|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
21.9.2010 22:23:24   
upanje81
Špica84, super, da je cuker v mejah normaleuser posted image

Punce mene pa zanima, če še jamljete kakšne vitamine in kaj jamljete, jaz sem do tretjega meseca tifol, zdaj sem pa eno škatlico femibion2 pojedla.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.9.2010 22:27:30   
špica84
Jaz jemljem od vitamoniov femibrion 2,čeprav sedaj velikokrat pozabim nanj 

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.9.2010 22:48:39   
nejka*
Teta M, betricija, Urshy, jona klara, upanje81 hvala za vaše vzpodbudne besede, ampak mislim, da je danes moj 3. ICSI padel v vodo, ko se je prikazala user posted image . user posted image   Torej mi ostane naslednje leto še ena možnost na stroške zavarovalnice.

V tem času pa mislim narediti vse, da se izboljša naš ubogi spermiogram. Ali ima še katera poleg betricije izkušnje s Profertilom? Na njihovi strani piše, da je špica, ampak saj veste, vsaka firma sebe hvali. Mogoče womanpolice? Slišala sem tudi za ene kapljice, ampak ne vem imena, niti kje se jih dobi. Ali se da naročiti kaj po internetu? Moj je bil pregledan samo pri dr. Rešu, ki trdi, da za to ni zdravila, edino postopek ICSI. Nazadnje mi je na UZ rekel za moža: "Saj lahko je vitamine, škodilo mu ne bo, ampak ne bo nič drugače." Ne vem po čem se torej andrologi razlikujejo (npr. dr. Reljič ali kateri v Lj), če ni nobene terapije za moške edino ICSI postopek. Ne vem kakšen smisel ima potem menjati kliniko. Jaz sem imela po ET terapijo Estrofem 3 x na dan in Prometrium (progesteron) 3 x na dan vaginalno. Ste imele ve kaj drugače?

Vem, da vas morim ob vašem veselem pričakovanju, vendar samo tista, ki ima podobne izkušnje te lahko razume.

Ve ste dokaz, da za dežjem vedno posije sonce.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
22.9.2010 8:30:16   
Urshy78
Jona, čisto zares ja user posted image user posted image  joj je hitro minilo tole, se mi zdi kot da sem včeraj povedala v službi da sem nosečka..user posted image
ja, zdaj se bo pa začelo gnezdenje na polno user posted image  midva jutri končno dobiva omaro, sem že dala nalogo mojemu da jo sestavi čez vikend, pa zidar naj bi prišel v nedeljo in pozidal vrata..naj bi...dokler ne bodo vrata notri, se ne bom nič veseilla.
pa sušilni stroj sva kupila, ga dobiva v petek, tako da bom lahko začela prati cunjice za user posted image , skratka mislim, da mi doma ne bo dolgčas user posted image
kako napredujete pri vas? kdaj dobita še ostale stvari za sobico??

upanje81, glede vitaminov, jaz jemljem, sicer ne vsak dan tablete Neovin, v eni kapsuli so vitamini, v drugi pa omega 3, ampak so kar konjske, tako da jih občasno kar s težavo pogoltnem, pa tablete za železo jem in magnezijeve tablete po navodilu svoje G.

Nejka, žal mi je, da ti ni uspelo user posted image user posted image  glavo pokonci, pa pogumno naprej v nov boj.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
22.9.2010 8:56:08   
S*
Urshy user posted image  user posted image  user posted image za zadnji delavni dan. Jaz sem pa od ponedeljka na porodniški in počasi bom začela odštevat dneve do veselega dogodka.

Nejka
user posted image user posted image user posted image . Moj mož je ima tudi slabe user posted image , pa je rekel Reš da dokler najde enega dobrega je to dovolj, seveda če imaš srečo in padeš med 25% srečnic, ki jim to uspe v postopku. Ti samo ne obupat, glavo pokonci in SREČNO! Če ti bo kaj v pomoč, jaz sem svojega pitala z maco, L carnitinom, argeninom, cinkom, vitaminom C, qencimom...mogoče ti bo ka kaj v pomoč.

Špica 84
user posted image za cuker.

