|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
13.9.2010 21:16:27   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Torej za petek...  Lokacija? Kak predlog?
Sama sem imela v mislih tudi Zbilje, a se bojim slabega vremena user posted image

user posted image user posted image za Zbilje. Pet točk od štirih možnih. user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 776
13.9.2010 21:19:14   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Sama sem imela v mislih tudi Zbilje, a se bojim slabega vremena user posted image

user posted image user posted image za Zbilje. Pet točk od štirih možnih. user posted image user posted image

Meni pa zbilje tokrat ne paše user posted image Pa menda bo dežuser posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 777
13.9.2010 21:30:48   
marjanaj
Oj, jaz sem tudi ze studirala glede plavanja. In se dognala do teh informacij:

V Atlantisu je velik parking in glede tega ni problema. Poleg tega sta lahko z dojenckom 2 odrasla na plavanju. Ampak voda kao ni ravno najboljsa (Baje - pojma nimam). Mislim pa, da tukaj poteka vadba brez Fredovih obročev, ampak z raznimi drugimi pripomocki. Lahko pa hodijo dojencki od 4. meseca naprej. Cena: 110 €. Za vec informacij: http://www.atlantis-vodnomesto.si/vsebina.php?idm=1005 in pa: http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=159 sem pa videla, da so tecaji ze zelo polni!

Na DIFu pa je smotano samo to, da se jeseni zacne faks in je zelo nemogoce dobiti parkirni prostor. Je pa voda veliko boljsa in bolj primerna za dojencke. Tukaj je program prav s Fredovimi obroci in tudi vaje in razmigavanje grejo po programu prilagojenemu dojenckom v Fredovih obrocih. (Fredov obroč ne rabite kupit, ker ga dobite tam) Tudi tukaj mora biti otrok star vsaj 4 mesece oziroma mora samostojno držati glavo pokonci približno 30 minut. So pa terminu med tednom v dopoldanskih urah. Cena: 106 €. Za vec informacij: http://www.plavanje-dojenckov.com

Aja, mogoce se to, ko sem na DIF poslala mail in se zanimala za plavanje, so me opozirili, da v primeru cepljenja proti Rotta virusu otrok ne sme na plavanje 3 tedne.

Jaz bom mogoce hodila kar na oba tecaja. Zima bo dolga. Vsak pa itak traja 10 obiskov. Najprej na enega, ko pa se ta zakljuci pa mogoce cez nekaj casa se na drugega. Moram reci, da se sploh ne morem odlocit, ali bi sla tja, kjer ga moram imeti v narocju ali tja, kjer je v Fredovem obrocu.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 778
13.9.2010 21:33:31   
marjanaj
Petek imam tudi jaz se mi zdi čas. Za lokacijo mi je pa naceloma vseeno user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 779
13.9.2010 21:36:20   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Meni pa zbilje tokrat ne paše user posted image Pa menda bo dežuser posted image user posted image user posted image

user posted image babji! Nazadnje te pa itak ne bo, a ne? Kaj se to pravi "ne paše"! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa resno.
Se tudi jaz bojim, da bo dež.

Anajrim daj še kak predlog. Ali pa katera druga. 

Candy mi smo bili na Zbilju včeraj (po dolgem času) in je bilo fantastično. Odlično vreme, Luka je hranil Labode, Žak je od navdušenja krilil z rokami in nogami, ko jih je videl. Bili smo na igrišču, veliko hodili, nazadnje jedli ribice ob jezeru. Res čudovito.
Samo za tvoj voziček je bolj user posted image .  Mi smo se sprehajali tudi po neki gozdni poti...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 780
13.9.2010 21:41:54   
anajrim

Zdaj pa resno.

Candy mi smo bili na Zbilju včeraj (po dolgem času) in je bilo fantastično. Odlično vreme, Luka je hranil Labode, Žak je od navdušenja krilil z rokami in nogami, ko jih je videl. Bili smo na igrišču, veliko hodili, nazadnje jedli ribice ob jezeru. Res čudovito.
Samo za tvoj voziček je bolj user posted image .  Mi smo se sprehajali tudi po neki gozdni poti...

