|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
27.9.2010 9:37:06   
špica84
Jaz pridem ob 15 00 pri Zvezdi oz. v Zvezdi

Jaz sem pa danes dobila odgovor iz zzzs da imam bolniško podaljšano do porodniške,čeprav se bom probala z dr. zmenit,da jo novembra prekinem in izkoristim letošnji dopust

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
27.9.2010 11:02:05   
Teta M
Živjo!

Jaz pridem , okoli 15h v Zvezdo...mogoče malo zamudim....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
27.9.2010 11:31:18   
lina10
Mojškra imaš ZS.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
27.9.2010 12:11:26   
Urshy78
WP, čestitke za poroko user posted image user posted image
more bit lep občutek, ko prej AS zaslišiš srčka, a ne user posted image

midva imava pa danes obletnico, 9 let user posted image me je že v soboto presenetil s ful lepim šopkom

user posted image

user posted image

Punce, mene danes ne bo, imam zidarja tukaj že od osmih zjutraj, verjetno bo še ker nekaj časa tukaj, pa je fino da sem doma, pa kakšno kosilo mu bo treba prištimat itd. pa drugič, lepo se bašite s torticami, še namesto mene pojejte kakšno

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
27.9.2010 13:51:44   
betricija
oj
teta m, joj kaj jaz berem, kako hudo se tebi dogaja. samo, da se je srečno končalo.

špica, bravo za podaljšanje bolniške do konca. a ti misliš, da se lahko prekine bolniška?to morajo spet oni odobrit a ne?

urshy, lepo zidajte, lep šopek.

mene danes tudi ne bo. zjutraj sem bila pri os. zdravniku, mi je v karton napisal, da mi dovoli, da lahko obiskujem MŠ med bolniško, čeprav je rekel, da pri nas tako redko preverjajo iz ZZZS... ja kaj pa če bo ravno mene, a ne..je rekel, da se ne spomni kdaj bi nazadnje kakšnega preverili..morda 2 v zadnjih 10letih.
sem pa potem klicala še mojo G, ali moram dobiti novo napotico za pregled krvi za RH-. je sestra rekla, da je G zbolela, da pa moram priti po papirje, ne glede na to, da sem eno špiko že dobila v 8t. dobro, da sem se spomnila...
tako grem jutri v ljubljano, pa da vidimo kkašna bodo navodila za naprej.

punce, lepo se imejte danes na mitingu. pa ne preveč opravljat, pri nas še kar dežuje...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
27.9.2010 14:04:52   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: lina10

Mojškra imaš ZS.

Lina imaš ZSuser posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
27.9.2010 14:08:31   
mojškra
Meni je nekaj vmes prišlo, upam da pridem danes. Težko bo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
27.9.2010 15:02:54   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

urshy, mojškra, S*- kako se počutite nosečki, ki boste kmalu mamice? kako veliki so bušiji?

Jona jaz sem o.k., malo me je lenoba napadla, pa še to vreme mi nagaja. Drugače pa komaj čakam, da minejo še teji 3 tedni in da najin user posted image pride na svet. Buši je pa pri meni prav majhen, zaenkrat sem na +7kg, očitno sem imela dovolj zalog od prejuser posted image .

Kar se pa živahnosti mojega deteta tiče te moram razočarat. Če bo tako kot pri meni, tudi proti koncu ne boš čutila močnih brcik. Jaz sedaj čutim samo še premikanje, no vsako toliko časa me malo pobrca in to je to. Me pa kakšen dan tako pritiska na mehur,  da se komej premikam po stanovanju, ma bo že, teh par tednov bom pa že potrpela.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
27.9.2010 15:15:56   
S*
Teta M user posted image user posted image user posted image , samo da se je vse srečno končalo, so mi šle kar dlake pokonci, ko sem brala tvojo zgodbo.

WP iskrene čestitke za poroko user posted image   user posted image   user posted image ! In kako se sedaj počutiš ko si gospa user posted image ?

Špica user posted image za podaljšanje bolovanja.

Urshy čestitke za obletnico poroke. midva sva konec avgusta praznovala 8 let, se mi zdi da ta čas kar beži mimo nas.

