|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
16.9.2010 10:01:46   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Za petek pa brezveze, da se kar nekaj dogovarjamo. Najboljse da kar fiksno dolocimo: Citypark - Slaščičarna "Pod vodo" (to je v zgornjem nadstropju) ob 11.00 uri. Tista ki ji to ustreza bo prisla, tisti ki pa ne, se bomo pa itak kmalu spet kaj dobile na kaksni kafici. Tam bomo skoraj po vsej verjetnosti kaksni dve uri (kot ponavadi user posted image ) tako da lahko pridete tudi kasneje. In pa najbrz bo dez, tako, da lahko parkiramo v pokriti garazi in ne bomo mokre. Priporocam parkiranje v drugem nadstropju na tistem koncu, ki je blizje Smartinki, tako da se samo spustite po hodniku v Citypark in ste takoj pri slascicarni.

BRAVO! user posted image
Se podpišem.

Jaz se opravičujem ampak mene res ne bo...sem se prehladila in ne želim da se nalezite še vi...sorrz ...se vam pridružim pa naslednjič user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.9.2010 15:42:49   
neka_noč
Škoda Anajrim. Pozdravi se čim prej!

Petrca, če se vidimo jutri ti povem kako je bilo na morju. Imam namen priti... upam le, da bo z Žakom ok, ker tole sedaj je katastrofa. Mogoče ima reakcijo na včerajšnje cepljenje. Če bo tak jutri, ga sigurno ne peljem nikamor. Tako dretje - katastrofa za ušesa. user posted image  

Sicer pa, Aglaia, sem vzela na znanje ko si napisala o tisti zadevi za v banjo in šla v Elecrerca , kupila in bila doma razočarana, ker mi zadeva zaradi podlage v banji, ne prime. Pa ful je kjuti. Sem se prav veselila. Zdaj pa nič. user posted image Sem prav žalostna.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.9.2010 16:12:39   
Masha_M
Punce, jaz sem fasala že drugi mastitis, tako da nisem zihr kako bom jutri razpoložena za druženje. Saj vročina je minila in bolečine se umirjajo, samo tako neznansko slabe volje sem... Ves čas (in prvič in drugič) dojim enakomerno na obeh straneh, tako da zastajanje mleka zagotovo ni razlog. Dojim še vedno na 3 ure, razen ponoči prvo rundo odspi 6 ur, samo si vmes itak sčrpam, ker dojke še niso navajene in se še preveč napolnijo, tako da suma sumarum je tempo praznjenja še vedno 3 ure. Prav krivično se mi zdi, da imam vse te težave. Kateremu božanstvu sem se zamerila.

Mi je pa full full hudo, ker sem si res želela ga dojit, da mu morda prihranim svoj gnili diabetes, kakšno podedovano alergijo, debelost itd. In najbolj ironično pri vsem skupaj je to, da imam mleka uvrh glave dovolj, Val ima (še preveč) super sesalni refleks, samo imava milijon drugih težav.

Poleg tega sem govorila z LLLI svetovalkami in sem po njihovem nasvetu prešla na 6-urni režim futranja (da vsaka dojka pride na vrsto na 6 ur, torej na 3 ure dojim samo na eni strani, ne pa vsakič na obeh). Mleka je bilo po 6 urah skoraj vsakič dovolj za cel obrok, ranice so se lepo začele celit, niso pa izginile bolečine.

Pri črpanju sem ugotovila, da me v bistvu sploh ne boli bradavica (tam kjer je ranjeno), ampak kolobar, tam kjer on zagrabi s čeljustkami. Ko sva s svetovalko izključili vse možne druge razloge, je pač ugotovila, da moj Val preveč stiska čeljusti in da kaj dosti tukaj ni za naredit. Pravi, da to običajno v nekaj mesecih izzveni samo, ko se mu razvije živčni sistem in dobi kontrolo nad močjo in delovanjem svojih mišic. Njihov recept bi sicer bil: "Čez nekaj mesecev zagotovo mine, do takrat pa potrpite, menjuje položaje, hladite otečeni kolobar z obkladki itd.".

Jaz pa ugotavljam, da nimam volje tega prenašati še nekaj mesecev, ker me je strah vsakega novega dojenja in bolečine, tako da bom najverjetneje (razen če se zgodi čudež) poskusila ustaviti proizvodnjo mleka in preiti na AM.

