|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
15.12.2010 9:34:09   
Kiya
Jaz sem moram pa resno spraviti pregledovat recepte, za piškote user posted image
Sem rekla, da bom letos podarila škatlo domačih piškotov in domač čokoladni liker in še kakšno malenkost, pa
še niti receptov nisem najdla user posted image . Če ima katera kakšen dober in preizkušen recept se priporočam user posted image

Pampers Premium care imam active beauty (DM) bon za 15% popusta na nakup plenic, tako da če jih katera uporablja in kupuje v DM ji ga z veseljem podarim, saj je rok veljave do 31.12.2010 user posted image

plesen tudi pri nas imamo probleme, saj izolacija ni najboljša pa še stara hiša user posted image

meso a je katera že uvedla belo meso? Ne vem zakaj odlašam, mogoče zato ker se mi ne da še to pacat user posted image

Hranjenje Še nekaj sem hotla vprašati user posted image kje imate ve vaše user posted image ko jih hranite? Že v stolčku, v naročju?
Hranjenje v naročju mi ravno ne gre, ker če jo imam lepo pokončno ne vidim ust in gre ponavadi žlica kam drugam user posted image , stolček pa sta fizioterapevtka in pediater še odsvetovala dokler vsaj približno stabilno ne sedi.

< Sporočilo je popravil Kiya -- 15.12.2010 9:37:18 >

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
15.12.2010 9:55:31   
misar
sam to- hranjenje: malega hranim v ležalniku, to bomo prakticirali dokler ne bo povsem stabilen v stolčku za hranjenje.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
15.12.2010 9:56:01   
meymey
Vlaga - mi pa imamo presuho v stanovanju, tako da vlažilec zraka laufa že kak mesec user posted image . Noben ekstrem nikoli ni dober :).

Sedež za hranjenje - mi imamo od sosede sposojen stol, ki se poleže (3stopnje ima). Najnižja stopnja je položaj, kot ga ima v lupinici in v tem položaju ga zaenkrat hranim. Meni se zdi odlično, pa še zraven mize sedi, da se navadi kje se je.

Meso - včeraj je Tomi prvič jedel tudi goveje meso. Piščančje in puranje pa je že ena dobra dva tedna. Njemu je meso 1A. Večje probleme ima z riževimi kašicami, ki so res brez okusa. Danes mi je zavrnil riževo kašico z malo slive. 5 žličk je šlo, pol pa je zaprl vrata user posted image .

Pa še javljam, da je jelka kr lepo uspela z mojimi homemade okraski. Če se mi bo ljubilo, bom pripela slikco. Jutri imam dan za peko. V čet nesem pecivo na plesne, ke rmamo babji žur, v petek mam zabavo za RD (v ponedeljek stopam v kristusova leta user posted image user posted image ), v soboto najbrž z malim do dedka mraza, v nedeljo pa častim na štajerskem. Pol pa za moj RD dol padem v ponedeljek user posted image .

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
15.12.2010 10:13:06   
ninkica
hranjenje Mi Lejo hranimo v stolčku za hranjenje ,ker ima 3 stopnje.Je pa tudi vedno pri mizi,ko je.

uvajanje mesa ga bomo začeli ta teden.Že komaj čakamuser posted image

Kiya jaz sem dala Miklavževo peko piškotkov čez,v kratkem se pa lotim božično in novoletno.
Bom dala linke gor keri piškotki so nam zakonuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
15.12.2010 10:17:09   
ninkica
http://www.kulinarika.net/recepti/3026/sladice/huzarski-krapki/

http://www.kulinarika.net/recepti/5684/sladice/cokoladni-huzarski-krapki/

http://www.kulinarika.net/recepti/373/sladice/orehovi-rogljicki/

http://www.kulinarika.net/recepti/5851/sladice/razpokani-piskoti/

Jaz jih vedno delam po teh receptih in še kakšnega zraven dodam.
In pa še nekaj ostalih receptov imam v zvezku,ki jih lahko prepišem pa pošljem.

Leja 15.6.2010

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
15.12.2010 10:19:37   
ninkica
http://www.lekarnar.com/izdelki/avent-magicni-loncek-z-mehkim-ustnikom-in-rocaji

Sem zadnjič pozabila še dodat link za magični lonček,ki ga imamo mi.Je tak samo,da je druge barve.

Leja 15.6.2010

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
15.12.2010 10:54:12   
meymey
Jaz bom za čet pekla princeske. Za dalje pa ne vem? Bomo vidli za kaj bom navdihnjena user posted image .

Jelka

(odgovor članu ninkica)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 2232
15.12.2010 12:03:56   
Kiya
Meymey super jelka user posted image pa všeč mi je tale obroba na steni

Ninkica hvala za recepte, tele razpokane piškote bom sigurno pekla user posted image

Bom pa ta vikend naredila tele razpokane piškote in medenjake, čez teden pa še kakšne na testomat pa še kej se bo najdla. Moram kar nekaj škatel nafilat user posted image pa se bojim da me bo Božič prehitel user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
15.12.2010 12:59:11   
smotka.dt
Dan!

