Teta M
|
Nejka: meni je uspelo v 2.IVF postopku. Pa v prvem sem pridelala 4 celice, v drugem pa samo 2,pa sta se obe oplodili,obe so mi vstavili, 1 se je prijela....Sem pa bila prepričana da bi mi bodo zamenjali terapijo v 2.postopku glede na tako malo pridelanih celic, pa mi jo niso.... Jaz sem hodila že pred drugim postopkom k bioenergetiku, pa še med samim postopkom, vse do punkcije. Sem pa v glavi spremenila razmišljanje, sem šla v 2.postopek bolj sproščeno, ni se mi vse vrtelo okoli postopka, včasih sem bila res tako " na easy" da sem šla že v posteljo zvečer,pa sem se spomnila ,da se nisem špiknila . Tudi ko sem čakala rezultat,sem si mislila pač če ne rata sedaj bo pa naslednjič...Edino kar sem vedela je,da če ne bi ratalo v 2., bi šla k Rešu v tretji postopek ali pa v MB. No na srečo ni bilo potrebno.Med drugim postopkom ko so me punktirali,mi je sicer vse dol padlo,ko mi je povedala da sta samo 2 celici, pa sem razmišljala v stilu, če mi Bog nameni da se vsaj ena oplodi,smo že veliko naredili. Jaz zase vem,da obiski bioeneregtika in moje razmišljanje," sprememba v glavi" da je to vse pripomoglo k temu da je uspelo.... Imam sodelavko,ki bo šla zdej v 5.postopek( 3x GKLJ, 1X Reš) in gre v MB. Ne obupaj, vsak tak poraz naj te naredi še močnejšo in naj še bolj v tvoji glavi utrdi misel, da bo tudi tebi ratalo. Ne se spraševati zakaj ni uspelo, žal odgovora na to ni, ti samo še bolj pozitivno pojdi v nov boj. Jaz tudi nisem brala nobenih negativnih zgodb okoli postopkov, dolgo nisem sodelovala v nobenem forumu, nisem brala kaj sprašujejo Pušenjaka, se mi je zdelo da bi to vse samo negativno name vplivalo. Tudi dan danes sem samo tukaj gor, nikjer drugje ne sodelujem, ne sprašujem...Itak smo vsaka svoja zgodba in tudi 2 zgodbi nista isti..... Glavo pokonci, pozitivno razmišljaj, če ne rata, bi jaz verjetno menjala kliniko....Pa malo pavze bi si vzela med postopki, ne bi kot po tekočem traku tega dajala čez. Se mi zdi da tudi telo potrebuje čas, da si opomore od vseh teh hormonov, teh umetnih zadev. Srečno!
|