|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
17.9.2010 13:29:14   
jona klara
mojškra-za prijateljicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S*- Super da se dete redi, vse bo okej, pač ne bo tako težko.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
17.9.2010 13:31:09   
mojškra
Betricija, S* Špica  in ostale hvala za informacijo. Je v LJ-najbojle da tja pokliče.

Neposredna povezava do sporočila: 2077
17.9.2010 13:42:05   
špica84
Pupe moje kdaj se kaj vidimo.

Upam da se vreme kaj umir,da bomo lohk trgatev imel oz. bojo mel jaz bom letos bolj opazovala

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
17.9.2010 14:08:22   
Teta M
Mojškra: potolaži svojo prijateljico, naj ne obupa ,ampak gre še močnejša v nove boje. Pa super, da ima 4 zmrznjenčke....ni hudič da ne rata pri kalšnem od njih....
Špica: ja vreme zelo slabo kaže, tako da upam da rata trgatev....
S*: kar naj pridobiva na teži tvoje dete, super...pač ne bo po kilaži sumo borec, , nič hudega, važno da bo zdravo...
Meni je na 3D UZ rekla naj bi bila naša pupa med 3-3,5 kg, pa mi ne gre v glavo kako lahko že sedaj oceni,se pa ne obremenjujem zaenkrat še s tem...
Betricija: pa sva pod magično mejo 100
Ostale: počivajte v tem vremenu,pa same pozitivne misli želim user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.9.2010 15:43:44   
Urshy78
dan user posted image user posted image
evo, pa je končno petek user posted image jaz sem malo prej prišla domov, sem morala it po drugi poti, ker je podvoz v Zalogu zalilo. upam, da se deževje čimprej umiri.

WP, super za user posted image , da pridno tikataka. slabosti se pa tudi slej ko prej končale.

Špica, user posted image user posted image user posted image za spalnico.

midva pa še ne bova ta vikend prespala v njej, včeraj so nama dostavili vrata, zdaj pa upam, da bo zidar res čimprej prišel, da jih namontira.

TetaM, kako napreduje kopalnica??

Jona, vidim, da se pri vama tudi dogaja na polno. še malo, pa bo vse pripravljeno za vajinega fantka.

Mojškra, objem za tvojo prijateljico. ampak na srečo so ji še ostali zamrznjenčki, tako da držim zanjo, da se bo vsaj eden od teh obdržal.

S*, super, da se je user posted image poredil. kot so ti že ostale povedale, bo pa porod zato verjetno lažje. kilogramčke bo pa že pridobil, če ne pred pa po rojstvu user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 17.9.2010 15:52:32 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
18.9.2010 9:25:32   
nejka*
Pozdravljene punce, čestitam zauser posted image .

Zanima me v katerem postopku ICSI ste zanosile? Jaz sem trenutno v 3. in počasi obupujem.

Srečno vsem.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
18.9.2010 10:10:58   
Urshy78
nejka, meni je na srečo uspelo v prvem postopku IVF,  tako da si samo predstavljam lahko kako je težko, če moraš iti čez to večkrat. pred tem sva se pa trudila 3 leta in pol.
ne obupaj, tudi zate bo posijal sonček. ti držim pesti in upam, da se nam boš lahko čimprej pridružila tukaj user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nejka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
18.9.2010 11:37:17   
betricija
nejka ratalo v 5.icsi postopku. prej 1 leto probe, 2 postopka brez ET, ampak obupala pa nisem. srečno

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
18.9.2010 17:57:17   
jona klara
nejka-nama je uspelo 1. ivf postopek z eno oplojeno celico, vem kako ti more biti moraš pabiti optimistična in verjeti, da bo uspelo, bodi močna in vso srečo ti želim, da si čimprej med nasuser posted image !

urshy- kako je kaj pri vas? sam dež, groza....ja mooj sestavlja od lipa previjalno in spet nekaj niso poslali, sedaj sem pa res že jezna, sem vedela, da morava naročiti že poleti da bo vse do zime, ker so re neresni.Moj fantek me danes tako na rahoo pozarja nase in malo tišči, kar naj še bolj, nisem nič jezna.Kaj pa tvoj, mu že manjka placa v bušiju?

