|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
11.12.2010 20:13:04   
bcljka
sam nahitr uletim v debato... sej skos berm sam ni časa za napisat k v zadnjem trenutku delam seminarsko oziroma raziskovalno user posted image

pitje tekočine - jst Piko uspešno nategnm in ji pred prvim jutranjim obrokom, se pravi zajtrkom pred mlekom dam za pit vodo... v šusu mi jo spije okol 50ml... tko da ji tud čez dan pred obroki dajem tekočino k je lačna in ful zagrab tko da pol spije še neki, različno od 30ml do 150ml...

kakanje - odkar ful več tekočine spije ni tok trd kakec, prej je kr v kosu v plenici ostal, zdej pa ne več...

AD3 - dajem od prvega obiska pri pediatru vsak dan, pozabm pa ne, k mam tko naštiman da se kr zaletim v njih user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
11.12.2010 21:15:42   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje
Perilo sem začela prat z kisom za vlaganje, če je mogoče to. Gluten sem dala malemu direktno že zdavnaj pa ni bilo ni, soje ne jem. Izločila sem vse potencialno alergena živila, sesam in prah brišev vsak teden, posteljnino menjam vsak teden. Pa še kar nismo prišli na zeleno vejo user posted image . Ah, saj bo bolje, se tolažim s tem, da bo prerastel.

Oh, sem mislila vse lepo prebrat, pa se mal spet razpisat ... pa niti gledat več ne morem user posted image sva oba z user posted image fasala neko virozo ... vročina, glavobol user posted image upam, da tamaladva ne dobita pa da hitro mine ... v sredo imamo slikanje kolkov pa zvečer delam, tako da res ne morem bit več bolna user posted image

sem pa tole opazla ... Sonček, ne dat kisa za vlaganje (ima neka zelišča dodana), ampak navadni alkoholni kis (je zraven na polici, samo ne piše, da je za vlaganje). Pa v boben ga daš, ne drugam. Pri nas kar fajn funkcionira, imam pa tudi froschev detergent, ki je kao mal bolj bio ...
aja, meni je tudi P rekla, da so razna eterična olja lahko fejst alergena, tko da pomisli, če imaš kaj takega zraven tamalega ...
vsekakor pa upam, da tole hitro mine, je takooooooooooo zoprno se s čim takim ubadat user posted image user posted image user posted image

zdej pa pod odejo pa spat

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
11.12.2010 21:32:35   
Zoja83
ne bom čist nič drugega komentirala, kot tole:

ne en zob, dva naenkrat! in je hudo...včeraj ponoč sm že napisala, da me je moj poslal drugam spat...dans sma ga tri ure uspavala, pa še svečko sm mu dala, piše na navodilih, da je tud za zobobol, pa itak je mel še mal vročine...ampak bogi pikec...sm skor jokala zravn, ko res vidiš, kako ga boli user posted image user posted image user posted image

sta pa oba vn prišla naenkrat, tk da upam, da bo zdej boljš...se je tašča ponudla, da če bo prehudo, naj ga kr mal gor prinesema, da se mal naspima...

mirno noč vsem

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
12.12.2010 8:32:55   
nikcaa
JuTroo...user posted image
jst sm ze kr vec kot urco pokoncu.. ne vem.. moj user posted image se je zbudil.. pol sm se kr jst ustala...
moj mali pikec pa se nincka... neki se je prebudil okoli 7.00 pol sm mu dala josko, dvakrat povleku in zaspal dalje..

zobki- moj grize kot zmesan... sam pa se nic ne kaze da bi kaj blo... gledam skoraj usak dan.. pa nic...

pranje- jst uporabljam persil sensitive (tekoc prasek)+ dam malcek mehcalca od chiccota.. in mu je cool.. nobenih problemov...

pitje- odvisno od luneuser posted image

mlecni izdelki- kdaj boste ve zacele dajat..?? skutke in podobno??

previjalna miza-
ne vem zakaj ampak jo sploh ne uporabljam vec.. previjam ga na postelji ali kavcu... tako da mi je prisla prav dobre 3 mesece...user posted image imam pa gor njegove stvari (kozmetika itd) tako da jo pa se ne mislim pospravit...

komaj cakam danes... ker gremo malcek pohajat z mojima dvema cukrckomauser posted image
pa na kosilo nas je moj povabil.. itd....user posted image pa se soncek da bo..... jupppiiiiii

