|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
18.8.2010 20:32:53   
anajrim
A pol nobena ne rabi DVDja? Sem misla da bom mela izgovor za prit na sprehod v LJ. Da se mali navadi na smog :P.[/quote

jaz bi ga tudi imela! Prosim...kdaj in kje se dobimo mo je vseeno...

Mi smo imeli danes prvi pregled...teža - 4800 (rojen 3550, odpuščen iz p 3380). pridobil je več kot dovolj, glede na to da se samo dojiva... velik je 57, rojen 54...obseg gleve 37.5, rojen 34...skratka zelo zdrav in priden fantek... vse je ok...

Kje pa je kaj krtkova in NN...koga še pogrešamo... pa ...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.8.2010 8:27:04   
meymey
Javim ko mi moj zrihta kopije.

Pa še lepo dobro jutro vam želim. user posted image
(Tomi je spal 8 ur in pol v enem kosu, kar je pomenilo 7 ur za mojo malenkost, tako da sem nadspočita user posted image ). In zvečer sva ga povila, da je zaspal (potem, ko zaspi ga odvijeva ponavadi).

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.8.2010 10:02:47   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Kje pa je kaj krtkova in NN...koga še pogrešamo... pa ...

Za NN vem, da je na morju. Sem vmes enkrat napisala, da vas lepo pozdravlja s Cresa. user posted image   Za ostale pa ne vem, kje so. Verjetno vse na dopustu. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.8.2010 11:16:54   
MaliMišek
Jst tud že odštevam dneve do morja user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.8.2010 11:19:59   
petrca2507
MM...upam, da boste imel lepo vreme in boste maximalno uživali.

Nika je pa danes 1 mesec stara in jo čaka fotosešn z njenim medvedom, ki ga je dobila za darilo. user posted image   Sem rekla, da jo bom vsak mesec slikala, da vidim razliko v njeni rasti.

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 580
20.8.2010 10:48:29   
Anonimen
petrca jaz moram Taiu strižt nohte na 2 dni, ampak valda velikrat pozabim in pol ima dolge in se praska, pa še tok ima umazane k da bi na njivi delal cel danuser posted image
Čestitke Niki za mini bini svečko (sori za enodnevno zamudo).

pupa pol si imela pa res smolo, da te je še sonce opeklo. Pa o kakše dežju govorišuser posted image  Sej prvi teden ni bilo nič dežja. No sej boste pa pol septembra bolj užival.

candy jaz sem na začetku prakticirala handling, zdej pa že dolgo ne. Čim je Tai začel mal bolj držat glavo (ne še čist), sem to opustila.

MM packa si k greš na morje. A ni lušno odštevat dneve do dopustauser posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
20.8.2010 12:15:42   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Čestitke Niki za mini bini svečko (sori za enodnevno zamudo).

Nika se zahvaljuje za voščilo.

Včeraj sem šla končno spet v šoping zanjo. Za darilo sem dobila bone za Baby center in je bilo treba it mal zapravljat oz. izkoristit bone. Sem ji kupila ležalnik, igračko za na voziček in igralni lok za na lupinco ali voziček. Zvečer je prvič stestirala ležalnik in je bila kar zadovoljna. Po igračkah je sicer bolj ponesreči tolkla, ampak se ji je vseeno zdelo smešno, ko so jo "udarile" nazaj. Pa una igračka za na voziček (poskakujoča zebra) ji je všeč, ker vibrira. Samo nekdo jo more potegnt in ji dat v roke.

Drugač sem pa dons spet bolj slabe volje. Zjutraj sta me zbudila starša, ki sta se kregala v dnevni. Sem mislila, da sta že razčistila "zadevo" izpred 3 mesecev, pa jo moja mat še vedno pogreva in fotru naprej meče. Tko da bomo vidl, kam (spet) to pelje. Če se mislita kregat, grem jst nazaj v Šiško al pa k tašči v Sostro, ker ju ne morem poslušat in bit pri tem mirna ob tamali.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
20.8.2010 12:17:08   
petrca2507
Še nekaj sem hotla vprašat: kako strižete nohtke na nogah? Tm so pa tko mejhni, da jih jst komej vidim, kaj šele da jih postrižem. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 583
20.8.2010 14:46:32   
Anonimen
Hej.

