|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
5.10.2010 10:22:29   
tanika1
Nax včeraj mi je kolegica sporočila vzrok-okužba s calicivirusi, povzročajo vnetje črevesa, po domače trebušna gripa. Sej pri odraslih je to ponavadi samo tko, da te mal zvija in greš kašasto na blato, pri tok mejhnih je pa kr hudo. Ne vemo kje smo to dobil, ampak zdej je že ok. Drugače pa zdej kar razsajajo ti virusi.

Živa in Anajrim, upam, da boste kmalu boljš.user posted image user posted image user posted image

Mkbk a vidve sta bli pa tud na infekcijski? Kaj pa je blo?

Zobki- Peter si tud že 2 meseca vse v usta tlači, pa slini, ampak zaenkrat ni videt še nobenih zobkov. Nax upam, da ćimprej pridejo ven, da Tai ne bo mel več tok težav.

Petrca a selta se, super.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 926
5.10.2010 15:19:27   
mkbk
tanika - Lara je mela rotavirus in adenovirus! Sva bli 14 dni v bolnici, vmes dva dni doma, so naja prezgodaj spustil...vmes pa skos infuzija:Horror. sm jo že hotla nazaj na dvojko pleničke prevekslat, sam je k sreči pol v enem tednu nazaj dobila. Je v eni sami noči zgubla 350 g, ne morš vrjet, v obražček ubogi mali pa čist shujšana. No ampak je zdaj dobro, gremo naprej... mi je pa cepit ne bo treba...za dol past. Zdej ima pa še sum na alergijo na mlek tko da čez vikend delava provokacijo...sm jst na dieti.

Srake, dajte mi povedat kako vam kaj spijo vaše male dojenčice in dojenčki. Naša se 3 mesce ni zbudila ponoč, max enkrat, zdaj se pa cca 4xuser posted image

petrca - čestitke k selitvi!še dobr da vas ni zalil!!!user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 927
5.10.2010 16:58:44   
tanika1
Ja boga Lara, sam da sta zdej dobr.
Men se je Peter ful smilil, pa je samo eno noč bruhal in je tud kar precej zgubil, ampak zdej je dobr, sam en prehlad je še staknu. V bolnici mi je blo pa najhujš to, ko so ga pikal najprej v eno roko, pa ni zadela žile, pol še v drugo, je žila počla, pol mu je pa na glavo nastavla. Pa sej razumem, da je pri tko mejhnih, ful težko nastavt(jst se ne bi rada tega lotla, pa mi pri odraslih ni kakšen hud problem), pa še izsušen je bil, sam je res težko gledat, k ga tokrat pikajo.

Glede spanja, men je Peter 5 mesecev spal celo noč, al pa se je največ enkrat zbudil, zdej se mi je pa kakšen teden kar naprej zbujal, pol je blo dva dni spet dobro, zdej ko je pa zbolel, se pa spet zbuja 1x na noč.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 928
5.10.2010 17:58:27   
tinca10
Mi se pri treh mesecih zbujamo 2krat na noč. Ampak se mi zdi to kar ok, se nič ne pritožujem. Se na hitro podojiva in ne mine več kot 3-5min in že spimo kot top nazaj. Kupčka ponoči ne uspemo podret, ker zaspi takoj v največjo komo, tako da je ne budim.

Za enkrat sva se odločila, da je ne bova cepila proti rota virusu, upam pa da se nam ne zgodi kaj takega, kot se je vam tanika.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.10.2010 18:52:42   
pupa*81
tanika pr nas je bilo s spanjem isto... skoz spala celo noč, pol se ji je enkrat avgusta spunkilo in je blo konc celonočnega spanja user posted image sm mislila da je najhujš mimo, mah neeee, pol smo meli pa še cepljenje in se ji je čist odrolalo. no učeri je spet prespala noč. sej ne vem kaj je krivo, je tolk reči da se mi sploh ne da razmišljat o tem: cepljenje, zobki, GH, pa še neka razvojna faza baje, k se začnejo bol sami sebe zavedat in zahtevajo več bližine,... pa luna, pa take fore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 930
5.10.2010 20:08:24   
Masha_M
mkbk: Val trenutno spi najprej 5 ur, potem pa še 2× po 3 ure, če je sreča mila. Ga pa zadnje čase strašno napenja in pogosto ponoči (največkrat okrog 4-5h) po hranjenju ne zaspi več nazaj, ampak v posteljici stoka, cvili, brca in sopiha (jokat pa začne šele po ene dveh urah). Takrat seveda potem do jutra bolj malo še spimo.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.10.2010 21:08:17   
živa
Hoj!