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 12.12.2010 8:34:55 >

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
12.12.2010 10:51:43   
ninkica
sem napisala cel post pa ga je zbrisalouser posted image

Ste prebrale post na okobrkah 2010 od MISSDuser posted image user posted image Jaz sem šokirana,da 2 mesečnega otroka pustijo brez nadoza 6 ur ponoči??!!

d3 ji dajemo vsak dan redno od samega zečetka po 6 kapljic

kakanje kakako do 4 krat dnevno,..

zobki spodaj ima belo bunkico in sumimo na zobe,ker se ponoči zbuja 2-3 krat in mal zajoka in dudiko močno vleče in nazaj zaspi.Dojit ali pa pit se noče.

poroka sva poročena od septembra 2009user posted image user posted image na prvo obletnico je bila pa Leja krščena.

nikcaa uživajte na pohajkovanju,danes bo lep sončen danuser posted image

Moram šibat
se še kasnej javim

< Sporočilo je popravil ninkica -- 12.12.2010 10:55:46 >

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.12.2010 13:44:16   
Kiya
Občasno prebiram Majčke, da vidim kaj jim kaj dajejo za jest user posted image , Oktoberčke pa žal ne spremljam. Sem pa zasledila to temo v Čvekanje v tri dni, samo še ni bilo časa za prebrati.

Kosilo:
danes je bil kaki + banana+ 1 piškot in je pojedla 75g pa še 80ml mleka čez, zgleda bomo kmalu nadomestili obrok user posted image

Danes imamo Dedka Mraza, jutri pa pregled v porodnišnici.

Se pa vidi, da je lepo vreme saj zopet ni nobene nikjer user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
12.12.2010 20:23:13   
dvojčica6
ajejjj zobki...jah, res je hudo videt jokat naše ! Danes je mela moja spet arijo pa ne vem al so zobki al jo kaj napenja al kaj tretjega bi to lahk bloGroza kako kriči...to ma pljuča res kot operna pevka...

eh...sej ne vem kej komentirat ker sm čisto paf danes... jap, solkanski most je blizumiki, meymey,zoja....hmali bo tam gužvaNo sej...važno da mal pojamramo pol je takoj boljše ne

bcljka...dober nasvet glede pitja sam moja je trmasta ko sto ! Dns sm jo celo stradala - se mi zdi da tam 5 ur ni jedla pa še zmiri ni tela čajčka...sm probala še sok, jutri ji dam slivov sokec... ne vem kaj še, ker je res kakec prav v kosu pa ful se matra

GH: danes spet damo sadna kašica jabolko+sliva ker sem jo stradalapa še cajta ni blo...jutri bo cvetača na meniju + korenček in kot vedno sadna kašica ista kot danes...

Kiya pridni ste za jest...naša je še daleč od tega... bi pa jedla vse kar je mama - pečen krompir, čokolado, meso... vse soljeno in sladko seveda

sonček&poletje... jah, res ni luštno... nasveta pa nimam pametnega...js perem kar z Dashem...mehčalca pa ne uporabljam...niti ne peglam cotic, ker jih kao sušilc malo dezinfecira...upamno, zaenkrat je vse kul... 

d3/ad3...oboje...ker d3 ni marala, smo sedaj na ad3...sam pa sm groznooooo nerednaaaa... ko se spomnim dam... smo pa res ful zunaj, tako da upam, da vsaj malo nadomestim mojo pozabljivost

mlečni izdelki...vse je že probala v mojihnih količinah... maslo, mleko, smetano... ma v res majhnih količinah...bolj za okušat... kdaj bom začela? ko me bo primla luna verjetno

to je to zaenkrat...še vedno se priporočam za kak nasvet o pitju... mejte se lepo!

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
12.12.2010 20:23:58   
dvojčica6
ajoj spet brez smajlijev...ma se mi ne da...upam da boste štekale kje so bli namenjeniuser posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
13.12.2010 8:03:09   
meymey
Evo mene... 
no, da povem, da že 2 dni spet spimo normalno. Sem pa jaz fasala prehlad. Včeraj sem cel dan samo spala user posted image .