Betricija za prekinitev bolovanja je potrebno samo obvestit tvojega osebnega zdravnika. Jaz sem bila na bolovanju od 1 marca in sem nato julija prekinila bolovanje, da sem porabila ves dopust, potem pa sem šla avgusta brez problema nazaj na bolovanje.

Vse tiste ki se popoldan dobite, fajn se načvekajte in pojejte eno tortico še zame.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 15:16:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.9.2010 17:14:21   
špica84
Klepet in tortica z teto je bil uspešen.Žal mi je,da ni nobena druga utegnila.

Mojškra upam da je pri vas vse ok.
Sva se pa z teto strinjala,da se moramo še enkrat dobit dokler sta videve z Urshy kinderjajčkaste

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
27.9.2010 17:51:49   
Teta M
S* in ostale: hvala za podporo in dobre želje, sej danes sem že bolje, je pomagalo da sem bila malo v službi, pa seveda sem šla takoj kupit nove gume,tako da so mi jih že zamenjali. Upam da se mi kaj podobnega nikoli več ne pripeti...
WP: user posted image za poroko, kakšno slikico prilepi sem gor,da te vidimo kako cvetiš....
Mojškra: upam da je vse ok s tastom
Urshy: user posted image za zidarja,kar naj dela, jaz bi tudi doma ostala, samo da se zadeve premikajo in se čimprej dela zaključijo. A sta kaj uredila z navodili za omaro?
No pri nama je bilo včeraj podobno,ker navodil od masažne banje nisva nikjer najdla, sva pa hotela vse sprobati ko je moj priklopil na štrom,predno obzidava banjo. No sej potem je moj sam pogruntal kako in kaj, ampak je šlo kar ogromno časa za brezveze...mi je pa vsaka minuta dragocena....te razumem kako ti je...
Pettyyy: ja kje si se pa ti kaj zgubila? user posted image
Kaj pa naši dve nosečki ki nosita dvojčke? Kako ste kaj punce?
Registirana: user posted image za fantka, naj bo še naprej vse ok
Betricija: kako si ti kaj? kam boš hodila v MŠ? za prekinitev bolniške se pa res samo obvesti splošnega zdravnika in to je to...to pa ne gre nič na komisijo....
Punce: na katero številko ste klicale za MŠ,tiste ki ste hodile v staro porodnišnico? Jaz kličem že nekaj tednov,pa se sploh nihče ne javi na njihovi številki, ali pa imajo zasedeno. V ponedeljek bi rada začela hoditi,pa ne vem ali lahko kar tja pridem,če jih ne dobim prej na telefon....user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
27.9.2010 19:01:46   
betricija
evo jaz nehala likat. noge mi bodo odpadle. pa dobro,da sem si zadnjič kupila nosečniški pas, res pomaga.mi kar dobro dol pritiska.
teta m sem zato vprašala glede prekinitve bolniške, ker sem jaz 2 leti nazaj, ko je šlo v 1.icsi vse naprej, bila na bolniški. 14dni predno se mi je izsteklo, sem nehala krvaveti in sem šla sama sebi na živce, ker sem bila skoz doma in sem šla do svojega zdravnika, da mi je prekinil bolniško in sem dobila odločbo iz zavoda, da jo prekinjam zaradi neuspešne nosečnosti. moji prijateljici pa 1 mesec pred začetkom porodniške niso odobrili, da bi šla na dopust in so ji lepo podaljšali bolniško. no morda je sedaj drugače. meni je itak vseeno. službi bom pustila 30 dni dopusta. bom pa drugo leto sigurno do konca leta ostala doma, ker imamo v službi pravilnik, da moramo biti vsaj 10delovnih dni skupaj doma...

aja, glede MŠ, jaz začnem v ponedeljek ob 16h v stari porodnišnici. moram pa še enkrat poklicat, da se zmenim kako je s papirji in prijavo. baje dobiš ob prijavi neke nalepke...sem pa klicala na 01 522 60 48 od 13.00 do 15.00 ure. moraš biti vztrajen. mi je pa neki takrat v sprejemni govorila, da bodo šli na dopust...ma sedaj bi že lahko delali a ne. če jih ne dobim po telefonu, grem pa itak tja ta teden, ker moram kri dat za rh-.