Sem mislila že včeraj začeti črpat in njemu dajati Aptamil, samo zdaj po 12 urah nisem s črpalko spravila praktično niti 10ml iz dojke z mastitisom ven, tako da ko se je končno malo odprlo in začelo kapljati sem ga še priklopila, ker on daleč najbolj učinkovito sprazni. Je bila prej že full napeta in boleča in me je že prav pošteno skrbelo kaj narediti, da jo vsaj malo zmehčam, ker drugače bi bila kriza. Zdaj je torej že dobil 1 rundo mleka z dodatkom antibiotika, tako da bo jutri spet cel dan veselo: krčki na veliko in non stop jok.

Spet samo jamram... Upam, da nisem katere zamorila.

Pozitivno je edino to, da se mi je moj mali zakladek danes prvič nasmehnil. Je bil buden in sem ga ogovarjala, on pa se je na široko nasmejal. 

Ehhh,.. Over & out.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 803
16.9.2010 16:45:22   
anajrim
Masha - meni je kar hudo ko berem tele tvoje poste, koliko težav res imate...se sploh lahko to vse zgrne na eno osebo...Želim ti da se ti stvari res čim prej uredijo in da začnete končno uživat z Valom..user posted image user posted image .pa ful rada bi že vidla tega tvojega korenjaka Vala... skratka res upam da zelo kmalu napišeš post v katerem bodo same vesele novice in boš rekla da je vseha slabega že konec...pozitivno tu je le to da tako kot praviš, ti Val daje toplino in nasmehe in potem veš da je vse skupaj vredno potrpeti za tele naše srakoperje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 804
16.9.2010 17:24:21   
petrca2507
Masha...upam, da se kmalu rešiš mastitisa. user posted image   Če rabiš BioGaia kapljice oz. misliš, da bi mu pomagale pri krčkih, ti jih komot dostavim.

No...tudi pri nas doma smo danes bolj slabe volje. user posted image   Sestra je imela v porodnišnici morfologijo, kjer so ugotovili, da ima otroček hudo obliko Spina Bifide (v dolžini vsaj 4 vretenc) + Ventrikulomegalijo. Jutri imata s partnerjem posvetovalnico v P, kjer jima bodo podrobno opisali kaj vse skupaj pomeni, poleg tega pa ji bodo dali datum za splavitev. user posted image   Današnji pregled je imela v 23. tednu.
Kako so to ugotovili: Otroček je imel ves čas pregleda nogici iztegnjeni in ju nikoli ni pokrčil v kolenih.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 805
16.9.2010 18:06:15   
sasa1975
Ojla,

Torej se vidimo jutri "pod vodo"
sej tudi vremenska napoved je cel vikend podobna...
Lepo lepo vas je brati,čeprav sem malo v zaostanku
naša princeska je imela pred enim mesecem že 7,1kg in  65 cm

lpozdravček,

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 806
16.9.2010 18:07:18   
sasa1975
ali gre kdo v IKEO?
bi mi prinesle stolček za hranjenje?

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 807
16.9.2010 18:17:06   
Masha_M
Petrca, mojeiskreno sožalje vaši celi družini, še posebej pa Janchku. user posted image user posted image user posted image

Jaz bom s svojimi težavami kar tiho, vseeno pa vama hvala ta tolažbo anajrim in petrca. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 808
16.9.2010 21:12:40   
Anonimen
O moj bog!! Groza. Danes je res en zalosten dan.

Zal mi je za tvojo sestro Petra!! Pa ravno danes sem te hotela vprasati, ce je ze imela morfologijo. Od mojih nosecih znank zaenkrat januarja prihajajo 3 puncke in 1 fantek. Upam, da ne bo prehudo, ko ji bodo sprozili in da se bo kmalu boljse pocutila. In poskusila se enkrat. Joj, kar na jok mi gre. Sploh si ne predstavljam, da bi sla sama cez kaj takega ali pa moja sestra. Zivljenje ni fer.

