Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 28.8.2010 20:32:10
|
|
|
|
cukica
|
IVYY vzemi kakšen buscopan,pa magnezi,je tud mene tiščalo do enega 15 tedna zdaj je malo bolje,....pa drži se in pazi nase,...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 9:38:22
|
|
|
|
Urshy78
|
WP, super za pregled in da je MV dovolj dolg, tako ena skrb manj. jah, slabosti in utrujenost so pač del težav, nimaš kaj, saj bo kmalu minilo. jaz sem se na srečo temu izognila in mi niti en dan ni bilo slabo. glede poroke se pa nič ne sekiraj, saj veš kako pravijo, vsaka stvar je za nekaj dobra. midva sva tudi imela v planu poroko za avgusta, pa nama je vse padlo v vodo, ampak se prav nič ne sekiram. se bova pa drugo leto, pa še najin škratek bo takrat že prosoten, toliko boljše in lepše petyyy, jaz sem bom po vsej verjetnosti odločila za odvzem brisa, bom videla kaj bo rekla še moja G. glede srečanja, lahko bi se ta teden kaj zmenile, če imate čas. jaz edino jutri pa v torek ne morem. IVVY, tudi mene je občasno tiščalo dol, prav zoprn občutek, a ne čim manj se naprezaj in čimveč počivaj, pa upam da bo čimprej minilo. Mojškra, vi ste pa včeraj imeli "petek 13." upam, da je danes bolje. pa vse najboljše ti želim!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 10:02:34
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro! Mojškra: happy B-day še tukaj! Punce,lahko bi se dobile v sredo/četrtek...kaj pravite? Lepo nedeljo vsem skupaj.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 10:35:28
|
|
|
|
bit
|
Dober dan moje nosečke, na hitro se vam javljam in vam sporočam da smo od petka doma, vsi srečni in zadovoljni. Porod je bil težek, a vse hudo pozabiš v trenutko ko dobiš topel zaklad v naročje. Babica se je smejala da sem po 10 urah... takoj rekla da pridemo še po Manco (sestrico). Aljaž je priden in veliko spi, je pa velika lenoba...tudi jest se mu ne da. Hvala vam za izrečene čestitke, preveč vas je da bi se vsaki posebaj zahvaljevala.... krasne ste, še slikico najine sreče
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 10:52:13
|
|
|
|
Teta M
|
O Bitka draga, pravega deca imate...pa kako je cotkan.... . Vse dobro še naprej....uživaj v materintvu!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 11:20:56
|
|
|
|
betricija
|
jutro punce. danes je spet sonček.jaz komaj čakam torek in upam, da bom lahko potem dihala mirnejše. v album sem spravila 2 sliki iz UZ.samo za vzorec. bom še kakšno. bitka kako lušten je tale tvoj Aljaž. očitno so fantki res bolj leni za hranjenje. imajo vse mamice probleme s fantki..te ki jih poznam.med dojenjem kar zaspijo. wp glede cerkvene poroke je pač žal in po svetu tako, da si lahko samo enkrat cerkveno poročen. razen če je partner vdovec ali pa če Vatikan razveljavi poroko iz razlogov, kot je neprištevnost partnerja, poroke iz koristoljubja, itd. res je škoda, da te oče ne bo pripeljal do oltarja, pa naj te pred matičarja. bo tudi lepo. samo sekiraj se ne. IVVY naj ti bolečine čimprej minejo. meni je pomagal magnezol in kalcij. no sedaj se je začelo drugačno špikanje in mi je G predpisala Boscupan in MAgnezol. uživajte pupe
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 11:23:25
|
|
|
|
Urshy78
|
Bit, kako krasen fantek je tale vaš Aljaž
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 11:38:20
|
|
|
|
jona klara
|
bit- čudovit fantek, pravi srček, to ste lahko srečni, sestrica še pa tudi bo...uživajte in lepo materinstvo ti želim! mojškra-vse najboljše za tvoj roj. dan, pa lep dan ti želim!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 11:53:12
|
|
|
|
jona klara
|
ivyy- kr počivaj, vse bo okej, magnesol lahko vzameš 3 na dan isto buscopan, saj bo hitro minilo.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 13:27:39
|
|
|
|
Petyyyy
|
bravo Bitka in očka, lepo detece. Ja, res pozabiš vse hudo,ko dobiš svoj zaklad v roke. Kar pa se tiče hranjenja, mislim, da bo že sam povedal ko bo lačen.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 14:56:34
|
|
|
|
Petyyyy
|
< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 29.8.2010 15:00:30 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 15:13:26
|
|
|
|
cukica
|
bit lep fantek,čestitam,...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 15:18:26
