|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
31.8.2010 18:15:34   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

torek,31.8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

četrtek2.9.
S* UZ-kontrola rasti

petek,3.9
Jona klara-3d uz

pondeljek,6.9
teta m-3D Uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

špica84-3D UZ

torek,14.9
Urshy78-pregled
IVYY-uz
špica84-pregled
honey-pregled

Četrtek,23.9
petyyyy-pregled

Pondeljek,27.9
Registrirana-morfologija

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija

Petek,22.10
Cukica-3d uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
31.8.2010 18:45:32   
upanje81
Jona drži se vse bo ok, je pa prav, da si se šla pokaza.
En lep pozdrav tudi vsem ostalim.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
31.8.2010 19:06:54   
jona klara
punce hvala vam, prav vsaki za spodbudo in skrb, zlate ste!!!user posted image
Na pregledu mi je naedil uz, vse je okej, srček lepo bije, gibi so, da jih pa ne čutim je pa rekel, da je normalno za prvo nosečnost, da je do 25 tedna lahko, da so full slabi, nemočni, ali da jih kak dan sploh ni, da bodo že močnejši, da je pa bolje, da sem prišla kot, da se doma nerviram, da sem pomirjena.Joj sej sem bila res panična, ampak sedaj sem full vbesela, da je vse okej, da sem vidla pikija in srčeka mi je dal na glas, vsa presrečna sem odšla od tam, sedaj pa samo čakam na močne brcike kdaj bodo.

jutri se vidimo, pridem okoli 3 pred baby center, če bom zaradi vožnje kaj zamujala pokličem Urshy, da ne boste čakale, pa upam, da bom točna, komaj čakam, da vas vidim!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
31.8.2010 19:36:25   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

punce hvala vam, prav vsaki za spodbudo in skrb, zlate ste!!!user posted image
Na pregledu mi je naedil uz, vse je okej, srček lepo bije, gibi so, da jih pa ne čutim je pa rekel, da je normalno za prvo nosečnost, da je do 25 tedna lahko, da so full slabi, nemočni, ali da jih kak dan sploh ni, da bodo že močnejši, da je pa bolje, da sem prišla kot, da se doma nerviram, da sem pomirjena.Joj sej sem bila res panična, ampak sedaj sem full vbesela, da je vse okej, da sem vidla pikija in srčeka mi je dal na glas, vsa presrečna sem odšla od tam, sedaj pa samo čakam na močne brcike kdaj bodo.

jutri se vidimo, pridem okoli 3 pred baby center, če bom zaradi vožnje kaj zamujala pokličem Urshy, da ne boste čakale, pa upam, da bom točna, komaj čakam, da vas vidim!

Super Jona!user posted image Sedaj pa se samo prepusti nosečnosti,ne čakaj in ne skrbi toliko,ampak uživaj v njej. Močnejše in bolj redne brcike pa so pred teboj. Ko boš pa kaj prestrašena,pa le poslušaj srčka in naj te to pomiri.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
31.8.2010 20:03:45   
cukica
jona super,zdaj pa le mirno naprej in želim ti,da kmalu začutiš brcike,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
31.8.2010 21:01:49   
špica84
JOna super novička jupiiii in se že zelo veselim jutrišnjega dneva

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
1.9.2010 7:48:08   
mojškra
HOJLA PUNCE

Nisem vse brala, tako na hitro sem priletela strani. KJE SE DANES DOBITE V BTC-BABY CENTRU? OB 15.00? Urshy mi javiš na mobi, ker grem zdaj k sinu v bolnicu, in tam ne morem priti na RR tam, na FB pa čist kamot.

Jona-super da si šla na pregled.
Jaz sem bila tudi na uz-sine težek 1360 g, velik 41 cm. Rekla je da je zlato povprečje oz. zlata sredina. Prav tako je kri ok (sladkor v krvi), mal preveč sem se zredila, v 5 tednih 3 kg. Ampak tista tehnica pri G mi kaže 2 kg več kot doma. To nimajo prave. user posted image user posted image user posted image

Mojemu sinetu pa se ne izboljšuje najbolj. Ima hude bolenčine, pa ne vedo zakaj, sumijo da se nekaj dogaja za bobničem v ušesu. Dobiva antibiotike, kateri pa kaj dosti ne pomagajo, direkt v žilo proti bolečinam ampak je dobro le za 3 ure, potem pa katastrofa. Cele noči revček ne spi. Tako je korajžen in priden kljub bolečinam. To je kar hudo, če je otrok tako v bolnici, in trpi ob bolečinah, srce se mi para.