Najprej user posted image bcljka glavno, da ti je ratalo prav čas oddat. Sama v službi funkcioniram bolje pod pritiskom, zato odlašam čist do konca in ko je res kriza pol na polno zalaufam.

Meymey lepa smrekca.

Uf je za pokomentirat, verjetno bom kaj pozabla.

prekuhavanje vode vodo najprej filtriram s brita vrčem, nato jo prevrem. To bom počela tja do sredine januarja potem pa jo bom le filtrirala. Da bi kupovala vodo iz plastenke mi ni nikoli prišlo na pamet, potem jo raje natočim iz pipe. Generalno gledano imamo pa zelo dobro in neoporečno vodo. Ampak ziher je ziher. user posted image

puzzle nimam tega proizvajalca, katerega prodajo so prepovedali. Imam unikatoy firmo. Ostale bodo na svojem mestu sicer moram stran zmetati vse igračke, kot je že ena napisala. Tako v detalje ne mislim it komplicirat, ne bom mu pa dala za igrat ravno azbestne plošče no. user posted image Sicer je pa moj pisal mail v unikatoy in so mu odgovorili, da njihove puzzle ustrezajo standartom. Te pene za fitnes oz. pilates, aerobiko pa tud ne more človk bit ziher v čem so jih pacali user posted image .

oktoberke tudi sama ne berem drugih tem, ker že tako preveč časa zabijem na računalniku. Občasno pogledam majčice, da vidim kaj me čaka oz. bolj zaradi GH. Sem pa šla iz firbca prebrat, ko je ena tle namignila. Hja, nimam besed. Sama tega nebi zmogla nardit ne prenesem slišat user posted image jokat. Če se je pa ta mamica odločila za ta način je pa to njen problem, sama bo nosila posledice. Je pa tako, da se nikoli ne bomo mogli strinjat v vsem. Vsak pa si kdaj po svoje poštimauser posted image . Jaz bom kr tiho, ko naš hodi spat ob 22ih. user posted image Kar se tud marsikomu zdi nesprejemljivo.

Zobki no včeraj med cartanjem po obroku, mi še kar mormo bit pokonci in bolj ko ne mirni po obroku 30 minut, mi je tamali nesel moj prst v usta in glej ga zlomka kaj sem čutila. Prvi zobek user posted image . Ravno toliko, da je pogledal šele ven. Zdaj vem zakaj zadnje čase spi čez dan kot je prve mesece. Po vsakem obroku zadrema.

Uvajanje mesa imam v kratkem plan začeti z uvajanjem mesa. Verjetno bo to kr zajček, ker imamo domače, pa vem s čim jih moja starša hranita.

GH še vedno smo le pri enem obroku. Ima pa tamali raje zelenjavo kot sadje. user posted image Danes bo jedel polento+ bučke, ko se zbudi saj je danes potegnil do 10ih. In je ravnokar šele nazaj zadremal.

Hranjenje midva s user posted image ga hraniva v sedežu za hranjenje. Je najbolj komot, ker si ga naštimam točno pred sebe v ravno pravo višino. Sama sedim na kavču user posted image pa pred mano. Jaz sem bolj tak komot človek in si šparam hrbtenico user posted image , zdaj je že potrjeno da bomo delal do 65 leta. user posted image In tud previjam izključno na previjalni, ker povsod drugje se je treba trpet. user posted image user posted image

Vlaga mi smo tud me tistimi ki imamo bolj suho v hiši. Ampak imam posodice na radiatirjih s vodo.

Ad3 dajem še vedno vsak dan po 5 kapljic. Jih imam poleg aptamila tako, da ja ne pozabim. Ko bomo pa na 3 obrokih GH pa jih bom začela dajat po 7 kapljic.

Pranje perila ni čisto nič drugače kot nekoč ko sem prala le za naju s user posted image . Če bi pa bili problemi pa bi ukrepala ampak HB ni blo treba.

Poroka poročila sva se julija 2008, ko sem dobila pogodbo za nedoločen čas. Blo nas je na poroki 10 ljudi (med njimi sva tudi midva). Denar midva raje porabiva za potovanja.

Igranje podobno kot ste že napisale ku-ku, bu, biba lezel, na puzzlih... Sem pa z neta potegnila pesmice Romane Kranjčan in pravljice (ogromno tega) in zdaj to  na polno vrtimo in mali uživa..