wp iskrene čestitke ob poroki. upam, da je kljub vsem zapletom, ki sta jih imela poroka potekala brez problemov in da sta srečna mladoporočenca.

registrirana, čestitke za user posted image  in da je vse ok.

lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
27.9.2010 19:22:23   
Petyyyy
Pettyyy: ja kje si se pa ti kaj zgubila? user posted image

Ma nisem se zgubila, samo kar naprej se nekaj dogaja. Sem šele danes videla da ste imele kolegij user posted image , vendar prepozno, sicer pa je čas še ves oktober - upam. MŠ zaključena, danes šel še moj dragi na hitrega, tako da smo pripravljeni.

Vidim, da nas je kar nekaj, tudi novopridruženih, tako da dobrodošle.user posted image user posted image

Upam da se kmalu kaj dogovorite, pa se vidimo. user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
27.9.2010 19:27:24   
Teta M
Betricija: jaz tudi začnem v ponedeljek,seveda če se uspem prijaviti...sem razmišljala pa da bi hodila na dopoldanska predavanja...,itak bom sama hodila, pa bo moj šel novembra enkrat na hitri tečaj...

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
28.9.2010 12:14:50   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Klepet in tortica z teto je bil uspešen.Žal mi je,da ni nobena druga utegnila.

Mojškra upam da je pri vas vse ok.
Sva se pa z teto strinjala,da se moramo še enkrat dobit dokler sta videve z Urshy kinderjajčkaste

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja nujno. Je vse ok. Tast je že v letih, in mu srce peša, pa ni imel več tablet, pa mal čuden se je počutil, pa sem ga raje peljala k zdravniku, da so ga na EKG preverili.

Kinderjajčkasti ja-od spredaj in od zadaj. Saj boste ve vse kmalu tako lepe kot midve z Urshy user posted image user posted image user posted image . Mi je moj sin včeraj rekel: Mami, maš pa mal večjo rit, vešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
28.9.2010 12:18:18   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

WP: user posted image za poroko, kakšno slikico prilepi sem gor,da te vidimo kako cvetiš....
pod tole se podpišem

Registirana: user posted image za fantka, naj bo še naprej vse ok

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO SAMI FANTJE

Punce: na katero številko ste klicale za MŠ,tiste ki ste hodile v staro porodnišnico? Jaz kličem že nekaj tednov,pa se sploh nihče ne javi na njihovi številki, ali pa imajo zasedeno. V ponedeljek bi rada začela hoditi,pa ne vem ali lahko kar tja pridem,če jih ne dobim prej na telefon....user posted image

Ti kar tja pridi, lahko pa te jaz prijavim, grem v četrtek na dekompresijo. A bosta oba hodila? Pošlji mi tvoje podatke na ZS, in pa njegove če bo hodil. A plau??

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
28.9.2010 12:33:31   
lina10
Teta M oglašam se bolj poredko čeprav vas redno berem,samo pišem nič ,čakam na naslednji pregled ,ki bo naslednji torek ,da vidim kako sta user posted image user posted image ,
se mi tako vleče in tebušček se pridno veča kot da bi bila v 6.mesecu,upam da je vse o.k.,vsake toliko časa me tišči dol verjetno me sramne kosti malo bolijo ,če sem predolgo na nogah
pa ponoči mi krči grabijo v nogah pa moti me ker ne morem spati na trebuhu ampak sem se že privadila kaj šele bo.
Po izačunih za PDP po IVF-u naj bi imela rok za dvojčke že 16.februarja,to bo tako hitro minilo da je joj.
kako pa se ti počutiš upanje-81?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
28.9.2010 13:36:14   
špica84
Evo jaz sem stvari uredila.

Bila pri zdravnici,ki se strinja da prekinem bolniško.BIla pri šefici,ki mi je že napisala dopust od 26.10-4.12
Moram pa še uredit ene par stvari pri gin. moram dobiti potrdilo,da me ne bo še najmanj eno leto,da lahko zaposlijo nadomestno.
Pa spraznit moram šihtno omarico.