Morda vas pridem pozdravit.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
1.9.2010 8:27:55   
Urshy78
jutro.
Mojškra, tale tvoj sinček je pa res bošček user posted image  upam, da bo kmalu bolje user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.9.2010 8:53:59   
špica84
Dobro jutro

Mojškra upam,da se sine čim prej pozdravi

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
1.9.2010 9:32:17   
cukica
Dobro jutro.
Dobila datum za morfologijo:21.9.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
1.9.2010 9:37:35   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

četrtek2.9.
S* UZ-kontrola rasti

petek,3.9
Jona klara-3d uz

pondeljek,6.9
teta m-3D Uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

špica84-3D UZ

torek,14.9
Urshy78-pregled
IVYY-uz
špica84-pregled
honey-pregled

Petek,17,9
Cukica-morfologija

Četrtek,23.9
petyyyy-pregled
Betricija-pregled

Pondeljek,27.9
Registrirana-morfologija

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija

Petek,22.10
Cukica-3d uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil špica84 -- 1.9.2010 9:48:26 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
1.9.2010 9:38:02   
betricija
dobr dan souser posted image
najprej mojškra, držim pesti, da se sinu stranje izboljša. to z ušesi-vem kakšne so bolečine. joj, se mi kar smili.

no še moje poročiloo iz porodnišnice. tale UZ v Lj.porodnišnici je zakon. Ležiš na stolu, partner je zraven in dr. gleda na tistem malem ekranu, zravem pa je velik LCD in gledaš ful povečavo. Dr. Kavšek je superca. na začetku tih, ko pa vprašaš se pa razgovori. se mi zdi, da čaka, da vidi če te zanima pol pa ne neha govort. v glavnem, naredil hitro morfologijo. pikica rasteuser posted image . je pa in očitno bo obrnjena ostala navzdol in pritiska na maternični vrat. torej ko ga je prvič zmeril je meril 36mm in to je bil ful ukrivljen, se pravi ga je še več, potem je izmeril 25mm in 30mm. torej vse bp. bom pa počivala malo bolj.no trgovine me bodo še vidle hihiiuser posted image . potem sva šla z mojim takoj na kavo in pri nas še v kitajsko restavracijo.
naslednji pregled pa je 23.9.

pa še mal vam da se posvetim;
jona še enkrat..super, da si videla svojo pikico in da je vse v redu.user posted image user posted image user posted image

a danes se dobite v BTC?bi se prišla malo pokazat, če lahko, samo ne za dolgo. bom videla kako se bom počutila. kje se pa dobite; zunaj ali notri v Zvezdi? aja in kako vas bom prepoznala user posted image ?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
1.9.2010 9:47:02   
špica84
Prepoznala nas boš po bušijih.ČE pa prideš pred 15 se pa dobimo pred babycentrom.Saj nas ne boš zgrešila imamo prepoznavno opermo user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
1.9.2010 10:30:11   
jona klara
mojškra- bogi tvoj sinček, držim pesti, da bo kmalu bolje.

betricija- pridi, bomo vesele, tudi jaz bom prvič danes.

se vidimo, upam, da ne bom zamujala, sem slišala po radiu da je nenormalna gužva do ljubljane, bo treba po stari cesti, pa še tam vprašanje kako bo....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
1.9.2010 19:07:55   
špica84
NO naš čvek je uspel in bilo je prav luštno.Bile v bc,seveda nismo mogle kj da ne bi kuple.

Lepo bilo vas videt in nekatere spoznat na novo

Mojškra kako kaj sine,a se kaj izbolšuje

Moj pregled danes z srčkom tamale je vse ok,ima sicer eno luknjico,katera se pa zapre po rojstvu

Neposredna povezava do sporočila: 1865
1.9.2010 20:25:52   
betricija
čer,
no jaz sem tudi že doma. sem ful vesela, da sem prišla na srečanje. še enkrat hvala za darilce. mi je kar malce nerodno, no.

sicer pa sem mogla mojmu takoj poročat kako je bilo in kdaj se bomo spet dobile..od kar je izvedel, da bomo dobili punčko se je čist "poženskal". vse ga zanima..jejhata.

ej špica...tole o srčku pa nisem vedela. pa rekla tudi nisi nič. kdaj so ti pa to ugotovili?no če so rekli, da je vse ok, sem ful srečna, in da se bo srečno končalo.

mene pa sedaj tamala ful brca. očitno je tortica prišla malce kasneje do nje, no jaz sem še za seboj vzela in sva se doma z mojim še malce grešila.zdaj pa spet na škrge diham.

tako ostale lepo da smo se spoznale, ste super punce, meni je kar pasalo tako malo na čvek it, ker biti med 4 stenami je kar depresivno na cajte.

sedaj pa gremo gledat košarko.da le naši ne izgubijo preveč.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
1.9.2010 20:32:07   
Teta M
Ojla!

Evo,meni je tudi bilo super. Špica hvala za darilce, res full lepo od tebe.
Betricija: jaz sem vzela tudi za danes še dva kosa tortice, pa za jutri še dva..da se bova malo doma sladkala, zdej pa komaj čakam da moj pride domov,da se spet posladkam... user posted image . Ne bomo izgubili nooooo, samo navijat moramo močno, pa bo... user posted image
Mojškra: kako je pri vas? Kakšna je situacija s sinom?
Pettyy: škoda ker te ni bilo, pa drugič a ne...Ti je izostanek oproščen
Jona: me veseli da smo se spoznale....
Urshy:definitvno se še kaj vidimo dokler si še kinder jajček... user posted image

Lep večer vse skupaj....