Vrtec je v planu, ko user posted image ne bo potreboval več plenic. Preden se je rodil sva se s user posted image dogovorila, da ga bova dala v jasli, ko nastopim s službo. Še prvi dan, ko se je rodil je moj rekel, da ga bo kr ona doma imel, da takega malega, pač ne bomo dajal drugam v varstvo. Jaz sem bila le tiho, ker je tud meni to ljubše.

Upam, da nisem kaj pozabila.

Uživajte

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
15.12.2010 17:38:56   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Meymey super jelka user posted image pa všeč mi je tale obroba na steni

Obroba pa je moje delo, sem se tri dni matrala z risanjem in barvanjem :D. Kaj bo šele ko se spravim na Tomijevo sobo :O. Po moje bo to okupacija za kak mesec, pa otroka v varstvo! user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
15.12.2010 17:41:46   
ninkica
Današnji meni:
Kosilo:krompirjeva kremna juha z bučko in prepečencem
pop malica:sadni zdrob(kuhano jabolko,potem sem pa v tej vodi zakuhala zdrob in na koncu dodala spasiran jabolček.)Zlo dobra zadevca.user posted image

gluten: smo ga danes uvedli..

Leja 15.6.2010

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
15.12.2010 17:43:15   
čeb Maja
hej hej,

uf nam se je neki ritem podru in je vse neki čudno. Zjutri malo dlje spi - ker ponoč žura od 2.45 do 3.30 že zdele 3 noči zapored v svoji posteljici in v temi - sploh ne vem kaj naj naredimo oz. kaj mu je user posted image user posted image user posted image Kakšna ideja?
Čez dan gre potem spat šele 1. rundo ob 10.30 pa potem okol 14.30 in so se nam obroki zamaknili in vse skupi. Tko, da user posted image user posted image user posted image Jovo na novo red postavljat...

danes meni:
- bučkina juhica s teletino
- pop malica: ovseni kosmiči (navadni kuhani) + hruška iz kompota + kaki + suha sliva + 1 žlička hipp kašice (sem mu jo dala prvič za probo)

pucli: tko, k ste rekle - pol lahko pol bajte stran vržem... Imamo pa en tanek kovtrček itak čez tako, da liže jih ravno ne. Pokrite imamo pa zato, ker jeta mali zelo vroč otrok in je cel moker če leži na samih puclih.
hranjenje: v ležalniku na mizi. Dokler ne bo fiksno sedel, ga ne bom dajala v stolček.
voda: za čaj jo zavrem, samo potem dodam kar iz pipe zraven. Ko se kopa jo kr pije in če tist prenese, bo tudi iz pipe ok user posted image
pralni prašek - Frosch aloe vera iz mullerja, brez mehčalca. Sem probala ariel pa je imel takoj pikice.
poškoti - kiya in ninkica moj naslov za dostavo piškotkov imata na ZS user posted image user posted image user posted image user posted image Ful sta pridne.

smotka - bravo za 1. zobek user posted image
meymey - jelka user posted image Obroba je pa tudi meni zelo všeč - to so tapete ali..?

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
15.12.2010 22:16:51   
niky31
zdravjene Junijke,
Tudi sama sem junijka 2010 in vas redno berem user posted image vendar nisem prav pridna za pisat user posted image .
Rodila sem 24.06.2010 fantka Krisa 2,120gr 44cm  (v 36 tedenu)

NOČNO PREBUJANJE: Želela sem se oglasiti da vam povem kaj je meni povedala  P na pregledu v bolnišnici glede nočnega prebujanja user posted image . Vprašala me je če se user posted image zbuja ponoči, povedala sem ji da se in da ga moram podojiti, da spet zaspi. Tudi sama sem poskušala podaljševat spanje in ukinjat nočno hranjenje vendar neuspešno. P mi je reka da naj bi se user posted image zbujeli ponoči če ga kaj muči (boli, zrak v črevesju, zobki,..). Mi imamo refluks in je posledično nemiren ker ga ščipa po trebuščku.user posted image
SPANJE:Upam da se bo spanje našega malega K podaljšalo ker se zbuja zelo pogosto ( na dve-tri ure) najverjetneje  zaradi zobkov oziroma zaradi krčkov -ščipanja, kaj pa vem ali pa je samo navada user posted image .
DAN: vstanemo med 7 in 8 uro potem spimo med dnevom približno trikrat po cca 1h. Spat pa gremo ob 21.. in se seveda zbujamo cca 4-5 krat na nočuser posted image  
IGRA: ku -ku; konjiček, letalo, beremo pravljice, pojemo in plešemo, igramo na postelji obračamo - telovadimo, igre s prstki.
GH: tudi mi počasi uvajamo GH vendar ne tri krat na dan ker nimam še cilja zamenjati dojenje z GH tako da dodajam zaradi okusov in alergijskih reakcij drugače pa bi rada čimbolj dolgo dojila- se mi zdi zelo pomembno. user posted image hranjenje v stolčku za haranjenje. ste pa vse zelo pridne z uvajanjem.user posted image
ZOBKI: jih še dalamo in to najverjetneje dva spodaj.user posted image
POROKA: Z user posted image sva se pročila leta  2005.
PRANJE PERILA: Persil SENSITIVE + kis namesto mehčalca.
PUZLE: me malo skrbi ker je v Sloveniji tako, da dokler ne zdravstvena inšpekcija vzame vzorec in testira materijal - če bi prišlo do prijave lai suma oporečnosti mateijala do takrat se sploh ne ve ali je neoporečen, oznake CE in ostale pa niso 100% zagotovilo v nikakršnem primeru da je izdelek neoporečen- to pa itak velja za vse izdelke. ( bi lahko bila samo ena serija oporečna ). user posted image Upam da niso, tudi mi jih imamo.
VSEM BOLANČKOM: user posted image čimprejšnje okrevanje

