|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
14.12.2010 9:15:50   
meymey
Vidiš, čisto sem pozabila odgovoriti na tisto vprašanje. Ja tudi pri nas so na pregledu preverjali razvoj pri 6 mes. Torej cepljenje, laboratorij, preverjanje razvoja (klicala ga je - šepetala njegovo ime odzadaj - je ni j..., neko volno premikala pred njim in jo vrgla na mizo - gledal volno, sam ni pogledal dol :D, dala rozino pred njega, ki jo je dvignil z filigranskim občutkom user posted image ) in obisk pri zdravnici.

Včeraj sem iz moke delala okraske  za jelko, sam nisem še ziher če je ratalo. Je Tomi posodil kockice iz njegovega lončka user posted image .

Ena virtualna kavica za vas user posted image  in ena močna zame. Aja, pa spimo spet ok. Danes je bilo prvo hranjenje celo spet ob 5ih... kar tako naprej, proooooooosim! user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.12.2010 10:05:52   
Inika84
Dobro jutro!
Pri nas je zunaj -13°C, mrrzzzllooo!!! Soncek pa vseeno sije user posted image
Da malo pokomentiram!
Pitje tekocine je pri nas ze od sanega zacetka super, dnevno popije do 200ml, caja ali soka. sem mu pa kupila od MAM tisti magicni loncek z rocaji, pa mu pitje ne gre, je treba se kr fajn potrudit da kaj vn prtece, ga ma pa zelo rad za grizt, cucelj je tak gumijast z rebrami, pa mu zelo pase.
D3, js mu od 3mes. naprej dajem Oleovit d3 iz Avstrije. Drugih sploh probala nisem. Pa do zdaj ni imel nobenih tezav! user posted image Seveda pa tut pozabim, se kr pogosto se to zgodi user posted image
Kaka 3x na dan, odkar je 3x na dan GH. Blato je tut bolj trdo, ni pa pretrdo user posted image
Pranje cot, js jih perem z arielom pa lenorjevim mehcalcem, isto kot za naju, pa do zdaj se ni blo kaksne reakcije
Poroka, nisva porocena, zaenkrat se nimava planov
GH: za zajtrk bo dobil banano+frutek z hrusko in jabolko, za kosilo bom skuhala cvetaco, bucko, korencek, krompir z kapljico olivnega olja, za vecerjo je pa vsak dan isto, rizeva kasica od milupe z naribanim svezim jabolkom, brez jabolka je sploh noce jest! user posted image Ze en mesec nazaj smo nadomestili vse tri obroke GH. Zelo rad je GH, ce vidi koga da karkoli je hoce on tut user posted image
spanje, cez dan spi se vedno veliko, 4x po 1 uro do 2 uri. Zvecer gre spat ob 21h pa vstane od 8h do 10h user posted image user posted image
Mlecni izdelki in gluten, nisem se dala nic, bom pa pocasi

Prejsnji teden sva imela posvetovalnico, je slo kot po tekocem traku! user posted image Samo zmerla ga je pa zvagala, pogledala ce je zdrav mu dala pikico pa rekla adijo. Nove mere pri 5m in 1 teden, 7700g, 65cm
Isti vecer je imel mao vrocine, pa se pol dva dni, ni pa slo cez 37,6. Nisem mu nic dala. Pikico je pa prestal po mosko, se glasa ni spustil user posted image

Lepo se mejte

< Sporočilo je popravil Inika84 -- 14.12.2010 10:07:48 >

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
14.12.2010 10:27:14   
mamimo
OJLA!

Pri nas je -10 stopinj! Bomo šli ven po 12. uri. Že včeraj sem mislila, da mi bo nos odpadel user posted image

D3: pri nas pediatri predpisujejo Plivit D3, ne AD3. Po Oleovit je pa treba v Avstrijo, da se pa tudi naročit pri eni gospe, ki ima trgovino z zdravimi stvarmi.

Igranje: tudi midva se greva ni,ni,baa, pa gledava kartonke, pa diči, diči, diča, pa dam mu košarico z njegovimi igračami, da jih nato zlaga ven, itd.

