živa
|
Hoj! Jaz sem v pričakovanju tretjega bruhalčka (mezinčka); večja dva sta očitno bruhanje in drisko že preživela (včeraj in ponoči) in sta bila danes že poredna razbojnika (uf, to se čisto prelepo sliši, bila sta za ). Glavo mi bo razneslo, ker mi je mezinček ob 19h zaspal za slabo uro in nato do zdaj kričal, medtem ko sem jaz morala ostalima dvema umit zobe in ostalo, ju obleči v pižamo, prebrati pravljici in pač vse, kar spada k uspavanju. Samo da sem ga odločila, dreeeeeeetje za (o, danes pa veliko preklinjam ). Pa itak ta otrok noče zaspat niti čez dan, zaspan za crknit, spat pa ne ali pa za 15 minut. Če spi 45 minut v kosu, mu grem že čestitat. Ponoči se tudi zbuja, včasih že do polnoči 4x, včasih celo noč 2-4x, pa raje večkrat kot manjkrat. To je huje, kot je bilo pri 2 mesecih (Masha, nočem te strašit ). In isto je čez dan slabe volje, nič kaj dosti mu ne paše, pa ne vem, ali mu je dolgčas ali kaj? Pa menjam podlage, prostore, igrače, če je v naročju, je ok, ampak menda sekljat čebulo ali drgniti umazano perilo ne morem z bejbijem v naročju, ne? Ta teden se vam raje izogibam, če je pa naslednji teden katera za kavo (od srede dalje, ker ima mezinček v ponedeljek še cepljenje), sem prva na seznamu. Doma se mi bo kar zrolalo. Pa upam, da ne bom kot tanika ali mkbk pristala na infekcijski. za bolančke - frocki, nehajte nagajat, da bomo mamice lahko kofetkale!!! tanika, vi imate pa zdaj blizu tebe jesenske nedeljske veselice, kajne? Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 5.10.2010 21:11:21 >
|