Lahko noč

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
15.12.2010 23:00:39   
honey*
Helloow user posted image
Evo mee, spet sm mal zabušavala... Ah, pa sej vs kr redno berem sam za pisat- sm pa reees lena...
Bom mal nadoknadla za nazaj...
zobki-user posted image bravo vsem za zobke, mi jih še nimamo...pa še nič kej ne kaže da bodo kmalu, no lahko pa da nas na hitro presenetijo. sva jih pa midva oba z user posted image dobila šele okoli 10ga meseca. bomo vidli če je to kej dedno?
gh-nam laufa na polno... jemo že kr neki stvari skoraj vso zelenjavo, od sadja pa pač tisto kar je trenutno sploh na izbiro... ma pa najrajši avokado... bljak user posted image ej kje pa se dobili nežveplane marelice? nikjer jih še nism vidla user posted image z glutenom bomo počakali do dopolnjenega 6. meseca, isto z mesom... od mesa pa bomo dal piščančka pa purančka, mogoče malo teletine druzga pa itak ni... zajec edino, sam tega pa mi ne jemo... z govedino bom pa počakala do 9.ga meseca.
Ma bom po feelingu, useen se bom pa držala nekih približnih smernic... ampak HB nimamo nobenih alergij (trkaaam), in nič jo ne zapira- prebava laufa sto na uro...je še vedno nekje do 3krat pokakana dnevno...
pitje-ma niti ne mara vode niti čaja, se ne sekiram ma še vedno 3 mlečne obroke+ ponavadi po obroku GH spije nekih 30 ml vodice... več ne gre...user posted image
prekuhavanje vode- še vedno in jo mam namen še vsaj kak mesec, če ne še več. Mam grelnik vode... 5 sek pa je voda prevreta. ni panikee...
ad3 kapljice- uporabljamo dosledno že od kar smo jih dobili... bp.
ponovna nosečnost- je ena spraševala... še ne še user posted image ma morm ta fax kooončno dokončat... ma se mi vleče u nedogled... potem zamenjat šiht in pol akcija user posted image hočm pa usaj 3 leta razlike...moj user posted image ma željo met tri user posted image , ma bomo vidli kako bo mami za user posted image
poroka- bi se z veseljem... pa so finance mal problem.. zdej zidava hišo in gre vse tja. Se pa definitivno bova user posted image So pa men tut manjše poroke všeč in mati bo seveda v beli obleki user posted image
dudka- a še kjeri user posted image zaspi sam z dudko? naša drugač sploh noče... obvezno dudica in njena ninica. Ma zdej se je začela ponoč zbujat ker dudo pogreša, ma sej ni panike ji jo pač dam...Sam ji moti spanec. Bi jo najraj odvadla...sam nočm pa da joka user posted image Neizvedljivo ane?
igranje- isto ku-kuc, biba leze, pa pojoča knjigica, pa loček s kockami, pa igralni otok, mal knjigice oz. slikanice gledava, buc-buc, pojeva, pleševa...
sedež za hranjenje- jo hranimo v njem, za našo mizo... je pa že v čisto sedečem položaju, ker itak že čist sedi brez opore user posted image
puzzle- mamo, ne delam panike ker itak za use sčasoma ugotovijo da je zanič pa strupeno pa ne vem kaj še vse...ah, brezveze.
pranje- ariel tekoči prašek, zakon. perem pa samo njene posebaj, ker jih perem brez mehčalca.
vrtec- bomo počasi spisali prošnjo, upam da dobimo-no to verjetno vsi user posted image baje pa tu v naših koncih ni glih izi pridt bliz... we will see...
meni danes- dop. malica: riževa kašica+avokado; kosilo: krompir+cvetača+grah.
meeting- a je govora o kakem meetingu v lj in okolici??? nism že dolg nč zasledila?
Ok, dost bo... Sm se čist rapisala-ja tkole je če se ne javljaš bolj pogosto... Bom se probala popravt user posted image
No, lahko in predvsem mirno noč vsem user posted image

