|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
7.10.2010 14:32:43   
anajrim
sem za...kam pa???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 951
7.10.2010 15:02:58   
Masha_M
City Park se meni zdi malo toplejši. Pod Emoriumom zna malo vlečt od unih drsnih vrat. user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 952
7.10.2010 15:13:47   
anajrim
ok deal!!! Se nama katera pridruži???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 953
7.10.2010 15:55:54   
tinca10
mogoče mi2 tudi prideva

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 954
7.10.2010 19:33:56   
petrca2507
Midve sva dons spet v Šiško pobegnile. Kljub temu, da me je bilo na začetku strah, kako bom sama zmogla z Niko in 2 psicam, mi je tukaj ful všeč. Zdej sm se že nekak navadila na vse skupaj in zlahka obvladam vse "otroke". user posted image Sej popoldan mi moj pomaga, čez dan sem pa že fajn ulaufana.

Moj obisk na Jesenicah jutri odpade, tko da prideva jutri v City park. user posted image Sem ga prestavila na nedeljo, ker bo tašča praznovala rojstni dan v Žirovnici in bomo blizu.

www.petrca.net

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 955
7.10.2010 19:48:19   
amazonka3
me too :)

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 956
7.10.2010 20:09:56   
neka_noč
Count me too - z nekoliko zamude... user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 957
7.10.2010 21:13:58   
candy24
Midva tudi prideva! user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 958
7.10.2010 21:18:40   
Masha_M
Hudo! Se vidimo torej na kraju zločina - Pod Vodo ob 10h. user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 959
8.10.2010 7:59:37   
tinca10
mi2 odpovedujeva udeležbo, ker smo malo zboleli. Upam, da ne bo nič hujšega. Še dobro, da imamo baby vac, ker sva ponoči hodili čistit noska, ker je kričala in ni mogla dihat. No ko sva spucali je vsaj lepo nazaj zaspala. Samo vklapljanje sesalca sredi noči je pa hudo, sm se jst čist zbudila. Zaenkrat sta bolana Lana in user posted image , upam, da se mene ne prime. Ooo pa tolk planov sm že imela po BTCju... ja nič bom pa drug teden nadoknadila. Uživejte

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 960
8.10.2010 8:07:51   
anajrim
pozdravite se cim prej

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 961
8.10.2010 20:36:16   
petrca2507
Tale srečanja vsak petek so super ideja. Nama je današnji dan tako hitro minil, da sploh nisem mogla verjet. user posted image

Jutrišnji bo tud zanimiv, saj greva na agility tekmo. Če katero zanima in bi rada prišla pogledat, se bo od 9h zjutraj, pa skoraj do večera, laufalo na Brdu (http://www.kd-ljubljana.si/drustvo/informacije/lokacija) blizu Monsa. Jst se z mlajšo psico prijavila, štartava prvi v kategoriji A2, ki se začne okoli 13h.

tinca...čimprej se pozdravite. Nika je bila pred 3 tedni prehlajena, ampak sva k sreči hitro zrihtali nosek. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 962
8.10.2010 21:08:39   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Tale srečanja vsak petek so super ideja. Nama je današnji dan tako hitro minil, da sploh nisem mogla verjet. user posted image

To pa tudi meni! Super je bilo spet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 963
9.10.2010 10:13:37   
tinca10
me čist preseneča tale naša Lana kako hitro je skoraj da opravila s prehladom... včeraj ponoči je imela še čisto zabasan nosek, čez dan ga je bilo treba kar nekajkrat še konktretno spucat, danes ponoči pa se je samo slišalo da ni čisto lepo dihala, ampak panike pa ni bilo, tako da sva ga šele zjutraj sčistile ko sva vstale in je stanje precej precej boljše kot je bilo pa včeraj. kašlja pa danes sploh ne več, HB.

počakam, da se zbudi, potem pa greva vn na sončka. Upam, da se bo kaj segrelo, ker zdele je prava zima zunaj.

Me veseli, da ste uživale na srečanju. Naju tudi naslednji petek ne bo, ker gremo v torek ali sredo še za kakšen teden na morje. Potem pa bo že skoraj čas, da se vam pridruživa spet.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 964
9.10.2010 20:10:36   
petrca2507
Današnji dan je spet prehitro minil. Dopoldan je Nika spala skoraj do 11h, jst sm pa veselo pospravljala in pakirala. Ob 13h sva se odpeljali na tekmo, kjer je bila pridna kot še nikoli. Niti enkrat ni zastokala, skoz je veselo opazovala svet okoli sebe, mal spala in celo 1x jedla. Med mojim ogledom prog in teki, so jo čuvale kolegice, tko da sem bila lahko brez skrbi. user posted image Prvi tek v letošnji sezoni je bil super, psica me je ubogala, samo mal treninga nama manjka. Ko še s tem začneva, bova spet usklajen team. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.10.2010 13:49:22   
neka_noč
Ojla!  user posted image