Oktobrka MissD - prva sem, ki zagovarjam, da se otrok ne pusti jokat, ampak ene na tem forumu se res obnašajo, kot da njihov drek ne smrdi user posted image . A naj grem pol prijavit vsako mamico, ki mi je svetovala, da naj ga pustim jokat? Reakcije v stilu RR mi gredo na bruhanje. Same ovce. In če ne blejaš v isto smer, te bomo nataknili na kol user posted image . Kje je želja pomagati sočloveku??? Neee, mi želimo le najbolje za njena otroka... CSD pa vzet! Nihče ne pomisli, da boga reva z dvojčki potrebuje le nekaj nasvetov! U fej slovenske ovce, kako mi gredo na organ! 

No, zdaj ko sem se spihala, pa lahko dokončam svojo kavo v upanju, da bo dan primeren za sprehod, ker sama nisva primerna za obiske user posted image . Grem v Lidla kupit tisti kombinezon, ki ga imajo v akciji. Tomiju ni nič več prav.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
13.12.2010 9:01:48   
misar
dobro jutro

uf naporen vikend, da je kajuser posted image  je bila frčafelca na počitnicah pri noni čez vikend mi smo pa doma imeli tud 1001 idejo kako ga biksat. včeraj sva šla smučat na roglo. proti pričakovanjem so obratovala skor vsa smučišča, sneg (umeten) lep, trd, fajn za smučat, vreme sončno, toplo...ma čista poezija. se nisem in nisem mogla nasmučatuser posted image user posted image . moj dragi je bil že čist crknjen jaz bi pa še in šeuser posted image user posted image

sam zvečer sem pa tud kar dol padlauser posted image

je pa staknil tamali poln nos tako, da sva prav en klinc spala, ker sva pol noči sam nos pucala user posted image  saj nič čudnega, da je prehlajen, ker smo čist vsi, najprej je bil dragi, frčafelca in potem jaz...sem že mislila, da bo šlo mim trotka pa žal ni.

gh- tamali se je napalil na sadje, poje pa od 60ml pa tud do 150. ponavadi pa tam okoli 100. sem čist navdušenauser posted image

mlečni izdelki- še ne, ne bom pa tako striktna kot pri frčafelci. kmalu bom dala kislo smetano, skuto, jogurt

kakanje- če mate težave s kakanjem v prvi vrsti skenslajte korenček, banane, riž... pa uvedite slive, hruške. ...to je po moje taprvo...potem več tekočine, jaz dam kar po žlici al pa iz kozarčka, pa tudi kašice naredim bolj redke

grem zdaj, lp

< Sporočilo je popravil misar -- 13.12.2010 9:02:29 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
13.12.2010 9:50:15   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: meymey
Grem v Lidla kupit tisti kombinezon, ki ga imajo v akciji. Tomiju ni nič več prav.

Kaj se je fant že tok potegnil? Sem pa zdele vidla ful so lušni kombinezončki user posted image

Dedek Mraz in predstava sta bili včeraj brez večjega joka user posted image , je bila ful pridna in celo opazovala lutkovno predstvo user posted image

Ah pri nas pa spet malo sneži user posted image , sem mislila da me moj heca ampak je spet vse belo

Kakanje je pri nas bolj kompaktno, ni pa da bi bili bobki in bi bila zaprta. Zato sem spraševala, če imajo vsi pri GH bolj "čvrsto" user posted image . S tekočino se pa še trudimo.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
13.12.2010 9:50:42   
joli07
Pozdravljene,

Poroka : nisva še poročena, sva pa že toliko časa skupaj , da imam včasih občutek da sva že.

GH : mi imamo že tri polne obroke na dan gh user posted image , se pa seveda včasih tudi zgodi, da ne spravi skupaj niti za enega user posted image .
Obožuje sadje, tudi zelenjava mu gre, nikakor pa mesek user posted image .

Mlečni izdelki : jih še ne dajemo. Čakamo še na izvide.

Kakanje : imamo zadnje čase kar težave user posted image  ( zelo trdo kaka ). Verjetno zato ker zelo slabo pije. Mi noče drugače pit kot po žlički, pa še to samo kompot. Čaja nikoli ni maral user posted image .

D3 : mu dajemo po 2 kapljici na dan od prvega obiska pri pediatru

Prijeten dan vam želim user posted image .

Upam, da bo danes tudi kaj sončka, čeprav bolj slabo kaže user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
13.12.2010 10:27:08   
mamimo
Ojla!

Tudi pri nas sneži user posted image Pa sem računala na sonček. Ja, nič, zima je.

Ste bile pridne čez vikend, ste kar nekaj napisale.

Poroka: midva sva poročena 5 let.

Mlečni izdelki: ne še, bom počakala tja do 8. meseca.

