|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
30.9.2010 10:10:34   
petrca2507
Dobro jutro oz. za nekatere že dober dan user posted image

aglaia...od opreme imava vse, razen jedilnice. Imava sicer eno ogledano, ampak morva počakat, da vidiva, koliko nama bodo zdej vsi majstri eurčkov pobral.
Ja, Nika bo v svoji sobici. Sva ji prejšnji teden kupila še lučko in stenske pajacke. Se mi zdi, da bomo vsi bolje in dlje spal, ker se ne bomo motil med sabo. Zadnje čase opažam, da se Nika ponoči zbudi, ko se jst zbudim. Dokler se ne začnem obračat po postli in iskat udoben položaj za spanje, ona spi.

pupa...jst sm urin enkrat ujela tako, da sem jo imela v naročju brez plenice, za pit sem ji dajala čaj, in ni bilo minutko, ko je spadaj že ven teklo. user posted image  Ker sem vse to izvajala sama, je mal tud mimo kozarčka steklo, ker je bil postavljen na tleh in sva ga ciljale. user posted image  user posted image

avica...eden od pogojev za pridružitev je obiskovanje srečanj. user posted image   Tema je ločena samo zato, ker se me že od nosečk poznamo, se dobivamo in imamo občasno svoje fore, ki jih nekatere niso razumele. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 876
30.9.2010 10:18:43   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Živjo user posted image

Na hitro....

Sem živa, zdrava, se potepam... user posted image  

Srečanje jutri  - Ne morem obljubiti, ker je dobil Žak vnete "okice". Ima jih že od rojstva, a tisto ni nalezljivo, to sedaj, pa zelo. Je dobil darilo (vnetih učk), ko nama niso povedali, da jih imajo, pa sva vprašala, če so zdravi - preden sva prišla. user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdravilo smo pričeli dajati včeraj zv. in bom videla kako bo jutri zj. - če bo bistveno bolje lahko prideva, sicer ne bova "prinašala darila".

Oh joj ..  tako na hitro, da sem pozabila napisat, da sva šla na obisk in tam "pokasirala" vnetje. 

In pa; DOBRODOŠLA Avica10 !   Nimam ti časa razložiti/napisati zakaj imamo svojo temo... Morda ti napiše katera druga - zame si DOBRODOŠLA!  user posted image Saj ni važno....  Se je marsikaj vmes zgodilo, dogajalo in itak ni več kot je bilo - vsaj zame. Smo/smo pa še vedno tu lušne srakice z malimi srakoperčki. user posted image   Sej zdej bi ti pa lahko že napisala,... matr sm smotana - včasih. user posted image user posted image user posted image  

Mala sraka se dere.... Grem! Bolš! user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 877
30.9.2010 10:19:45   
neka_noč
Hvala Petrca za razlago! user posted image   Zdaj pa res grem - mali dobiva živčni zlom. user posted image   Badmama!!!!!!!!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 878
30.9.2010 10:38:16   
Avica10
Hvala za topel sprejem in obrazlozitev petrca in neka noc user posted image Sm pa vedno za dobre fore user posted image
tudi ce so malce drugacne user posted image

Se pravi srecanja so pogoj, pa dobr pedigre user posted image uffff, psica spusca toksicne bufone in me omamlja, tko da sm ze pozabila kaj sm hotla napisat...ufff

Aja Petrca a se selte? mi smo se dve leti nazaj, ze skor tri bo, pa mam ful v lepem spominu, k gres v svoj domek in ga opremljas, kos za kosom. sam kaj k ti potem psica razdrajsa cist nov parket, pa mali user posted image . sam se ne sekiram vec. zdej sm cist sproscena user posted image

Grem sineka 2 nahrant, da ne bom samo za kompom visela.

Ajdi hajdiuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 879
30.9.2010 11:12:07   
amazonka3
Morgen, morgen, morgen.

Skratka, hvala Aglaia, da si mi namenila nekaj vrstic. Maš neke kul vibracije zgleda. Tomaž je v vozku začoril ob 17 in spal vse do 7 zjutraj (itak, vmes se je futral). Neprecenljivo, tko k Mastercard user posted image user posted image

Pupa, kvaaaauser posted image  a tkole po cepljenju, Šit, tega se jaz najbolj bojim. Dej prid jutri, tud če bo scal. Sej je pokrit parkiriše. Pa počak s faksom, jaz tud čakam s pisanjem mag. Mi morjo najprej naslov odobrit. Ne bi rada nekaj delala uzalud.
Aja pa notarji delajo. Pr tolk dnarja ko oni kasirajo, bi najbrž delal 24/7.