Cukica
čestitke za user posted image , kar vidim ta nasmešek na tvojem obrazu user posted image

jona,
kako kaj brcike??? Upam da ti dete vsaj malo popestri dan. Jaz sem v 36 tednu, pa ga moram včasih kar malo potrkat po glavi, da se premakne.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
22.9.2010 9:01:24   
betricija
nejka user posted image user posted image user posted image . zakaj še en poskus. saj jih je 6 na zavarovalnico. držim pesti, da naslednjič uspe, pa malo odmora si dajta, jaz sem jih delala po 6mesecev. za kapljice pa malo pobrski na MON. moj jih ni jemal

upanje, jaz moram jemati, zjutraj železo, potem vzamem zaradi krčev 3x na dan magnezol, občasno tudi boscupan in kalcij. prej sem jemala elevit, pa sem ga opustila, ker sem mi zdi, da že tko preveč teh umetnih tablet jem, pa itak je bilo poletje, pa sem "ropala" po vrtu vitaminčke. mi je pa moja G omenila, da te femibion2 tablete vsebujejo veliko joda, kar pa naj ga nosečnice ne bi smele jemati. sem ji rekla, da se mi zdijo dobre zaradi omega 3, pa je rekla, da naj kar posebej škatlo kupim, če pa uživam veliko rib,pa še tega ni treba. no pa jih ne, ker mi v nosečnosti smrdijo...

teta me veseli, da imata tak zagon. ja če ne sedaj, predno otrok pride, kdaj pa bo? jaz imam tudi "fedr" v tazadnji, sobica lepo napreduje, še ena stena se mora pobarvat, ker je šel včeraj moj na streho gledat, kje nama notr zamaka (neki je ob steni notr tekl sedaj ko je bil tak grozn vikend), pa ni nič našel.

jona, soba napreduje. včeraj sem klicala v mercator, kdaj pride pohištvo, pa je klical nazaj in rekel, da naslednji teden dobijo. jupiiii. samo, da bo vse štimalo.

urshy, ti pa danes zadnji dan...kmalu, kmalu bo prišel otročiček. lepo se imejte danes v službi, upam, da so ti kakšno veselico naredili tvoji sodelavci, drugače pa noge na mizo pa uživaj še teh nekaj ur.

špica..pa nisem te tepla noooooooooo user posted image . se te drugič tud dotaknila ne bom. tud rokce ti naum dala, tud pogledala te ne bom, heheuser posted image . jutr  imam zjutraj G, ne vem koliko časa bom čakala, potem pa zviz domov, pa pol po mojega v službo in spet šoping. joj, tolk sem vesela, ko pridem v ljubljano na preglede, ker vem, da bodo potem šopingi...

uživajte, pri nas se je megla že dvignila in že sije sonček.

(odgovor članu nejka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
22.9.2010 9:37:55   
mojškra
HOJLA

o Teta M- lepo da me pogrešateuser posted image . Jaz še vztrajam v službi, čeprav odštevam dneve. Sem dala podpisati dopust do 5.10.2010, potem pa bom šla na bolovanjeuser posted image . Zdaj sem se odločila da ne bom več delala tekočih zadev, ampak grem arhivirat.

Drugače sem pa še kar ok, moja dva fanta doma pa sta ful prehlajena. Mene je včeraj sicer grlo bolelo, ampak zdaj je ok.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
22.9.2010 9:45:38   
betricija
oj mojškra, lepo da si se oglasila. upam, da se ti fanta hitro pozdravita
me pa zanima, vse tiste ki že imate otroka, kako ste lajšale pri sebi prehlad? jaz sem vsako leto nabrala smrekove vršičke, letos jih nisem uspela, sem si pa do sedaj lajšala prehlade z medom in pomarančami in limonami...baje pa da meda med dojenjem ne smeš jemati...kakšno naravno metodo ste obrale??
hvala za odgovor

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
22.9.2010 9:47:15   
jona klara
jutro!
upanje- jaz jemljem že celo nosečnost vitamine pregnacare, kjer je tudi ena kapsula omega 3, pa še naravne so, nimajo nobenega okusa, kupila v zeliščni lekarni oz. biosi, spar center, občasno calcij, magnesol 1-2 na dan že zaradi otrdevanja trebuha, ni bolečin in krčev.Pa zelooo veliko sdja jem, aja pa občasno sok od pese pijem, stiskam tudi naravno sadje.Mater če ne bo ta otroč zdrav ko ribauser posted image user posted image

urshy- lep zadnji dan ti želim, pol pa v priprave, veš kak užitek bo to, kako dolgo smo to čakale in si želele, sedaj je tvoj trenutek- uživaj v njem in fantek bo s tabo,stroške sta pa kar imela hude verjetno, zidanje, oprema, vse za user posted image , že meni si zdi da samo zauser posted image zapravim celo bolniško, pa še moj kupuje, včasih se mi zdi, da res pretiravamo, pol bo pa nosil 1 mesec, ampak je luštno to.Pa stroj je bil ddrag ane?to bodo čo+ist sterilne cotke iz novega stroja, lepo se imej pa upam, da se še prej kaj vidmo, drugi teden ne morem.pol pa bi šlo, kako pa ve?