Neposredna povezava do sporočila: 2084
18.9.2010 20:09:49   
Urshy78
jona, mava srečo da sva na hribu. sva bila pa dopoldne v Lj in je skoraj vse pod vodo, groza.
pa malo prej sem gledala poročila..katastrofa, bogi tisti, ki jim je zalilo stanovanja user posted image user posted image
kakšno je stanje pri vas?
nama je pa lani zalilo celo stanovanje, ker je blato zamašilo en dotok, voda je tako drla, da je bila dnevna soba v parih minutah pod vodo. še dobro da sta nama soseda priskočila na pomoč, da smo vodo hitro črpali ven, drugače bi bila škoda veliko večja kot je bila.

verjamem da si jezna, normalno, če ti spet niso dostavili vsega potrebnega. ne razumem take neresnosti user posted image
še dobro, da sta toliko prej naročila, tako da upam, da bosta imela še pravi čas vse pripravljeno.
v ponedeljek bo pa minilo 6 tednov, odkar sva naročila omaro za user posted image in bom tudi mogla malo poklicati, če že kaj vedo, kdaj jo bomo dobili. upam, da jo bova dobila v roku.

o, tvoj fantek se počasi prebuja, priden user posted image ja moj me kar večinoma čez cel dan opozarja z brcikami, sploh zvečer je aktiven.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
18.9.2010 20:17:29   
jona klara
urshy- tu kjer sva midva doma ni panike, zaenkrat sva tudi malce na hribčku, okolica pa je problem sploh laško, pa kaj še bo ponoči, upam da nič hujšega, se mi resnično smilijo ljudje.Jutri imamo od nečaka r.d in diplomiral je tako, da upam, da lahko od doma odpeketamo na slavje.
ja moj princ je pa danes priden, sem skozi nekaj čutila še mojga je parkrat razveselil.
LEPO IN MIRNO NOČ

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
19.9.2010 8:46:57   
Teta M
Jutro!

Drage punce,upam da ste vse žive,zdrave in ok, glede na katastrofo ki se dogaja. Upam da nimate kakšnih večjih težav zaradi poplav. No pri nas jih ni, živimo na 600 m nadmorske višine, tako da sem vesela.

Urshy: jaaaa,delo v kopalnici spet steklo. Včeraj sva polagala ploščice, danes nadaljujeva z delom, pa upam da prihodnji weekend zaključimo s keramiko. Sva včeraj cel dan delala, pa mi je fajn, se počutim koristno...user posted image
Špica: upam da prideta brez težav nazaj v Lj.,berem da so trenutno Brežice zelo problematične...

Neposredna povezava do sporočila: 2087
19.9.2010 9:55:02   
mojškra
JUTRO

Moj sin danes praznuje 9-rojstni dan-in glejga zlomka, naša rezervirana gostilna je pod vodouser posted image , so me zdaj klicali, da nas ne morejo postreči.  To je res žalostno, tudi nama je včeraj v LJ zalilo kletne prostore-to je grozno. Ubogi ljudje. Urshy in JOna- blagor vama k sta v hribih doma.

No zdaj so mi sporočili, da nam bodo postregli v drugi gostilni, in sicer Guliver na Vilharjevi 43-sem vesela, da so tako prijazni, da so mi poleg vsega še drugo gostilno zrihtali.

Drugače pa res ne vem kaj bi, saj imam povabljenih 14 ljudi in to jih pride še iz totega MB velik.

No upam, da ste vse ok, in da nimate smole s poplavami.

Bodite fajn.

Urshy-ojoj moji kg pa kar rastejo, kdaj pa se to ustavi?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A ti se še kaj rediš?

Jaz sem se odločila da delam še en teden, potem pa grem na dopust za 7 dni, potem pa bom v oktobru vzela bolniško. Me v službi zalagajo z delom, tako da niti svojih starih stvari ne morem arhivirati.

Upam, da se boste imele danes fino, jaz se bom sigurno, saj bom dobro jedla, potem pa še tortica čez....