Avica welcome. So ti že razložile. Me smo čist fajn prjatlce. Men se zdi, da smo tko mal bolj odbite. Al se pa samo tolk fajn počutim tukaj. In pogoj za sračenje je udeležba. Že jutr. Kapišuser posted image user posted image  No, pridi, da te vidimo. Tam smo zadnjič vse joške ven metale user posted image , vsi so nas čudn gledal, mi smo se pa zabavale. Ful je blo fajn. Nisi napisala, a si na porodniški??

NN, dej nehi. Če nau Žak boljš, pol res ne bi darila. Kaj so mu dal za ene kaplice - maxitrol al dexametazon? Pa kok se je tega nalezu, a so ga po obrazu šlataluser posted image

Živaaaaaa, dej prid jutr no!

Eko, zdej pa grem. Dans bodo začel polagat izolacijo. Pa kuhat moram. Bolonjez. To je ful hit pr nas doma user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 880
30.9.2010 11:33:49   
pupa*81
amazonka sej cepljenje ni direkt krivo za sitnobico... vsaj mislim da to ni na seznamu možnih reakcij na cepivo user posted image je pa zaradi cepljenja čez 3 dni (!) dobila vročino 38+ in sva pol noči skakala okoli, jo hladila v vodi, calpol,... je pomagalo, sam zdej je pa prehlad staknila user posted image (tudi zato ne vem če pridem, da vas ne popljuva user posted image ) in zaradi prehlada je poln nosek -> sitnobica. no sej meni bi šlo tudi na živce če ne bi upala normalno dude vlečt user posted image user posted image user posted image

btw. jst mam temo že odobreno, pa vse (ja relativno pač user posted image ) končano, sam člank morem še napisat/oddat in nekdo user posted image ga mora pač objavit... no to še ne vem kako bo zgledlo user posted image

avica dobrodošla! ja učasih mamo mal čudne fore, k niso lih za vseh prebavljive user posted image

petrca hvala za info... bom probala, ti poročam pol. sicer moram pa tako tempirat, da bom v pol ure nesla lonček v laboratorij, ki pa tudi dela sam dopoldne user posted image no nekako bom že uskladila lulanje/futranje/napajanje in urnik laboratorija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 881
30.9.2010 11:53:31   
tinca10
anajrim: jst sm skos tuki, itak nimam druzga za delat. Lana spi (zadnje čase tudi čez dan prav veliko), se igra v svojem igralnem centru ali pa samo opazuje in se mi na trenutke skoraj da meša od dolgčasa. Sej včasih se hočem igrat z njo, samo me čist ignorira in se sama pogovarja z igračkami in tolče po njih. No pa sej po eni strani sem srečna, da je tako in da ni kontra.

aglaia: ja Lana je še vedno pridna, zmeraj bolj. Ja mi2 se pa morva dobit kdaj, glede na to, da imava nezahtevne otroke in da sva skoraj sosedi ;)

amazonka: ja upam, da se spoznamo jutri. Mi2 načeloma prideva na srečanje.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 882
30.9.2010 12:24:54   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

petrca hvala za info... bom probala, ti poročam pol. sicer moram pa tako tempirat, da bom v pol ure nesla lonček v laboratorij, ki pa tudi dela sam dopoldne user posted image no nekako bom že uskladila lulanje/futranje/napajanje in urnik laboratorija user posted image user posted image user posted image

Šiiit, pozabla!! Skratka v lekarni dobiš vrečke, ki jih pripopaš čez tamalo in se urin ujame notr. daš čez planico, v eni uri se bo pa najbrž že polulala. Simpl ko keks.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 883
30.9.2010 12:27:38   
Avica10
Avica welcome. So ti že razložile. Me smo čist fajn prjatlce. Men se zdi, da smo tko mal bolj odbite. Al se pa samo tolk fajn počutim tukaj. In pogoj za sračenje je udeležba. Že jutr. Kapiš  No, pridi, da te vidimo. Tam smo zadnjič vse joške ven metale , vsi so nas čudn gledal, mi smo se pa zabavale. Ful je blo fajn. Nisi napisala, a si na porodniški??

