betricija
|
nejka . zakaj še en poskus. saj jih je 6 na zavarovalnico. držim pesti, da naslednjič uspe, pa malo odmora si dajta, jaz sem jih delala po 6mesecev. za kapljice pa malo pobrski na MON. moj jih ni jemal upanje, jaz moram jemati, zjutraj železo, potem vzamem zaradi krčev 3x na dan magnezol, občasno tudi boscupan in kalcij. prej sem jemala elevit, pa sem ga opustila, ker sem mi zdi, da že tko preveč teh umetnih tablet jem, pa itak je bilo poletje, pa sem "ropala" po vrtu vitaminčke. mi je pa moja G omenila, da te femibion2 tablete vsebujejo veliko joda, kar pa naj ga nosečnice ne bi smele jemati. sem ji rekla, da se mi zdijo dobre zaradi omega 3, pa je rekla, da naj kar posebej škatlo kupim, če pa uživam veliko rib,pa še tega ni treba. no pa jih ne, ker mi v nosečnosti smrdijo... teta me veseli, da imata tak zagon. ja če ne sedaj, predno otrok pride, kdaj pa bo? jaz imam tudi "fedr" v tazadnji, sobica lepo napreduje, še ena stena se mora pobarvat, ker je šel včeraj moj na streho gledat, kje nama notr zamaka (neki je ob steni notr tekl sedaj ko je bil tak grozn vikend), pa ni nič našel. jona, soba napreduje. včeraj sem klicala v mercator, kdaj pride pohištvo, pa je klical nazaj in rekel, da naslednji teden dobijo. jupiiii. samo, da bo vse štimalo. urshy, ti pa danes zadnji dan...kmalu, kmalu bo prišel otročiček. lepo se imejte danes v službi, upam, da so ti kakšno veselico naredili tvoji sodelavci, drugače pa noge na mizo pa uživaj še teh nekaj ur. špica..pa nisem te tepla noooooooooo . se te drugič tud dotaknila ne bom. tud rokce ti naum dala, tud pogledala te ne bom, hehe . jutr imam zjutraj G, ne vem koliko časa bom čakala, potem pa zviz domov, pa pol po mojega v službo in spet šoping. joj, tolk sem vesela, ko pridem v ljubljano na preglede, ker vem, da bodo potem šopingi... uživajte, pri nas se je megla že dvignila in že sije sonček.
|