Jaz sem v pričakovanju tretjega bruhalčka (mezinčka); večja dva sta očitno bruhanje in drisko že preživela (včeraj in ponoči) in sta bila danes že poredna razbojnika (uf, to se čisto prelepo sliši, bila sta za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Glavo mi bo razneslo, ker mi je mezinček ob 19h zaspal za slabo uro in nato do zdaj kričal, medtem ko sem jaz morala ostalima dvema umit zobe in ostalo, ju obleči v pižamo, prebrati pravljici in pač vse, kar spada k uspavanju. Samo da sem ga odločila, dreeeeeeetje za user posted image  (o, danes pa veliko preklinjam user posted image ). Pa itak ta otrok noče zaspat niti čez dan, zaspan za crknit, spat pa ne ali pa za 15 minut. Če spi 45 minut v kosu, mu grem že čestitat. Ponoči se tudi zbuja, včasih že do polnoči 4x, včasih celo noč 2-4x, pa raje večkrat kot manjkrat. To je huje, kot je bilo pri 2 mesecih (Masha, nočem te strašit user posted image ).  In isto je čez dan slabe volje, nič kaj dosti mu ne paše, pa ne vem, ali mu je dolgčas ali kaj? Pa menjam podlage, prostore, igrače, če je v naročju, je ok, ampak menda sekljat čebulo ali drgniti umazano perilo ne morem z bejbijem v naročju, ne?

Ta teden se vam raje izogibam, če je pa naslednji teden katera za kavo (od srede dalje, ker ima mezinček v ponedeljek še cepljenje), sem prva na seznamu. Doma se mi bo kar zrolalo. Pa upam, da ne bom kot tanika ali mkbk pristala na infekcijski.

user posted image  za bolančke - frocki, nehajte nagajat, da bomo mamice lahko kofetkale!!!

tanika, vi imate pa zdaj blizu tebe jesenske nedeljske veselice, kajne?

Lp,

živa 

< Sporočilo je popravil živa -- 5.10.2010 21:11:21 >

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.10.2010 21:29:01   
Masha_M
Kar se mene tiče lahko kofetkamo vsak teden enkrat. Zaenkrat še drži pravilo, da je moj otrok najbolj priden ko je zunaj in ko je treba delati vtis na druge ljudi. Tok, tok, že trkam na najtrši les, da tako tudi ostane. user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.10.2010 22:59:56   
tanika1
Živa ja na Jančah so zdej kostanjeve nedelje, še dve, sam pomoje da letos ne bom šla nič pogledat, še pred par leti sem pa vedno kej delala gor. No sej letos so pa vsi trije bratje. user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.10.2010 23:05:39   
marjanaj
mkbk joj a to je imela Lara. Božca. No, samo da je zdaj boljše...

tanika na glavo so mu nstavili? A to se da? Uf, si sploh ne znam predstavljati. Mene bi kar pobralo, ko bi to gledala.  

spanje Tibor se zdaj končno zbuja 1 x na noč. Zmanjka ga že okoli 19h, se zbudi okoli 2.30 se nafutrava in spi do jutra. Vcasih je spal do 8h ali 9h in sem bila nadsrečna. Zdaj pa je pokonci ze ob 7h in noče več spat. Aaaaaaaaaaaaaa meni se pa meša, ker je to nadčloveška ura zame. In potem se pogovarja s steno, nekaj gode, vriska in hoče pozornost. user posted image  In seveda moram vstat.

masha ce se se Val zviga po hranjenju in ga muci nekaj, ali mislis da je varinata, ga je nekoliko obcutljiv na mleko? Kaj ce reces dohtarju, da naredi test za intoleranco laktoze? Škodit ne more. Masha a ti bi kavico kar vsak petek? user posted image  user posted image  Ideja ni slaba user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 935
5.10.2010 23:49:37   
mkbk
tanika, ko si me ravno spomnila na žile. Moji punčki so iskali žile taprvič od poldveh ponoč do 4 zjutraj, so jo celo prešpikal in pod kožo iskali pa take scene, pa je komi našla žilo isto v glavici, in to jr našla šele a sestra z otroške kirurgije, potem ta drugič, sem jaz spet prosila za sestro s tam, pa so jo spet najprej tri različne zbadale do onemoglosti, pa šele pol poklicale na kirurgijo, no in so ji dale v nogico, tista žilca je po dveh dneh ponoč počla in je blo spet ponoči treba iskat nov kanal, spet dve uri pikanja in spet glavca in potem ko so ji enkrat kri jemali z roke in je ful dobro zadela je pa kar pustila, tko da je mela mala še en kanal za rezervo,..skratka te stvari so res kr neki.

< Sporočilo je popravil mkbk -- 5.10.2010 23:50:41 >

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 936
6.10.2010 8:38:05   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

[ Masha a ti bi kavico kar vsak petek? user posted image  user posted image  Ideja ni slaba user posted image

Se strinjam jaz sem takoj za!!! lahko se dobivamo ob petkih če ste zauser posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 937
6.10.2010 9:10:39   
candy24
Mislim da bo Oskar začel prehitevati še aprilčke. Moj težkokategornik je zrasel in se poredil na 68 cm in 7.230 kg. user posted image   AJA, star je pa 3. mesece in en teden!!!

To ne morš verjet! user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 938
6.10.2010 9:18:55   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Mislim da bo Oskar začel prehitevati še aprilčke. Moj težkokategornik je zrasel in se poredil na 68 cm in 7.230 kg. user posted image   AJA, star je pa 3. mesece in en teden!!!