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
16.12.2010 0:24:26   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: honey*

Helloow user posted image
Evo mee, spet sm mal zabušavala... Ah, pa sej vs kr redno berem sam za pisat- sm pa reees lena...
Bom mal nadoknadla za nazaj...
zobki-user posted image bravo vsem za zobke, mi jih še nimamo...pa še nič kej ne kaže da bodo kmalu, no lahko pa da nas na hitro presenetijo. sva jih pa midva oba z user posted image dobila šele okoli 10ga meseca. bomo vidli če je to kej dedno? Je. No, midva z mojim dragim sva jih pa oba kar zgodaj dobila (jaz že pri 4,5mesecih), najina mulčka sta pa tudi kar pohitela. Pa bi bilo meni bolj všeč, če bi kasneje pognala zobe ;)
gh-nam laufa na polno... jemo že kr neki stvari skoraj vso zelenjavo, od sadja pa pač tisto kar je trenutno sploh na izbiro... ma pa najrajši avokado... bljak user posted image ej kje pa se dobili nežveplane marelice? v vsakem Mercatorju (pa najbrž tud v drugih trgovinah), še naš, ki je čisto mali, jih ima. Mečkator ima celo svojo znamko bio marelice (v zeleni pakungi), nežveplane. Jih vidiš, ker niso tako lepe svetle barve. E, sem šla prav gledat - gor piše EKO SUHE MARELICE. So pa res temne barve, nič tistim suhim marelicam, ki so še čisto svetlo oranžne, podobne ;) nikjer jih še nism vidla user posted image z glutenom bomo počakali do dopolnjenega 6. meseca, isto z mesom... od mesa pa bomo dal piščančka pa purančka, mogoče malo teletine druzga pa itak ni... zajec edino, sam tega pa mi ne jemo... z govedino bom pa počakala do 9.ga meseca. meni se tudi z mesom in glutenom nič ne mudi ... mogoče gluten začnem drug teden, ko bo že 6 mesecev (ker naj bi se med 6. in7. mesecem uvajal), z mesom pa pomoje počakam tam do 7. meseca. Z mlečnimi izdelki najbrž še dalj, ker sem še vedno na riževem mleku. Sem pred časom malo poskusila, če kaj reagira, pa mu še ni pasalo, če sem popila par požirkov navadnega mleka, tako da ga ne bom matrala še s tem.
Ma bom po feelingu, useen se bom pa držala nekih približnih smernic... ampak HB nimamo nobenih alergij (trkaaam), in nič jo ne zapira- prebava laufa sto na uro...je še vedno nekje do 3krat pokakana dnevno...
pitje-ma niti ne mara vode niti čaja, se ne sekiram ma še vedno 3 mlečne obroke+ ponavadi po obroku GH spije nekih 30 ml vodice... več ne gre...user posted image   naš se sicer ne pritožuje nad vodo (čaj bolj zavrača, pa itak se mi ga ne da kuhat, da ga pol stran zlijem, tako da je na vodi), ampak kaj veliko je pa nikoli ne spije. Se pa še vedno precej doji. 3x čez dan sigurno, pa ponoči odvisno od "lune" user posted image
prekuhavanje vode- še vedno in jo mam namen še vsaj kak mesec, če ne še več. Mam grelnik vode... 5 sek pa je voda prevreta. ni panikee... tudi zaenkrat še prekuhavam. Bom nehala, ko se bo začel plazit po tleh. Je ravno na pregledu rekla P, da je bila pri njej z 2. hčerko na posvetovalnici tudi mamica, ki je prvi hčerki tri leta prekuhavala vodo. Od P komentar: "Tamala je puzala po tleh pa dala vse sorte v usta, ona ji pa vodo prekuhava :)" No, takrat, ko po tleh pobira smetke, je prekuhavanje vode že precej odveč oziroma nima smisla, škodi pa tudi ne.
ad3 kapljice- uporabljamo dosledno že od kar smo jih dobili... bp.
ponovna nosečnost- je ena spraševala... še ne še user posted image ma morm ta fax kooončno dokončat... ma se mi vleče u nedogled... potem zamenjat šiht in pol akcija user posted image hočm pa usaj 3 leta razlike...moj user posted image ma željo met tri user posted image , ma bomo vidli kako bo mami za user posted image   no, o tej temi se z mojim dragim najbrž ne bova več pogovarjala user posted image sva se zeloooooooooo kmalu na začetku najine zveze (po parih dneh user posted image ) dogovorila za dva user posted image . No, zdej dva imava, prostora za več itak ne ... če naju v naslednjih 5 letih še kaj piči, je kakšen procent možnosti, da se odločiva še za enega, kasneje pa ne. Najbrž smo pa zaključili s proizvodnjo.