S*- hvala, malo me opozarja nase, kak dan bolj, kdaj manj, je pa boljše, zelo različno, sem se malo potolažila, samo da uni vidijo vse okej notri.Me pa vedno kadar grem hodit, mislim v naravo full špika in zateguje v sp,. delu trebuha, a to je od napora, ker hodim kr hitro ali pač kr tako? ti si že v pripravah? ali že vse uštimalo za detece? lepo bodi

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 2134
22.9.2010 9:49:24   
jona klara
nejka- želim ti uspešen postopek, vso srečo!
betricija-user posted image user posted image user posted image za pohištvo, jaz že komaj čakam manjkajoče dele, pa še na email niso odgovoriliuser posted image ....do decembra mnde bo.A jutri imaš pregled? uživaj ob deklici in ne se sekirat zaradi kil, samo, da nam prinese božiček kar smo si tako dolgo želele!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
22.9.2010 9:58:14   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

S*- hvala, malo me opozarja nase, kak dan bolj, kdaj manj, je pa boljše, zelo različno, sem se malo potolažila, samo da uni vidijo vse okej notri.Me pa vedno kadar grem hodit, mislim v naravo full špika in zateguje v sp,. delu trebuha, a to je od napora, ker hodim kr hitro ali pač kr tako? ti si že v pripravah? ali že vse uštimalo za detece? lepo bodi

Kot zgleda je tudi ta bolečina povezana s spredej ležečo posteljico, saj tudi mene že od 21 tedna full pritiska ko grem za malo več časa hodit. Na začetku je bilo to zategovanje bolk redko, sedaj proti koncu pa je vedno bolj pogosto in včeraj sem komaj prišla domov po stopnicah. Sem se hotla sredi stopnišča kar zjokat, ma sem preživela, sej se bolečina takoj umiri, ko se vležem na bok.

Jaz sem na 3/4 pripravljena. Danes bom še košek oblekla in dala gor posteljnino in to bo to.Je pa res, da vedno ko grem v trgovino se spomnim kupit ša kakšno malenkost, ki jo seveda "nujno potrebujem" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2136
22.9.2010 10:06:01   
betricija
jona mene tudi zateguje, ko se vstanem, in moram it po stopnicah. sploh če nekaj časa stojim na nogah in po kosilu. drugače niti ne. pa imam posteljico visoko zadaj. je pa pupa na glavco obrnjena že od 20t, me pa včasih tako močno brcne, da samo čakam, kdaj bom kje plava po trebuhu.in se mi zdi, da me boli ko stojim, ravno zaradi brc..ma kaj jaz vem, meni je mami rekla, da je to čisto normalno. tebi pa želim, da te bi enkrat tvoj mali pobec ornk brcnil...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
22.9.2010 11:27:20   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: betricija

jona mene tudi zateguje, ko se vstanem, in moram it po stopnicah. sploh če nekaj časa stojim na nogah in po kosilu. drugače niti ne. pa imam posteljico visoko zadaj. je pa pupa na glavco obrnjena že od 20t, me pa včasih tako močno brcne, da samo čakam, kdaj bom kje plava po trebuhu.in se mi zdi, da me boli ko stojim, ravno zaradi brc..ma kaj jaz vem, meni je mami rekla, da je to čisto normalno. tebi pa želim, da te bi enkrat tvoj mali pobec ornk brcnil...

Ja, med dojenjem ni ravno priporočljiv med in limone. Seveda je najbolje, da velik piješ in jemlješ vitamine. To je najboljše zdravilo.  Lahko pa si kuhaš kompote, to pa lahko ješ tudi med dojenjem. Sicer sem jaz že mal pozabilauser posted image , ker je moj sine star že 9-let. Grem pa danes v šolo kjer bom mal več zvedela o dojenju in upam da tudi o prehrani med dojenjem.

Jaz imam pa večkrat mokre hlačke, pa se mi zdi, da tako "švicam" v bedrceuser posted image , da je kar mokro.

