petrca2507
|
avica...midva sva se prvič selila pred dobrimi 4.leti. Takrat sva bila še sama oz. se nama je v roku 1 tedna pridružila prva psička. Zdej bodo pa bolj drugi selil, jst bom pa komandirala in usmerjala. Kakšno psico imaš ti? Midva v 4. letih nisva opazila, da bi psici ful uničili parket. V stanovanju je res še tist "smrekca" varianta, tukaj bo pa klasični. Pa jst jima ne pustim, da bi divjale po stanovanju. Igrata se lahko samo v leže. Če se je mlajši kdaj odtrgal (to pomeni, da začne divjat po stanovanju, preskakuje klubsko mizco, počez prelaufa sedežno), sem ju enostavno peljlala ven, kjer sta obe divjali. Zdej bo fajn, k bom samo vrata odprla in bosta zunaj. Pol ju bom pa spodaj v predsobo ali kopalnico zaprla dokler se ne posušita. Hmmm...kaj pa lahko od otroka pričakujem, da mi bo uničil? Po mojem bolš, da ne sprašujem. Sedežno sva vzela usnjeno, če bi slučajno kdaj kej polila. Kulije, voščenke, krede in podobno morm skrit, da ne bodo risbice po stenah in tleh. Nožki, škarje in ostali ostri predmeti morjo bit tud skriti, ker so nevarni za otroke. A je še kaj takega, kar me lahko preseneti? amazonka...večina notarjev je itak privatnikov. Njim ni treba štrajkat. Dobr ti Tomažek spi. Pr men bi Nika tud tko spala, če jst ne bi bla tko nesramna, pa jo zvečer v vodo metala. Ponoč se zbudi sam tolk, da poje in spi dalje. Vse skupaj ne traja več kot 15 min, ona pa kmal po tistem, k dobi cuc v usta, že miži. Takle mamo od 21h pa skor do 10h. Včasih tud po tem obroku zaspi do 13h. Popoldan jo imam pa namenoma zbujeno, ker se bojim, da ponoč ne bo spala. Jutri se dobimo v City parku, Pod vodo, ob 10h.