Jaz sem samo mislila da mi je malo daleč glede na to da imam eno uroin pol vožnje že tisti dan za naredit...vi se kar zmenite brez mene...če bo šlo pridem drugače pa ne....pa upam da ni zamere ker me zadnjič ni bilo???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 781
13.9.2010 21:51:19   
petrca2507
Zaenkrat za petek napovedujejo ful slabo vreme. user posted image   Upam, da se motijo oz. da bo veter zapihal v drugo smer in bo sonček. user posted image
Počas bo treba iskat pokrite in tople lokacije, kjer je hkrati dovolj prostora za vozičke. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 782
13.9.2010 21:51:33   
neka_noč
Marjanaj dobro si se ti to pozanimala. Krasno za informacije!
Nisem te edino dobro razumela kje imaš user posted image v naročju?
Drugače pa lahko iz izkušenj povem, da, ko smo z Lukom hodili na telovadbo v vodi za dojenčke (Soča - bp voda, moteče le to, da je ob sobotah dop. kar mi je bilo pri enem otroku vseeno in tudi sta bila lahko dva odrasla poleg - tudi babica, prijateljica,.. )  - je bil mali ko en lenušček . Celotno telovadbo je bil napol v spanju, ko ena mumija, nič od njega. AMPAK kasneje se je ZELO poznalo v vodi/na morju to, da ni imel nobenega strahu/problema biti v vodi "na trebuščku". To mu je bilo normalno. Tiste, ki jih posadijo v obroč s hlačkami, pa jih (lahko) kasneje težje navajajo na to, da so v vodi nagnjeni naprej na trebušček. Zato želim, da bo v Fredovem obroču. Mi ga imamo že doma. Tudi neoprenske kopalke.
Razmišljam, če ne bi šla potem kar sama brez nekih vadb za dojenčke v bazen in je to to. V bistvu vem kaj se dela z user posted image . Tako razmišljam zato, ker me bolj vleče v Atlantis, a praviš, da je precej polno. Sem pa že videla kako izgleda vadba z user posted image ko je polno. Vadi se namreč v otroškem bazenčku. Mi ni bila všeč gneča.user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 783
13.9.2010 22:03:06   
marjanaj
Ja povsod je kao maximum 10 otrok v skupini. Samo na DIFu je zraven samo en odrasel, v Atlantisu pa dva odrasla. Pa lahko da najbrz zato deluje vecja gneca. Kaj pa vem... jaz bi rada nekam sla ko bo mraz pa ne bom mogla biti z vozickom cel dan zunaj. Ce bom doma, se mi bo pa zmesalo user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 784
13.9.2010 22:13:18   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Zdaj pa resno.

Jaz sem samo mislila da mi je malo daleč glede na to da imam eno uroin pol vožnje že tisti dan za naredit...vi se kar zmenite brez mene...če bo šlo pridem drugače pa ne....pa upam da ni zamere ker me zadnjič ni bilo???

A misliš takrat s Candy? Ma ne, nič ti ne zamerim! Zakaj le? user posted image
Se rada pohecam.. Upam, da tistega s user posted image nisi vzela resno...  Je pa res, da nisem vedela za ta grad. Veš, midva z mojim user posted image obožujeva gradove, nikoli pa si nisva vzela časa, da bi si jih ogledala...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 785
13.9.2010 22:19:44   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Ja povsod je kao maximum 10 otrok v skupini. Samo na DIFu je zraven samo en odrasel, v Atlantisu pa dva odrasla. Pa lahko da najbrz zato deluje vecja gneca. Kaj pa vem... jaz bi rada nekam sla ko bo mraz pa ne bom mogla biti z vozickom cel dan zunaj. Ce bom doma, se mi bo pa zmesalo user posted image

Itak. Te razumem.
V Atlantisu ne vem koliko jih je bilo takrat, meni je delovalo morda zelo veliko, ker je tisti otroški del majhen. Kaj pa vem. Sva se z Lukom takrat počutila kar malce utesnjeno. So zasedli celotni bazen.  user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 786
13.9.2010 23:17:35   
Anonimen
Hej.

