Anonimen
|
Helou! Vidim, da imamo novo "srako"!! Avica, dobrodosla! A ti imas tudi aprilcka doma? Pa se nekaj otrok od prej, a ne? No, da ne bos mislila, da te zaslisujem, mogoce sem zamudila uradno predstavitev. Kje pa je kaj Kiwa? Ze dolgo je ni bilo. In dobrodosla nazaj Tanika!! Tudi tebe ze dolgo ni bilo. Kako je Peter? Se je pozdravil? Jaz sem zbolela. Tako, da sem vceraj skoraj cel dan prespala in danes nameravam tudi to poceti. Zebe me ful. Pa 23 stopinj imamo notri. Anajrim, kako je s tistim prenasanjem bolezni? Veliki na male ne, mali pa na velike ja? No, na hitro. Upam, da ste se imele lepo vceraj. Ko (ce ) se pozdravim, prideva se midve. Neka noc, bravo Zak! Kot ti vedno recem, ti imas dva svoja in sta cisto drugacna. Zato mi je najbolj neumno to primerjanje kaj kaksen malcek zna. Kot je rekla Avica, mene so tudi ze napsihirali, da moram na razvojno, ker se mala zvija nazaj in ne bo znala plaziti in kobacati. No, zdaj je cisto podivjala s tem plazenjem. Edino v vozicku je mirna (kadar se ne dviguje v sedeci polozaj), doma se ji pa mesa. Najbolj mi je vsec, da jo ful privlaci Druzinska zdravstvena enciklopedija. Mogoce pa bo doktorca. Samo, da ne gre na FDV pa sem srecna Ceprav, ce smo ze pri FDV, tale clanek v Objektivu je prav kulski. Tudi "nasi" sociologi znajo kaj napisati. Jaz se z vsem zelo strinjam (ceprav sem se tudi sama nasla v kaksni stvari ). To sem ze med nosecostjo govorila, da nosecnice pretiravajo, pa sem potem ponavadi kaksen prepir zanetila, zato ga (upam) zdaj ne bom. Se to vam moram povedati. Je bila patronazna pri meni. Uvajanje GH itak narobe delam (ona pravi, da je prezgodaj za krompir in skuto), ampak to ni point, Kaj me je sprasevala. Zakaj na primer se dviguje v sedeci polzaj pa plazi. Ja ne vem, ker se hoce verjetno. Kaj naj naredim? Dol jo tiscim? Pa rekla je, da se ji vidi, da ima nekaj po meni ker skoz ceblja. Res? To ona ve, ker je bila 3x pri meni. Whatever. Pa ta je bila zmagovalna. Me je vprasala, ce si ze zelim kaj v sluzbo in sem rekla, da ja. In potem me je pogledala, kot da ji hocem ledvico vzeti in z najbolj zgrozenim glasom rekla:"Joj, to ste pa ena izmed zelo redkih, ce ne celo edina, ki si ZE pri 5 mesecih zeli v sluzbo. Ponavadi si mamice takrat SE ne zelijo v sluzbo" Wtf?!? Mene je skoraj kap. Kaksna bedarija. Ene si zelijo, ene pa ne. Big deal. In te socialne norme, da moras na porodniski stokati in jokati nad neskoncno sreco, ki se ti je zgodila z rojstvom otroka so po mojem mnenju totalno nepravicne. In sem ravno razmisljala o tistih mamicah, ki jih poporodna depresija zagrabi. Pri taki patronazni bi se mene skoraj. Katastrofa! Joj, otrok je brisaco, ki se susi. Ocitno je lacna. Jo grem nahranit, da me ne dobi "teta patronazna" Lep vikend vsem!
|