Masha, tudi tebi zelim veliko energije, da se spopades s se enim mastitisom. Pa eno neumno vprasanje: kaj pa ce je ravno to sprozilo nov mastitis, da si zacela dojiti na 6 ur in ne vec na 3 na vsako? Ne vem, samo ugibam. Pa ne sekiraj se, ce bo na AM. Ce te je vsakega dojenja strah in vsakega novega mastitisa in antibiotikov in krcev in vsega tega kar zraven pride, je boljse, da pac kupita tistih 5 flask in AM pa mir. No, to je seveda moje mnenje. Jaz sem se trudila z dojenjem, uspelo je 3 mesece in tudi na AM ni nobene velike razlike pri otroku. Meni pa Aptamil smrdi. Ampak, saj ga ne kupujemo zame user posted image Pa bravo za prvi smehec! Naj jih bo cim vec!!

Neka noc, lahko odneses obroc nazaj. Sem se pozanimala ze ko sem ga kupovala, ker nisem bila ziher kako bo to slo. Pa res skoda, da ni prijelo v bano. Mogoce probajte se, da je pac samo na tleh. Ali prevec drsi? Mi smo danes zalili celo kopalnico, ker sem sla se jaz k mali v bano, moz naju je pa sprical. Potem sva pa se midve njega nazaj ... pa je bla poplava user posted image Potem sem Zojo vzela ven iz obroca in jo dala k sebi in smo se spricali pa igracke v usta dajali (ne midva!) in se po glavi polivali. Jaz sem se potem kar naprej tusirala, Zoja je bila pa tako utrujena, da je spila 40ml in zaspala ob 8. Ko jo je moz dvignil, da podre kupcka, se mu je samo na ramo ulegla in naprej spala. Cist fertik. Me prav zanima kako dolgo bo spala.

Sasa, mi gremo v soboto v Ikeo. Ampak gremo s kolegoma, ki opremljata otrosko sobo, tako da bo najin karavan verjetno kar poln. Ce bom imela prostor v avtu, ti lahko kupim stol. Saj verjetno se kar na majhno zlozi, a ne? Kaksnega pa rabis? Pa kaksne barve? Aja, v Italijo gremo, ce je to ok.

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 809
16.9.2010 21:54:46   
živa
Petrca, mislim na tvojo sestro, masha, zate pa stiskam pesti, da minejo vse tegobe.

Samo toliko sem prišla, da sporočim: jutri me ne bo, ker je sredinček zbolel. V vrtcu smo dosegli nov rekord: bolan je po 3 dneh.

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
16.9.2010 22:29:32   
petrca2507
Mah...ta mesec je enostavno grozen. Prejšnji teden sva s sestro izvedeli, da se je dober kolega obesil, danes pa tole. Ne ene, ne druge stvari še vedno ne dojemam in upam, da se bom zbudila iz sanj. user posted image

Vse kar me trenutno tolaži in spravlja v dobro voljo, je mala navihana Nika, ki je zadnje dni zelo pridna, se smeji vsaki besedi, vsakemu predmetu, gibu, ... Res jo je luštno opazovat. user posted image   Danes si je po mojem mislila, da je z mamico nekaj narobe, k sm jo skoz stiskala k sebi.

Da pa ne bo vse tako žalostno...kot kaže, se bova kmalu selila. user posted image   Naslednji teden nama pridejo položit parket. Juhu...končno bomo zaživeli kot big happy family. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 811
   [Brisano sporočilo]
16.9.2010 22:42:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 812
17.9.2010 8:17:48   
candy24
Jutro!

Midva prideva potem. Upam samo to, da ne bo začelo preveč padat, ker potem ne vem kako bom prišla do avta brez da naju komplet zalije. user posted image Zdaj pa še grem oddremat eno kitico... user posted image

cojka - uživajte na dopustu!!!

masha - user posted image Upam, da se čimprej znebiš tega sranja! Boga! In upam da te andrazk temu primerno razvaja!

petrca - boga tvoja sestra. user posted image Ko se bo odločila spet zanosit ji želimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

anajrim - zdravje? Že kaj bolje?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.9.2010 8:29:58   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Jutro!