Na hitro, ker glih vidim,da je debata o plavanju. Jaz sem mislila iti v Atlantis, ampak zdaj smo bili parkrat sami tam in pogovarjala sem se z drugimi in se odlocila, da verjetno ne bom sla, ker grem komot sama. Pri Atlantisu mi je bilo glih to najbolj vsec, da se ne uporabljajo fredovi obroci. Sem tudi slisala, da niso v redu za otrokov razvoj (vsaj dokler se ne sedi samostojno), ker ga silijo v neko cudno drzo, ker mu trebuh od pasu navzgor gor drzijo, noge so pa normalno spuscene. Joj, cudno sem to napisala. Povedala mi je to ena, ki je uciteljica sportne vzgoje (difovka) in uci plavanje. Pa je rekla, da je to dosti boljse, da imas otroka ti v rokah in ga samo narahlo drzis pod pazduhami, da je varen, drugace pa da prosto plava in brca. No, pri nas se otrok itak ne boji vode (glih danes sem dala slikice na FB od kopanja v veliki bani in polivanja po glavi), tako da sem mirna. Aja, se to. Zadnjo uro se v Atlantisu otroke potunka. To mi je pa se najbolj vsec, da se ne ucijo samo kako glavo drzat nad vodo, ampak tudi tunkat. Pa zdi se mi, da so tecaji v termalnem delu atlantisa ne v otroskem bazenu. Ker ta je res micken, ampak topel.
No, to so spet razlicna mnenja in izkusnje. Konec koncev se bodo morali pa itak vsi otroci pri 3 letih na novo uciti plavati, pa ce je kot dojencek hodil na dif, atlantis ali pa nikamor.

Amazonka, dve ti=6 otrok. Cela kosarkarska ekipa user posted image
Hvala za info o zobkih. Sem ji kupila zobno scetko za 4 do 12 mesecev. Pretiravam, a ne?
Diaper free bom pa z veseljem razlozila/pokazala, ko se vidimo. Upam, da bo Zoja sodelovala. Zdaj je ne drzim vec nad lonckom nad previjalno ampak direkt nad wcjem in ji je vse v kopalnici ful zanimivo in ji ne gre najboljse. Sem vidla, da obstajajo kahlice za take male, tako da moram spet malo po nakupih. Mislim, da ji bo lazje, ce se bo vse skupaj bolj pri tleh dogajalo user posted image

Zdaj pa grem. Me caka en rekord na playstationu za podret user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
14.9.2010 8:31:27   
Masha_M
Jaz sem se odločila za Atlantis predvsem zaradi tega, ker sem zasledila da cca. 40% vadbe poteka v obročih, ostalih 60% pa ga držiš v rokah. Ker si želim imeti z njim čim več stika (konec koncev je tiste pol urce hitro mimo) in sodelovanja, mi je ta opcija ljubša kot pa da je ves čas tečaja v Fredovem obroču. Aja, pa res je, da sta vedno lahko 2 spremljevalca zraven, po koncu tečaja pa se lahko še prosto kopaš v tem termalnem templju mislim da 1h. Tako lahko recimo med tečajem mamica dela z otrokom, potem pa še oči/babica/prijateljica ponovi po svoje, ko je prosta ura.

In pa tudi parking seveda je velik faktor. Zraven Atlantisa je recimo tudi garažna hiša, da malega po suhem lepo spoka človek v in iz avta, tudi če dežuje ali pada sneg. Pa še kafič je notri, da se mamice kasneje lahko usedemo in poklepetamo, ko bodo dojenčki utrujeni pocepali v vozičkih. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
14.9.2010 20:29:39   
anajrim
ojla!

Mi smo imeli danes kontrolo teže in velikosti : 5640g in 61.5 cm...super in to točno pri 2 mesecih

Jutri pa končno v shoping v Celovec...

bye

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 789
14.9.2010 22:45:47   
živa
Plavanje dojenčkov - jaz sem z obema hodila na DIF, in ni panike s parkiranjem v ulici naprej (razen če po novem talajo listke?). Kolegica, ki je s prvim otrokom hodila z mano na dif, z drugim pa v Atlantis, mi je rekla, da je na difu bolj strokovno, res vadba v Fredu in spodbujanje sonožnega odriva in da so vaditelji res usposobljeni, v Atlantisu je pa bolj crkljanje z otroki v vodi in ne toliko vodena vadba, je pa seveda fino, ker se lahko potem še eno uro kopaš. Pa bolj umazana voda je. 

Petek - če bo slabo vreme, se lahko dobimo v Koloseju, v 1. nastropju v kavarni je zraven kao igralnica, pa prinesemo kako deko za na tla.