Koncno je mali zaspal, ni nek spalec, tko da ma mami polne roke dela.
Udelezba jutriuser posted image , kje, kdaj? Drgac pa ja sm na porodniski, sej drgac ne bi na RR-ju viselauser posted image

A joske ste vn metaleuser posted image , to bi pa rada vidla. Verjamem da so vas cudn gledal, za ene je to neki nepojemljivega, nagravznega, spet drugi bi radi joske gledal...svasta.

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 884
30.9.2010 12:46:34   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Avica10

Udelezba jutriuser posted image , kje, kdaj? Drgac pa ja sm na porodniski, sej drgac ne bi na RR-ju viselauser posted image

BTC, ob 10h. Kavarna/slaščičarna Pod vodo (1. štuk, poleg Tajske restavracije).

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 885
30.9.2010 12:50:13   
petrca2507
avica...midva sva se prvič selila pred dobrimi 4.leti. Takrat sva bila še sama oz. se nama je v roku 1 tedna pridružila prva psička. Zdej bodo pa bolj drugi selil, jst bom pa komandirala in usmerjala. user posted image
Kakšno psico imaš ti? Midva v 4. letih nisva opazila, da bi psici ful uničili parket. V stanovanju je res še tist "smrekca" varianta, tukaj bo pa klasični. Pa jst jima ne pustim, da bi divjale po stanovanju. Igrata se lahko samo v leže. user posted image  Če se je mlajši kdaj odtrgal (to pomeni, da začne divjat po stanovanju, preskakuje klubsko mizco, počez prelaufa sedežno), sem ju enostavno peljlala ven, kjer sta obe divjali. Zdej bo fajn, k bom samo vrata odprla in bosta zunaj. Pol ju bom pa spodaj v predsobo ali kopalnico zaprla dokler se ne posušita.
Hmmm...kaj pa lahko od otroka pričakujem, da mi bo uničil? Po mojem bolš, da ne sprašujem. user posted image   Sedežno sva vzela usnjeno, če bi slučajno kdaj kej polila. Kulije, voščenke, krede in podobno morm skrit, da ne bodo risbice po stenah in tleh. Nožki, škarje in ostali ostri predmeti morjo bit tud skriti, ker so nevarni za otroke. A je še kaj takega, kar me lahko preseneti?

amazonka...večina notarjev je itak privatnikov. Njim ni treba štrajkat. user posted image
Dobr ti Tomažek spi. Pr men bi Nika tud tko spala, če jst ne bi bla tko nesramna, pa jo zvečer v vodo metala. user posted image  Ponoč se zbudi sam tolk, da poje in spi dalje. Vse skupaj ne traja več kot 15 min, ona pa kmal po tistem, k dobi cuc v usta, že miži. Takle mamo od 21h pa skor do 10h. Včasih tud po tem obroku zaspi do 13h. Popoldan jo imam pa namenoma zbujeno, ker se bojim, da ponoč ne bo spala. user posted image

Jutri se dobimo v City parku, Pod vodo, ob 10h. 

www.petrca.net

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 886
30.9.2010 13:00:33   
Avica10
Sm sicer s sestro zmenjena, sam se bom vseeno probala potrudt in pridt, ker bi vs rada spoznala in vase user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 887
30.9.2010 13:26:04   
Avica10
petrca... divjanja js tud ne odobravam v stanovanju, sam kaj ce je vcasih tko vesela in divja z mojim starejsim sinom po dnevki. bukev pa ni ravno trpezen les in se vsaka praska pozna. sam krempli so pac krempli, da o kratkih scetinah ne govorim. kaj pa mas za eno pasmo? mi mamo boksarko. faca od psa, kot da bi imeli se enga otroka, ceprav je ze v letih.

Vidm, da si dobr vse premislila, glede pohistva in sedezne user posted image . Fajn je tud to da mas vgrajeni pomivalni stroj, "oblecen" kot kuhinjski element. Gumki obvezno skriti user posted image , ker privlacijo male otrocke.
A se selite izven ljubljane?