Neposredna povezava do sporočila: 1867
1.9.2010 21:34:32   
jona klara
evo mene, že na drugem koncu slovenije.Sma šla z mojim še na lignje.Full sem vesela, da sem vas vidla in na novo spoznala.Bilo mi je super in prav sproščujoče, tortica pregrešno dobra.
urshy, špica- hvala za darilce, res lepo.Tudi meni je kr nerodno.Hvala ker ste me pospremile.
teta m- hvala za pijačo in tortico!
Naslednjič častim jaz, upam, da se vidmo še predno naša Urshy rodi.

Bila je super družba, fino bitiz puncami s trebuščki, ki isto mislijo, čutijo.
Sem ugotovila, da sva z mojim pretiravala v mother care, kupila en komplet bodijev, kjer jih je 7 skupaj, ko sem jih dala na un kup doma zraven preostalih 62 št, jih je že preveč, tako, da bo naš lepotec ali lepotička moral imti modno revijo parkrat na danuser posted image .
Špica, glede luknjice, je pa normalno, to je botalijev vod, ki se po porodu če je vse okej sam zapre nazaj, ko zadiha, tako, da nč skrbeti.Vse bo okej.
Mi j kr žal, da nism doma iz  ljubljaneuser posted image .
jutri imava MŠ, v petek pa 3d, res komaj čakam, da vidim mojga zaspančaka malega.

lahko noč in cartajte bebije!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.9.2010 9:19:27   
Urshy78
jutro user posted image

Jona, TetaM, špica, Betricija, hvala vam za včerajšnjo lepo družbo, bilo je res super in sproščujoče.
Špica, tebi pa hvala za darilo, sem ga že spravila v voziček, poleg une igračke, ki sem jo kupila v BC user posted image

Petyyy in Mojškra, škoda ker vaju ni bilo. pa drugič, a ne user posted image  Mojškra, kako je kej z Aljažem?

TetaM, hvala za tortico in sladoled, upam, da si se še naprej lepo sladkala user posted image

Jona, lepo te je bilo videt po dolgem času.
pridno poslušaj danes v MŠ. Cunjic bomo imele pa itak vse preveč user posted image

upam, da čimprej ponovimo kakšno srečanje user posted image

Lep dan vsem skupaj user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.9.2010 9:21:37   
betricija
dobro jutro.
smo se že vstali in pozajtrkovali, veš urshy res ni tako slabo bit doma.

no včeraj smo res dobro navijale, da so naši zmagal. sem bila tolk živčna, da sem mogla preklaplat na druge programe, pa še tamala je navijat pomagala.

teta m upam, da sta se s tvojim dragijem posladkala. moj je bil ves navdušen nad tortico, potem pa ga je kolega klical in je šel ob 9h zvečer na pijačo. tolk ko pravite, da vaših ni nič doma. mojga pa zvečer neuser posted image .

jona klara..bodijev ni nikoli preveč. jaz sem včeraj na poti domov zavila še v BC, je pri nas tudi, sicer je ful majhen, sem pa vseeno dobila tako lepa dva bodija, pa še bi kupila, sam me je moj prepričal, da naj še malo počakava...grrr. a ti že začneš z MŠ? lepo se naposlušaj in kaj napiši kako je bilo. jutri pa držimo pesti za 3d in da pokaže zakladek med nogami.

zdaj je pa že tolk ura in zunaj je tak lep sonček, malo se je že ogrelo, gremo se martinčkat na balkon.
se še kaj tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.9.2010 9:41:20   
špica84
Dobro jutro

Teta m-hvala ti za tortico in pijačko

Jona res upam da vam vajin lump v trebuhu pokaže kaj ima med nogcami

Betricija pri meni je pa tko kot dojenčku so mi odkrioli prirojeno napako srčka,in sedaj to redno spremljajo.tako mene kot mojo pupo,da se ji neb isto ponovilo.

Urshy a veš mogoče ob keri uri imaš 14 pregled

Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.9.2010 9:51:52   
Urshy78
Špica, mislim, da imam pregled ob 11.15, pa ti?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.9.2010 9:53:04   
Urshy78
S*, vidim, da imaš danes pregled za kontrolo rasti.  upam, da je user posted image  že zrastel za želeno velikost. srečno user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.9.2010 9:54:27   
špica84
Jaz ga imam 10 15,sam itak nikoli ne grem točno noter vedno pol ure kasnej koker sem naročena.Tko da te lahko počakam in greva na kofe user posted image .

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.9.2010 11:11:35   
Urshy78
Špica, kje pa imaš ti svojo G?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?