Prejle je moj kričač spet začel z vadbo glasilk in ker se tokrat nisem dala pregovoriti, da bi ga podojila, je vztrajal 20 minut, dokler se nisem spomnila na vodo, jo dala v flaško in - trara! čudež! - je pil in spi naprej user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 790
14.9.2010 22:56:50   
candy24
Ste se kaj sončile danes? Amazonka vsaj ti si si verjetno dala duška na svoji terasi. user posted image Midva sva danes malo pohajala in se imela zelooo lepo! Na sončku!

Vidim, da se vas bo večina odločila za plavanje... Naju oz. mene pa bolj vleče na telovadbo. Hja, redna telovadba v nosečnosti očitno vpliva tudi na poporodno obdobje. user posted image V mislih sem imela telovadbo za dojenčke pri Andreji Semolič. Je že katera hodila k njej? Sem dobila v dar njeno knjigo "Igriva vadba za dojenčka" in mi je zelo všeč. 10 obiskov v skupini stane 100 eurov. Organizirajo pa tečaje vadbe za malčke za tri (različne) starostne skupine.

Če smo že pri telovadbi. Nedolgo nazaj sem šla obiskat Vesno Oven - medicinsko sestro, ki vodi telovadbo za nosečnice v ZD Fužine. Sem se skoraj razjokala, ko sem jo vidla. user posted image Od sreče! (Očitno se še nisem znebila vseh nosečniških hormonov.) Res sem ji hvaležna, ker sem se z njeno pomočjo tako dobro pripravila na porod. Ta ženska je za mene največja carica in je na mene naredila nek poseben vtis. V glavnem: ful je bila vesela, da sem se oglasila in da sem s seboj pripeljala Oskarja. Ga je takoj vzela ven iz vozička in on se ji je na veliko režal, kot da bi jo poznal že sto let. Mogoče pa se spomni njenega glasu še iz trebuha. user posted image Ko smo se poslovili je pa rekla, "pa upam, da se spet kmalu vidimo". Moram zanosit še preden bo šla v penzijo, da bom lahko SPET hodila migat. user posted image  user posted image  

petek - ostale, ki pa niste nič napisala, pa ne morete priti ali se vam samo ne da? user posted image

meymey - oprosti, ker nisem napisala že prej; HVALA za DVD!!! Pogledala pa ga še nisem... user posted image Ko ga bom, ga bom pa zagotovo recenzirala tukaj...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 791
15.9.2010 0:25:12   
sine bine
Pozdravljene,
Sem zasledila debato o plavanju in telovadbi. Imam 10,5 medečnega sinčka in sva najprej hodila plavat na DIF, ampak sva morala prenehat, ker mu ni pasala drža v fredovem obroču in je ves čas krilil z rokicami nazaj. ol sva šla pa k Andreji Semolič na telovadbo in malemu se je stanje ful hitro popravilo ( povečan mišični tonus ). Pa naš se zlo zlo dolg ni obraču s trebuha na hrbet in obratno, ko pa sva bla pri Andreji je njegov razvoj ful napredval. Pa to ne pomeni, da otroka siliš v nekaj za kar še ni pripravljen, samo s pravilnimi prijemi mu pomagaš prej osvojiti.
Upam, da sem vam vsaj malo pomagala pri odločitvi.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 792
15.9.2010 10:47:19   
krtkova
Hoj, srake!

Poletje se končuje, dopusti tudi in vidim, da se vsi spet počasi nabiramo tukaj. user posted image

Jst sm se namenoma malo odklopila, zato razen aglaine zgodbe "brez pleničk" (ne ljubi se mi iti pogledat kako se to napiše v ang) - vsaka čast in debate o plavanju, nisem nič brala. In bom verjetno malo "out". user posted image

Ema je prava mala bajsika, pri 3 mesecih je imela 7,1 kg in 66 cm. Kaj bo šele, ko ji bom začela uvajati gosto hrano.user posted image Je zeloo pridna (z izjemo dnevov, ko ji malo pade koncentracija in pol mal nerga med kakšnim kofetkanjem), spi od 8h do 5h zjutraj in nato do cca. 8h. Čez dan pa kakor ji pač kdaj paše, nimamo urnika.