< Sporočilo je popravil Avica10 -- 30.9.2010 13:29:04 >

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 888
30.9.2010 14:07:38   
petrca2507
avica...tud pri kuhinji sva mislila na vse. user posted image  Pomivalni stroj je vgrajen, gumbki skriti. Prav tako hladilnik. Pečica je dvignjena na višino cca. 120cm, ima trojno steklo in vedno hladna vratca. Mikrovalovna je pa nad pečico.

Pri nas sta 2 borderki. Ena bo januarja stara 5 let, druga je bila julija 3. Starejša je vsako leto bolj otročja in bi se samo igrala. Več o njiju je na moji spletni strani, ki jo najdeš v podpisu.

Selimo se iz stanovanja v Šiški, v dvojček na Ižanski (mal predn se za Mateno zavije).

www.petrca.net

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 889
30.9.2010 14:14:10   
Avica10
Petrca: na kaj mora vse clovk mislt, k kupuje kuhinjo in opremlja flet. A borderki mas, ja noro. tud ful fajn psi, si bom ogledala tvojo spletno stran user posted image

Potem sva pa prakticno sosediuser posted image . Pot spominov je blizu, tko da supr. a vam ja kej zalilo?nm je sam par cm zmankal, da ni slo v bajto. smo bli pa kot na otocku, nikamor nismo mogluser posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 890
30.9.2010 14:14:23   
candy24
Ojla!

Midva z Oskarjem sva OK. Prejšnji teden in ta teden sva bila večinoma cele dneve zunaj in okrog, zvečer pa zmanjka časa za RR. Zgodilo se je mnogo nepomembnih stvari; od tega, da sem zadnjič z avtom ostala na Zbilju (do daske izraznjen akumulator user posted image ), do tega, da smo minuli vikend z Oskarjem prvič prespali nekje drugje - pri mojih starših v Mariboru (pardon; za nekatere je to v tujini user posted image ). Ne bi raje začenjala o tem kakšne je vzganjala moja mama. user posted image Danes že celi dan perem, ker so me sestrične spet zasule s cunjami za Oskarja... Bravo za to, da nama ni treba skoraj nič kupit, in malo manj bravo za to, da se pere že četrti stroj. Jaz bom na koncu res uničila pralni stroj. user posted image Ne vem zakaj mi je to smešno! user posted image

amazonka!!! Tega filma pa še nisem gledala. Moram pogledat, če ga lahko kje snamem (menda je še kar star?), ker me res zanima. Pa še to; nama z B so ful všeč malce "arhaična" imena za otroke. Če ne bi jaz imela bratrancev z naslednjimi imeni (Urban, Kristijan, Tomaž, Gašper in Filip), bi bilo zagotovo katero izmed naštetih v igri. Tako da vračam kompliment! user posted image

Aglaia LP nam očitno ni usojen user posted image user posted image

Avica welcome user posted image

neka_noč, anajrim, živa, Masha, sasa, tinca, pupa, petrca, nax, cojka, marjanaj... - vse lepo pozdravljam!

srečanje jutri - prideva, če ne zaspiva. Se vidimo!

P.S.: Jaz sem solidarna s stavkajočimi. Vseeno pa vsem en user posted image , ki ste v zadnjih dneh nasrkale zaradi tega.

< Sporočilo je popravil candy24 -- 30.9.2010 14:24:34 >

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 891
30.9.2010 16:11:22   
petrca2507
a vam ja kej zalilo?nm je sam par cm zmankal, da ni slo v bajto. smo bli pa kot na otocku, nikamor nismo mogluser posted image

Zalilo k sreči ni nič, smo bili pa tud mi na otočku. user posted image   Manjkalo je 7cm do hidroizolacije, potem pa še dobrih 20cm, da bi voda prišla notri. Moj dragi in njegov oče sta podnevi in ponoči dežurala in spremljala vodo. Vmes sta celo dvignila sedežno, v kuhinji pa spodnji rob odstranila, če bi slučajno kaj not prišlo. In če bi voda prišla not, bi mogla na polaganje parketa čakat še kar nekaj mesecev. user posted image  

Kje pa ti stanuješ?

