|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
30.8.2010 11:22:49   
Urshy78
jona, kaj čmo, to so pač user posted image težave in bodo slej ko prej minile. se splača potrpeti, ker vem da pod srčkom nosim user posted image
v službo grem še mislim da 14krat, potem pa še dopust in porodniška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa verjamem da te brcike malo skrbijo, saj bi mene tudi verjetno.
moj user posted image je pa tako živahen, ko sem se ponoči premetavala, se je še on po mojem trebuščku user posted image
saj bo kmalu petek, pa boš lahko malo G povprašala, ampak sem prepričana da bo vse ok.

o, kako bi bilo lepo če bi lahko res prišla v sredo. Zvezda je nasproti Merkurja, lahko me pa prej pokličeš, jaz delam do  treh, potem sem pa frej. daj probaj priti no, te bom ful vesela user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
30.8.2010 11:28:12   
Teta M
Urshy: ko te bo prijel spanec,ti kar pojdi spat....verjamem pa da ni prijetno če te vse boli, ne veš a bi sedela,ležala, hodila..vse je neprijetno. Tako je z mojim križem,sedaj pa že vsakodnevno boli, že ko se zbudim me  boli...če se usedem boli, če se uležem boli,pa ponavadi mi seva bolečina v desno nogo, no včeraj je bila pa leva na tapeti...grrr...se počutim tako kot si ti napisala,kot da bi bila stara najmanj 60 let...groza

Jona
: vzporedno s halo kjer je Merkur, je hala 12, je v njej outlet trgovina s cunjami in na koncu te hale 12 je Zvezda, imajo tudi mize zunaj, pa vhod v Zvezdo je nasproti vhodnih vrat za prevzem blaga v Merkurju. Skratka ne moreš kiksniti....super, upam da ti rata in se nam pridružiš!
Pride še katera v sredo? Pettyyy?

Neposredna povezava do sporočila: 1827
   [Brisano sporočilo]
30.8.2010 11:52:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teta M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
30.8.2010 11:53:37   
IVYY
[quote]IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

iVY- Ti kar počivaj, jaz sem mogla piočivati prvih 4,5 mesecev, zaradi raznoraznih krčev, krvavitev. Kot so rekle punce, vzami buscopan in počivaj, pusti se cartljati. Boš vidla, da se boš čez čas neizmerno uživala. Tudi jaz sem mislila, da bo moja nosečnost takšna težka, ampak zdaj sem fantastično, sprva pa je bilo zelooo težko.
[/quote]

Mojškra, najprej vse naj naj (čeprav z malo zamude). Hvala ti za odgovor in hvala vsem ostalim puncam (cukica, urshy, jona klara,beatricija...), ker ste me precej potolažile. Bom začela spet piti magnezol pa buscopan in bom počivala.

Urshy... se malo ba boš doma in bo dosti lažje, ker boš lahko počivala kadar boš potrebobovala. Še malo pa boš mamica :) user posted image

Bit, iskrene čestitke !!! Aljaž je pravi angelček !!! Kako je srčkan !!! Lepo okrevaj in uživaj v materinstvu !

Objemček vsem

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
30.8.2010 11:57:01   
IVYY
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Drugi pregled je za nami.
Vse kaže OK, user posted image je tam okrog 15 cm velik/a, srček lepo tika taka, jaz pa seveda zelo vesela. user posted image
Upam, da bom kmalu začutila prve gibe. Edini minus na pregledu je tista njihova vražja zastarela tehtnica, ki mi pokaže težo višjo kar za 2,5 kg kot doma. user posted image user posted image  

Naslednji pregled - morfologija 27.09.