Midva prideva potem. Upam samo to, da ne bo začelo preveč padat, ker potem ne vem kako bom prišla do avta brez da naju komplet zalije. user posted image Zdaj pa še grem oddremat eno kitico... user posted image

cojka - uživajte na dopustu!!!

masha - user posted image Upam, da se čimprej znebiš tega sranja! Boga! In upam da te andrazk temu primerno razvaja!

petrca - boga tvoja sestra. user posted image Ko se bo odločila spet zanosit ji želimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

anajrim - zdravje? Že kaj bolje?

ojla!

moje zdravje je že super...morda se danes celo vidimouser posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 814
17.9.2010 9:34:33   
amazonka3
Živjo srake,

najprej naj tudi sama rečem Petrca, da mi je zelo žal za to situacijo pri tvoji sestri. Ne najdem besed. To je popolnoma krivičnouser posted image . Te zgodbe me tako pretresejo, da sploh ne znam reči nič, ne reagirati. Ker ni za verjet. Groza.

Masha, bogica. Spet mastitis. Pa tako sem se veselila, da te vidim. Želim da bi se ti stvari obrnile na bolje. Pa pojdii po AM in flaško. To res nima nekega jakega smisla. Razlagam si le, da ker ti tamali uničuje bradavice imaš male ragade in skozi njih pride do vdora bakterij. Tudi to je možno.

Eh Živa, sredinček bolan. Pa se se veselila, da te vidim. Pa drugič.

Aglaia, kaj ne bo te??? Pa sem se veselila razsvetlitve o diaper free v živo. Res me zanima, ker pravijo, da so fantki še težje suhi. Morda je vredno se malo potrudit zdaj, med porodiško. Pa drugič, mogoče pa se naslednjič pripeljemo na tvoj konec sveta.

Ostale, pridem z rahlo zamudo.

Zdaj grem pa spet malo pucat. Ma, se ne konča pri nasuser posted image  HB, vsaj Tomažek pomaga, saj ponoči spi od 9 do 7 zjutraj brez prebujanja. In to že 14 dni. Upam, da tako tudi ostane. Se res odpočijem. No, čez dan sem pa res našponana.

No, ne da se mi več tipkat, imejte se.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 815
17.9.2010 21:57:38   
petrca2507
Šele sedaj sem se uspela za računalnik vsest.

Današnje srečanje in klepetanje je bilo super. In končno Nika ni celo večnost spala, ampak bila tudi zbujena. user posted image Edino nad previjalnico v City parku ni najbolj navdušena. user posted image

Hvala vsem za lepe želje za sestro. Danes sta bila z njenim v P in so jima razložili, kako poteka poseg. Se mi zdi, da se sestra trenutno kar dobro drži. Se pa bojim, da bo vse skupaj prišlo za njo. Tako da bo sigurno potrebovala kakšno "pomoč".
cojka...na NS je bila pri Strahovi in očitno se takrat še ni videlo. user posted image

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 17.9.2010 21:59:49 >

www.petrca.net

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 816
17.9.2010 22:02:09   
anajrim
Petrca - tudi moje sožalje...sem danes pozabila...sorrry

Sem se pa imela tudi jaz super danesuser posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 817
18.9.2010 11:20:03   
petrca2507
Pri nas je danes očitno spet dan za spanje. Nika po vsakem obroku samo kupček podre in že spi. S tem ne mislim nič slabega, ker imam potem sama več časa za druge stvari. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 818
18.9.2010 16:30:34   
Anonimen
Lepo pozdravljene se od mene v tem nelepem vremenu user posted image

Zaenkrat nas se ni odplavilo, ceprav zivimo na Barju. No, upam, da nas niti ne bo, ceprav znamo plavati. Zoja verjetno niti ne bi bila prevec presenecena, ce bi jo v vodo vrgla. Bi pac mislila, da se spet kopa. Ampak v bolj mrzli vodi user posted image
Aja, zadnjic, ko smo se "skupaj" kopali in je zaspala ob 20 je spala do 8 zjutraj. 12 ur. Kar se en obroc bi sla kupit user posted image

Drugace pa je danes tudi pri nas bolj zaspan dan. Zoja se ravna po Nikinem vzoru in spi ze skoraj cel dan, midva pa se tudi samo po kavcu prelagava. Izlet v Ikeo je seveda odpadel. No, pa kosilo pri tasci tudi. Tako, da je res to, da je v vsakem slabem nekaj dobrega user posted image

Upam, da ste se vceraj lepo imele. Naslednjic prideva tudi midve! Aja, amazonka, ta moja kolegica, ki me je napalila za diaper free ima fantka in pravi, da je zelo enostavno videti kdaj grejo lulat. Nekaj se jim napne. Ne bi vedela. Nimam fantka. Moza pa tudi ne gledam, kadar ga lulat prime user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 819
18.9.2010 23:02:09   
amazonka3
UUUU, kolk se pa tuki dogaja user posted image user posted image user posted image

Skratka, tkole je. Dež kar noče nehat padat in očitno vsi plavate :)
Ne resno, grozn je tole, ubogi ljudje, ki jih je zalilo.

