jona klara
|
čer, malo sem bila odsotna, šla do gineka za bolniško, nesla osebnemu dr,.upam, da jo dobim do konca sedaj.. teta m- samo, da je s tabo vs eok, sedaj se pa pazio, saj veš paziš še na pupiko. urshy- za obletnico, zelo lep šopek za mlado , pa bravo za sobico in vse stavari, ki se vama sedaj odvijajo, čas bo en dva, tri naolkoli in princ bo v rokcah, pa se mi po eni strani zdi,. da sva se še komaj menile, kako ne uspe, ....drži se, pa obvezno, da te še vidim 2 v 1. špica- za bolniško in dopust betricija- a ti boš pa šolarka postala? super, da se to opravi malo prej, meni je fino, da sem že,sicer si ok?a pupa pa že ma kilco? S*- še malo pa boš srečka mamica, mene bo pa moj mali pikec še nekaj časa begal z gibi, grozn je to, da te skrbi, danes mi je rekel ginbek, če slišim srčka vem, da je živ, zakaj pa ni gibov pa ne ve, pa saj ste danes prišli zaradi bolniške, groza, me je kr prestrašil...pa upajmo na najboljše, tako kot pri tebi je kljub malo gibov z vse okej, samo občutek je smotan.A 10 na dan jih imaš vsaki dan? ali šele po 30 tednu, jaz sem sedaj 28 čez. lina , upanje- čuvajte registrirana- čestitke za fantka. wp- za mladoporočence, je bilo lepo?