Super, da je vse ok in da pridno rastete !
Eh te tehtnice so pa malo čudne ja user posted image . Jaz sem za enkrat zredila 3 kg. Malo bom popazila na težo, da ne bom kot v prvi nosečnosti šla gor za skoraj 30 kg... ne bom se pa preveč s kilogrami obremenjevala, važno, da je moja pikica v redu... kile gredo itak potem dol.

uživaj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
30.8.2010 12:12:23   
jona klara
urshy- bom poskusila ja, kaj pa če pridem in sem malo čez tri tam pa greva še prej en giro po
baby centru pa skupaj do zvezde.Saj te prej pokličem....lepo počivaj, danes je en tako zoprn ker
ni sonca, ki smo ga še vajeni.

teta m- joj tale tvoj križ pa ni super zadeva, mogoče bi morala na telovadbo in mazati s
šentjanževim oljem.

registrirana- čestitke za super pregled.

a je katera poskusila na RR tole varianto z novim testiranjem, meni sedaj full čudno piše,
majhne črke in ko grem v novo vrsto, če ne dam eneter kr čez prejšnjo vrstico- groza, sliko mi je pa tudi čudno dalo noter, saj ste videla kar z okvirjem in malo

< Sporočilo je popravil jona klara -- 30.8.2010 12:13:47 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
30.8.2010 13:07:28   
Petyyyy
Hello

No, dež tudi meni ne paše, mi je pa fino, ker ni več vroče.user posted image

Torej sreda, ob 16, slaščičarna Zvezda??  Upam, da mi uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 1832
30.8.2010 13:51:39   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Drugi pregled je za nami.
Vse kaže OK, user posted image je tam okrog 15 cm velik/a, srček lepo tika taka, jaz pa seveda zelo vesela. user posted image
Upam, da bom kmalu začutila prve gibe. Edini minus na pregledu je tista njihova vražja zastarela tehtnica, ki mi pokaže težo višjo kar za 2,5 kg kot doma. user posted image user posted image  

Super, da je vse ok user posted image user posted image user posted image !!

Z vagami je vedno križ...moja pa doma nekaj narobe kaže user posted image user posted image user posted image ...sem upala, da bo po porodu bolj milostna user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1833
30.8.2010 20:07:45   
špica84
Dober večer

Slikca vozička je v albumu,si ga lohk pogledate

JOna upam da ti uspe pridet v lj,da te po dolgem času vidim.

urshy če želiš pridem jaz mal po 15 uri,pa počakava ostale

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
30.8.2010 20:49:41   
Teta M
Registirana: čestitke za dobro opravljen pregled....le tako naprej...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
31.8.2010 4:18:56   
mojškra
DOBRO JUTRO

Jaz v sredo po vsej verjetnosti ne bom mogla, če pa že pa za 10 minut da vas pozdravim. No včeraj je moj sine bil operiran pod nujno, zaradi hudega vnetja ušesa. So mu prerezali  bobnič. Najprej 3 dni nismo nič spali, tudi antibiotik mu ni prijel. So mu dali drugega, katerega pa ni dobro prenašal. Včeraj pa so nas o d9.00 zjutraj pošiljali od ene bolnice do druge z 40 vročine. Končno ob 15.00 uri popoldne, ko je bilo že tako hudo, da ni mogel ne sedeti, ne hoditi, ne jokati, so ga dali v posteljo in se odločili za operacijo ušesa, vendar smo čakali do 8.00 zvečer na anasteziologa. Bila ful živčna, ampak se je že ob 10.00 zvečer lepo zbudil iz narkoze, potem pa je zaspal. No jaz pa ne morem niti spati, sem preveč znervirana. Komaj čakam da grem na UZ, potem pa da šibam k njemu v bolnico.

Se kaj javim.