poroka- bi se z veseljem... pa so finance mal problem.. zdej zidava hišo in gre vse tja. Se pa definitivno bova user posted image So pa men tut manjše poroke všeč in mati bo seveda v beli obleki user posted image   kaj pa vem. Midva kakšne velike želje nimava, vseeno pa veva, kje bi se poročila, če se slučajno bi user posted image ja, prismojena sva, vem ... mogoče kdaj, samo midva oziroma midva pa mularija ... Mogoče pa samo priimek enkrat zamenjam, če me piči user posted image
dudka- a še kjeri user posted image zaspi sam z dudko? naša drugač sploh noče... obvezno dudica in njena ninica. Ma zdej se je začela ponoč zbujat ker dudo pogreša, ma sej ni panike ji jo pač dam...Sam ji moti spanec. Bi jo najraj odvadla...sam nočm pa da joka user posted image Neizvedljivo ane? a pa zaspi sama, če ima dudo? Mogoč jo navadiš, da sama dudo poišče, pa zaspi naprej? ne vem, nekaterim uspe, jaz sem pri prvem morala vstajat in mu dajat dudo še pri 2h letih user posted image (ni kaj prida tolažba, vem.)
igranje- isto ku-kuc, biba leze, pa pojoča knjigica, pa loček s kockami, pa igralni otok, mal knjigice oz. slikanice gledava, buc-buc, pojeva, pleševa...
sedež za hranjenje- jo hranimo v njem, za našo mizo... je pa že v čisto sedečem položaju, ker itak že čist sedi brez opore user posted image   Bravo, Brina!!! Naš se še podre kot kegelj, če ga slučajno dam v sedeč položaj (za foro včasih, drugače sem pa mama-zmaj, ki ga nič ne zalaga pa poseda, ampak mora revež ležat; edino v naročju sedi). Hranim ga v ležalniku, nam tako najbolj ustreza.
puzzle- mamo, ne delam panike ker itak za use sčasoma ugotovijo da je zanič pa strupeno pa ne vem kaj še vse...ah, brezveze. mi smo dobili ene puzle za darilo v Ringarajinem paketu. Meni so zakon, ker so ful velike, tako da imamo samo štiri user posted image pri prvem sem imela tiste prav za user posted image , pa so mi šle na živce, ker jih je skoz podiral pa žvečil ... je jih pa res ogromno prežvečil, pa računam, da mu niso škodile user posted image samo ni pa imel od tistih puzlov nič, razen tega, da jih je razmetaval okrog. Za podlago so bile pet minutk, potem pa hitro razmetane naokrog.
pranje- ariel tekoči prašek, zakon. perem pa samo njene posebaj, ker jih perem brez mehčalca. jaz otroških cunj načeloma ne perem posebej, so pa to večinoma vse svetle cunje (z dragim nosiva bolj črno in rdečo), tako da so ponavadi v stroju skoraj samo otroške cunje. Jih pa perem brez mehčalca, tako kot spodnje perilo in brisače. V temne in rdeče cunje dam še mehčalec, tudi če je kakšna otroška cunja zraven.
vrtec- bomo počasi spisali prošnjo, upam da dobimo-no to verjetno vsi user posted image baje pa tu v naših koncih ni glih izi pridt bliz... we will see... ja, pri nas tudi ni ravno obetavno ... okrog 60 otrok čaka še od letos, ker niso dobili vrtca ... jst še vedno upam, da bo novi župan kaj fajnega naredil user posted image
meni danes- dop. malica: riževa kašica+avokado; kosilo: krompir+cvetača+grah. mi smo se danes potepali ... pred odhodom jabolko s plasmon piškotkom, po UZ kolkov (btw, vse ok user posted image ) je pospravil tavelik frutek riž-breskev. Pa je potem celo popoldne še polival, tako da tega do nadaljnjega ne dobi več. Zvečer malo slivove kašice (fructal) z milupino šlaf gut.
meeting- a je govora o kakem meetingu v lj in okolici??? nism že dolg nč zasledila? jst bi tud, jst bi tud user posted image
Ok, dost bo... Sm se čist rapisala-ja tkole je če se ne javljaš bolj pogosto... Bom se probala popravt user posted image
No, lahko in predvsem mirno noč vsem user posted image