Sporočam, da naju naslednji teden ne bo, ker imava redno cepljenje in sistematiko ob 10.45  . Sicer sem pa zdaj še jaz zbolela - me je v čet. okužil moj oči user posted image user posted image user posted image , včeraj me je udarilo takoj zj.  . Danes sem pokasirala še vnetje oči. Levo oko je kot bi vanj zapeljal tramvaj (občutek), da ne omenjam rdečice, ker izgledam kot zajc.user posted image No, nekaj humorja mi je še ostalo. user posted image Ni da bi govoril. Sem prav besna, ko je zunaj lepo sonce....  Bom vsaj slike uspela dat na računalnik Saša in ti jih dam na mail. Končno, ne?! user posted image

Sicer pa...  Petrca odlično za uspešno opravljeno delo "s kosmatim otrokom" na tekmi. Vidiš kako imaš pridnega (človeškega user posted image ) otroka. user posted image

Nax čestitke za prva dva zobka!!! Upam, da je zdaj kaj boljše z izraščanjem ostalih..user posted image user posted image Ne vem ti nič svetovat. user posted image

Ostale pa ... ne vem več kaj sem hotela še napisat. Tistim, ki ste bolne, bolni otroci,.. (Živa) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja, pa danes so volitve. user posted image

Vse lepo pozdravljam.

Neposredna povezava do sporočila: 966
11.10.2010 7:43:18   
tinca10
dobro jutro!

glih ugotavljam kaj bi dons počela in me nekaj vleče v Lj... gre kera na kavico nekje v centru?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.10.2010 23:47:12   
candy24
Ojla!

Tukaj pa je zatišje... Bom tokrat jaz malo blebetala. NN vas je lepo spomnila na volitve. Ste vse opravile to osnovno državljansko dolžnost? user posted image Mi smo se včeraj sprehodili do volišča. Jaz sem pred voliščem kršila volilni molk in B mi je grozil, da me bo prijavil... user posted image Na koncu se me je "usmilil" in me k sreči ni. Ah, kako je zlat, a ne? user posted image

Potem smo se šli sprehajat ob Ljubljanici in smo pešačili vsaj dve uri. In to me je očitno tako zmozgalo, da sem danes dopoldan spala kot ubita. Zadnje čase sem res takooo utrujena (res ne vem od česa?!), da bi non stop samo spala! Ne vem kaj mi je... Mogoče pa sem noseča... user posted image Hahaha, hecam se!!! Ampak mi je res čudno, ker čez dan nič ne delam... Mogoče pa me tako zdela branje pozno v noč. Le kdo bi vedel.

Grem počasi... Še moram postorit par zadev, ker pride jutri dopoldan tašča na obisk. Komaj že čakam, da me zjutraj vrže iz postelje! user posted image

In najslajše na koncu. Če morda (še) niste prebrale tega članka, vam ga priporočam. Zelo zanimiv: http://www.dnevnik.si/objektiv/v_objektivu/1042393985. Pričakujem komentarje! user posted image

(NN in mini bolančki.. upam da se čimprej pozdravite user posted image )

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 968
12.10.2010 8:31:36   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: tinca10

dobro jutro!

glih ugotavljam kaj bi dons počela in me nekaj vleče v Lj... gre kera na kavico nekje v centru?

kadaj bi pa ti šla na kavo???

Pošlji mi sms...jaz bom v centru!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.10.2010 8:33:16   
anajrim
Ah tinca sem prepozno videla...to je bilo včeraj...sorry

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 970
12.10.2010 20:34:38   
Avica10
Hej ho, po zelo dolgem casu se spet javlam. Enostavno ni casa za neumnosti user posted image . Malo virozic malo neprespanih noci, pa je clovek cist zmatran in ne najde casa za nic drugega.

candy...si vrgla kost za glodat user posted image veliko za predebatirat na to temo, sam kaj k sm tok zaspana da mozgani ne delajo vec. mogoce jutr kej vec o razvajenih user posted image in egocentricnih mamah in fotrih.

A katera hodi na kaksno telovadbo skupaj z user posted image , mogoce joga, pilates...?plavanje me ne vlece prevec (umazana voda, guzva, glivice, bljakuser posted image )

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 971
13.10.2010 7:28:41   
tinca10
avica: mi2 hodiva na pilates v Vižmarje (www.fitmami.si). Zakon je.

anajrim: pa drugič. Danes ali jutri šibamo na morje, tako da nas ne bo nekaj časa.

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 972
13.10.2010 9:11:53   
Masha_M
A gre danes katera v Tivoli na sprehod, ko se pokaže sonček? Msg me. user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 973
13.10.2010 15:11:32   
anajrim
Joj Masha vedno prepozno vidim tele poste...sem bila tam...pa itak ni sončka user posted image user posted image user posted image

Danes sva imela s Tadejem uz kolkov...vse je ok in bp...super

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 974
13.10.2010 15:57:04   
petrca2507
Masha...če bi bil sonček, bi te klicala. Tko sva šle pa dons z Niko na hitro ven na Igu.

A je katera po cepljenju otroku dajala kakšne obkladke na mesto vboda? Meni je ena priporočala, da kupim borove obkladke in ji po cepljenju parkrat dam na mesto, kjer je dobila pikico. Cepljenje imava šele naslednjo sredo in upam, da bo prenesla brez posledic, saj imamo v soboto žurko (moj stric praznuje 60).

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.