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
19.9.2010 10:24:23   
Urshy78
Jona, lepo se imejte danes in uživajte user posted image

TetaM, super, da tako lepo napredujeta z delom. Tudi jaz pomagam mojemu, ampak mi ponavadi ne dovoli, potem pa pospravim ta stari del stanovanja, pa je user posted image

Mojškra, d best, da so vam zrihtali drugo gostilno, drugače bi bil pa res malo problem dobiti takoj rezervacijo nekje drugje za toliko ljudi. lepo se mejte user posted image   pa vse najboljše tvojemu sinu.

kg, hmmm..ravno malo prej sem se pogledala v ogledalo...sama rit in trebuh me je user posted image user posted image
zaenkrat sem na 10 +, mi je pa G rekla, da se v zadnjem mesecu nosečke redijo za pol kg na teden, khm khm..
upam samo, da bom lahko še oblekla te stvari, ki jih imam v omari, ker za en mesec pa res ne mislim kupovati novih.
pravilno si se odločila, izkoristi še dopust, potem pa na bolniško.
jaz sem v petek dala prošnjo za dopust, imam podpisano, tako da grem še 3krat s službo user posted image
a boš ti kakšno žurko nardila oz boš kaj počastila sodelavce? jaz bom v sredo kupila nekaj za pit pa pice bom naročila, dost majo user posted image
me je že v petek šef vprašu  ko sem prišla z malce, če sem kaj alkohola prinesla user posted image

pri nas je pa končno nehalo deževati, upam da tudi pri vas.
imamo pa samo 8 stopinj, brrr...

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 19.9.2010 10:26:24 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
19.9.2010 10:39:40   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Mojškra, d best, da so vam zrihtali drugo gostilno, drugače bi bil pa res malo problem dobiti takoj rezervacijo nekje drugje za toliko ljudi. lepo se mejte user posted image   pa vse najboljše tvojemu sinu.

kg, hmmm..ravno malo prej sem se pogledala v ogledalo...sama rit in trebuh me je user posted image user posted image
zaenkrat sem na 10 +, mi je pa G rekla, da se v zadnjem mesecu nosečke redijo za pol kg na teden, khm khm..
upam samo, da bom lahko še oblekla te stvari, ki jih imam v omari, ker za en mesec pa res ne mislim kupovati novih.
pravilno si se odločila, izkoristi še dopust, potem pa na bolniško.
jaz sem v petek dala prošnjo za dopust, imam podpisano, tako da grem še 3krat s službo user posted image
a boš ti kakšno žurko nardila oz boš kaj počastila sodelavce? jaz bom v sredo kupila nekaj za pit pa pice bom naročila, dost majo user posted image
me je že v petek šef vprašu  ko sem prišla z malce, če sem kaj alkohola prinesla user posted image

pri nas je pa končno nehalo deževati, upam da tudi pri vas.
imamo pa samo 8 stopinj, brrr...

Jaz mam mal več kot 10 +, jaz se že skozi pol kg redim na teden user posted image user posted image , tudi mene je sama rit in trebuh, da o mojih lepih  bedricah sploh ne govorim. Jaz sem zadnjič poskusila ene hlače ko se jih nosila prej-ja spravim jih nad koleni-meni so se ful kosti razširile.

Ja poslovilca bom naredila, že zato, ker se naše ministrstvo razpada in ne bomo več v takšni sestavi kot smo bili doslej. Najbolje so res pizze in sokovi-že to je prevelik strošek user posted image user posted image user posted image .

Jutri pa začnem z dekompresijo. Ti hodiš?

