje je zakon. Se pa zato veselim drugih drobnih napredkov - zjutraj ga zadnja 2 tedna skoraj vsak dan za pol ure zaposli glasbeni vrtiljak in čez dan je običajno 1-2× po ene 15-20min v gugalniku. Vem da se ne sliši dosti, ma zame je to zlata vredno, ker so to skoraj edini trenutki, ko čez dan lahko karkoli naredim, če sem sama z njim oz. ni še nekoga poleg mene doma. Močno, močno držim pesti, da bo kmalu boljše. user posted image user posted image user posted image

petrca: Val pa še ni odkril svojih nogic. Mogoče je pri bolj ta počasnih. user posted image Sumim, daje Nika bolj napredna, ker svoje nogice pozna že iz trebuščka. user posted image user posted image

Aglaia: Željno čakam novih vrhunskih nasvetov od taščice. user posted image

marjanaj: Midva bova pa danes verjetno delala odtise nogic. Malo z barvami na papir, potem bova poskusila pa še z das maso. user posted image Poročam o rezultatih.

sasa: Dobro se drži in držim pesti, da bo vse okej. Koliko časa pa ostane v Afganistanu?

Neposredna povezava do sporočila: 998
18.10.2010 9:30:28   
pupa*81
ja nas torej v petek ni blo, smo šibali na primorsko, itak, na sonček se gret user posted image

neka_noč bravo za preval! user posted image zdej se bo pa začelkotalit in ga boš sam še lahko lovila okoli user posted image dečko ima pa fajn mere, ne vem za kaj je na spodnji meji user posted image naša je imela pri 6m 6550g in 64.5cm (s porodno 3200g) pa je P rekla da je ok, sicer bol pri talahkih, ampak ok, ima mišelinke in ostale pritikline, tako da ne gledamo več na kile user posted image user posted image user posted image

anajrim bravo mali herojček! pa super mere!

aglaia lej jo! sm k zboli ima cajt za pc user posted image user posted image user posted image kako si kaj bejba? vidim da te še kar daje *** sindrom user posted image pri patronažni/mami/tašči pa sej veš: skoz eno uho not, skoz drugo ven user posted image lahko pa vmes še napišeš sem kak njihov nasvet ja, da se bomo režali user posted image je pa fajn ja, da boš mela dohtarco v družini, kar nastavi vse medicinske priročnike na spodnjo polico user posted image

saša my hero! itak da bo vse BP!

marjanaj mida sva enkrat probala tisti odtis vzet, pa je zagrabla maso in jo mečkala user posted image če pogruntaš kako pametno tehniko sporoči! (v spanju odpade user posted image )

petrca je fajn ja k telovadijo po previjalni. naša sicer zdej že fuzbal trenira in imam vsa rebra potolčena k da jst ragbi treniram user posted image

amazonka čestitke amazonki yr. user posted image user posted image

masha veliko spanja želim! pa super da si zrihtala redni termin za kofetkanje... tako se ni treba en teden prej menit kje/kdaj/kdo user posted image

ah, same neumnosti nabijam, grem rajš kej druzga delat user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 999
18.10.2010 16:24:49   
tinca10
evo nas z morja... smo malo skrajšali zaradi nujnih stvari v službi. Zjutraj smo odšli iz tako lepega sončka in 16 stopinj (čez dan je moralo biti full toplo) v tale ljubljanski mraz...brrr

bom vidla kako si bom naštimala frizerja ta teden, mislim, da mi je rekla, da ima luknjo ravno v petek ob 10ih... bom probala zrihtati da grem en drug termin in da se vam priključim na čveku v Cityju

Avica: pilates stane različno, glede na lokacije in kolikokrat hodiš --> http://www.fitmami.si/pilates/cenik-pilates ...mi2 hodiva v Vižmarje, torek in četrtek ob 9ih

razmišljam pa, da se bova priključile še na telovadbi pri Andreji Semolič... bom ta teden preučila urnik, da vidim če nam ustreza.

odtisi: jst sm ji pri 2 tednih vzela odtis... dobila sem tako glino z vsemi pripomočki, ki si jo samo odprl, malo pregnetil in razprostrl v posodico. Potem sem ji rokico in nogico odtisnila notr in dala sušit. Zgleda noro dobr

anajrim: imate pa dobre mere, super. Uf ta mesec imam pa jst občutek, da bo tudi naša malo več pridobila na teži. Na trenutke jo že komaj držim dlje časa.

aglaia: kako si pa ti kopala Zojo dlje časa, ko še ni sedela? Meni skoraj roke odpadejo po 5min, tako da se na hitro umijeva in imam jst čist zadost. Jst bi jo tudi pustila ene 20min v vodi, ker noro uživa in je potem prijetno utrujena. Sklepam, da če bi jo pustila čofotat še dlje, da bi še lepše spala ponoči. Zaenkrat se še zmeraj 2krat zbujamo ponoči. No sej mi kar ustreza, ker poje in že spi kot koma. Tako, da se ne počutim kaj pretirano utrujena zjutraj.
Aja pa počasi bi se pa res lahko kej dobile na kakšni kavici glede na to, da mi2 dostikrat prideva z vozičkom do Brezovice. S katerega dela pa si ti?

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.