Anonimen
|
Hej. Mi smo pa danes namontirali sportni del in ga gremo jutri takoj sprobat. Zaenkrat ni vecjega pritozevanja. S strani otroka seveda. Midva pa sva itak cist happy, ker bo to 100x lazje in lepse, kot pa kosara. Bom porocala. Andrazk in Masha, jaz nisem ena izmed tistih mamic, ki dela 10 km na dan z vozickom. Mogoce je pa to razlog zakaj nisem bila 2 dni po porodu spet suha. No, saj hodim na pilates V glavnem, jaz ne rinem ven v vsakem vremenu in nujno vsak dan (po moznosti vsaj dvakrat). Ah ja, jaz v tem ne vidim silnega smisla, da ce imas kaksen dan se kaj za narediti pa zivcaris, da mores se na sprehod. Lahko ga data tudi na teraso, saj smo videli, da je ful huda. Pa bo glih tako na zraku. Ampak vsak po svoje. To je samo moje (skromno) mnenje. Zdaj pa se krcki. Jaz hvalabogu s tem nimam izkusenj, ampak kot se spomnim so v MS rekli, da otroka med krci ne smes hraniti, ker mu samo se zraven dajes hrano v zelodec, ki ga ze tako ali tako matra. Makes sense? Jaz pa o tej izgubi mleka zaradi krcev se nisem nikoli slisala. In tudi ti ne poslusaj tega!! In poskusaj se ne sekirati. Ne mores mu pomagati. Pomaga pa bojda topel termofor na trebuscek, vetrovne kapljice tudi lahko probata (koroske pravijo, da so ok), skrci mu noge, da mu pomagas prdniti, nosi ga tako, da ti lezi na roki ... ne vem kaj se vse. Zal pa, kot pravi tvoja mami, vcasih nic ne pomaga in mine pri 3 mesecih. Se cist malo torej. Be strong! Mkbk, zakaj pa tvoj uspava Laro v narocju? In ja, kot pravi MM, takrat igrac sploh ne potrebuje. Me pa veseli, da je pridna. Pa se bolj bo. Bos vidla! Amazonka, ce med vsem seljenjem, pucanjem, previjanjem ... (tvoj status se bere kot tisti star oglas za frutek: kuhamo, pasiramo, rezemo, sekljamo ... a ves?) se najdes cas, da se tu gor javis, ti majkemi nekaj kupim. Ti si superheroj! Petrca, ja, sem prepricana, da Zoja nima narkolepsije. In tudi, da je z njo vse v redu.
|