Jaz se javljam samo na hitro. Danes smo organizirali prvi sprejem v naši novi hiški. Basali smo se z lazanjo, tiramisujem in nalivali chianti. Fajn je bilo.

Aglaia, ti pravš, da se fantom nekaj napne user posted image  a po novem se temu reče, da jih lulat user posted image user posted image user posted image
Ne res no, da nauš zamerla, men se tole res dopade, sem že dons mal čitala na dajperfri.org user posted image , bom jutri še malo bolj preštudirala, potem pa še tebe zaslišala. Sem si rekla, da bom probala kuj zjutraj T probat dat lulat. Popoldne mi je že uspeluser posted image  I only got lucky user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
19.9.2010 20:25:41   
pupa*81
u sam res, ful dogaja! no upam da ni zatišje zaradi naraslih voda pa da ste vse vredu!

tle pri nas je kljub nadmorski višini poplavljen del logatca... grem jutri raziskovat v škornjih (pa z vozičkom, itak). smo bli pa pri mojih v gorici in je blo res veselo s to vodo user posted image

ta dajperfri sm pa tudi jst mal probala... z kakico kar gre, ker vidim kdaj se začne napenjat, pol pa laufam jo slečt na previjalno... no včasih ji že na hodniku štumfe dol vlačim in letijo okoli, ona pa čukasto gleda user posted image no glavno da se za minutko neha napenjat da pridemo do sekreta user posted image user posted image user posted image za lulanje pa še nimam pojma kako bi to izvedla user posted image najbližje je verjetno varjanta, da jo ob vsakem previjanju mal držim nad školjko pa ji govorim da nej se polula user posted image user posted image user posted image user posted image no bomo vidli... je pa res da če komu omeniš kaj zganjaš, te gleda k da si z lune padu user posted image tako da ne govorim okoli, že tko me majo da sm čez les user posted image

no, grem na kawč uživat v novi ambient-light iz 5 meterskega traku led lučk user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 821
19.9.2010 20:26:56   
pupa*81
eh moji piškavi možgani user posted image

petrca in masha veliko hugičev da se vse porihta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 822
19.9.2010 22:27:27   
petrca2507
Tale povodenj mi bo vzela vse živce. Še dobr, da sem v petek zapustila Ig in šla v Šiško. Drugač bi bila sedaj odrezana od sveta in civilizacije. V šiški je stanje normalno, kot po vsakem dežju --- mokra trava in pločniki. Bolj pa me skrbi za najino hiško na Ižanski. Tam je voda šele popoldan začela pritekat proti parceli. user posted image Zato danes mal dežuramo v tistem koncu. Jst sm okoli 19h prišla do najinega dvojčka z zavihano trenerko in crocsi. user posted image Še dobr, da sva vzela zadnji dvojček, ki ima najvišjo lego od vseh. Tako da vode pri nama še ni in umap, da je tudi ne bo. Sosed v prvem dvojčku, ki je tudi najbolj ogrožen, spremlja nivo vode. V zadnjih 2 urah je na isti višini, kar se mi zdi dobra novica.

Mojo mami so že včeraj klical, da ji do nadaljnega ni treba v službo, ker je Vič poplavljen in večinoma brez elektrike. S sodelavci so se edin zmenil, da bo vsak dan eden odšel v MB, da se tam opravijo nujne zadeve.

