|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
3.9.2010 8:34:55   
špica84
Dobro jutro

Fargesia mali je pravi cuker

A ima katera ta pas za podporu križu,mene križ boli zadnje dneve za znort.

Sedaj pa na matinejo v btc s kolegico jupiiii,

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
3.9.2010 8:48:45   
Teta M
Jutro še od mene!

Fargi: iiiiiiii, kakšen lep fantek je že A.......pa body ima tak,kot ga ima naša pupa že........user posted image

Ja ,kaj naresti proti bolečinam v križu? Kako si kaj pomagate? Mene tudi itak boli vsak dan huje,včeraj sem pa mislila da bom mogla na urgenco zvečer, saj me je tako bolel,pa bolečina je potem sevala proti, L.nogi, L. jajčniku,tako da se tudi premakniti nisem mogla....no,danes sem čutila našo pupo že,tako da sem pomirjena da je z njo vse ok...mene pa seveda boli že odkar se zbudim...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
3.9.2010 9:06:27   
betricija
dan
fargi, ful luštn fantek. tako lepo se smeje. jaz komaj čakam na otroški smeh moje pupe. pomojem bom spet vsa cmerasta po bajt hodila.

teta m, a ti pa imaš take težave s križom? recepta kako si pomagat ti ne znam dat, mene od ležanja bolj dihanje muči. potem se pa premetavam tam po kavču in me na koncu tudi križ boli. poskusim čimbolj vzranano držo, a kaj ko moram bolj ležat. ej, saj bo kmalu konec, še 3 mesece

no, pri optiku vse ok, lahko rodim naravno, samo predolgo me ne smejo matrat. bom zdaj vidla, kaj bo G rekla na izvide.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
3.9.2010 10:06:03   
Urshy78
tudi mene občasno boli v križu, sploh ponoči, ko ležim v postelji.
hmm..mogoče bi pomagala kakšna telovadba oz vaje za križ? mi pri telovadbi delamo te  vaje, pa se mi zdi da je potem malo bolje.
se uležemo na hrbet, roke damo pod hrbet in potem dvigamo medenico gor in dol.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
3.9.2010 13:15:19   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Naše mamice kako ste kaj: Zupka, Fargi, Hermy, Bitka,....?

še moja malekost.....
vam povem da ni časa za net... preberem še ....potem pa odjadram k mojemu čmrljčku.... se mi zdi vsake minute skoda ko nisem znjim.... se veliko veliko cartamo...jemo za 4... in spimo.... ga je prav težko slikat da ima odprte učke... zaspanček naš

tako spi naš zaspanček

user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
3.9.2010 13:19:20   
špica84
Bitka full je cotkan tale vaš zaspanček.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
3.9.2010 13:51:08   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Naše mamice kako ste kaj: Zupka, Fargi, Hermy, Bitka,....?

še moja malekost.....
vam povem da ni časa za net... preberem še ....potem pa odjadram k mojemu čmrljčku.... se mi zdi vsake minute skoda ko nisem znjim.... se veliko veliko cartamo...jemo za 4... in spimo.... ga je prav težko slikat da ima odprte učke... zaspanček naš

tako spi naš zaspanček

user posted image

srček mali user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
3.9.2010 13:57:26   
cukica
Fargesia kaj je luškan,pravi cukr,...
bit tud tvoj je pravi mali princ,prav začarajo te ti otročki,...
Kar se tiče bolečin v križu in levi nogi jih imam tudi jaz pomaga pa le masaža in dvignjene noge,...si dam kr neki pod kolena pa je bolje,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
3.9.2010 14:23:09   
jona klara
hello!
ekola mene sem že iz domžal iz 3d.Danes mi je moj preprečil trgovine v lj, greva pa pol v ce po kaj malega za nagrado.S cotami sva pa zaključila jih je do 3,meseca dovolj, rabimo še samo kako malenkost.