Kako ste punce? Kaj je novega? Otroci rastejo, spijo, jejo, lulajo in kakajo? No, pa igrajo se. Fajn je biti na porodniski, a ne?

Nekaj sem hotela na veliko pokomentirati pa se ne spomnim vec. Porodniska mi nazira mozganske celice. Glih se ene 3 so mi ostale.
Bom samo na hitro, kar se spomnim.

Amazonka, to ne steje kot javljanje! Ampak naj ti bo. Nekaj ti kupim. Za novo kuhinjo. Da bos pekla. Tako kot jaz danes. Sredi noci vstanem (ob 8 zjutraj) in namesto, da bi kaj pametnega pocela (recimo se malo spala) grem kukije pect user posted image

Meymey, dobrodosla med srakami! Tomi je meni ful lepo ime za fantka. Tako kulsko user posted image

Masha, upam da ste v redu in da je mali (veliki) sef postal prizanesljivejsi kar se tice spanja. Pa krcki, ze kaj boljse?

Anajrim, Tadej je pa kar zrastel. Dobro ti to hranis!

Candy, komaj zdaj sem vidla ZS. Sori. Sem bila pa v tem tednu ze 2x v LP. Super je! Pa notri je ful lepo. Pa knjige. Aaaa, jaz bi tam delala. Al pa v Azilu. Kako huda knjigarna! Al pa v Beletrini. No, pri knjigah skratka.
V glavnem, mi gremo naslednjo soboto se za 2 tedna na morje, tako da se lahko zmenimo za naslednji teden. Da se Zoja in Oskar spoznata. Bodoca filozofa user posted image user posted image

Ti bom dala Three Graces!! Hahaha! Moja barocna postava bi Raphaela ziher ocarala user posted image

Diaper free ti bom bolj podrobno na kavi razlozila. Lahko ti pa tudi knjigo posodim, ki jo imam od ene kolegice. Njen sin je pri 13 mesecih brez plenicke. No, ona je mene navdusila. Ampak ona se temu bolj posveca kot jaz. Pravi pa, da je pri fantkih se lazje, ker se jim lulcek napne (user posted image ) ko jim je lulat. Ne bi vedela.
Drugace pa ni nic tako tezkega. Priblizno vem kdaj kaka (lulanje nam ne uspeva glih najboljse) in jo nesem nad wc oziroma nad eno posodico (komaj cakam kahlico!) in ji dam znak, da sprosti misice. Kar ima za pasti pade, potem jo nesem pod tus ali pa jo na previjalni umijem in dam plenicko. Poleti je bila veliko brez plenicke (na tistih podlogah za enkratno uporabo) in sem vidla kako lula. Recimo dopoldne ful, popoldan pa manj. To je vsa umetnost. Pri meni. Ene pa psihirajo in cel dan samo otroka gledajo kaksne znake daje. Aja, znaki se potem spremenijo, ko zacnejo kobacati, ker so jim zanimive druge stvari in pozabijo, da jih je lulat. No, meni se to ne da. Itak. Kaj pa se meni da?!? user posted image
Sem pa ze skoraj nehala dojiti, ker je imela tako ogromen poskok v rasti in sem imela premalo, potem sva ji zacela dodajati, zdaj pa itak hoce samo se flasko. Nekaj si sicer crpam in malo jo se silim na prsi, drugace pa je flaska cist zakon. Sploh ni tak problem, kot sem mislila. Pa se za dlje casa jo zdaj lahko pustiva v varstvu in sva malo sama user posted image
V glavnem, ta "umetni" kakec je se bolj grozen! Zelen, gost in smrdec! Sploh nocem vedeti kaksen bo od goste hrane. No, zato mi je diaper free vsec, da vsaj kakec ujamem v wc in potegnem vodo in je to to. Ker kadar uide v plenicko, smrdi celo stanovanje user posted image

Pupa, hvala za link za masaze. Bom probala kdaj, ampak meni Zoja ze med kopanjem zaspi, tako da je potem ne mrcvarim vec. Smo pa zaceli s tusiranjem in je super! Spi pod tusem zaenkrat sicer se ne. Kako pa naj, ce jo zalivava po glavi user posted image