Lepo bodite in božajte bušije.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
31.8.2010 8:25:27   
Urshy78
jutro user posted image

brrr, je mraz zunaj! pri nas je bilo zjutraj ob sedmih 4 stopinje, ampak je že sijal sonček. tukaj v lj pa taka megla user posted image

jaz sem spala skoraj 10 ur, tako da sem se vsaj naspala. sem že v službi, ampak da se mi pa čisto nič user posted image user posted image
špica, ful lep voziček user posted image user posted image user posted image
velja, se lahko midve zmeniva malo po tretji. upam, da se nama bo Jona tudi pridružila user posted image

Mojškra, tudi če prideš samo za 10 minutk bo lepo, bolje to kot nič. Aljažu pa želim čimhitrejše okrevanje.
Ti pa dobro danes opravi na pregledu.
A tvoja kri je ok??

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 31.8.2010 8:26:25 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
31.8.2010 9:40:07   
S*
Dobro jutro!

Meni tako paše ta ohladitev, se mi zdi da končno lahko normalno diham. Se moram pohvalit, da sem opralain zlikala vse cunje za user posted image . Sedaj mi manjka samo še posteljnina za košek in kakšna dekica za v voziček. Ja pa na pregled čakam, če bo moje dete res tako majhno, bo treba ša kakšno cunjico kupit 50-56.

Bitka user posted image   user posted image user posted image , kakšen cukrček! Uživajte v družinskem življenju.

Mojškra, za tvojega sinka user posted image , pa dobro opravi na pregledu!

Špica, lep voziček. Moj je isti, samo v oranžno rjavi kombinaciji in še zapakiranuser posted image

Registrirana user posted image za pregled. Za Kg se boš pa kasneje sekirala, glavno da je  user posted image o.k.

Jona, kako kaj brcike, te še vedno dete heca??? Jaz se še vedno sekiram, zaradi tega, sploh ko berem, da imajo druge full živahne otročke, očitno sta najina sončka bolj lene sorte.

Urshy, a že odštevaš dneve do porodniške???

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
31.8.2010 9:50:04   
jona klara
mojškra- upam, da bo čimprej vse ok z sinekom, dobro opravi na uzuser posted image !

S*-Ja moje dete me še kar heca, a ti še vedno čutiš zelo slabo brce, čutiš jih pa vsaki dan?v soboto sem že kr fajn čutila, sedaj pa spet nič.me je prej kr potrlo, ko sem nekje prebrala, da je pušenjak napisal da do konca 22 t. jih vsaka čuti,če je otrok živ- mislim groza.Malo me tolaži AS, da čujem njegov srček in pljuske, upam, da mi je to zagotovilo, da je z njim vse okej, ni pa fajn občutek res ne, se kr sekiram in ponoči zbujam pa poslušam, če bo kaj....bravo, da si že zlikala, jaz komaj čakam ta trenutek, da bo nosečnost še malo dlje da se lotim tega ljubkega opravila.

urshy- verjetno pridem jutri, če kaj hudega ne preseneti, me bo moj pripeljal in šel on na en bovling, da me počaka z enim kolegom, a se dobimo kar malo po tretji pred baby centrom, tist vem kje je, ha, ha pa še špica pride, ne?

< Sporočilo je popravil jona klara -- 31.8.2010 9:51:19 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 9:53:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1840
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 9:54:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1841
31.8.2010 10:22:12   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

S*-Ja moje dete me še kar heca, a ti še vedno čutiš zelo slabo brce, čutiš jih pa vsaki dan?v soboto sem že kr fajn čutila, sedaj pa spet nič.me je prej kr potrlo, ko sem nekje prebrala, da je pušenjak napisal da do konca 22 t. jih vsaka čuti,če je otrok živ- mislim groza.Malo me tolaži AS, da čujem njegov srček in pljuske, upam, da mi je to zagotovilo, da je z njim vse okej, ni pa fajn občutek res ne, se kr sekiram in ponoči zbujam pa poslušam, če bo kaj....bravo, da si že zlikala, jaz komaj čakam ta trenutek, da bo nosečnost še malo dlje da se lotim tega ljubkega opravila.