Neposredna povezava do sporočila: 2138
22.9.2010 12:59:05   
upanje81
Nejka, žal mi je da ni uspelo, ampak ne izgubi upanja za naprej, res bo nekoč posijalo sonce verjemi.
Glede spermiograma je bilo pri nama tako jemal je cink, pa qencim, gingseng... Jaz sem šla enkrat k eni ženski in je svetovala naj pije jajčni liker in pa gingseng pri nas se prav korenino težko dobi. Ko je bil prvi et neuspešen sem vprašala biologinjo na gklj, kako ga lahko izboljšamo pa je rekla, da nekega čudeža ne more bit se pa lahko vsaj malo popravi z zdravim načinom življenja, nič alkohola, cigaret, čim manj stresa, vitamini in joga. Bi pa tudi tebi svetovala tudi če je vse ok s tabo, da se zdravo prehranjuješ, veliko giblješ itd. Jaz sem v 1 letu shujšala 8-10 kg, samo s zdravim načinom prehranjevanja. Pa nimam prekomerne teže, nikol nisem bla lačna, kar naprej sem nekaj jedla, tako da ni šlo za stradanje ampak uživanje zdrave hrane. Meni je prof. Tomaževič večkrat rekel, da ženska spolna celica lahko pomaga spermiju, "da ga spravi v red", spermij ženski celici ne more. Sploh to menda drži, če je ženska mlajša.
Tako, da obema priporočam zdrav način življenja, ker oba prispevata k uspehu, vsaka mala stvar, ki jo narediš za zdravje je korak bližje uspehu.

Če nama tokrat ne bi uspelo pa sva bila odločena, da greva še k bioenergetiku. Hotela sva iti v PO, k enemu izmed učencev g. Domančiča. Jaz sem že klicala tja in moram reči, da nisem imela občutka, tko kot pri večini bioenergetikov, da pobirajo denar, ker plačaš kolikor pač misliš, da so ti pomagali. In na te seanse morta hodit oba, ker je to problem dveh ne enega.
Drži se in srečno za naprej!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
22.9.2010 13:07:50   
upanje81
Eno vprašanje jaz sem trenutno nekje v 17 tednu, 4 dni nazaj me sem v trebuhu začutila 3x v istem dnevu, kot bi mi notri pokali eni balončki mehurčki. To samo tisti dan zdaj nič več, a je možno da so to že prvi gibi ki jih čutim. No pri dvojčkih bi blo lahko malo prej ampak zdaj mi je pa čudno, da nič več ne čutim.
Kar se tiče zategovanja in bolečin pa tud mene že ene 3 tedne, v dimljah oz na levi strani trebuha zateguje, pa trtica itd. Velikrat če ležim al pa sedim mi kar zašteka se moram potem prav počasi razhodit.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
22.9.2010 13:18:06   
špica84
Upanje81 na začetku so gibi lahko malo manj pogosti.Tako da je možno da gre za gibanje tvojih dveh sončkov.
Jaz sem prve gibe čutila okol 18 tedna,kot rahle metuljčke in tudi niso bili vsak dan,večinoma ko sem ležala

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
22.9.2010 14:01:30   
jona klara
upanje- to so gibi, vse več jih bo....ene res čutijo zelo zgodaj, jaz pa očitno nikoli ne bom čutila močnouser posted image user posted image , včasih me to kr potre.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
22.9.2010 20:01:23   
Teta M
Ojla bejbe!

No ,a je danes polna luna? !!!! Super dan je bil za mano ,ker sva šle s taščo v MB po opravkih, se vrneva ob 16.30h v LJ. in ko sem ji pomagala stvari iz avta ven dajati, me je pičila osa. grrrrrr....seveda sem dala mrzel obkladek takoj gor in po 15.min se mi je zdelo da bo vse ok,sicer me je na mestu vboda full bolelo,pa zdelo se mi je da me vse srbi. Sem se odločila in šla domov(30 km iz Lj.), na poti domov, pa me je začelo full srbeti(se pravi da se mi prej ni zdelo, ampak me je dejansko srbelo user posted image ) in ko sem prišla domov,sem bila po rokah, vratu, obrazu, trebuhu, hrbtu in v dimljah čisto rdeča....praskala sem se , skratka groza. Pa sem klicala v ZD v LJ. in mi je rekla naj se takoj pridem pokazat. Ker sem sama na srečo iz zdravstvenih vod,sem se skoz spremljala,predvsem dihanje, da ne bi v kakšen anafilaktičen šok padla.No pridem v ZD, me pogledajo, takoj sem dobila 2 inkeciji v rit,saturacija krvi je bila ok, pritisk tudi, tako da smo ugotovili da sem alergična na te pike,koliko sem alergična pa bom po porodu se šla testirati. Sem morala biti v ZD skoraj 1 uro na opazovanju, na srečo me je kmalu po inekcijah začelo manj srbeti in trenutno je  rdečica skoraj izginila,pa srbi me še čisto malo. Je pa zdravnica rekla da je prav da sem prišla,ker sem res očitno alergična na te zadeve. Sedaj imam samo mesto vboda(nad  D komolcem)čisto otečeno, tako da si moram dajati obkladke iz šnopsa gor. Groza,ne upam niti pomisliti kaj bi se zgodilo če bi bila totalno alergična, bi se mi še za volanom lahko kaj hudega pripetilo, pa kaj šele naši princeski potem. Grozen zaključek dneva skratka. Zdej grem pa za tolažbo pojesti 1 trojanski krof....

Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.9.2010 17:45:23   
Urshy78
TetaM, o ****tiš user posted image še dobro, da si šla k zdravniku!
samo da je s tabo in pupiko vse ok!
upam, da ti vsak krof teknil user posted image

ja, polna luna pa je, jaz sem se spet ob štirih zjutraj zbudila in nisem več zaspala nazaj user posted image
pet minut čez osmo so me pa že iz službe klicali, kot sem lahko pričakovala user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 23.9.2010 17:46:02 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.9.2010 17:52:52   
špica84
Eloww kako ste kj

Teta m upam da je stanje sedaj bolje.

Pupe moje kdaj se kj vidmo,meni se je torticaaaa

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.9.2010 18:28:52   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Eno vprašanje jaz sem trenutno nekje v 17 tednu, 4 dni nazaj me sem v trebuhu začutila 3x v istem dnevu, kot bi mi notri pokali eni balončki mehurčki. To samo tisti dan zdaj nič več, a je možno da so to že prvi gibi ki jih čutim. No pri dvojčkih bi blo lahko malo prej ampak zdaj mi je pa čudno, da nič več ne čutim.
Kar se tiče zategovanja in bolečin pa tud mene že ene 3 tedne, v dimljah oz na levi strani trebuha zateguje, pa trtica itd. Velikrat če ležim al pa sedim mi kar zašteka se moram potem prav počasi razhodit.

Ja tako je , čestitke za brcikeuser posted image user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.9.2010 18:31:54   
mojškra
Ja teta M očitno res maš alergijo na pike. Jaz sem pa očitno alergična na ful stvari. Danes sem jedla lešnike-in glej ga zlomka, spet sem vsa pikasta po trebuhu-ne vem zakaj samo po trebuhuuser posted image

Jutri pa zadnji dan delam juhuhu

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.9.2010 18:56:52   
Teta M
Mojškra: ja res je alergija ja....zdravnica je rekla da ni nujno da sem bila prej alergična, da sedaj ko sem noseča ,pa je imunski sistem čisto spremenjen,slabši in da se zato tudi v nosečnosti pokaže full enih stvari,ki potem po porodu lahko izzvenijo, lahko pa te alergije ostanejo.Jaz se bom šla definitvno testirat,ker mislim da sem dejansko alergična na te pike, sem imela ene 10 let nazaj podobno izkušnjo,ampak v bolj blagi obliki.
user posted image za zadnji delovni dan, naj ti mine hitro in ne preveč stresno...
Urshy: tudi tebi user posted image za zaključek delovne dobe,vsaj za naslednjih 12 mesecev....

Zdej ko bosta obe doma, kdaj se bomo kaj dobile?
Jaz bom v ponedeljek v Lj.,tako da bi lahko nekje okoli 15h imela čas za druženje.
Kaj pravite tudi ostale?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 23.9.2010 18:57:41 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.9.2010 19:00:05   
špica84
Meni osebno pondeljek ustreza user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.9.2010 19:35:59   
jona klara
o grozen danuser posted image user posted image
res je bila polna luna, kolegico, ki sva bili skupaj v postopku, samo njej je uspel eden kasneje kot meni, danes kličem nič hudega sluteč....pove, da je v bolnici, uspelo ji je v peto, na rednem pregledu ni bilo utripauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še infekcijo ima....sem še jaz prav depress, jokala, full hudo, pa je že bilo 3 mesece, joj samo, da grem spat, da se mi ne suče več ta žalosten film.

teta m- joj samo, da je vse ok z vama deklicama, ta mrčes, le čuvaj se.

urshy, mojškra. user posted image user posted image user posted image jupi za zadnji dan službe.sedaj pa se relaxita z fantkoma.
jaz sem danes mojmu že stokrat povedala kako zeloooo ga imam rada.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......