Sam mojškra mene je že sedaj ogromno skp,odkar si me nazadnje videla sem k kvas.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
28.9.2010 18:09:42   
Teta M
Ojla!

Evo bila danes v Ikei, poleg posteljice kupila še milion drugih stvari...user posted image ,denarnica oz bančni račun pa olajšan kar za nekaj denarja user posted image . No ja....zdej pa res manjkajo samo še flaške, kozmetika, pa če še kaj novega izvem v MŠ.

LP

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
28.9.2010 18:34:34   
špica84
pri nas so končali z montažo.In vse stvari smo z ene sobe preselil v drugo.Jaz sem pa lih tko k zombi

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
28.9.2010 19:31:58   
Urshy78
S*, nisva poročena, sva imela samo obletnico koruzništva, ampak saj ni bistvene razlike user posted image
a  tvoj user posted image je pa taki lenušček user posted image mene včasih tako močno brcne, da me prav zaboli, jao, ko pa užge v mehur je pa itak veselica user posted image
te je kaj strah poroda?

Registrirana, čestitke za fantka user posted image user posted image

TetaM, pridna, da imaš že skoraj vse kupljeno, boš potem lahko v miru uživala.

midva imava pa v prizidku totalni kaos, prahu je v starem in novem delu za izvoz user posted image
jutri pride še zidar dokončat vsa vrata, potem ima pa moj dopust v četrtek in petek da mi bo pomagal pomivat in pospravljat. danes sva dobila še previjalno mizico, tako da samo upam lahko, da bo čez vikend otroška sobica končana, da končno lahko začnem prati in počasi prištimati potovalko za v porodnišnico.

betricija,
danes sem bila na dekompresiji, je ful luštno, tiste pol urce je minilo en dva tri.
tako da priporočam, če imaš možnost hoditi.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
28.9.2010 19:43:14   
špica84
Evo mi smo zmontirali spalnico.Vse cotke prestavli.
Jo bom jutri slikala,da jo vidte.
Urshy kaj pa sploh je todekompresija

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
28.9.2010 21:08:02   
Teta M
Urshy: sej veš,mir bo šele takrat ko bodo tudi ostale zadeve poštimane(najina spalnica, pa garderobna soba in kopalnica v zgornjem štuku). Samo upam lahko da bo to vse do decembra...user posted image
Na katero cifro si klicala za dekompresijo in se naročila? Pa od katerega tedna nosečnosti dalje je fajn hoditi na to zadevo? Sem priporočila prijateljici,ki ima rok sredi novembra,pa nisem znala glih vsega povedat...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
28.9.2010 21:42:39   
jona klara
čer, malo sem bila odsotna, šla do gineka za bolniško, nesla osebnemu dr,.upam, da jo dobim do konca sedaj..
teta m- samo, da je s tabo vs eok, sedaj se pa pazio, saj veš paziš še na pupiko.

urshy- user posted image user posted image za obletnico, zelo lep šopek za mlado user posted image , pa bravo za sobico in vse stavari, ki se vama sedaj odvijajo, čas bo en dva, tri naolkoli in princ bo v rokcah, pa se mi po eni strani zdi,. da sva se še komaj menile, kako ne uspe, ....drži se, pa obvezno, da te še vidim 2 v 1.

špica- za bolniško in dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

betricija- a ti boš pa šolarka postala? super, da se to opravi malo prej, meni je fino, da sem že,sicer si ok?a pupa pa že ma kilco?

S*- še malo pa boš srečka mamica, mene bo pa moj mali pikec še nekaj časa begal z gibi, grozn je to, da te skrbi, danes mi je rekel ginbek, če slišim srčka vem, da je user posted image živ, zakaj pa ni gibov pa ne ve, pa saj ste danes prišli zaradi bolniške, groza, me je kr prestrašil...pa upajmo na najboljše, tako kot pri tebi je kljub malo gibov z user posted image vse okej, samo občutek je smotan.A 10 na dan jih imaš vsaki dan? ali šele po 30 tednu, jaz sem sedaj 28 čez.

lina , upanje- čuvajteuser posted image user posted image
registrirana- čestitke za fantka.

wp- user posted image user posted image user posted image za mladoporočence, je bilo lepo?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......