Haha, sem si kar Honey* sposodla pa vse v komentarje napisala user posted image zdej pa budnica ... nočko user posted image
ja, We're sorry je bilo user posted image in backspace pri meni sicer dela ... samo gumba potrdi nimam user posted image ... tako da še smeške vrnem (ne znam brez user posted image ), prvo nočno dojenje je že mimo, tako da je tazadnji čas, da se tudi jaz spravim zraven dragega, ki že spi user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
16.12.2010 8:12:26   
misar
dobro jutro

noč boljša, pamži so boljše...sam jaz sem mela pa že za fruštk 38°C vročineuser posted image . ne vem, glih če nimam kakšne angine, sam mam vse tko fajn, da niti do dohtarja ne moremuser posted image user posted image ...mojega dragega se bo očitno kej prijelo, ko bodo mene en dan na urgenco peljali al pa ko bom pobasala kufreuser posted image user posted image user posted image  
ufff kako sem jezna nanjuser posted image user posted image

neham user posted image

duda...pri frčafelci smo jo skenslal glih zato, ker se je zbujala in smo vsi po postelji iskali dudo.ni bilo krize, ko smo jo dali stran, par dni smo jo mogli mal drugače potolažit. potem smo pa boljše spali.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
16.12.2010 8:38:16   
meymey
ojoj, misar, upam da se čimorej pozdraviš. Jaz sem bila samo prehlajena, pa mi je bil ce safr malega prenašat (pa še sam enega mam user posted image ).

Moram pa poročat o spremembi spalnega režima. Od prestavitve ure na zimski čas naš mali spi do 3.30 oz 4h zjutraj (od 20h). Prej se je zbudil najhitreje ob 4ih, potegnil pa tudi do 6ih. Zdaj mu dajem tri večere zapored zvečer keksolino in prvi dan ni bilo spremembe, zdaj pa že 2 noči zapored bujenje ob 5ih??? Zgleda da je nekaj na tej hrani ali pa samo naključje?

Aja pa še eno user posted image  za vse. Mali se je zbudil ob 6ih??? in ob 7ih zaspal nazaj... še kr traja... meni paše spit kavo v miru user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
16.12.2010 11:39:35   
Sonček in poletje
Sam na hitro pokomentiram malo.

puzzle - od Unikatoy so neoporečne. Sem klicala na ZPS in pol na zdravstveni inšpektorat in pol še v Unikatoy, kjer so mi zagotovili, da njihovi puzzli ustezajo vsem standardom in da delata teste dva neodvisna inštututa en Slovenski in en Nemški in je baje vse BP.

GH - od cepljenja naprej mi poje komaj kaj, zato pa joške laufajo spet na polno. Pa tudi spanje je zadnje čase bolj krimainalno.

Za ostalo mi je pa zmanjkalo časa.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
16.12.2010 12:13:51   
joli07
Pozdravljene,
mi smo imeli včeraj posvetovalnico, kjer nas je P malo zamorila user posted image , saj naj bi naš user posted image  premalo pridobil na teži ( 280 g v mesecu in pol ).
Naše mere pri 6 mesecih in 11 dneh so : 7810g, 68,5 cm , OG 43

Meni osebno se sicer pri 6 mesecih in pol ne zdi ta teža majhna user posted image

Pikice še zmeraj nismo dobili, ker je menda še ne smemo, tako da smo še v čakanjuuser posted image

Honey : jaz kupujem SEEBERGER-jeve  nežveplane suhe marelice. Kakšen večji Mercator jih ima. Pazi samo , ker so lahko žveplane in nežveplane user posted image

Niky31 : naš user posted image  ima tudi reflux. Sem ga imela pri 3,5 mesecih v bolnici , ker je vse v loku letelo iz njega user posted image .
Za operacijo se HB niso oločili, mi je pa doktorca ( Dr. Sedmak - ona je prav za takšne user posted image ) rekla, da takoj ko dopolni 4 mesece začet z GH, in čimprej nadomestiti 3 obroke. Moram rečt, da se je v 2 mesecih in pol stanje vključno z ostalimi antirefluxnimi ukrepi bistveno zboljšalo user posted image . Bomo pa videli takoj po novem letu, ko ima kontrolo. Upam samo, da mu ne bodo delali PH-metrije, ker pol bom spet user posted image
Mi je pa včeraj P rekla , da naj čimprej nadomestim 4 obrok z GH.

Spanje : pri nas že od začetka bolj slabo spimo ( krči, polivanje, zdaj ima zvečer še telovadbouser posted image - se obrača na trebuh, nazaj na hrbet pa še ne gre in pol se jezi user posted image .

Pranje perila : Persil sensitive z dvojnim izpiranjem

Zobki : jih še čakamo

Zunaj je sonček user posted image , zato gremo malo ven, prej pa še preverim kaj pravi termometer.
Uživajte

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
16.12.2010 14:31:05   
dvojčica6
oh ne se sekirat glede teže...eni je tle na forumu rekla da bi moral met še en obrok ponoči pa mislim da je fant že blizu 10 kilov...ne vem pa al od sonček&poletje al od čeb Maje... eni P majo pač svoje fore...