Lidl - meymey: sem ti že včeraj hotela napisat kaj v stilu "sanja svinja kukuruz" user posted image Ne, zamerit, hec pač. Jaz sem enkrat popoldne na 1. dan akcije iskala eno stvar za user posted image , pa ni bilo niti kosa več. Pa imamo dva Lidla. So mi v drugem razložili, da je šlo do 10. ure že vse in da gre večina otroških stvari že, ko odprejo.

grem, mali protestira.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.12.2010 11:10:48   
bcljka
oj!

dva najbolj grozna dneva sta za mano! pa ne zarad user posted image  user posted image  da vam nahitr povem kaj se je zgodil... med vnašanjem podatkov v spss za raziskovalno nalogo mi je pr 97em primeru od stotih crknu računalnik in se ni več pržgov! obup! smo ga nesl na servis kjer so prvo rekl da rabjo 3 dni da mi en fajl dajo na usb user posted image  proti plačilu !19eur (kje so to ceno staknl tud ne vem)! so to nrdil takoj, HB... itak je blo samo pol spravln, ampak dobr vsaj neki... lahko sem nadaljevala s seminarsko... in poglej ga zlomka, zmanjka črnila v printerju, kupim novega, ga vstavim not, ERROR! WTF! skratka, po dveh dneh samega živciranja mi je dons ob 8.15 le uspel oddat nalogo, k je ob 8.11 pršla iz printanja in pol sm dejansko šprintala do faksa da sm oddala ob uri! če zamudiš si oplel za letos!
Nauk - ne delaj nič zadnji trenutek! user posted image
tko da dons grem zasluženo na difovca (študentski žur naše fakultete), ne vem pa kako bom zjutri vstala k morm it delat user posted image

brala sm bolj tko tko... kaj je tist eno od oktobra sploh ne vem, niti ne berem drugih tem, včasih edin majčke pregledam zarad GH...

poroka - poročena sva od maja 2009, nepozabni dan user posted image

mlečni izdelki - počas bom začela dajat kkšne te skutke od mu

igranje - pr nas so igrače zakon, pojoči radijo od fisher price, pa zvezdava želvica - obožuje jih, skos si musko pržiga pol pa pleše z ritjo user posted image  sama pa z njo bolj telovadim kot se pa igram

vrtec - vloga se oddaja do 31.3., mi smo jo že oddal

sicer pa vse BP, zdej se bom večkrat javla user posted image

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.12.2010 11:22:33   
mumu
punce, tiste, ki imate te penaste puzle, si preberite tole:

http://www.zps.si/otrok/igra/pred-decembrskimi-nakupi-igrac-v-belgiji-prepovedane-t.i.-puzzle-preproge.html?Itemid=259

Vloga za vrtec: že oddana, pa vem da maja ne bo nič , pač pa šele septembra, upam pa še vedno da se kdo izpiše saj smo četrti na čakalni listi.

Igranje: ku-ku, biba leze, žgečkava se, dajem mu kocke, lonček in kuhalnico, zajemalka iz Tiine kuhinje je tut zakon...

Prosim za nasvet naš mali mulo se je začel dvakrat na noč zbujati za hranjenje s tem da smo kakšno noč že tudi prespali user posted image , nimam več idej kaj naj mu dam za večerjo da bo dlje zdržalo, dobi pa ponavadi mleko s keksom ali pa hipino mlečno kašo z jabolkom za lahko noč.

< Sporočilo je popravil mumu -- 14.12.2010 11:26:55 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.12.2010 10:41:03   
mkbk
Hoj!

Hiiiitro rabim kakšen nasvet: za kolk časa grem lohka s tamalo na sprehod danes? Bi šle čez pol urce, pa sm mislna it v center, mam cca 20 min peš,pa pol še mal naokol po centru, pol pa nekma not na kavo in nato spet domov? Mal me skrbi, da je ne bom kje zanohtala, sicer jo oblečem ko medveda, pa vseen... user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
14.12.2010 10:52:27   
joli07
pozdravljene,

moram povedati, da sem ne dolgo nazaj gledala te puzle da bi jih kupila, pa sem si premislula - ŠE DOBRO.

mumu : kdaj se pa nazadnje hranita? Jaz ga okrog 9 ure zvečer še podojim, pa je že kar nekaj časa mir ( kakšen mesec se mi ponoči že ne zbuja zaradi hranjenja )user posted image . Včasih se zbudi zaradi krčkovuser posted image ( ja, imamo še zmeraj težave s tem ) , vendar ga malo dvignem,potolažim, pa kar hitro zaspi nazaj, jest pa noče .

Igranje : tudi mi se igramo z ku,ku, pa žgečkamo se, pa kakšne igrače, ki spuščajo zvoke in glasbo so zakon, pa lučke tudi. 