To ne morš verjet! user posted image

bravo oskar user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 939
6.10.2010 10:46:49   
tanika1
Candy noro, pol je pa točno tok velik kot moj Peter. Pravi korenjek ni kaj.user posted image user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 940
6.10.2010 13:52:43   
amazonka3
Tanika in mkbk, kaj takšnega pa res ne privoščim nikomur. Sem tudi sama bila s tasrednjo že 2x na infekcijski, HB ne dolgo, tako da lahko rečem le, da upam, da nikoli več tja. Uboga otročka user posted image user posted image user posted image

Anajrim, kar se mene tiče može.
Candy, tvoj Oskar je za v Guinesovo knjigo. Pa to ne moreš verjet, res. Dobr futraš, ni kaj user posted image
Živa, upam, da se je mezinček izognil user posted image .

Izvedela sem sedaj, kako naj bi izgledal tisti plavalni tečaj brez fredovih obročev. Lahko več povem ko se dobimo, lahko pa se potrudim in napišem.
Skratka kaj zdaj, petek???

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 941
6.10.2010 15:40:53   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Jaz sem za!!! user posted image user posted image user posted image Kje pa? Standardna lokacija?

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.10.2010 18:20:06   
Masha_M

Pa može i to. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 943
6.10.2010 18:32:03   
tinca10
Jst sm tudi za srečanja, samo ne vem če bi nama tale petek ustrezal... no kdaj bova že prišle. Ne da se mi prav vsak dan vozit v Lj., sicer nimava daleč, ampak vseeno je cel proces preden se spraviva od doma. Drugače pa se vsak torek in četrtek voziva v Lj., ker hodiva na pilates.

Joj tole prvo cepljenje danes ni bilo nič kaj prijetno. Najprej je kričala pri zdravniku, da sploh ni imela časa dihat, potem je pol dneva prespala, potem je bila pa prav razdražljiva in sitna... zdaj je malo bolje... upam, da je že pozabila kaj se ji je zgodilo zjutraj in da bo zdaj ok.
Imamo pa pri treh mesecih 5300g (še vedno smo na spodnji meji) in 62cm. No se bo že zredila ali pa tudi če ne... meni se zdi, da ji nič ne manjka.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.10.2010 19:53:01   
petrca2507
spanje...odkar zvečer dobiva Milumil, spi vsaj 8 ur v kosu. Potem se napol zbudi, v miže popije svojo dozo in zaspi za 3 do 4 ure.

srečanje...ta petek mi ne bo zneslo, ker odhajam na Jesenice. Moj dedi že pogreša zvezdico (tko je poimenoval Niko) in greva na obisk. Po vsej verjetnosti prideta Niko pogledat še dedijeva sestra in njena hči. Bi napisala z moje strani, pa ne vem, kaj sta oni men. Znam samo s strani moje mami --- njena teta in sestrična. user posted image
Glede lokacije je bila pa meni danes slaščičarna pod Emporiumom ful boljša. Je bolj mirno. user posted image

tinca...Nika je bila prejšnji mesec tud na spodnji meji s pridobivanjem na teži. Pa je rekla P, da ni nobene panike, dokler ima konkretna lička in podbradek. user posted image  Me prav zanima, kako bo ta mesec.

candy...Oskar ima kar konkretne mere, čeprav ne zgleda.

Moja mat je včer zagnala cel halo okoli plavanja. Rekla je, da je tam polno virusov in da je velika verjetnost, da tako majhen otrok zboli. Pa zakaj sploh rinem v bazene s tako majhnim otrokom. Da je treba počkat do 1. leta. user posted image  Ko sem ji povedala, da bi šli okoli božiča v Čatež, jo je kr na rit vrglo. Ne vem, a se samo meni zdi, da mal pretirava? user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.10.2010 20:47:10   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

masha ce se se Val zviga po hranjenju in ga muci nekaj, ali mislis da je varinata, ga je nekoliko obcutljiv na mleko? Kaj ce reces dohtarju, da naredi test za intoleranco laktoze? Škodit ne more.

A misliš, da je to še opcija, glede na to, da se to pojavlja šele zadnjih 14 dni in samo po enem obroku dnevno (običajno po ta drugem nočnem hranjenju okoli 4-5h) in da ni razlike ali se takrat doji ali dobi Aptamil?

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 946
6.10.2010 20:48:37   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Glede lokacije je bila pa meni danes slaščičarna pod Emporiumom ful boljša. Je bolj mirno. user posted image  

Samo Pod Vodo ima boljše stole za ta male ujčkat, ker lahko komolec podpreš. :)

Ne vem, a se samo meni zdi, da mal pretirava? user posted image
Meni se tudi zdi da pretirava. user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.10.2010 21:19:10   
tintin
eh ja, pomota:) sem hotela živi zs poslat

< Sporočilo je popravil tintin -- 6.10.2010 21:20:03 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 948
7.10.2010 13:01:05   
anajrim
kaj pol se dobimo jutri???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 949
7.10.2010 14:18:47   
Masha_M
Jaz bi prišla. Ob 10h?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.