Midve bova ostale v Šiški do nadaljnega, kjer bomo vsaj skupaj kot družinica, pa čeprav le na 43 m2. user posted image Sem pa za razliko Iga vsaj v civilizaciji. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 823
20.9.2010 10:09:05   
Anonimen
U tuki se pa ful dogaja. Sem čist v zaostanku. Sem imela S doma 2 tednauser posted image , ker smo prestavili dopust iz zdej na november. Matr če bom zdržala še do takratuser posted image  Drugač sem vprašala pediatra kako je z dopustom, če je panika, da gre mali na avion in nam je odsvetoval, sploh tok dolgo pot, ampak naredila bova pa itak spet po svoje. Tako kot glede vseh stvari, ki nama jih pove P.

V petek pol nisem prišla, ker sva imela v četrtek celo štalo z avtom. Smo šli v šoping in hočemo it domov in S opazi, da teče iz avta hladilna tekočina. In tko smo bili ene 3h na Rudniku, ker sva prvo čakala najinga serviserja, pol smo šli na kavo, pol je pogledal avto in ugotovil, da ga more vleka odpeljat. Sva po, sicer dobila nadomestni avto za 3 dni, zdej ga že nimava več, najin je pa še na servisu. No tko, da sva šla v petek k pediatru, pol sva pa šla pa do najinga avta gor. Vmes sva se ustavila še na parceli. Matr je spet trave zrasluser posted image  Zdej sem pa že čist zašla.

Masha boga si. Ful. Sploh ne vem zakaj se še matraš z dojenjem. Jaz vem, da se še zdavni ne bi več, ker bolečine pa zarad tega ne rabim trpet. K je mene Tai začel ful grizt, da me je bolel, se mi je dojenje ful zasralo in sem si takrat misilia kdaj bo tega konec. Tako, da si sploh ne predstavljam kako bolečino moraš čutit.

petrca iskreno sožalje za tvojo sestrouser posted image  Si sploh ne morem predstavljat kako se počutiš, da se ti tako pozno zgodi nekaj takega. Groza. Pa čudno, da Strahova že ni kaj ugotovila.
petrca pa dobr, da voda ni prišla do vajine hiške.

Neposredna povezava do sporočila: 824
20.9.2010 11:17:11   
amazonka3
Nax, a teb se zdi da se ful dogajauser posted image user posted image
Nič se ne sračijo tele naše babe, al smo se v petek tolk načvekale, al pa je zatišjeuser posted image

Jaz ne vem no, sem kar malo v slabo voljo padla. Saj vem, da niti ni tko približno kot pri Petrci doma, al pa Maši, ki jo je skoraj zalil.

V avtu zarad vožnje v LJ 2 krat na dan preživim 10 ur na teden! Sploh ne bi bilo hudo, če me ne bi skoraj vsak dan kap, ker folk vozi noro zanič, se ti pripopajo za rit brez varnostne razdalje, izsiljujejo, dirkajo, ipd. Katastrofa. Pravi odraz piškavega slovenskega karakterja.

V hiši so se ob tej povodnji dokončno pokazale posledice "izjemnega" dela krovca. Ne samo da je zamakalo okoli dimnika plinske peči - je poču silikon, dec je tko dobr naredu, da zamaka tudi obroba okol ta velkega dimnika. Če bi scalo še en dan, bi mela vodo v stanovanju. user posted image  

Model, ki je delal strojne inštalacije je montiral napačno kapco na dimnik od plinske peči. In mi jo zaliva, plinsko peč in elektronko. Crknla je že 5 x. Še parkrat, pa jo moram zamenjat. Super, še ta strošek - pa ni pocen.

In zdej naj se tožim komu??

Ker začnejo konc tega tedna delat mansardo sem probala mojega vodovodarja dobit, da se dogovorimo za izvedbo ogrevanja in vodovoda zgoraj. In nima nič časa do drugega leta je rekeluser posted image  Pa to ni res, edin mojster, ki sem mu zaupala. Kva naj zdej, čakam??

Dec bo konc mesca spet zginu za 4 mesce, magistrske se sploh še lotla nisem pisat, pa bi jo res rada končala do konc porodniške, nič se mi ne ljubi in cele dneve bi zaradi sekiranije žrla samo cuker. So I'm getting fat.

No, po drugi strani pa je Tomažek cuker, doma imamo lepo, samo časa nam manjka.

Skratka, sej vem, da se vam ne da brat, če pa ste, pa hvala, ker ste me "poslušale". Rajš kej napište, da ne bom samo o neumnostih razmišljala.

Over and out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.