|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
23.9.2010 19:36:31   
jona klara
jaz drugi teden ne morem, žal¨!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
24.9.2010 14:05:55   
Urshy78
dober dan user posted image
hmmm, kje pa ste vse? zadnje dni nekaj slabo čvekamo user posted image

jaz sem malo prej prišla domov s potepa, sva bla zjutraj z mojim na CSD, sva šla urejat za porodniško in očetovstvo, potem sem šla v Leonišče po potrdilo za mojga za prisotnost po porodu, nato sem pa še malo zavila v mesto, se je pasalo malo sprehodit z mislijo, da se mi nikamor ne mudi in da sem frej user posted image

včeraj so nama pripeljali omaro, danes sušilca, tako da upam, da bo jutri že vse na svojem mestu.

TetaM, kako se počutiš, vse ok?

Jona, žal mi je za tvojo prijateljico, grozno user posted image user posted image user posted image

srečanje, ponedeljek, okoli 15. ure - sem za. lokacija - BTC??

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2152
24.9.2010 15:40:49   
špica84
Dober dan

Jaz sem za kje točno pa se dobimo,a tam k zadnjič pred bc user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
24.9.2010 15:46:45   
Teta M
Ojla!

Evo jaz sem danes vse pospravila,tako da čez weekend ne bo treba... user posted image
Urshy: jaz sem kar ok, roka je še vedno kar fajn otečena in boli...drugo vse cool...

No super, potem pa v ponedeljek,lahko kar v BTC-ju, pa kar v Zvezdi? Če ne bom mogla ob 15h se vam pridružim malo kasneje....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
24.9.2010 15:49:50   
Urshy78
TetaM, super brati, da si bolje user posted image
jaz bom šla tudi zdaj pospravljati, da mi jutri ne bo treba user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
24.9.2010 15:54:57   
špica84
Teta m samo da si bolje.

Mene pospravljanje čaka v torek,ko pride mojster zmontirat najino kraljestvo.Sem pa za vikend sama doma,sta šla tast+tašča v Varaždin user posted image .

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
24.9.2010 17:14:22   
jona klara
jaz pa sem že 2 dni bolj utrujena, tudi pri nas že danes delovna akcija, moj sestavil otroško, tako, da lahko umijem in začnem nalagati.Sedaj umiva moj stopnišče, jaz pa bolj lahka dela v gnezdecu.Včeraj kupila v hoferju pleničke tetra s poslikavami 10 kom za 10 eurov.

urshy, mojškra, S*- kako se počutite nosečki, ki boste kmalu mamice? kako veliki so bušiji?

teta m- super, da si bolje.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
25.9.2010 8:32:16   
Urshy78
dobro jutro, jaz sem že od šestih pokonci, spet ne morem spat.
vreme je pa bljek...user posted image

zdaj pa šibava z mojim v Bauhausa po kljuke, radiatorje in še po par stvari, potem pa sestavljat omaro, komaj čakam.

Jona, jaz sem že prav knedeljček user posted image v četrtek bo moj buši star 36. tednov, ga bom slikala in dala sliko v moj album.
boš tudi ti kaj dodala v album? me zanima tvoj buši in sobica user posted image

lep dan vam želim!

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2158
25.9.2010 9:00:36   
jona klara
jutro!
urshy- moj me že par tednov ni slikal, ker sva kr domauser posted image user posted image ...sedaj me pa more, da ne bo prehitro konec, pa nič slik, bom dala v album, pa komaj čakam, da te vidim, pa ne verjamem, da si tak knedeljček, na zadnje si bila prav super, pa tudi če si, saj mora pjebek rasti in rabi prostor, tudi jaz sem že kar konkretna,Dober  nabavita, midva pa greva v mesto na kafe, mogolče po kako malenkost, ostale večje nakupe sva do naslednje plače zamrznila, ker so nam še delavci full pobrali, pa ugotovila sem, da imam za malega že tako full veliko...

< Sporočilo je popravil jona klara -- 25.9.2010 9:03:09 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
25.9.2010 9:14:09   
špica84
Dobro jutro

Pr nas lije k iz škafa :(.Jaz imam tudi že večino stvari za mojo princesko,nekaj je mami nabavila in tudi oprala :).
tako da mi manjka samo najnujnejše(pleničke,stvari za osebno higieno).

Je pa tudi mene že dosti skp,sam moram rečt da se mi zdi,da se je v zadnjem mesecu stanje malo umirilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2160
25.9.2010 11:28:52   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

Pondeljek,27.9
Registrirana-morfologija

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Petek,1.10
Mojškra-uz

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija
cukica-pregled
Torek,5.10
Foxylady-morfologija
Jona klara-pregled
Lina10-pregled
Urshy-pregled
špica84-pregled

Sreda,6.10
Teta m-pregled

Četrtek,7.10
Womanpolice-NS

Torek,12.10
Womanpolice-pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
25.9.2010 14:06:26   
mojškra
HOJLA PUNCE

V petek je bil moj zadnji delovni danuser posted image user posted image user posted image . V ponedeljek- pridem, supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Danes pa grem v kino in to z 10 otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to bo še veselica.user posted image user posted image , tamal ima drugi del praznovanja rojstneg dneva- z sošolci.

