Anonimen
|
Hej. Na hitro, ker glih vidim,da je debata o plavanju. Jaz sem mislila iti v Atlantis, ampak zdaj smo bili parkrat sami tam in pogovarjala sem se z drugimi in se odlocila, da verjetno ne bom sla, ker grem komot sama. Pri Atlantisu mi je bilo glih to najbolj vsec, da se ne uporabljajo fredovi obroci. Sem tudi slisala, da niso v redu za otrokov razvoj (vsaj dokler se ne sedi samostojno), ker ga silijo v neko cudno drzo, ker mu trebuh od pasu navzgor gor drzijo, noge so pa normalno spuscene. Joj, cudno sem to napisala. Povedala mi je to ena, ki je uciteljica sportne vzgoje (difovka) in uci plavanje. Pa je rekla, da je to dosti boljse, da imas otroka ti v rokah in ga samo narahlo drzis pod pazduhami, da je varen, drugace pa da prosto plava in brca. No, pri nas se otrok itak ne boji vode (glih danes sem dala slikice na FB od kopanja v veliki bani in polivanja po glavi), tako da sem mirna. Aja, se to. Zadnjo uro se v Atlantisu otroke potunka. To mi je pa se najbolj vsec, da se ne ucijo samo kako glavo drzat nad vodo, ampak tudi tunkat. Pa zdi se mi, da so tecaji v termalnem delu atlantisa ne v otroskem bazenu. Ker ta je res micken, ampak topel. No, to so spet razlicna mnenja in izkusnje. Konec koncev se bodo morali pa itak vsi otroci pri 3 letih na novo uciti plavati, pa ce je kot dojencek hodil na dif, atlantis ali pa nikamor. Amazonka, dve ti=6 otrok. Cela kosarkarska ekipa Hvala za info o zobkih. Sem ji kupila zobno scetko za 4 do 12 mesecev. Pretiravam, a ne? Diaper free bom pa z veseljem razlozila/pokazala, ko se vidimo. Upam, da bo Zoja sodelovala. Zdaj je ne drzim vec nad lonckom nad previjalno ampak direkt nad wcjem in ji je vse v kopalnici ful zanimivo in ji ne gre najboljse. Sem vidla, da obstajajo kahlice za take male, tako da moram spet malo po nakupih. Mislim, da ji bo lazje, ce se bo vse skupaj bolj pri tleh dogajalo Zdaj pa grem. Me caka en rekord na playstationu za podret
|