no v glavnem na 3d bilo super, zelo zadovoljna z DR.Strahovo, mi je kar polepšala dan in nosečnost nasploh.Z bebijem vse okej, deluje ji zelo zdrav, srček popolnoma okej, rekla pa je, da je mali pravi polhek, se je zelo skril za svojo debelo spredaj ležečo posteljico tako, sa se ga ni zelo vidlo, samo obraz, pa še to samo na momente cel.Rekla, je da je ta posteljica vzrok za negibe in da lahko da bo celo nosečnost tako, da naj kr uživam, sa zaradi tega ne sekiram da je ona imela isto, pa ima zej zelo pridnega otročička.Aja je pa rekla, da bo punčka, takoj za tem pa je mali pokazal svoje premoženje zelo dobro, tako, da ni več dvoma, fantek bo!Moj mali zakladek, sem presrečna.Teža je 800 g, velikost pravšnja, gibov bilo dosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi, bit- super lepa sta vajina mala pikeca, komaj čakam.

< Sporočilo je popravil jona klara -- 3.9.2010 14:25:03 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
3.9.2010 14:42:42   
IVYY
fargi, bit.... hvala za čudovite slike! prekrasna sta!

jona, pa to je čudovito! Zdaj pa res uživaj!

špica, meni je v prvi nosečnosti pomagal kosmodisk. Če ti ga lahko kdo posodi, bi bilo dobro probat.
Baje, da ne škodi.

Urshy, sem bolje,hvala. Tišči me ne več toliko... tistih par dni je bilo kar grozen občutek.
Pa ti, kako si?

mejte se!

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
3.9.2010 14:56:52   
špica84
OOOO jona čestitam za poba.Potem sem imela prav,ko sem rekla da imaš pobalinčka 

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
3.9.2010 15:37:48   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(13.4.2011)

user posted image

mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

pondeljek,6.9
teta m-3D Uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

špica84-3D UZ

torek,14.9
Urshy78-pregled
IVYY-uz
špica84-pregled
honey-pregled

Torek,21,9
Cukica-morfologija

Četrtek,23.9
petyyyy-pregled
Betricija-pregled

Pondeljek,27.9
Registrirana-morfologija

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija

Petek,22.10
Cukica-3d uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

[/quote]

< Sporočilo je popravil špica84 -- 3.9.2010 15:38:32 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
3.9.2010 15:44:19   
Urshy78
jona, iiii, čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, tokrat pa nisem imela prav user posted image
super, da je vse ok. zdaj pa res začni uživati v nosečnosti.

IVYY, super, da si bolje.
jaz sem tudi ok, samo danes imam po moje spet nizek pritisk, se mi je na poti iz službe tako spalo med vožnjo.
drugače se pa nimam kaj pritoževati.
ali ti že veš kaj boste imeli ali bo ostalo skrivnost?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
3.9.2010 17:32:29   
betricija
bit lušten fantek.

jona še tukaj; čestitke za user posted image . vesela, da je vse ok.

urshy kakšna kavica pomaga. sicer pa bolje nizek pritisk, kot višji.

toliko, sedaj sem spet doma.grem počivat

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
3.9.2010 17:49:29   
Teta M
Joj Bitka, poglej tega tvojega cukraaaaaa.....pravi dec je že....edino prav,da uživaš z njim vsako sekundo,škoda ga je zapravljat za internet...raje samo sedeti in opazovati svoj zakladek...

Jona: user posted image user posted image user posted image ...fantek bo, mali princ....no sedaj pa veš kaj nosiš pod srčkom,sedaj se pa le lepo prepusti tako kot ti je dr. Strahova rekla....

Jaz sem pa danes še čisto poklapana od včeraj..sem klicala svojo G, pa je rekla, da dokler ni kakšnega izcedka, krvavitve,naj samo počivam, lahko si križ masiram s kakšno protibolečinsko kremo..če pa bo bolečina hujša, pa naj grem kar na uregenco....manj me boli oz.špika v predelu L.jajčnika,tako da upam da se zadeva čimprej umiri...sem pa našo sončico čutila samo zjutraj,da je parkrat brcnila,upam da jo danes še kaj, da bom pomirjena...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 3.9.2010 17:50:39 >

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
4.9.2010 0:02:57   
zup2
Dober večer!

