scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica igranje z Midve se igrava tko,da skupaj kako ropotuljico raziskujeva,pa pojemo se igramo ku-kuc,ki ji je blazno všeč.Med njimi je tudi od Fisher price pojoča knjigica in je full dobra. Se pa z njo ko je pokonci skoz ukvarjamo in skoz sodeluje pri raznih opravilih Hmmm, mi pa ne no, je palil že pri prvem (beri: se zdej zna ful sam zaigrat), pa tud zdej tako prakticiramo. Sej se ful igramo z njim - ku-kuc je zdej res ful aktualna, pa kakšno žgačkanje, tud raziskovanje igračk je zakon (čeprav to mu še raje dam v stajco pa sam raziskuje), pa pleše rad, telovadba na postelji je tud kul, se ful smeji aja, pa ful rad se "pogovarja" sicer pa, en večerni pozdravček vsem pri nas še vedno virusi razsajajo, pa k sreči tamaladva ne kažeta kakšnih znakov, da bi tudi onadva kaj fasala. Midva z sva pa še zmer bolj tako-tako. No, jaz malo bolje, tako da je name padlo to, da sem zjutraj peljala večjega v vrtec (peš, ker je hitreje pa manj dela, kot da prideva do avta, pa ga zdrgnem, pa parkiranje ...), sem pa prišla nazaj čist fertik ... pesjanar je par dni zdejle tud bolj prikrajšan, ko hodi ven samo za par minutk, ampak midva trenutno res nisva sposobna kaj več, še to je čist na robu najinih moči pa dost jamranja, jutr bom že ok, ker pač bo treba bit. V sredo me čaka dopoldan letanje okrog (UZ kolkov pa malo nabave - hladilnik je prazen, pa Medek Mraz ma še bolj prazne vreče ), zvečer pa delo ... aja, posvetovalnico smo imeli v petek sem mislila, da je naš fant kar konkreten, pa gledam tele vaše mere in je še piščanček proti vašim mere za seznam (sem prejšnjič tudi pozabla sporočit, tako da sedaj oboje): 4,5 mesecev: 7550gr 67cm; 6 mesecev: 8400g, 70cm aja, katera je že spraševala o pregledu??? Pri 6. mesecih naj bi bila tudi posvetovalnica (pri 4,5 samo cepljenje), tako da P mora preverit tudi razvoj. Mene je vprašala, če kaj vriska, če se obrne, če dviguje nogice, pa če sledi zvoku. Tako da je očitno to to Pa seveda pogleda, če je zdrav, da ga lahko cepi (kar mora pred vsakim cepljenjem). Tisto zlaganje kock je pa pri 9 mesecih, oziroma takrat mora s kockami udarit skupaj, pri enem letu naj bi pa dali eno kocko na drugo, se mi zdi. AD3/D3 - imam Oleovit, sem imela že pri prvem, ker je imel krče tudi po D3, tako da pri Lucijanu sploh nisem poskusila drugih sem pa takoooooooo neredna, da je groza sem jih kar večjemu tudi začela dajat, tako da me on spomni (ni kej, grozna sem, sploh pa grozno pozabljiva, le kdaj to mine ). Lidl ... tam pa v Hoferju je tako, da vse zgine v trenutku, moraš bit že pred 8 tam, da imaš kaj možnosti, da kaj dobiš, pa še takrat moraš biti pripravljen se kar konkretno grebst sem šla jeseni iskat v Hofer softshell za tamalega in me je bilo kar groza, tko da se ne grem več teh špasov ... to so se pripravljeni tudi stepst za stvari, si iz rok pulijo, pa komolčijo en čez drugega, ma katastrofa po pet stvari enakih imajo v vozičku, pa jih ogledujejo, kaj bodo vzeli, pa res ne pogledajo, koga odrinejo, pohodijo ... ne vem, no, jst grem tja kaj nakupit, ne pa več namensko za kakšno akcijo, ker mi je res ful grozno. Pa bi mi prav prišlo, če bi kakšno zadevo dobila fajn ugodno, itak no, kombinezon imamo k sreči še od večjega, upam, da bo preživel, čeprav sem ga že morala zašit ... pa ni bil ful poceni, pa tudi ne nekaj ful nošen, ampak očitno je kvaliteta bolj za en GH danes - dop. malica jabolko in slive iz kompota (tudi malo bolj trdo kaka, tako da je bilo nekaj več tekočine), kosilo cvetačka in malo korenčka (ja, vem, da zapira ...), pa za večerjo milupina kašica riž-malina. Se je tako napalil na tole GH, da včasih joške sploh noče vrtec ... mislim, da imajo vsi vrtci marca razpis za vpis ... je pa treba spremljat njihovo stran, tam bo sigurno pisalo mi ga moramo tudi vpisat, pa nič ne vem, kako bo no, malo upanja, da novi župan reši situacijo, je še, tako da ... bomo jamrali, ko/če septembra ostanemo brez, ker ni drugih možnosti za varstvo ... keša za privat pa tudi ne ... ma, očitno ne znam na kratko lepo noč, čimbolj mirno pa da vidmo, če mi bo objavilo, ker tale RR spet nekaj zafrkava, sem se morala že tretjič logirat, ker me skoz ven vrže