Aja, se to. Happy baby. Marjana, ce hoces ti lahko kdaj pokazem kako to deluje. Pa mislim, da imam se celo nekje to amerisko "povijalno" plenico. To je konkretna odejica in tudi njihov nacin vezanja je drugacen kot pri nas. Naceloma pa lahko majhne otroke povijes tudi v tetra. Das skoraj na pol in jih povijes kot indijancka/strucko. Roke mora imeti ob sebi (vsaj tako so v porodnisnici povijali). Pri nas nima Zoja nobenega strahu pred velikimi prostori. Tudi ko zaspi na najini postelji (180x200) nic ne zgleda, da se ne pocuti varno.
Sem pa te metode v zivo videla v ameriki. In nimam naceloma nic proti umirjanju otroka, ampak tam grejo mame po 3 mesecih v sluzbo. Otroci pa v varstvo. Tam pa jih nihce ne zavija in jih trese. In tam je joka in stoka za znoreti. Zato pa potem najemajo privat babysitterke, da izvajajo happy baby. No, v glavnem, hocem recti, da je to samo ena izmed mnogih metod umirjanja otroka in da si lahko slovenske mamice mnogo vec stvari privoscimo, ker smo pac doma 11 mesecev.

Drugace pa ce katero se zanimajo kaksne americanske metode, jih imam jaz polno na zalogi. Poleg diaper free seveda user posted image Oni na primer otroka zelo hitro postavljajo na noge (4-5 mesecev), obstajajo stolcki, ki jih tam na veliko uporabljajo in posedajo otroke pri 2 mesecih, televizija je v ameriki itak zakon in otroci gledajo baby programe ze od rojstva ... ampak spijo pa otroci v svojih sobah ze od rojstva. Tako, da vsaj tistih travm preselitve nimajo. No ja, sicer pa vsak dela po svoje. In vsak najbolj ve za svojega otroka kaj hoce, zeli in dela. Kakor koli je to moji tasci tezko razumeti. Ona namrec misli, da samo ona zna Zojo uspavati. Ne vem kako potem ostale dni, ko tasce ni zaspi.

Na hitro sem komentirala ja. Komu lazem? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 584
20.8.2010 14:48:17   
Anonimen
Aja petrca. Ce so majhni nohtki, se niso za postrizt. Ko bodo veliki (in za njimi polno svinjarije-ne vem od kod), bos pa postrigla. Pa naravnost strizi na nogah, da se ne bos zarezala ali pa da se ji ne bodo zaceli vrascati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
20.8.2010 14:49:11   
Anonimen
Aaaa, se to! Prisezem, da ne nabijam postov!
Sanjala sem NN. In kot sem vidla na FB je ze doma. No saj, zdaj ko ste vse rodile, bom pa tako psihozo zganjala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
20.8.2010 15:50:12   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Aja petrca. Ce so majhni nohtki, se niso za postrizt. Ko bodo veliki (in za njimi polno svinjarije-ne vem od kod), bos pa postrigla. Pa naravnost strizi na nogah, da se ne bos zarezala ali pa da se ji ne bodo zaceli vrascati.

Mene glih vraščanje skrbi, zato sem vprašala za nohtke na nogah. Na rokicah ji strižem zaenkrat 1x tedensko in lahko rečem, da mi kar gre. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
20.8.2010 17:06:18   
meymey

Meymey, dobrodosla med srakami! Tomi je meni ful lepo ime za fantka. Tako kulsko user posted image

Hvala za dobrodošlico! user posted image
Tudi jaz se že navajam na novo ime v moji okolici... al pa ga pokličem kr Primož (tak je mojemu dragemu ime), tole s porodniško ma ziher kako povezavo s tem (beri - skurjeni možgani). Že prej sem bila slaba za imena... zdaj pa ko me kdo vpraša kak je tamalemu ime, moram kr malo pomislit user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
20.8.2010 21:15:42   
anajrim

Ja hranim kaj pa čem...user posted image user posted image Oskar od Candy podira vse rekorde...ona ima pa hiperkalorično mleko!!!user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.8.2010 21:47:53   
candy24