Evo nas, prišli z morja...in uživali na polno!!!
Najprej še tu ČESTITKE Bitki in očku za korenjaka Aljaža user posted image user posted image . Vidim, da me ubogaš in se samo cartate user posted image . Je pa pravi lepotec...ITAK!
Fargi vidim, da ti tudi dopustniško uživaš in tudi tvoj A že šarmira naokoli user posted image .
Hermy kako ste? Uživate z malo princeso? Ima pa lička kot naša Hana user posted image
Skratka mi smo se imeli super, prvi teden je bilo vroče za znort, drugi teden se je pa malo ohladilo tako da nismo poležavali na plaži ampak smo se sprehajali naokoli (moj dragi pravi da smo bili na križarjenju Fažana-Barbariga-Pula user posted image )
Bitka samo za tebe sem bila 2x pri Antoniu user posted image !

Nočko.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
4.9.2010 10:18:59   
jona klara
jutro babnce!

hvala vam za lepe želje, se mi zdi, da sva z mojim še kar v transu....res je lepo ko veš kaj nosiš pod srčkom, da pod njim raste mali princ.

slikce pa tudi dobiste, samo bo moral moj pomagati iz cd ja gor spraviti, niso pa tako lepo vidne, ker se je polhek skril k posteljici, lumpi mali

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
4.9.2010 10:50:04   
špica84
Jaz tudi komaj čakam 3d uz,da spet vidim svojo pupo.
V pondeljek greva z mojim na večerjo za obletnico poroke.Pa mogoče kaj v soping,da kupiva stvari za najino princesko

pa upam da ta teden kaj za spalnico pokličejo

Neposredna povezava do sporočila: 1918
4.9.2010 10:58:55   
jona klara
špica- kdaj pa imaš 3d

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
4.9.2010 11:09:02   
špica84
Naslednji pondeljek-13.9 user posted image .Prvo imam manj prijetne stvari tist dan:cuker test in podobno,popoldan pa 3d uz

Neposredna povezava do sporočila: 1920
4.9.2010 12:03:27   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Bitka samo za tebe sem bila 2x pri Antoniu user posted image !

oooo lepo, se mi je zdelo da, sem bila manj lačna.... user posted image te ubogam ja, se cartamo cartamo in cartamo vsi 3je..... in res je ...tako lepo je BITI mama

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
4.9.2010 20:51:08   
cukica
Sem dala v albumček trebušček v 18 tednu,da vidite kako zgledamo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
5.9.2010 9:31:52   
mojškra
LEPO DOBRO JUTRO

Mi smo končno doma. Aljaži še ne sme vsaj 1-2 tedna v šolo, drugače pa je ok-samo da je doma, da mu mami lahko skuha kaj dobrega.

Sem skozi mislila na vas, in vas pustila pozdraviti.
Drugače sem v službi, je pri meni moja mami, da mi pomaga. Včeraj sem sestavila posteljco (bom dala gor kakšno fotko).
Tamal me brca 100 na uro.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
5.9.2010 9:40:44   
špica84
Dobro jutro

Mojškra samo da je Aljažu bolje in da je v domačem okolju,kjer ga mami razvaja.
MOja tamala me tut brca kot zastavo,sploh ob gledanju tv oz. filmov.

< Sporočilo je popravil špica84 -- 5.9.2010 9:41:04 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
5.9.2010 15:33:25   
Urshy78
Mojškra, super, da je Aljaž doma. zdaj ga pa čimveč crkljaj, da bo hitro ozdravel.
čakam slikce od posteljice user posted image
mene tudi moj lumpek brca sto na uro. danes se je spravil na moj mehur in sem parkrat kar zastokala od bolečine.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Dež

Ko začne rahlo deževati, kaplja po kapljo, takoj odprete dežnik ali počakate, če bo nehalo ali bo začelo bolj deževati?

dežnik (20%)

počakam (80%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!