Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 11:14:03
|
|
|
|
cukica
|
Vidim,da ste se mele včeraj lepo,super,...upam,da se vam bom lahko enkrat pridružila,...mejte se in en lep sončen pozdrav
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 11:20:45
|
|
|
|
špica84
|
Na Fužinah.Dela pa istočasno koker finkova,tako da se bova srečali
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 12:15:15
|
|
|
|
jona klara
|
oh kako lep sonček spet, jaz moram pa v šolo, ampak to bodo bolj ljubke teme kot so bile v oni šoli. Seveda pa komaj čakam jutri, da vidimo našga zaspamnčka, če se mu bo dalo dati vsaj nogice narazen, če že za šport ni zainteresiran . drugače pa sem vesela za vse, ki sem vas včeraj videla, bilo je super....se mi že spet lušta tortice. mojškra- kako je tvoj sinček? držim pesti zanj!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 12:23:52
|
|
|
|
betricija
|
kako ste kaj. zunaj je prav lepo. mojškra kako kaj sinček? želim mu čimprejšno okrevanje. no mene so pa od okulista klicali, da optik ne more na dogovorjen datum narediti pregled in če lahko že kar jutri pridem. kul spet bom v Ljubljani. a katero kaj glava boli? meni jo bo raznesel.mal sem nahodna, pomojem imam sinuse zabasane. spet bodo čajčki pa limonce in pomaranče na vrsti.super vitaminčki...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 12:42:55
|
|
|
|
špica84
|
Betricija pazi nase,da se kaj bolj ne prehladiš Kdaj pa imaš okulista. Moj je bil pa včeraj prav priden,so ogromno stvari dol znosli.Danes gresta s tastom še po ploščice in barvo za najino novo sobo.Komaj čakam da splanico pripeljejo in jo zmontirajo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 12:55:17
|
|
|
|
betricija
|
špica jutri zjutraj je sestra rekla naj se kar oglasim in bom na vrsti prva. kul to. tebi pa prijetno opremljanje spalnice. katero sta pa izbrala?a ploščice bosta imela v spalnici? joj ko se jaz spomnim, kako smo opremljal stanovanje...saj je bilo luštno gledat, še bolj pa je bilo super ko sva obrtnikom rekla adijo in sva končno začutila, da je to najin dom.in da nisva pozabila na datum, sva se vselila točno pol leta po poroki :)
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 12:57:38
|
|
|
|
jona klara
|
betricija-pazi se, tale vreme sedaj je prav zahrbten.Mi je pa prej tako pasalo ajati na sončku, saj drugo let več ne mobo mogle ko bomo hotele, bo mali ukazal kdaj.Sem ravno pojedla špinačo in pire, sedaj pa spet malo na teraso, res ni slabo biti doma. špica.-vidim da sta pridna, tudi full prenavljate? že imamo sindrom gnezdenje, jaz se komaj zadržujem, da še nisem dala preti cotk, bi že kr, ampak je še prehitro,morajo biti sveže oprane zlikan, ne že toliko mesecev prej...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:01:31
|
|
|
|
špica84
|
Betricija ploščice so za v kopalnico,ker tele ki so zdaj,že skoraj dol padajo splanica pa zgleda takole,sej jo bom slikala ko jo bodo sestavili
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:05:17
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 S*, vidim, da imaš danes pregled za kontrolo rasti. upam, da je že zrastel za želeno velikost. srečno Evo mene s pregleda. Naše dete je še vedno zelo majhno, danes tehta komaj 1620g, to pomeni da je v 14 dneh pridobil samo 240g. Ginekologinja pravi naj ne skrbim, da dokler raste in je plodovnice dovolj, pa da je maternica o.k. Mene pa vseeno skrbi . Čez 14 dni imam ponovno kontrolo in UZ. Mi je pa danes tudi vzela bris za streptokok, pa še na CTG me je dala in je zaenkrat še vse mirno. Edina vesela novica pa je, da se je končno obrnil na glavo in upam, da tako tudi ostane.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:06:16
|
|
|
|
IVYY
|
pozdravljene punce, sem vas prišla pogledat, kako ste kaj. Vidim, da ste se včeraj lepo imele. Super! Bomo se še kaj na primorskem dobili, kajne? Jona, super, da je vse ok. Zdaj si lahko mirna in uživaj! Beatricija, vidiš, tudi pri tebi je vse ok. Kako lepo !!!! Mojškra, kako je sinek? Bodite dobro !