Vloga za vrtec : jaz sem jo pred 2 mesecema osebno odnesla v vrtec, pa so mi rekli, da jih sprejemajo šele drugo leto user posted image ( marca, ko bo razpis ), ker bodo menda tudi novi obrazci. Sem pa tudi klicala v drugi vrtec, mi je pa rekla, da jo lahko že prej oddam.user posted image
Kakšnega upanja, da bomo dobili itak nimam, saj mi je že tam v vrtcu rekla : Pa veste kakšna čakalna lista je še od prej za ta vrtec ? Saj lahko oddate, samo ne verjamem, da boste dobili .user posted image
Razmišljam še za privat, pa me zanima če ima katera kakšne izkušnje ali pozna koga, ki ima otroke v privat vrtcu v Ljubljani.

Uživajte,
danes je sonček user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
14.12.2010 11:06:19   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Hoj!

Hiiiitro rabim kakšen nasvet: za kolk časa grem lohka s tamalo na sprehod danes? Bi šle čez pol urce, pa sm mislna it v center, mam cca 20 min peš,pa pol še mal naokol po centru, pol pa nekma not na kavo in nato spet domov? Mal me skrbi, da je ne bom kje zanohtala, sicer jo oblečem ko medveda, pa vseen... user posted image user posted image

Mbkb, kaj pa kakšne žabice, bodij, flis hlače in majčka pa v kombinezon? Pojma nimam kako v takem obleči otroka.
Še sama študiram ko bova mogli na fizioterapijo, pa je ne morem v kombinezonu dat v lupinico user posted image
Pomoje za kakšne 30 min ne bi smel biti problem, potem se pejta kam malo pogreti in naprej.

Puzzle
imamo pod igralnim centrom na tleh, si bo pa treba zmisliti nekaj drugega za spodaj.

< Sporočilo je popravil Kiya -- 14.12.2010 11:07:12 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
14.12.2010 11:49:28   
meymey
puzzle - kr slabo mi je postalo. Tomi tako veselo gloda te puzzle... user posted image . Seej mamo pa točno te manjše in ko sem jih odprla mi je blo ful čudno da dovolijo prodajo takih malih koščkov. Sem vse takoj odstranila, ker kot sem rekla, Tomi to krepko prežvekuje user posted image . Grejo takoj v koš!!! 

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
14.12.2010 12:06:55   
Kiya
Mi nimamo teh manjših, ampak une k so za 4 male, ampak mislim da je pena povsod ista.

Meymey že imaš alternativo? Sej mi smo dobili airex blazino, samo nimam še prostora zanjo, se bo zgleda treba resno spravit prestavljati pohištvo in dobiti dovolj prostora.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
14.12.2010 12:47:57   
meymey
Airex, kaj pa naj. Sam poizvedet še moram, da niso slučajno tudi tiste blazine problematične. Mi nismo upravičeni do blazine, čeprav nas gnjavijo z razvojno in fizioterapijo... tako da že gledam, 130 EUR bo padlo :S. Adijo pamet. Itak pa sem hotel že prej kupit, pa sem šparala. Na eto, zdaj pa sem 15 eur vstran vrgla!!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
14.12.2010 12:57:51   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: joli07

mumu : kdaj se pa nazadnje hranita? Jaz ga okrog 9 ure zvečer še podojim, pa je že kar nekaj časa mir ( kakšen mesec se mi ponoči že ne zbuja zaradi hranjenja )user posted image . Včasih se zbudi zaradi krčkovuser posted image ( ja, imamo še zmeraj težave s tem ) , vendar ga malo dvignem,potolažim, pa kar hitro zaspi nazaj, jest pa noče .

Midva imava že od vsega začetka isto proceduro pred spanjem: med sedmo in polosmo uro se skopava potem pojeva in gre spat. Tudi takoj ko sva prišla iz porodnišnice je takoj jedel ponoči samo 1x, zdej je pa tako lačen da je za znoret user posted image .

Alternativa za puzle je armafleks user posted image , al pa mogoče kakšna blazina taka kot smo jih imeli v šoli (kakšna je pa cena se mi pa tut sanaja ne mislim pa da ni hudo poceni).

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.12.2010 13:00:12   
mumu
tole sem imela v mislih: http://www.akrobat.si/index.cfm?action=blazine

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.12.2010 13:31:35   
dvojčica6
ajojjjj moja tut ma te puzzle in jih tut veselo prežvekujeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa zakaj to dovolijo prodajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je prav zamorilo

glih na hitro pokomentiram...

scorpiogirl
...user posted image user posted image user posted image dajte se hitro pocajtat