Vidim, da bova mogle bit jutri spet točne, da dobiva fajn sedež. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 892
30.9.2010 17:28:37   
Masha_M
Aglaia: Soora ni več videti, moramo pa vztrajati na Daktarinu še ene par dni, ko znaki zginejo, da ne pridejo glivice nazaj. :(

Petrca: Ha, jaz bom tam naokrog že od 9h najbrž, ker grem kupit še kak bodi za Vala, pa KONČNO minija pokazat v službo, ker imamo pisarne direkt za CityParkom. user posted image
Avica: Welcome! user posted image Pa naj te naši izpadi ne odvrnejo in/ali prestrašijo. Drugače ti pa še vedno ostanejo Ljubljanske mamice. One so bolj mirne in manj zmešane, hehehe.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 893
30.9.2010 17:46:24   
anajrim
Avica - dobrodošla...saj so ti vse razložile kako in kaj smo...več pa jutri v Živo :)))

Se vidimo... Masha tudi jaz bom tam žeokoli 9h ker imam še kupo opravkov!!! Če ima katra kake špar lego točke odveč jih jaz nujno rabim...lahko mi jutri prinesete! :))))))

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 894
30.9.2010 19:18:04   
Anonimen
petrca vsakič me stisne ko preberem glede tvoje sestre. Groza! Si sploh ne predstavljam. Upam, da se bo čimprej pobrala in šla naprejuser posted image

amazonka a je UE zaprta? Jaz moram jutri nujno tja, ker mi poteče rok.

Avica10 dobrodošla!

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
30.9.2010 20:01:35   
tinca10
nax: nič ne boš dosegla na UE, ker dela celo eno okence. Čaka se tudi po 5ur.
Jst sem danes klicala za otroški dodatek, ker ga moram nujno oddati (rok za oddajo je 90 dni, Lana pa je stara 88 dni) in me je na CSDju prov **** po telefonu in na koncu povedala, da se lahko pretegnem če želim, ker oni pač stavkajo in tud če pridem tja mi ne bodo do nadaljnega nič sprejeli. Res so super

anajrim: dobiš lego nalepke. Se vidimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
30.9.2010 20:17:15   
Avica10
Petrca...mi smo pa malo blize centru, pozabla da je Izanka takooo dolgauser posted image .

Masha M...mislim da ni za bat, sm odrasla punca, ki ve kaj hoce user posted image . upam, da mi bo uspel jutr in vidt srake v zivo, pa potem presodt kaj je res pa kaj neuser posted image

Sej bi se kej pokomentirala, sam kaj ko nimam vec energije, sem ze na rezervi, tako kot moj kompuser posted image user posted image

Ajdi srakice, za jutr nc ne oblubm, ker sm bila res ze prej zmenjena, sam se bom potrudla. Sam zakaj ravn Pod Vodo?a zarad vremena al kukouser posted image js bi se raj kje zuni dobila in mal vozickala. AAA mam ze svoje zahteve, sej grem spat.

Gutten8

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 897
30.9.2010 20:42:06   
pupa*81

js bi se raj kje zuni dobila in mal vozickala.

jutri boš zunej bol plavala k vozičkala user posted image user posted image user posted image

jst še zmeri ne vem če pridem user posted image bom vidla zjutrej kako bo z noskom in lulanjem user posted image no, sej najbrž boste kar neki cajta tam... če slučajno zamudim user posted image

(odgovor članu Avica10)
Neposredna povezava do sporočila: 898
30.9.2010 23:49:30   
amazonka3
Nax, te bo vratarka odslovila. Ni življenskega pomena. Prov bolani so. In to tako rahlo nesramno te ogovorijo, češ kaj si pa sploh ti predstavljaš, ki si prišel.
V ljubljani dela 1 okence, to drži.

Tinca, vlogo pošlji priporočeno s povratnico (ali brez povratnice, mora pa biti priporočeno). To ti je dokaz, da si vlogo oddala pravočasno. Po ZUP-u morajo to upoštevat in ti ne morejo izdat odločbe, da nisi upravičena do dodatka, ker so oni na štrajkuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
1.10.2010 7:30:00   
tinca10
amazonka: sem poslala po pošti včeraj, še dobro, da sem se na to spomnila. Zdaj pa res upam, da bodo upoštevali (načeloma bi mogli). Nesramni so bili po telefonu pa tko, kakor da sem jim jst kej nardila. Smotkoti

kakšen zaspan dan je pa danes, upam, da ne padem nazaj v komo in zamudim srečanje ;) Lana še pridno pančka, tako da bom jst še na hitro skuhala kosilo, da ne bom kot norček po srečanju dirjala domov.

se vidimo

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.