Ja hranim kaj pa čem...user posted image user posted image Oskar od Candy podira vse rekorde...ona ima pa hiperkalorično mleko!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 590
20.8.2010 22:43:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cojka bi rekla, da imas turbo mleko user posted image
V vsakem primeru je ocitno v redu, ce je mali rekorder. Mogoce bo pa skakal v visino. Pa ne bo filozofiral user posted image

(odgovor članu candy24)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
20.8.2010 22:48:31   
Anonimen
Aaaa, spet sem pozabila. Đizus, jaz ne bom vec sposobna v sluzbo iti, ce bom se dolgo na porodniski. Ostal mi je se en mozgan pa se ta bo glih kar umrl user posted image

Meymey, od kod si pa ti doma? Si stajerka mogoce? Ker tam je Tomi bolj popularno, se mi zdi. Vsaj jaz poznam 2. Iz Stajerske. Pa po tem sklepam. Lahko, da cist napacno seveda.

Jaz pa svojega psa velikokrat poklicem Zoja in obratno. Moz se pri tem zadnjem seveda zgraza. Ampak on ne razume kako je, ce cel dan samo eno ime izgovarjas. No, zdaj imam vsaj izgovor, ko pa sem se pri kaksnem tipu zmotila in ga poklicala po napacnem imenu sem se mogla pa ful opravicevati user posted image

Jutri gremo spet na Stajersko. Na obisk k (pra)babicam in na piknik. Mogoce si bom celo kaksnega jegra privoscila. Aptamil je zakon user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
20.8.2010 23:36:33   
candy24
Dober večer,

spet sem imela obiske. user posted image Danes je bila tašča. Popoldan pa smo se vsi (jaz, B, Oskar, tast, tašča in stric od Oskarja) dobili na kosilu. Domov smo prišli komaj ob pol devetih, ker smo še šli v Zvezdo na tortice. Ni kaj, midva z B pridno nabirava zvezdice za njihov "kupon zvestobe". user posted image Jutri zjutraj pa pičimo via Maribor - k mojim na obisk. Mogoče bomo celo prespali gor...

Drugega nimam za povedat. No, mogoče še edino to, da me je včeraj skoraj kap, ker nisem mogla verjet koliko lahko te male srake pokakajo v pleničko. Oskar namreč ene 4 dni ni kakal. In potem ko se je končno usral, mu je kakec (kljub temu, da sem ga šla TAKOJ previjat) začel kar butat iz plenice - po hrbtu, po nogah... Hkrati sem bila: user posted image in user posted image .

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.8.2010 23:50:39   
candy24
Joj, sploh nisem napisala do konca, pa sem pomotoma pritisnila "pošlji". Če pa istočasno gledam film Iz pekla. Je ful napeto. user posted image

Aglaia - uuu, vi greste tudi na piknik. user posted image Mi tudi - je moja velepametna mati povabila pol žlahte k nam domov, da pridejo pogledat Oskarja. user posted image Kot da je osmo čudo sveta. No, mogoče pa bo, ker bo postal najtežji otrok na svetu. user posted image user posted image Za kavo pa velja. živa bo tudi po mojem za. Knjigo pa prosim prinesi, če se boš slučajno spomnila. Hvala. 

neka_noč - si že spesnila svoj roman? user posted image

Srake - imejte lep vikend. LP!

< Sporočilo je popravil candy24 -- 20.8.2010 23:55:44 >

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 594
21.8.2010 11:07:50   
meymey

Meymey, od kod si pa ti doma? Si stajerka mogoce? Ker tam je Tomi bolj popularno, se mi zdi. Vsaj jaz poznam 2. Iz Stajerske. Pa po tem sklepam. Lahko, da cist napacno seveda.