Kakšen dež je, meni kar paše mal lenuharjenja.

Lepo bodite, obljubim, da se bom sedaj pogosteje oglašala in javljala, do zdaj sem imela res gužvo na celi črti.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
25.9.2010 17:46:25   
betricija
dan
da se še tukaj malo oglasim, da ne boste mislile, da vas ignoriram...

midva končno pobarvala otroško sobo. ma je še kar dobro izpadlo. zdaj je notri kavč, čakava še pohištvo, pa tašča je mojmu obljubiila,da bo naredila neko prevleko za gugalni stol. potem pa samo še posteljico sestavim in dam kakšno fotko gor.

teta m, joj sem te brala, kakšne težave si imela z oso. ti ne privoščim kaj si prestajala, sploh sedaj v nosečnosti, jaz sem pa na čebele alergična.ko me je osa pičila niti ni bilo tako hudo, pa pravijo, da so ose 7x bolj boleče kot čebele. jaz se jih bojim, pa letos jih imamo nenormalno veliko okoli bajte. vsak dan jih pride po 5 v hišo, pol jih pa ven spravi..ubijat jih pa nočem.

jona prav hudo mi je za tvojo prijateljico.to je tako žalostno. jaz sem kar nehala slabe novice brati, ker bolj ko se približuje datum poroda, bolj me je strah da ne bo kaj narobe. pa upam, da ne bo. smo dali preveč skozi.
sem pa danes srečala sosedo v trgovini. ne vem če sem enkrat tu gor pisala, da nosi enojajčne dvojčke in da so ugotovili, da prehaja plodovnica iz enega na drugega in da so jima dr. v porodnišnici predlagali, da naredita splav, da je bolje za njo...in to trije porodničarji in ginekologi...med drugim tudi pušenjak. dali so jima papir za podpisat, potem pa naj se odločita. no, danes je vse ok, oba otroka lepo napredujeta, plodovnice je pri obeh primerno, je pa v 24t. a si moreš zamisliti, da bi šla takrat splav delat (4t nazaj)...uboga reva. koliko sta mogla pretrpeti...no upam, da bo do konca nosečnosti vse ok in da bodo najina pupa in njuna otroka hodila skupaj v šolo...otrok letnik 2010 jih bo veliko pri nas. jupi. pa še taka lepa številka je a ne...

urshy kako si ti, že uživaš v porodniški? in ti praviš da si knedeljček,kaj naj jaz rečem zase, rit imam že tako kot slon glavo. pa še telovadit ne smem nič.

glede ponedeljka, me pa po vsej verjetnosti ne bo. razen če bom mogla nujno v ljubljano. sem imela zadnjič pregled, je vse ok, težki smo že 1kg, srček lepo bije, sem pa malo svojo G spraševala glede MŠ in bolniške, če jo smem obiskovati, pa je rekla, da lahko, dokler me komisija ne dobi. ma zdaj pa ne vem. grem v ponedeljek k svojemu zdravniku, da mi v karton napiše, da lahko hodim v lj, v porodnišnico..ak karkoli bo že napisal. moram pa svojo G tudi poklicat, mi ni dala napotnice za kri, drugi teden bom v 28t, pa baje se takrat dobi injekcijo, če si RH-. je pa res, da sem jo jaz že v 9t dobila, ker sem tolk krvavela. malo je zmedena tale moja G. pa sem ji pojamrala še, da me skrbi moj MV, pa je rekla, da bo kontrolirala, pa ni naredila UZ. bo pa še enega naredila v 32t.ma saj vem, da je preobremenjena, samo...eh dost jamranja. upam, da ne bo tako deževalo, da nas bo spet zalilo kot zadnjič, ker sem sama doma. smo pa zadnjič vreče s peskom obdržali, če bo kakšna nuja...

pupe uživajte v vikendu

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
25.9.2010 18:47:22   
špica84
Mene je pa moj danes prav šokiral.Podal je željo,da bi se selil čez določen čas nazaj na dolensko(kar je moja želja).