Ja fajn da so nam zrihtal novo gostilno. Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
19.9.2010 11:08:00   
Urshy78
Jaz sem imela prejšnji teden pri G 10 +, potem sem se pa odločila, da se za nekaj časa ne bom več tehtala user posted image
od hlač jaz spravim nase ene nosečniške kavbojke, ta druge so mi že nekaj časa premajhne, dobila sem še ene od kolegice, ampak so te ozke in bodo prišle v poštev takrat ko se bo nosilo škornje, upam, da jih bom lahko še navlekla nase.
do takrat imam pa na razpolago samo ene kavbojke. še dobro, da bom kmalu doma in bom lahko v trenerki user posted image

sem si rekla, da bom hodila na dekompresijo, pa še nič od tega. poročaj kako je bilo, mogoče se pa tudi jaz odločim za to, baje je zelo koriistno. to hodiš v staro porodnišnico? pa brezplačno je a ne?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
19.9.2010 13:16:08   
betricija
no, mi smo preživeli deževni vikend. že v petek so nam gasilci namestili vrečke s peskom okoli hiše, skopali so dve potke za vodo, največja žalost pa je, da vode sploh nimamo ob hiši ampak je odvodnjavanje tako slabo narejeno, da nam vse zalije. ponoči sva z mojim dežurala, pa na srečo ni bilo hujšega, kmalu gremo odstranit vreče, še praj pa bo moj pobarval steni na rumeno. v torek ga čakata še drugi dve steni, ki bosta zeleni.
potem pa čakam pohištvo, upam, da ne bom imela toliko problemov kot Jona Klara

mojškra lepo praznujte sinov RD. super da si lahko v LJ. dobila nadomestno gostilno. lepo se napapite.

urshy glede dekompresije...mal sem nevedna o tem, a lahko kaj več poveš zakaj ti priporočajo...

teta m, vidva sta tudi pridna. ko bo kopalnica narejena, pa slikco prosim

jona zate upam, da ste pri vas v redu, da tudi vi praznujere RD nečaka. a je pri vas potrebno prekuhavat vodo? drži se.

špica upam, da ste na varnem v Brežicah.

no pri nas se že nekaj sonček kaže. grem kuhat kosilo. lepo se imejte

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
19.9.2010 16:49:01   
špica84
Evo mene nazaj srečno v Ljubljani.Pri nas je totalni kaos bil danes dol.Samo mesto je hvala bogu na hribčku in tako ni bilo večje krize.Nižje ležeči predeli so pa oreng nastradali

Nejka-nama je uspelo v prvo

Mojškra čestitke sinetu za 9 rd

MOja brcka je pa full aktivna čez cel dan,pa še ponoči včasih ne da mamici mira da bi zaspala ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2093
19.9.2010 17:55:19   
nejka*
jona klara, tudi jaz sem imela v tem postopku samo eno oplojeno celico in 0 zamrznjenčkov.

betricija, čestitam za vztrajnost in optimizem, 5 postopkov res ni kar tako.

Hvala vama in Urshy za vpodbudne besede. 24. 9. imam test, upam, da bo moja pikica preživela. Sem pri dr. Rešu v Postojni. A ve ste bile vse v Lj.? Sicer ne vem, če katera klinika vodi po uspešnosti postopkov in kakšno je povprečje. Pri naju je bil izredno slab spermiogram, tako da se je komaj našla kakšna semenčica.

Zanima me, če se je katera posluževala kakšnega načina za izboljšanje spermiograma (vitamini ali alternativa, ipd.)?

Resnično upam, da se vam kmalu pridružim.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
19.9.2010 18:28:50   
mojškra
Urshy

Ti lahko že iz prve roke povem, ker sem hodila že pri A. Dekompresija je meni ful dober ugajala, saj ti prekrvavi posteljico, maternico, voda ti ne zastaja, in počutiš se fantastično in lažje. Daj se prijavi.