Jaz pa svojega psa velikokrat poklicem Zoja in obratno. Moz se pri tem zadnjem seveda zgraza. Ampak on ne razume kako je, ce cel dan samo eno ime izgovarjas. No, zdaj imam vsaj izgovor, ko pa sem se pri kaksnem tipu zmotila in ga poklicala po napacnem imenu sem se mogla pa ful opravicevati user posted image

Jutri gremo spet na Stajersko. Na obisk k (pra)babicam in na piknik. Mogoce si bom celo kaksnega jegra privoscila. Aptamil je zakon user posted image user posted image

Jp, jp.. štajerka sem. Pa izvor imena nima kaj dosti s tem. Se ga je domislil oče otroka, ki je Ljubljančan. Meni se je pa zdelo med vsemi ponujenimi (on je izbiral, jaz sem izbrala) najbolj kul, tako kot si rekla user posted image .
Ja, pa poznam tudi kul Tomije iz štajerske in LJ. :D Všeč mi je bilo, da ni eno bolj popularnih imen za dojenčke ta trenutek, ker sem jaz imela vsaj 6 soimenjakinj v moji paralelki, da ne štejem kolko jih poznam vseh... (to pa se zgodi, ko ti brat izbira ime user posted image ).

Danes grem v LJ v nakup - nujno rabim majice za dojenje. Včeraj me je Tomi presenetil z glasnim protestiranjem sredi gostilne in nisem imela druge izbire kot da grem v en kot vreč joško ven. Pa sem že prej imela velike, zdaj pa mam gigantske in mi je šlo ful na k.., da so me hodli (čisto "neopazno") tipi gledat kaj delam. Sem skor rekla, če bo tudi on en šluk. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
21.8.2010 12:18:56   
petrca2507
Pozdravček vsem

Zadnje dni se zbujam naspana, kot že dolgo ne. Nika je ponoči podaljšala svoje spance na 5 ur. user posted image   Mogoče zaradi tega, ker sva spet več na flaši, kot na joški. user posted image   Pri meni količina mleka zelo niha, pa pojma nimam zakaj. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 596
21.8.2010 13:34:00   
Masha_M
Joj, Aglaia, kaj bi mi brez tebe. Prav simpatično te mi je brati, ker me vsaj v smeh malo spraviš. user posted image

petrca: Jaz nohtkov Valu še nič ne strižem. Na rokicah se mu sami polomijo, na nogah pa še nima dolgih. Poročam o tem podvigu, ko bo na vrsti. user posted image Drugače pa škoda za tole okrog mleka. A si bila slučajno kaj pozorna, če ga imaš manj ob bolj aktivnih dnevih ali pa en dan kasneje. Ker meni se full pozna na količini mleka že konec običajnega dneva (da ga je full manj kot ko počivam - t.j. ponoči in dopoldan), kaj šele če bi kaj ekstra rogovilila naokrog. user posted image

Aglaia:
Mali šef je še vedno naporen za znoret. Včasih se vprašam, če sva dobila res najbolj tečnega minija na svetu. Krčke smo sicer pregnali (pa ne vem ali je za to "kriva" BioGaia ali neke homeopatske kroglice, ki mi jih je dala kolegica), ampak Val vseeno pozna samo tri stanja: spanje, dojenje in kričanje. Praktično nima obdobja, ko bi bil buden in miren. user posted image
Dojil bi se še vedno na 2-3 ure, ponoči prvo rundo po ugašanju luči spi 3 ure, potem pa naprej na 2 do jutra. Ima full močan sesalni refleks, tako da bi se on dojil ure in ure (čeprav vsako stran sprazni v 5 minutah, tudi če je max polna) in žvakal moje bradavice, ki pa nekako protestirajo. Ko se priklopi pa tako šavsne, da vidim vse zvezde. Ob dojenju boh ne daj spat zraven, ker se mala zverinica tako zvira in telovadi (seveda trdno priklopljena), da bi v sekundi ostala brez niplov. Duda je okej in ga za silo umiri, samo morava ležat poleg njega, ker si jo puli ali pljuva ven in potem spet takoj začne tulit.

Sračka še vedno ene 6-8× dnevno, tako da ga obvezno previjava tudi ponoči. Zaspi samo in edino med dojenjem, ne pomagajo ne melodije, ne ujčkanje, ne božanje, ne šuškanje. Tudi provizorično povijanje v dekico ni zaleglo. Zato tudi dojim samo v leže, da ga odklopim in pobegnem, ker pri vsem ostalem se zbudi in začne tulit. V svoji posteljici tudi še ni spal, ker je premajhna, da bi zlezla vanjo skupaj z njim, če ga prestavim tja se pa takoj zbudi in spet joka. Aja in dreti se je sposoben tudi več kot uro skupaj (sit, previt, ustrezno oblečen in brez krčev), ker sva ga včeraj poskusila pustit da se zjoka, s tem da sva bila ves čas ob njem in se ga dotikala, da je vedel da ni sam. No way, da bi nehal...