Mogoče pa uspe,da pristanem nazaj v Posavju

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
25.9.2010 20:20:37   
jona klara
betricija- super za sobico, a ni filing, ko se to ureja? bravo, je lepa ne?user posted image user posted image user posted image meni za vsak srček zaigra ko stopim vanjo, čeprav je majhna in še bolj prazna, ker še nisem začela spravljati vanjo.
Glede kolegicem z user posted image user posted image , pa nimam besed, hvala bogu, da sta se tako odločila in rešiola
življenje svojih user posted image user posted image in tudi njuno, ne smemo vedno ubogati dr. jev, ki mislijo, da vse vedo, včasih je treba ravnati po svoji vesti in občutjih, sploh, če gre za lastna otročička, me je kr zmrazil, tudi jst se izogibam slabim novicam user posted image in krutim zgodbam, ampak včASI TE KR ZASLEDUJEJO IN JE NEMOGOČE UITI, TUDI MENE SKRBI.aMPAK VSE BO DOBRO IN DECEMBRA POVIJEMO NAŠE PRELEPE IN ZDRAVE ŠTRUCE-upam, da ne bo dežja na vasšem koncu in kaj hujšega, pa naj ti ne bo dolga samska noč, imaš pa pupiko zraven, se pa z njo stiskaj,za tolažbo, mojga spet ne bo od poned- četrtka, grem malo k mami, pa v torek za bolniško do gineka, pol pa upam, da mi hitro hine.

špica- super špica za selitev nekoč...., a sta oba od tam?
Lahko noč vsemuser posted image user posted image in čuvajte bauhije in sebe.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
25.9.2010 20:30:33   
špica84
Ne od tam sem samo jaz.Moj si želi odpreti kafič s hrano dol.V lj bi pa za tasta in taščo kupla garsonjero.Midva pa dol kjer imasta moja stanovanje i wish that hapent

Neposredna povezava do sporočila: 2166
26.9.2010 8:22:33   
jona klara
jutro!
Z veseljem bi vam postregla kafe, pa ne gre.....morm na novo naložit windovse, ne vem kaj je to...

no v glavnem sem full vesela, ker sem za dobro jutro poskusila nekaj pulijem, ki so mi še pravuser posted image user posted image , tako da se je strošek znižal za vsaj 100 eurov, kaj pa bo čez mesec pa ne vem...

betricija- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za dober pregled, da je punčika velika, zdrava, full si lahko vesela.Glede MŠ, jaz sem vseeno hodila, pa nimam v kartoteki nič zapisano, ker si nisem tega uredila, pa v lj, pa kdaj v trgovine, kdaj ka mami, pa sem po 2 dni tam,...no sem kr reskirala in jutri bom spet, upam, da me ravno na koncu ne dobijo, moram iti v torek ko nesem za bolniško to urediti.A boš poslala kako slikico sobe? tudi jaz moram...

urshy- kako se počutiš? kaj pa vaša sobica? že imaš fotke? ta teden ne morem, upam, da se še vidimo kaj dokler si še ti kinder jajčka, da se skupaj slikava..

špica-upam, da s vam uresniči želja z selitvijo, vem kako je pomembno, da družina živi tam kjer se dobro počutiš

s*-Kakpo kaj ti in tvoj mali lenuhček? torej me čaka to do konca user posted image ?še malo pa boš dobila zakladek v rokiceuser posted image user posted image user posted image

mojškra, teta m- kako ste kaj?

upanje- kako tvoji pikici? vidim, da ase dobro počutite, superuser posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
26.9.2010 9:54:24   
mojškra
dobro jutro

Mi pa še nismo pobarvali sobiceuser posted image user posted image Se še odločamo glede barve, verjetno se bomo odločali do naslednjega letauser posted image user posted image user posted image . Jaz sem še zmeraj prehlajena, ampak saj bo, kaj čmo to vredme je butasto, ker je tako vlažno

Fajn se imejte

Urshy, Teta M in ostale-katera sploh pride v ponedeljek na zmenek? Da ne bom sama ostala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2168
26.9.2010 16:23:57   
Teta M
Hey!

Evo mene, strašen dan včeraj za mano, na 1mm sem se izognila smrti...user posted image ,vozila sem 80 km/uro,ko sem očitno zapeljala v lužo na avtocesti in me je tako katapultiralo iz prehitevalnega pasu,čez voznega na počasni,tam sem pa 1 mm pred ograjo zakatero je bil prepad uspela odviti volan v drugo stran,pa me je spet čez vozni pas odneslo na prehitevalnega in tako nekajkrat,sem se še na nekaj cm izognila tovarnjaku ki je vozil po počasnem pasu. Groza, komaj sem uspela avto umiriti,pa seveda sebe tudi do naslednjega izvoza. Sem bila namenjena v trgovino,tako da sem v šoku vse nabavila in ko sem prišla domov je pa šok očitno naredil svoje,saj sem jokala kot dež cel popoldan. Pa še danes sem čisto v p........ Grozen teden je za mano.
Jaz jutri pridem, ne vem če bom lahko točno ob 15h,bom pa probala čimprej. Kje se dobite? V Zvezdi?
Grem ležat,sem čisto crknjena ,ker sva spet cel vikend delala,polagala ploščice še v kopalnici,pa obzidala banjo,.....Se jutri vidimo in komaj čakam, saj mi primanjkuje pozitivne energije in komaj čakam da se jo nalezem od vas...