Meni je danes k smo tut meli posvetovalnico pokazala tabelo teže in rasti in je naša madam povsod v zlati sredini, ma pa pri skoraj 6 m: 7070g, 65 cm, 42 OG

Drugo... še vedno mamo spanje mučimomamouser posted image se zbuja nonstop in joška joška joškauser posted image GH laufa prav odvisno od lune... danes je že jedla sadno kapico jaboko+breskev od Holle-ja...ni preveč navdušena... pol bomo pa dali bučo+krompir... zvečer bo good night kašica od Hippa s piškotom...

meymey user posted image user posted image nice! Pa pridne vse piškotopekarce... ma kje mate čas???

niky31...dobrodošlauser posted image

jah puzzli so me pa kar zamorili...zdej mam dekico čez sam ta hudič mali je nor nanje in jo umakne da se lahko igra z njimi...ne vem pa od kjirga proizvajalca do ble...pač kupla sem jih v BC, upam da so od Unikatoy...

šibam kuhat kosilo!

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
16.12.2010 14:47:53   
Sonček in poletje
dvojčica - BC ima samo Unikatoyjeve, se mi zdi. Tako, da naj te ne skrbi preveč.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
16.12.2010 15:34:38   
nikcaa
user posted image pa je slo sporocilo k vragu....

cakam moje da pridejo na obisk.... Arne se igra...

v torek smo tud mi smrecico naredili... prelep druzinski vecer...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2247
16.12.2010 15:43:12   
Kiya
Joli07 glede teže sem ravno v ponedljek spraševala v porodnišnici pediatrinjo in mi je razložila, da se pri 6m teža ustavi in ne gre več tako hitro gor, sej kam bi pa prišli user posted image Pa pri cca 1 letu naj bi imel otrok 3x porodno težo, pri 6m pa 2x porodno težo. Pri vas je pa res še refluks, samo dokler je otrok zdrav in teža napreduje ne vem zakaj komplicirajo. Sej sem imela jaz prejšnji teden isto ko mi je šla v 3 tednih samo 100g gor, bom vidla kako bo drug teden ko imamo posvetovalnico user posted image

Puzzle sem kupila v Mercatorju od lumpija, tako da pojma nimam katera firma jih dela user posted image

Kosilo jabolček of fruktala in celo je pojedla 120g, tako da je popolnoma nadomestila obrok user posted image sem ji dala samo malo vode za odžejat user posted image

pranje perila se mi zdi, da če otrok nimam nobenih alergij, da je čisto brez veze komplicirat. jaz drugače perem posebej, ker belo imam itak bolj redko kaj drugega kot tetra plenice in krpice, bodiji itd. pa je vse bolj svetlo, sami imamo bolj temne stvari.

piškotopekerce
pekla bom med vikendom ko se bo oči s tamalo ukvarjal user posted image in med tednom ravno tako, saj moram kar nekaj škatel napolniti.
Božičnice punce a boste kaj dobile? mene so včeraj klical naj pridem istat user posted image , tako da sem jih šla danes malo v službo pogledat user posted image

Naša user posted image se je pa naučila prižigati vrtiljak nad posteljo user posted image me je prov presenetilo ko je začel sam od sebe špilat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2248
16.12.2010 16:03:59   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje

dvojčica - BC ima samo Unikatoyjeve, se mi zdi. Tako, da naj te ne skrbi preveč.

na 24 ur pa piše da BC vrača denar za puzzle...z računom seveda...jah... hvala s&p, upam da bo kul

še to sm pozabla prej... hranjenje - js jo mam kar v stolčku, mi je ful lažje kot v naročju,... sedi pa kar v resu, če ma pampersko, če ma svoje pralne plenice jo še zanaša malo...seveda ko je rit tolko večjauser posted image user posted image user posted image

perilo
...js tut ne kompliciram , perem z Dashem, edino mehčalca ne dajem...

piškotopekarce...svaka čast še enkrat! js mam pa glih za vikend še tolk več dela, ker pride več žeht pa še likanje za dragega...

božičnica...magariuser posted image user posted image user posted image Kiya user posted image sm pa dobila regresuser posted image

akcija!

Neposredna povezava do sporočila: 2249
16.12.2010 16:51:16   
ninkica
dan

Mi smo imeli danes posvetovalnico:6m 7970g in 67,5cm
Je rekel P,da je v zlati sredini in da ima gibalni razvoj pri 6m izredno razvituser posted image user posted image vse ostalo BP.

puzzle sem mal prej klicala v BC in sem pustila cifro in je rekla,da sami še niso dobili nobenega obvestila.Imajo pa samo od Unikatoya.Ma se mi zdi,da so kar paniko nardil.user posted image

GH kosilo puran+koleraba+krompir sem ji prvič uvedla meso.
pop malica dojenje

peka piškotov jaz jih spečem,ko spi ali pa ko je budna se zraven igra in jaz to vse nardim,čez vikend jo ima pa mož

niky dobrodošla

user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke

lp

Leja 15.6.2010

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.