GH...danes bo spet krompir+cvetača+kapljica olivnega...pa sadna kašica za poobedek (verjetno spet jabolko+slive sam jo ma tolk rada pa še vedno kaka potem ko jo pojeuser posted image )

igranje...jap ku-kuc..., letalo..., bibaleze - to najbolj pali..., plesanje...drgač pa se sama ne mara preveč igrat - jo je treba bolj animiratuser posted image npr. v stolčku ne mara bit, če jo pa vzamem ven in jo  držim pred njim se pa ful veselo igra s tistimi igračamiuser posted image user posted image je že pogruntala madam kaj je fajnuser posted image

bcljka... user posted image pridna... poznam take stresne okoliščine...men je blo z diplomo čisto neki podobnega!

mumu - še en obrok probaj vturit čez dan če rata...al pa mu daj še kako bolj kalorično zadevo vmes GH... lahk ma pa tut sam fazo...Sploh pa ne jamrat ker se zbuja... moja ma celo noč operne vaje in zaspi sam če dobi joško v ustauser posted image user posted image user posted image

mkbk.
..pazi sam da jo ne prepiha pa da jo dosledno slečeš ko prideš na toplo...če piha pa ji flikni tisto za dež čez vozičkuser posted image bo kot en polhek

grem babe... jojjjjj kolk me morijo tej puzzli...sej ne bo hudga ne... pomirite me malouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.12.2010 13:33:23   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Hoj!

mkbk - jst oblečm Piko trenutno tolk k si mela ti Laro takrat v svetilniku oblečn k smo se srečal, sam da ji dam namest običnega pajacka kombinezon gor... zuni smo pa tud po 2 uri...

puzzle - hm... zakaj pa prej ni tega noben povedu? mi mamo eno uno airflex blazino, sam ni tista največja... zdej razmišljam da bi kupl neki v tem smislu kar mumu predlaga... he vem, božiček bo mogu dobr premisl kaj bo prnesu user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.12.2010 15:36:48   
Kiya
Puzzle: Alternativa je tudi neka pena podobna airex, ki ti jo izrežejo tudi po meri. Kolegica ima tole, samo žal ne vem kakšna je, je pa za 1x1,5m dala 25€ s poštnino vred.
Naročila je pri MPI Kranj, sej če pogledate v googla boste najdle kontakt.

Oblačila za ven kaj pa nosek? A daste kakšen šal ali pa kaj okoli? Jaz trenutno nisem nič dajala pa ima potem kar hitro rdeč nosek

Kosilo: kuskus+korenček+koleraba+cvetača

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.12.2010 15:55:50   
Ajda_Marko
Živjo!
Bom kar tukajle vprašala, k je ravno naš mesec :)
Zanima me v katero termo torbico oz kam dajete čaj ko greste ven?

Sem slišala da aventova torbica ni ravno fajn, oz se full hitr shladi. Rada bi imela pa torbico za 2 flaški ne samo za eno, ker v eno ne gre flaška z ročaji, pri nas je pa to zdaj hit :)

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.12.2010 16:04:50   
Kiya
Jaz trenutno še nimam nobene termo torbe, dam stekleničko čaja kar v žep bunde. Je pa tudi res, da moja skoraj
nič čaja ne popije.

Sem pa malo gledala ponudbo termo torb in mi je padla v oči tale, k se da notri dati še kaj drugega kot flaške:
http://www.mimovrste.com/artikel/1390511929/termo-torbica-za-pripomocke-built-rna#pictures

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.12.2010 16:54:45   
Ajda_Marko
Simpatična :) Hvala.
Naš popije ogromno čaja, no odvisno od dneva, ampak ponavadi kar precej.
Meni je tale všeč, samo je hladilna torba, pa ne vem kako dobro bi zadržala toploto...

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.12.2010 18:36:20   
ninkica
hojla

oblačenje za ven midve sva bili danse zuni in sicer je bila v kombinizončku in zimski vreči,čez voziček sem imela pa tetro pleničko.

GH za kosilo je imela kremno juhico z krompirčkem in kolerabico notri sem ji dala 1 otroški prepečenec
pop malica hruška+kaki+banana+plasmon piškot

puzzle pena sem klicala v BabyCenter kjer smo kupil to peno pa je rekla,da so sedaj niso bili obveščeni da bi škodovala kaj našim user posted image
Da ustreza našim standradom

lp

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
14.12.2010 18:48:00   
nikcaa
puzzle- sm glih v nedeljo kupila ta cetrti paketuser posted image ker so mi tako super... zdei pa ne vem... pomojem ce bo kej bodo to pousod objavljali,al kaj? hmm..........

termo torbe- nimamo... cajcek uzamem s sabo, sam tud moj ga noce pit.. redko kdaj.. ponavadi ce pije pije takoj po kosilu..

kosilo- juhica, gl.jed pa krompircek, korencek in kolerabica...

oblačenje- notri ga mam v kratkem bodiju, majcki cez in hlackah.. za ven pa mu dam kombinežoncek, to mu dajam zdaj par dni, prej sm mu dala samo bundico.. pa pokrit s plahtico.. zimske vrece mu se nism dala... bom se mal pocakala... je full topel ko ga slecem tako da se mi zdi da jo se rabimo...

grem... moj mali bonboncek se je navelical stajce... :) pa tud lacni bomo kmalu...