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
26.9.2010 16:45:36   
Urshy78
Jona, potem pa daj tvojemu domačo nalogo, da te čimprej slika user posted image
sem pa že kar knedeljček, verjemi mi. in odkar sem doma, se samo bašem, najbolj mi pa paše sladko user posted image
a tvoj dragi te pa spet "zapušča"? no, upam, da ti bo čas pri mami čim hitreje minil.
no vidiš, pa ti je še nekaj prav user posted image mene glede zgornjih delov ne skrbi, bolj me skrbijo kavbojke. te ki mi jih je posodila kolegica so ozke in se jih sploh ne upam oblečti, ker se bojim, da mi niso več prav user posted image

betricija
, za kakšno barvo sobice sta se pa odločila?
držim pesti za tvojo sosedo, da bo nosečnost srečno izpeljala do konca.

špica, v primeru, da se res preseliš, kako bo pa glede službe v Lj? jo boš pustila ali se boš vsak dan vozila?

Mojškra, kako je bilo v kinu? ne sekiraj se zaradi sobice, če še ni prebarvana, to je še najmanjši problem. ko se odločita za barvo, je to narejeno zelo hitro.
pocajti se čimprej, čajčke in limono pit.

TetaM, tebe se pa zadnje dni drži velika smola user posted image po drugi strani pa sreča, da je vse ok s tabo.
upam, da je slabih stvari konec in da se zdaj začnejo dogajati samo še lepe in vesele stvari.

jaz sem pa ful slabe volje. sem danes upala, da bodo notranja vrata gor in omara za bejbija sestavljena, pa ne bo nič od tega user posted image
pri omari ni bilo navodil, tako da se je ne da sestaviti na pamet, je miljon lukenj in vijakov in je brezveze sestavljati na pamet.
danes zjutraj je bil pa pri nama zidar in je ugotovil, da so nama pripeljali napačna vrata user posted image

tako da spet ne bo narejenga nič, prizidek je v totalnem razsulu, mi gre kar na jok ko vidim koliko dela naju še čaka in kako čas hitro teče. prav bojim se, da nama bo zmanjkalo časa user posted image

glede mitinga jutri, še sporočim če pridem, ker ne vem do kdaj bo jutri zidar pri nama.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
26.9.2010 19:07:50   
špica84
Čer jaz bom prišla jutri na miting

To kar sva se včeraj pogovarjala je še zelo v povojih.Morava se pomenit z njegovim,s katerimi trenutno živimo in mojimi,če se strinjajo s tem da se selimo

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
26.9.2010 19:50:14   
mojškra
teta m- ja kaj je zdaj to. Upam, da si ok, da si se pomerila. Imaš pa res smolo. Malce se poskusi umiriti, če ne pa te me jutri malce pomirimo. Danes sem bila na tvojem koncu.

Ursh
y- a tebi pa napačna vrata- ja ti šmentana muha. Z otroci v kino- bilo je tako, da je šel v kino moj mož (bil je pravi fancy učiteljuser posted image ), jaz pa sem šla z njimi jest-zanimivo je bilo- fino, mal smo se nasmejali, ker je bilo 8fantov in 3 punce, in zdaj jih že mal puberteta dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

JONA- a ti tudi prideš? Špica???? Kje se dobimo? V Zvezdi?  Včeraj sem bila tam- mi je bilo tako vroče, da sem bila prešvicana povsod:-)

Komaj čakam da vas vidim

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
26.9.2010 21:34:41   
womanpolice
Živjo!
Na hitro se oglašam, potem pa grem v vodoravnega, saj sm koma zaspana... nič kaj nism spala in dans je blo treba še vse pospravit. Poroka uspela... le dež ga je mal polomil.... ampak ok.. na vreme ne moremo vplivaTI...

Včeraj je bil srečen dan, danes sem pa tud srečna.... prvič zato ker sem se prebudila v nov dan kot gospa :-), drugič pa, ker sem danes prvič slišala (preko Angel sound) bitje srčka najinega bitjeca, ki raste pod mojim srcem. Sem morala kr dost ušeske napet, ampak se je slišalo... Mi je privabilo zeoooooooo širok nasmeh na obraz.... Moj pa je napenjal ušesa in ni slišal... :-)

Pa vi? Kak ste? Še slabo...? Men še malo....

lp

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
27.9.2010 9:18:22   
mojškra
JUTRO JUTRO

a se kaj dobimo, katera pride, kje in kdaj?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
27.9.2010 9:27:00   
mojškra
PRODAM ANGEL SOUND- če katera rabi naj mi javi

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......