petrca2507
|
Midve sva pa danes spale do 11h in ko sva šle ven, je bilo že prijetno toplo. Ponoči se je zbudila ob 2h, ob 5h in potem zjutraj ob 7h, ter vsakič zaspala nazaj v roku pol urce. Ker sem se zjutraj zelo slabo počutila, sem jo ob 7.30 uspavala in sva obe spali do 11h. Očitno mi je mal spanca manjkal, ker sem bila ob 11h čist OK. Zdej lahko 100% potrdim, da Niki niso pasale BioGaia kapljice. Odkar jih ne dobiva, ne joka in se ne zvija. pupa...moja mami in tašča bi jo skoz samo stiskale, lupčkale in ujčkale. Me pa zanimivo vsakič vprašata, če jo lahko še mal nosita. Ko zaspi, me tud vprašata, če jo v postlco položita. No...zaenkrat je tako, ker sem jst zraven. Vprašanje, kako bo, ko bo Nika pri eni od njiju v varstvu. Tarjo si pa zgodaj začela navajat na RR. Sama sicer ne vem, kaj je hotela napisat, sem pa dala za prebrat Niki, ki jo je mogoče razumela, ker zaenkrat še isti jezik govorita. meymey...ker sem imela težak porod in komplikacije po porodu, nekaj časa nisem mogla Nike sama dvigovat in rihtat. Prvo noč mi je medicinski brat Niko tesno povil, jo za nekaj čas položil k meni, potem pa jo dal v svojo posteljco. Tako zavita je spala celo noč, vse do jutranje vizite, ko so jo slekli, pregledali in previli. Jst sm vmes vsaj 1x preverila, če sploh še diha, ker je bila tako mirna. Doma sem pa tudi vidla, da povijanje in zibanje deluje, zato ju izvajam, ko je potrebno. nax...kako zgodaj pa hodiš na sprehod, da je mraz kot sredi zime? Kolikokrat ve strižete nohtke vašim otročkom? Jst sm Niki prejšnji teden postrigla, pa sem ji mogla danes spet. A malčkom res tako hitro nohtki rastejo.