(odgovor članu nejka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
19.9.2010 22:03:12   
upanje81
Nejka, nama je uspelo v 2 postopku, vmes pa sem imela en neuspešen et 2 zamrznjenčkov. Tudi pri nas je slab spermiogram. Prvič so delali icsi, drugič pa sem imela na napotnici napisano icsi- imsi, kaj so delali ne vem je pa uspelo. Želim ti veliko volje in poguma in nikoli ne obupaj, saj je sreča morda že blizu.
Mojškra žal mi je za tvojo prijateljico, čimprej naj se prijavi in gre v nove boje. Mene je pri vsakem neuspehu držalo gor to, da sem čimprej šla naprej. Jaz sem imela prvi postopek oz. et 9.12.2009, ker ni uspelo sem šla po zamrznjenčka že et 21.2.2010. V bistvu sem štartala takoj pri naslednji M. Rabiš pa napotnico. Vem pa to, da so začeli v LJ komplicirat glede napotnic, prej je blo menda tko, da za napotnico si šel, kar tja ni bilo potrebno se naročat, zdaj pa ni važno al rabiš napotnico za zamrznjenčke al za nov postopek čakaš 3 mesece, kljub temu, da ti na gk rečejo, da greš lahko takoj po Z. Zakomplicira se v Leonišču na naročanju.
Mene so hoteli pri drugem postopku v maju pa sem bila vse po regelcih naročena, (čakala 3 mesece) kar odslovit za naslednji cikel, to pri meni lako traja tud 45 dni in potem bi ble počitnice in bi prišla na vrsto šele sedaj v septembru. Ker sem se postavila zase in resnično vztrajala, zavrtela kar nekaj tel. (pa nimam nobenih vez), med drugim tudi direktorico na gk, so me potem komaj vzeli v tistem ciklu. Tolikokrat se spomnim na to in sem hvaležna, da sem imela takrat toliko moči in da mi je to uspelo, saj sem zdaj že v 16  tednu in nosim dva krasna pikita- pokita. Tako, da gre veliko živcev, že sam postopek je stresen, potem se pa še treseš al te bodo prestavli al vzeli sploh v postopek, zato pa lahko rečem samo to, da se je potrebno boriti in vztrajati do konca, saj na koncu dobimo neprecenljivo darilo, na dogodke iz preteklosti pa ostanemo ponosne.

Lep pozdrav vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2096
20.9.2010 7:10:20   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

Torek,21,9
Cukica-morfologija

Četrtek,23.9
petyyyy-pregled
Betricija-pregled

Pondeljek,27.9
Registrirana-morfologija

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Petek,1.10
Mojškra-uz

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija
cukica-pregled
Torek,5.10
Foxylady-morfologija
Jona klara-pregled
Lina10-pregled
Urshy-pregled
špica84-pregled

Sreda,6.10
Teta m-pregled

Četrtek,7.10
Womanpolice-NS

Torek,12.10
Womanpolice-pregled

Petek,22.10
Cukica-3d uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
20.9.2010 8:35:24   
jona klara
jutro user posted image !
URSHY-hvala za lepe želje, smo se imeli lepo na r.d, jedla preveččč, sploh sladkarij, morm s v roke vzet zadnje čase jem full prevč teh sladkarij, urshy ti si super če si se zredila 10 kg, pa imaš še samo 1 mesec, jaz sem že sedaj na +8 prbl, pa je še daleč in zdi se mi, da poleti nisem imela takega teka kot zadnje 3 tedne, se pozna vreme, bolniška, sm bolj notri, tako, da ti si ok, manj pa se redko kera.Super za vajimno gnezdece, ki ga urejata, da bo vse nared za fantka.user posted image user posted image user posted image

upanje- joj kako si to lepo napisala in zelo resnično, treba se je boriti, videti cilj in nikoli obupati, čeprav so včasih tećke preizkušnje, ampak ko jih premagamo res čaka nenadomestljiva nagrad, nekaj najlepšega kar je možno na tem svetu, že ko je v trebuščku, kaj šele pote.Kako sta kaj tvoja user posted image user posted image in ti?
mojškra- vse najboljše tvojmu sinčku za r.duser posted image user posted image user posted image !

teta m- tudi vidva sta pridna delavca, joj kako bodo imeli naši user posted image vse lepo pripravljeno , kako jih pričakujemo in se trudimo.