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:07:55
|
|
|
|
jona klara
|
vau špica full lepa.A jo imata od alplesa? kaj pa otroško posteljo že imate? jst ne vem zakaj jaz ne znam tu gor prilimat slike, preko shrani. si mi ne gre, ker mi odpira neko varnostno zaščito, groza, kako ve naredite??
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:08:32
|
|
|
|
Urshy78
|
špica, no, super, se vidiva a ti tudi tako dolgo čakaš ko imaš pregled? jaz sem vedno tam najmanj 3 ure spalnica pa noro lepa no, saj za ta denar že mora dobro zgledati betricija, mogoče si se pa včeraj kaj prehladila? mene je tudi proti koncu že malo hladilo v senčki. počivej pa čajčke pit! jona, ja, malo še počakaj s cunjicami jaz bi jih tudi že z veseljem začela prati, ampak dokler ne dobiva omare, se mi zdi brezveze upam, da jo res dobiva čez kakšne 3 tedne, takrat bom že na porodniški in bom imela ravno dovolj časa za gnezdenje joj, jaz pa že tako težko sedim za mizo tukaj v pisarni, trebuh me ovira zdaj pa res že komaj čakam, da grem na porodniško.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:10:44
|
|
|
|
Urshy78
|
jona, klikni na slikico z desnim gumbom od miške in daj copy, potem pa pojdi sem in spet stisni desni gumb in daj paste. bi moralo delati.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:17:35
|
|
|
|
špica84
|
Ja urshy vedno se načaakam tolk,da me glava boli. Koker sva dala za spalnico je res vredna denarja,otroško posteljico pa zraven spalnice dobiva.Sva jo kar v lesnini naročila,ker sta rekla dedi in babi da jo bosta potem ona plačala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:18:38
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara punce hvala vam, prav vsaki za spodbudo in skrb, zlate ste!!! Na pregledu mi je naedil uz, vse je okej, srček lepo bije, gibi so, da jih pa ne čutim je pa rekel, da je normalno za prvo nosečnost, da je do 25 tedna lahko, da so full slabi, nemočni, ali da jih kak dan sploh ni, da bodo že močnejši, da je pa bolje, da sem prišla kot, da se doma nerviram, da sem pomirjena.Joj sej sem bila res panična, ampak sedaj sem full vbesela, da je vse okej, da sem vidla pikija in srčeka mi je dal na glas, vsa presrečna sem odšla od tam, sedaj pa samo čakam na močne brcike kdaj bodo. Jona lepo da je s tvojim vse o.k. Glede gibov pa sem jaz isto prebrala pri Pušenjaku in me je malo pomirilo. Sem pa danes spet pojamrala ginekologinji glede tega in mi je rekla, da je na UZju vedno lepo videt, da je dete živahno, da pa očitn posteljica zadrži te gibe in jih zato slabše čutim. Verjemi mi, da pa brce v mehur prav dobro čutim in moje dete prav z užitkom brca ravno tja. Jutri pa si kar lepo oglej kako brca tvoj in verjamem da te bo to pomirilo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:24:19
|
|
|
|
betricija
|
u špica ful lepa spalnica. midva sva si tudi tako želela, pa imava prenizke stene v spalnici. kolk je lepa tale tvoja spalnica. S* stiskam pesti, da bo z otročičkom vse ok in da bo še naprej pridobival na teži.kako pa ve, da ne pridobiva na teži?meri trebušček al kako? jona a ni dobro biti doma. pa loviti sončne žarke. si mi pa dala idejo za kosilo.hvala. ivyy kako si ti drugače? vse poteka normalno, ti je še kaj slabo? oprosti ne vem, si imela že NS? urshy pa moram rect, da me mogoče zadnjih pet minut malo zazeblo, drugače mi je pa še vedno vroče. bom pa res čajčke pila letos. domače. me pa jezi, ker letos nisem nič nabirala smrekovih vršičkov, bi mi prav prišle.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:31:00