Brce jaz čutimo, včasih tudi zelo močne, da se kar prestašim. So pa redke in kakšen dan se zgodi, da jih čutim samo zjutraj in potem cel dan nič, ali pa je cel dan mir in potem jih čutim zvečer. V takih dneh se tudi jaz tolažim z AS. Poskusi ne preveč mislit na to, bo vse vredu, boš videla da bo. Ko jih bova na svet spravile si bomo še želele, da bi bili tako mirni kot v trebuhu user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1842
31.8.2010 11:30:19   
jona klara
sem klicala sestro in povedala, da čutim kak dan samo kako brco, je rekla, da tudi, če jih je še manj moram čutit močne, naj pridem tja, tasko, da grem sedaj k dr. upam, da je vse okej, full me je strah, pa da še prideva oba domov nazaj, držte pesti.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
31.8.2010 13:53:52   
cukica
jona drži se,...
mojškra naj tvoj sinček čim prej okreva,...

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1844
31.8.2010 14:07:17   
IVYY
jona, bodi močna, vse bo v redu ! Sem ob tebi !!!

mojškra, naj tvoj sinek čimprej okreva in začne nagajat mamici s polno paro :)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
31.8.2010 14:08:04   
Teta M
Ojla punce!

No bom probala tudi jaz priti jutri prej, okoli 15h pred baby center....
Jona: vse bo ok, boš videla, samo pozitivno razmišljaj....dokler ti slišiš srčka z AS mislim da nima kaj biti narobe,pa da boš mirna kar pojdi do G....user posted image
Mojškra: držim pesti da bo s sinom vse ok,da se čimprej pocajta,če ti pa jutri rata,nas pa pridi vsaj pozdravit.Pa seveda srečno danes na pregledu...user posted image
S*: imaš prav ja, na koncu si pa želimo da bi bili tako pridni kot so bili v trebuhu...user posted image Tudi pri meni ni vsak dan isto,je pa res,da jih čutim vsak dan, včasih bolj, včasih manj, jaz si mislim da naši pupi že tako paše,pa da je kak dan lenoba mala...če npr.dosti letam okoli,potem se mi zdi da se mala tudi utrudi,da ni tako živahna...kaj pa vem...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
31.8.2010 14:09:33   
Urshy78
S*, no vsaj tebi ustreza tako vreme, ker meni ta mraz čisto nič ne paše user posted image
o, pridna, da si že vse oprala in zlikala user posted image user posted image
jaz še čakam omaro, naj bi prišla tam nekje čez 3 tedne. ravno takrat bom že na porodniški in bom lahko takrat začela z pranjem in likanjem, drugače mi bo doma dolgčas user posted image  ja, res že komaj čakam da grem na porodniško user posted image

Jona, srečno, dobro opravite, jaz upam, da je vse ok user posted image user posted image

za jutri pa velja, upam, da res prideš. kar pokliči me okol treh, pa pršibam do Baby centra. Špica, najbolj da se potem dobimo kar tam. Jona za jutri samo še za 100 % potrdi udeležbo.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
31.8.2010 14:27:43   
špica84
Prav okoli 15 pri babycentru

Jona upam da je vse ok in da se jutri vidimo
Mojškra mislim na tvojega sineka,da se lepo pozdravi

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
31.8.2010 16:11:34   
Petyyyy
Dan user posted image

Mojškra, upam da je z sinom vse ok?? Kaj hudiča so pa čakali toliko časauser posted image user posted image  ?

Urshy ZS

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
31.8.2010 17:02:40   
Urshy78
jaz ravnokar prišla domov iz depilacije, mam mir za kakšne 3 tedne user posted image

z Jono sva že že slišali po telefonu, ima dobre novičke user posted image
Petyyy, midve sva tut že govorile user posted image

torej, miting za jutri. tista ki bo prišla okoli treh, se dobimo pred Baby centrom, pa gremo malo še notri pofirbcat, mogoče tudi kaj kupit user posted image
potem pa ob štirih miting v Zvezdi user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?