Danes sem hvaležna, da se doji "samo" na 2-3 ure, ker včeraj se je celo noč in cel dan hotel na 1 uro in sem skoraj umrla zraven. user posted image

Btw, o teh "new age" metodah ala diaper free bi pa tudi jaz z veseljem še kaj slišala. Sploh ob kakšni kavici, ko si bom upala sama z malim ven. user posted image Kako recimo pa zgleda znak, ki ga Zoja razume da naj sprosti mišice?

Tale s posedanjem pri 2 mesecih in postavljanjem na noge pri 4-5 mesecih so mi pa malo hude. Po pripovedovanju znanca, ki je učitelj telovadbe v OŠ imajo taka prehitevanja obupne posledice na motoriko otrok, ker ne osvojijo postopoma vseh faz, mišice in kosti nimajo priložnosti se postopoma navajati na obremenitve in potem mulci praktično ne znajo več laufat (tečejo npr. po petah) ali pa ne znajo rikverc po vseh štirih čez poligon na testiranju in take reči. Nič kaj luštno torej.

Neposredna povezava do sporočila: 597
22.8.2010 16:30:06   
Masha_M
meymey: Kje si ti kupila uno napravico, ki predvaja kao zvoke iz maternice? Kako se ji reče, kako zgleda, koliko stane, kje se kupi? user posted image Uf matr... celo zaslišanje. user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 598
22.8.2010 19:53:53   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M
petrca: Jaz nohtkov Valu še nič ne strižem. Na rokicah se mu sami polomijo, na nogah pa še nima dolgih. Poročam o tem podvigu, ko bo na vrsti. user posted image Drugače pa škoda za tole okrog mleka. A si bila slučajno kaj pozorna, če ga imaš manj ob bolj aktivnih dnevih ali pa en dan kasneje. Ker meni se full pozna na količini mleka že konec običajnega dneva (da ga je full manj kot ko počivam - t.j. ponoči in dopoldan), kaj šele če bi kaj ekstra rogovilila naokrog. user posted image

Jst sm Niki začela nohtke strižt pri 3 tednih, ker so se ji začeli vihat in lomit. Prvič me je bilo mal strah, zdej ji pa prav z veseljem urejam nohtke. Punca mora bit urejena. user posted image

Mogoče se je razlika v mleku poznala sedaj, ko sem bila sama in sem Niko sama rihtala in jo vozila 2x na dan na sprehod. Meni je sprehod ful pasal in bi šla še večkrat, če ne bi bilo tako vroče. Pa tud sama skrb za malo ni bila naporna in sva se imeli prav fino. Pozno popoldan je pa njen očka poskrbel zanjo. Sam kaj, ko pri njemu v naročju takoj zaspi. user posted image  user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 599
22.8.2010 20:28:25   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Sam kaj, ko pri njemu v naročju takoj zaspi. user posted image  user posted image
Welcome to the club! Ne trenutke se počutim kot da sem nesposobna, ker mene voha in se pri meni zvira in hlasta za dojko, pri Andražu se pa umiri in včasih celo zaspi. user posted image Jasno kadar se glih ne dere 1 uro skupaj...

Drugače sva pa danes ravno imela dilemo, ko se je 15min po previjanju+dojenju zbudil in tulil, tulil, tulil 1 uro skupaj. In sva rekla da ga slečeva, umijeva in stehtava in če je količkaj sumljivo ga do sitega napokava z Aptamilom, da zaspi, ker se nama bo drugače zmešalo. In glej ga zlomka; je dobil 90g v 2h dneh, tako da tudi slučajno ne smeva dodajat, ker bova drugače eno špeh bombico vzgojila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Prvi copatki/čeveljčki
Miška2006

Katere copatke oz. čeveljčke ste dali vašemu otročku, ko se je začel postavljati na nogice?

Tipsie Toes (5%)

Jinwood (2%)

Starchild (1%)

Pediped (8%)

Ciciban (61%)

Drugo...KATERE? (22%)

Število vseh glasov: 303

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!