Imamo le manjše težave s kopanjem, ker je to nama stresno (ne sprašujte zakaj, ker ne vem) in to potem ful preneseva na Emo in se zdaj midva kulirava in počasi že uspeva, da Ema le malo zajavka ob koncu. Na začetku smo imeli pa tako dretje, da so sosedje verjetno mislili, da jo iz kože dajeva. Se pač še učimo....

Plavanje - jaz razmišljam o Difu...

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 793
15.9.2010 13:20:48   
Anonimen
Hej punce!

Super za razlicne informacije o plavanju. Ocitno boste hodile na razlicne tecaje, pa boste potem porocale kako je kateri vsec.

V petek jaz (no, midve) zal ne moreva, ampak oglasam se samo zato, da vam Kolosejevo "igralnico" res odsvetujem. No, meni je sicer vseeno, ampak jaz vem, da Zoja ne bo sla nikoli niti mimo tistih igral. Poznam namrec kar nekaj ljudi (med drugim tudi moj moz), ki so, ali pa se delajo v Koloseju in kar se na tistih igralih dogaja je nadogabno. Slik vam rajsi ne bi kazala, ampak verjemite mi, da jih v bistvu nocete videti user posted image
V glavnem, ta igrala niso bila se nikoli ociscena. Tudi ce kaksen otrok bruha, se pokaka ... karkoli, samo obrisejo s papirjem in to je to. Poleg tega se imajo tudi zaposleni v Koloseju lepo (if you know what i mean) na teh igralih, ko se Kolosej zapre ... user posted image user posted image
No, o kokicah, scurkih in kokakoli tam pa rajsi sploh ne bom razlagala. V glavnem, mi tja ne hodimo, grem rajsi v Atlantis, ker voda ne more biti nikoli tako umazana kot je Kolosej cel user posted image

To sem pozabila povedati, da smo kupili tisti obroc za v bano v Leclercu. 8 eur (v primerjavi z tistimi v baby centru, ki so po 30 eur) in edina razlika je samo v tem, da je plastika pri hrbtu mogoce malo trda. Ampak Zoje to seveda ne moti. Mala se je imela v bani najboljse! Sem dala tudi nekaj slikic na FB. Brcala, mahala, se smejala, pljuskala po vodi ... zakon! Tudi polivanje po glavi (z lonckom) je ne moti. Edino kadar ji voda zalije usta, noc in oci je malo pihala. Potem se je pa spet smejala. Ta nasa mala ribica user posted image user posted image
V glavnem, ce katera razmislja, ji ta obroc svetujem. Tistega, kjer otrok lezi v bani mi nismo imeli, se je pa zelo kmalu zacela buniti na hrbtu in se dvigovati, zato smo potem uvedli tusiranje. No, zdaj pa vsak vecer veselo polnimo bano user posted image

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
15.9.2010 15:58:08   
neka_noč
Ojla!  user posted image

Mi smo imeli danes drugo cepljenje in sistematiko. Žak je star 5,5 meseca in je velik 67 cm (zrasel od prejšnjega meseca 4 cm), težak je 7350 (v enem mesecu pridobil 650 g). No, za primerjavo; Luka je imel pri 4,5 mesecih že 68 cm, ter 7700 g, pri 5,5 mesecih pa 70,5 cm, ter  ŽE 10 kg!!! Torej imamo sedaj suhca. user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče goste hrane, ki jo uvajam sedaj cca 10 dni, je rekla pediatrinja, da nanjo še ni pripravljen, torej me čaka še 14 dni samega dojenja, kar pomeni zbujanje tudi 5x/noč. Ni kaj, kot bi imeli novorojenčka. user posted image

Plavanje - očitno so zadeve sedaj povsod nekoliko drugače zastavljene kot pred 6-imi leti. Mene mika, da bi sama hodila v termalni tempelj plavat z Žakom, ter z njim na vadbo za dojenčke, kjer z mamica telovadi. S temi "melonami" si še ne morem omisliti nekega teka oz. vodene vadbe. Kljub športnim modrčkom... user posted image Itak bom poskusila tudi fitnes - kardio vaje.