betricija- samo, da je nehalo deževati, sem se večkrat spomnila na vas, upam, da je vse okej.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
20.9.2010 8:38:01   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Nejka, nama je uspelo v 2 postopku, vmes pa sem imela en neuspešen et 2 zamrznjenčkov. Tudi pri nas je slab spermiogram. Prvič so delali icsi, drugič pa sem imela na napotnici napisano icsi- imsi, kaj so delali ne vem je pa uspelo. Želim ti veliko volje in poguma in nikoli ne obupaj, saj je sreča morda že blizu.
Mojškra žal mi je za tvojo prijateljico, čimprej naj se prijavi in gre v nove boje. Mene je pri vsakem neuspehu držalo gor to, da sem čimprej šla naprej. Jaz sem imela prvi postopek oz. et 9.12.2009, ker ni uspelo sem šla po zamrznjenčka že et 21.2.2010. V bistvu sem štartala takoj pri naslednji M. Rabiš pa napotnico. Vem pa to, da so začeli v LJ komplicirat glede napotnic, prej je blo menda tko, da za napotnico si šel, kar tja ni bilo potrebno se naročat, zdaj pa ni važno al rabiš napotnico za zamrznjenčke al za nov postopek čakaš 3 mesece, kljub temu, da ti na gk rečejo, da greš lahko takoj po Z. Zakomplicira se v Leonišču na naročanju.
Mene so hoteli pri drugem postopku v maju pa sem bila vse po regelcih naročena, (čakala 3 mesece) kar odslovit za naslednji cikel, to pri meni lako traja tud 45 dni in potem bi ble počitnice in bi prišla na vrsto šele sedaj v septembru. Ker sem se postavila zase in resnično vztrajala, zavrtela kar nekaj tel. (pa nimam nobenih vez), med drugim tudi direktorico na gk, so me potem komaj vzeli v tistem ciklu. Tolikokrat se spomnim na to in sem hvaležna, da sem imela takrat toliko moči in da mi je to uspelo, saj sem zdaj že v 16  tednu in nosim dva krasna pikita- pokita. Tako, da gre veliko živcev, že sam postopek je stresen, potem se pa še treseš al te bodo prestavli al vzeli sploh v postopek, zato pa lahko rečem samo to, da se je potrebno boriti in vztrajati do konca, saj na koncu dobimo neprecenljivo darilo, na dogodke iz preteklosti pa ostanemo ponosne.

Lep pozdrav vsem.

Upanje81-v življenju se je potrebno postaviti zase, drugače nikamor ne pridemo. Lepo da si ti to naredila, in zdaj te čaka nepopisna sreča.  Ta moja prijateljica, ki sedi tudi v službi zraven mene, je bila tako žalostna, da je cel petek v službi jokala, sploh je nisem mogla potolažiti. Verjetno ni bila dobro pripravljena na veliko možnost, da ne rata. Jaz sem imela srečo že v prvem postopku, in zdaj bo kmalu sreča pokukala venuser posted image user posted image user posted image -razgrajaček mali bi lahko rekla, ker kar je aktiven 100 na uro.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
20.9.2010 8:38:52   
Urshy78
dobro jutro user posted image

betricija, no, samo da pri vas ni bilo hujšega, hvala bogu!

kar se tiče dekompresije ti lahko povem samo toliko kolikor sem slišala v MŠ, da je koristna zaradi prekrvavitve maternice in posteljice. kaj več ti pa lahko pove Mojškra iz prve roke.

Špica, samo da si srečno prišla nazaj domov!

Nejka, jaz sem bila v LJ. naj tvoj partner proba jesti kakšne vitaminčke v obliki tablet, E vitamin, Maca, škoditi ne more.

Mojškra, se bom prijavila, ali imaš mogoče kje pri roki št. in kdaj lahko pokličem? na predavanjih sem si vse to zapisala, ampak zvezek imam doma. če pa nimaš pa nič hudega, se bom pa jutri prijavila? a misliš da nisem prepozna za dekompresijo, če sem že v 35. tednu? do katerega tedna ga sploh izvajajo? kolikokrat na teden pa je?

jaz sem pa danes spala super, v primerjavi z prejšnjimi nedeljami user posted image  edino ob petih zjutraj sem se zbudila in obrnila na drugi bok, potem me je pa moj user posted image  začel z vso silo brcati pod rebri user posted image

lep dan vsem, danes je napovedan sonček user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......