|
|
|
|
špica84
|
Betricija bolje da ti cene ne povem,ker te bo na rit vrglo,razen če jo veš,če sta jo gledala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:38:29
|
|
|
|
betricija
|
špica pojma nimam kakšne so sedaj cene. midva sva mogla zaradi teh stropov vse po meri naročit. pa vem, da te potem glava boli.naju je samo dvižna posteljo prišla 800€ brez jogija, lahko pa napišeš kolk so kaj cene. špica katero posteljico pa sta izbrala? midva sva 2leti nazaj gledala ravno v lesnini eno za okol 500€ z vso opremo; postelja na kolesih, jogi, povštr, dekca, baldehih, prevajalna z blazino, take lepe bele barve so bila pokrivala, jaz sem se kar stopila zraven. ravno včeraj ko smo se o poroki pogovarjale in o cenah, sem potem razmišljala, da sva midva res poceni skoz prišla, pa dobro, to je bilo 3 leta nazaj, potem pa so šle cene precej gor. pa morm rečt, da so svatje kar dobr jedl, edin pri konfetkih sva pretiravala.ja cene so šle tolk gor..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 13:44:13
|
|
|
|
špica84
|
Midva sva za tisto,kar si videla slikci dala 3500€ oz,30% naju pride 2700€.vse skupaj z posteljico za najino princesko in jogiji ter eno omarco za tv je pa 4000€, posteljica je pa silvija
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 14:01:58
|
|
|
|
cukica
|
S* upam,da bo s tvojo poikico vse v redu,...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 16:40:43
|
|
|
|
Urshy78
|
IVYY, kako se ti kaj počutiš, si že bolje? ja, lahko bi se tudi kdaj na vašem koncu dobile Mojškra vas vse lepo pozdravlja in sporoča, da je njen sin še zmeraj v bolnici...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 18:24:30
|
|
|
|
Teta M
|
Evo še mene malo sem gor danes! Naše mamice kako ste kaj: Zupka, Fargi, Hermy, Bitka,....? Mojškra: držim pesti,da se situacija s sinom začne izboljševati.... Komaj čakam ponedeljek in 3D UZ,da vidim našo princesko..... Drugače pa bo naše dete očitno po mamici,kar se tiče športnega duha in navijanja. Zbudi se in seveda veselo in intenzivno brca ravno, ko se začnejo košarkaške tekme....i like... Bova mogli še očija spreobrniti v tem duhu... Lep dan vsem skupaj...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 20:32:54
|
|
|
|
cukica
|
špica,ko boš popravljala seznam,si se pri meni zmotila morfologijo imam 21.9.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.9.2010 22:15:01
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Naše mamice kako ste kaj: Zupka, Fargi, Hermy, Bitka,....? hej! dolgo me ni bilo tukaj gor. smo v bohinju na dopustu...moj ima lastnika na pivu, A spi, jaz pa na netu visim... mi smo super, se potepamo in uživamo. ena slikca našga pajaca.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 3.9.2010 8:28:25
|
|
|
|
Urshy78
|
Fargesia, joj, je luškan
|
koliko otrok?klavdijakauranKoliko otrok si želite??1 (
7%)
2 (
35%)
3 (
45%)
4 (
7%)
5 (
3%)
ali več kot 5 (
4%)
Število vseh glasov: 1322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!