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Dober dan moje nosečke, na hitro se vam javljam in vam sporočam da smo od petka doma, vsi srečni in zadovoljni. Porod je bil težek, a vse hudo pozabiš v trenutko ko dobiš topel zaklad v naročje. Babica se je smejala da sem po 10 urah... takoj rekla da pridemo še po Manco (sestrico). Aljaž je priden in veliko spi, je pa velika lenoba...tudi jest se mu ne da. Hvala vam za izrečene čestitke, preveč vas je da bi se vsaki posebaj zahvaljevala.... krasne ste, še slikico najine sreče O kako je cotkan. No jaz imam tudi Aljaža doma, in ti povem, da kot bi opisovala mojga. Naš je samo spal, dvakrat potegnil joškico in spet spal-prava lenobica. Aljaži so ful pridni fantje, tudi potlej. Bravo mami za takšnega korenjaka.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 15:21:12
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Jutro! Mojškra: happy B-day še tukaj! Punce,lahko bi se dobile v sredo/četrtek...kaj pravite? Lepo nedeljo vsem skupaj..... hvala. Lahko se dobimo v sredo, jaz sem še na dopustu takrat bi mi odgovarjalo. V četrtek pa bolj težko. No upam, da se moj sine ozdravi do takrat - je kar ubožček, sem mu mogla dati svečko voltaren, ker ima tako visoko vročino. Uho ga pa tako boli, da ga še nisem tako slišala jokati. Upam, da antibiotiki čimprej primejo. V sredo sem ZA
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 15:21:48
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 Mojškra, vi ste pa včeraj imeli "petek 13." upam, da je danes bolje. pa vse najboljše ti želim! HVALA
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 15:27:16
|
|
|
|
mojškra
|
iVY- Ti kar počivaj, jaz sem mogla piočivati prvih 4,5 mesecev, zaradi raznoraznih krčev, krvavitev. Kot so rekle punce, vzami buscopan in počivaj, pusti se cartljati. Boš vidla, da se boš čez čas neizmerno uživala. Tudi jaz sem mislila, da bo moja nosečnost takšna težka, ampak zdaj sem fantastično, sprva pa je bilo zelooo težko.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 15:42:30
|
|
|
|
cukica
|
mojškra še od mene vse naj naj
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 15:43:37
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica mojškra še od mene vse naj naj Hvala, pa ful lep sonček je zunaj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 17:21:14
|
|
|
|
jona klara
|
lina 10- malo z zamudo ampak čestitke za , !uživaj v saj ste 3 v enem!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 17:47:46
|
|
|
|
Urshy78
|
v sredo sem tudi jaz ZA kaj pa lokacija in ura? isto kot prejšnjič ali kje drugje??
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 29.8.2010 19:25:07
|
|
|
|
Teta M
|
Super, sreda velja. Ura? Jaz bi lahko nekje ob 16h. Lokacija: lahko je ista,če bomo kaj konkretnega jedle, lahko pa slaščičarna Zvezda,tam pri Merkurju,če se nam kaj bolj sladko je....ali pa kje drugje...predlagajte...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 30.8.2010 8:36:40
|
|
|
|
špica84
|
Dobro jutro Bitka mali Aljaž je pravi lepotec Jaz sem tudi za sredo.Lokacija in čas je pa lohk koker zadnjič btc ob 16
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 30.8.2010 9:59:05
|
|
|
|
Urshy78
|
jutro.. spala sem dobre 3 ure ob dveh sem šla na wc in potem nisem do petih več zaspala, malo čez 6 sem bila pa že pokonci boleli so me kolki, rebra, ramena, za znort, kot bi bila stara 100 let ful sem zaspana, ampak ni šans da grem ležat, mi čisto noben položaj ne ustreza. najbolje da grem malo z na sprehod, preden se uščije. ampak je pa mraz zunaj, brrrr. zgleda da je konec poletja glede srečanja, meni je ok, lahko tudi zvezda ja, bo pasala kakšna tortica in sladoled do zdaj smo pofočkane jaz, Mojškra, TetaM, Špica,...se nam bo še katera pridružila? vse ste dobrodošle
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 30.8.2010 11:01:43
|
|
|
|
jona klara
|
urshy-joj boga, to boš pa danes malce povožena, dobro, da si doma , da boš lahko počivala.Koliko dni pa še imaš do porodniške? jaz pa spet čakam na mojga kdaj bo kaj začel brcat, zgleda tudi on spi danes.Res groza tele brcike, komaj čakam petek da malo vprašam in upam, da povejo, da je vse oekj, nisem pa ravno mirna.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 30.8.2010 11:03:02
|
|
|
|
jona klara
|
aja pa mogoče pridem v sredo, če bo vse po sreči, raje ne obljubim, upam, pa da.Samo natančno mi povejte kje je zvezda? a tam za baby centrom vzadaj?
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?