Krtkova lepo, da si se ponovno oglasila. Ema je pa res prava "baba". Velika punca, ni kaj. user posted image

Srečanje petek - si me kar malo prestrašila s povedanim Aglaia. V Kolosej ne zahajam ravno in očitno tudi odslej ne bom. user posted image Veš, ko smo ravno pri tem, se pa marsikaj dogaja tudi v Atlantisu v zunanjem bazenu (mislim na Svet savn). Hm hm... Vanj sama ne hodim. Zna kaj plavat "gor" tam v tisti "luknji". user posted image
A ima katera še kak drug predlog, če ta lokacija sedaj ni ok. Kaj pa slaščičarna Pod vodo v City-u? Tam je Đungla za večje otroke - naši user posted image bodo, smatram, itak v vozičkih ali v naročju....  Torej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
15.9.2010 16:28:04   
marjanaj
Oj, evo mene spet doma. Mali je po dretju zaspal. Koncno. Sem imela namen iti na Rudnik in mi ravno Pupa sporoci da je tudi tam in sva tako zabusavale skoraj cel dan. user posted image  Zdaj moram pa mozu kosilo skuhat user posted image .

Za petek pa brezveze, da se kar nekaj dogovarjamo. Najboljse da kar fiksno dolocimo: Citypark - Slaščičarna "Pod vodo" (to je v zgornjem nadstropju) ob 11.00 uri. Tista ki ji to ustreza bo prisla, tisti ki pa ne, se bomo pa itak kmalu spet kaj dobile na kaksni kafici. Tam bomo skoraj po vsej verjetnosti kaksni dve uri (kot ponavadi user posted image ) tako da lahko pridete tudi kasneje. In pa najbrz bo dez, tako, da lahko parkiramo v pokriti garazi in ne bomo mokre. Priporocam parkiranje v drugem nadstropju na tistem koncu, ki je blizje Smartinki, tako da se samo spustite po hodniku v Citypark in ste takoj pri slascicarni.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 796
15.9.2010 16:31:52   
marjanaj
aja aglaia hvala za namig... mi je bila vedno nekam "fishy" tam na tistem delu koloseja user posted image  Now I know why user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 797
15.9.2010 16:35:50   
neka_noč

Za petek pa brezveze, da se kar nekaj dogovarjamo. Najboljse da kar fiksno dolocimo: Citypark - Slaščičarna "Pod vodo" (to je v zgornjem nadstropju) ob 11.00 uri. Tista ki ji to ustreza bo prisla, tisti ki pa ne, se bomo pa itak kmalu spet kaj dobile na kaksni kafici. Tam bomo skoraj po vsej verjetnosti kaksni dve uri (kot ponavadi user posted image ) tako da lahko pridete tudi kasneje. In pa najbrz bo dez, tako, da lahko parkiramo v pokriti garazi in ne bomo mokre. Priporocam parkiranje v drugem nadstropju na tistem koncu, ki je blizje Smartinki, tako da se samo spustite po hodniku v Citypark in ste takoj pri slascicarni.

BRAVO! user posted image
Se podpišem.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 798
15.9.2010 20:13:12   
petrca2507
krtkova...tebe pa res ni bilo dolgo časa nič slišat tukaj. Welcome back user posted image

Andreja Semolič...meni je sestrična predčagala, da grem z Niko k njej na telovadbo, ker je menda super in da vadba zmatra otročke. Zaenkrat mi še ni uspelo priti tja. user posted image

NN...kako je bilo na morju?

Citypark - Slaščičarna "Pod vodo" (to je v zgornjem nadstropju) ob 11.00 uri.

Se bova probale pridružit. user posted image

Midve imava pa v ponedeljek drugi obisk pri pediatru. Me prav zanima, kolk je Nika kej zrastla in se zredila.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 799
15.9.2010 22:16:12   
petrca2507
Prej sem vas pozabila vprašat, če je še kater otrok navdušen nad čiščenjem noska z vatko (narediš svaljk)? Jst Niki ponavadi po kopanju z vatko očistim školjkico ušeska in obe nosnici. Nad čiščenjem noska je še posebej navdušena, se smeji in ponuja, da naj še enkrat naredim. Po mojem jo žgečka in ji to paše. user posted image

Zadnjih par dni ima tud nov slog pri kopanju: plava mrtvaka. user posted image   Nekaj časa pri miru lebdi, potem pa začne glavo nagibat nazaj in si s tem zmoči vse lase. Danes jo je pa še obračala levo in desno, ter si tako "močila" učke. Zakaj je bilo to dobro, nimam pojma. user posted image  Se pa kasnej nisem čudila, k mi je med masažo napol zaspala. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......