živa
|
A ni bilo luštno, ko smo bile še brez otrok in je zunaj deževalo, ker si se lahko cel dan crkljal in bral in se valjal po postelji ... Potem pa dobiš otroke in si že zvečer tečen, ker je slaba vremenska napoved, ti pa ne veš, kako boš animiral mulčke, da ti ne bodo zrasli čez glavo, počeli neumnosti in razturili bajte . No, zaenkrat (danes) so moji trije zgledni . Mezinček spi, z drugima pa smo ravnokar prebrali nekaj cicidojev in podobnih revij, zdaj pa sta odkrila kocke in sestavljata elektrarne . Mezinček očitno ni tako gibalno napreden kot njegovi mlajši RR-prijateljčki, saj se še ne obrača na trebušček, razen ene dvakrat bolj po nesreči, na postelji, pa ga je po mojem obrnilo, ko se je malo ugreznil v jogi; ali pa če se s pasenja kravic zvrne na hrbet. Malo je zagotovo kriva tudi njegova kilaža (po mojem ima že kakih 8 kg). Zaenkrat se še vedno samo doji, jutri bo star 5 mesecev in še kak mesec ga bom najbrž še prikrajševala za gosto hrano, saj se več kot lepo redi z mojim mlekom. Masha, ko ima hudič mlade ... Kaj naj ti rečem, drži se. S tem žal nimam izkušenj, da bi ti znala kaj svetovat ... petrca, za hiško, da ste se izognili poplavam. Amazonka, jaz zjutraj tudi rabim vsaj pol ure, da razvozim mulčka v vrtec, če mi tašča čuva mezinčka, sicer seveda traja še dlje. Da ne govorim, koliko časa traja zjutraj oblačenje in lulanje in kar spada zraven, da se sploh zbašemo od doma . Ko ti ne bo treba leteti domov, sporoči, da te povabim na kavo. Lp, živa
|