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
14.12.2010 19:29:36   
Zoja83
puzzle mamo, pa ne bom dajala stran...če dam to stran, lahk dam tudi vse igrače, ki so iz plastik, pa bogvečesa še...pa pliške, ki jih ima, ker se lahko zaduši z njimi, pa da ne govorim o balonih...mislim, da če so res te nevarne stvari noter, bi mal bolj oglaševali...

termo torba mam aventovo pa ni preveč dobra...

oblačenje zmedena, da bolj ne...

plesen oooo sovražim jo...sem šla dans gledat v eno vrečo igrač, ki sem jih dobila in sem ugotovila, da je bila cela zadnja stran previjalne plesniva user posted image vrečo sm pa sam stran vrgla...letos je pa res obup...midva sma v spalnici še letos plato vlivala, ker je stara bajta, pa je groza...

lp

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
15.12.2010 7:02:28   
misar
dobro jutro

madona smo vsi bolani: frčafelca ima vneto uho in učke+ začetek angineuser posted image  je na AB drugič v treh letih, trotek je pa u iber prehlajen in še vnete očke ima. jaz sem pa sploh adijo, me grlo boli za po peezdit, glavo mi bo razneslo pa še iz nosa mi tečeuser posted image

tako, da noč je spet bila čisti dizaster...budnica na dve uri in manj.

ena kahla kave  user posted image

ne vem kera me je spraševala za plesen. torej pojavi se zaradi slabe izolacije sten in stikov sten. tu najverjetneje vsaj na kratek rok nimate kaj. zakaj sploh pride do plesni: ker so stene hladne in zaradi veliko vlage v prostoru. kaj lahko momentalno rešite:
1.treba je na ful kurit: vlaga se rada pojavi v prostorih, kjer so nizke temperature- nikakor pod 20 stopinj imet
2. vlaga. tu pomaga samo zračenje, zračenje in zračenje. pa nikar perila sušit notri. če nimate sušilnega stroja brž v nabavo oz. preselit sušenje perila kam drugam.

torej pomembno je ful ampak res ful kurit, zračit vsaj 3 x dnevno (pa ne imet okna na kip odprtega, ker to je user posted image ). če je okno odprto cel dan na kip, se stene še dodatno hladijo in tako še večja možnost za plesen. torej nasprotno ležeča okna odpret in dokler je vlaga na oknu (cca 5 minutk) ne zapirat. in potem tako v vseh prostorih. in polagam na srce...res najamanj 3 x na dan.

3. ko vse to izvajate obstoječo plesen pošpricaš z mešanico varikine in vode (70var in 30 vode). po tem bi praviloma vlaga morala za nekaj časa izginit

ampak, to ni dolgoročna rešitev za vlago. treba bo kaj naredit na temeljih (izolirat) če živite v pritičju, oziroma izolirat fasado. mogoče celo oboje.

puzzle: ojoj...naša frčafelca jih je pojedla na tone (skoraj)user posted image

grem v boj..lep dan

< Sporočilo je popravil misar -- 15.12.2010 7:03:12 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
15.12.2010 8:20:54   
dvojčica6
bogi bolančki...misar evo user posted image user posted image user posted image če bo kaj pomagalouser posted image

noč tut pr nas katastrofa ...tut če spi pr meni se zbuja nonstop pa hoče joško za zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image grrrrrrrrrrrrrrrrrno, sej moram it ker je še v postelčki in čaka na jutranje previjanje...sam je tolk zlata zjutraj...user posted image user posted image user posted image user posted image sam igrala bi seuser posted image

lep dan!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
15.12.2010 9:13:53   
ninkica
jutro

Bolančki pozdravte seuser posted image user posted image user posted image

Mi smo danes star 6 mesecev tko,da častimo pol torticeuser posted image user posted image So nam pa iz dans na jutr prestavl pregled.

plesen.. čimveč stanovanje zračite pa bo bolš in misar je navedla vse ukrepe s čim si lahko pomagate.
Mi naše stanovnje ogromnol luftamo in se s tamalo zjutraj selmo iz ene sobe v drugo.Ko ba spi pa jaz vse na stežaj odprem za 10 min in je pol tud bolši zrak notr,ker se vse prelufta.

Se že sonček kažeuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?