Kakanje: naš tudi kaka bolj gosto, ampak vseeno večkrat na dan. Mislim, da je o.k. Piti mu dam po vsakem obroku, nesladkan čajček, pri kosilu pa kar vodo, v kateri sem skuhala zelenjavo. Pa kašic mu ne dajem zelo gostih. Po mojem se mu najlažje da tekočino tako, da ne delaš pregostih kašic in da mu daš kakšno juhico. Pa da mu daš tekočino po žlički, če noče piti iz flaške ali mag. lončka.

D3:
sem kar pridna, mu jih redno dajem. Kakšen dan sem pa tudi že pozabila.

Oktobrke 2010 in MISSD: jaz tako ne bi mogla delat in tudi ne delam, pa čeprav večino noči vstanem 1000x na noč in se mi tako ravnanje tudi ne zdi pravilno. Ampak tako kot vse ostalo je to odločitev konkretne mamice, do katere ima vso pravico. Vsi ostali pa je nimamo pravice napadat ali celo žalit, lahko le povemo svoje mnenje. Verjamem pa, da se ob dvojčkih ideja o kakšnem mostu zdi še mikavnejša...

čav, čav

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
13.12.2010 11:31:53   
čeb Maja
Da vas na hitro pozdravim, spi že 1 uro pa vsak čas pričakujem alarm tko da...

današnji meni:

bučna juha (muškatna buča) z grahom + malo polente zraven
popoldan pa še kakšen kaki

Zdaj sem mal obroke obrnila in mu dam kosilo okol 11 - 12, popoldan pa malico (sadje + kosmiči ali gres - kuhano na vodi).

mlečni izdelki: naš je star šele 5 pa pol in še nič ne dajem. Sem mu sicer v špinočo zanč vmešala za vzorec kisle smetane, ampak je to izjemoma ne praksa. Bom še z rednim dodajanjem počakala.

gluten: jaz mu ga kar pogosto dajem po novem - ovseni kosmiči, gres, doma pečen kruh - zelo zelo malo (s preverjeno belo moko), od milupe piškot

vreme: pa tak lep sonček je že bil user posted image , sej nimam nič prosti snegu samo bi šla tolk malo ven, pri nas ful pada (okolica Lj.)

za vse bolančke pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hitro se pozdravit.

se še kej javim, lep dan vsem

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
13.12.2010 12:51:42   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

Jutro,
mi smo tut neki vstajali danes.
Jaz ne vem a je lačen al kaj... user posted image očitno je že premalo za čez noč... Večerje še vedno ne dobi v obliki gh, amapk samo dojenje.
Imam še vednoooo isto težavo - kaj mu dat za večerjo, ko pa ne prenaša ok kupljenih kašic za mešati z mlekom oz. vodo... Vsakič ko sem mu jo dala zvečer je bilo bruhanje na sporedu.
Ah ja...bomo že.

Ej čebmaja, jst mam isti problem...sprobal 2 kaše in vse je zbruhala - milupino še enkrat probam, ker ma pomoje aptamil? A se vidva drugač dojita al ima AM? Men je rekla patronažna da še kasneje kdaj probamo..user posted image .,.Tko da se kar še dojiva zvečer, pa se včas zbuja včas pa ne...

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
13.12.2010 13:19:53   
balem
Ojla!
Eno vprašanje za punce, ki imate D3, kje ste to zadevno nabale?
Vsakič, ko sem ji dala ad3 kaplice, je bila katastrofa, jok, tečnoba, ni jedla, ni spala, NIČ!!! Začela sem vsak mesec znova, po par dni, in je bilo vdno slabše, pa sem rekla, da bi poskusla samo z D3.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
13.12.2010 13:21:04   
balem
Aja, mlečni izdelki: Sem ji dala za poskustit malo sadne skutke, pa je doblila pikice po obrazu, tak da smo še prestavli mlečne izdelke za kk maesec.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
13.12.2010 14:07:11   
čeb Maja
mkbk - ja men se zdi, da majo od Milupe aptamil notr. Jaz po moje sploh ne bom več probala, ker ko sem tist pucala sem še jaz skor koz... user posted image user posted image , to je tolk čudn smrdel, da bljak...
Ma jaz mu zdej prakticiram, da mu dam popoldan malico malo bolj močno - ovseni kosmiči al ..., pač gluten je zakon. In bom vidla, če se bo kej bl nabasal. Drugač se pa dojiva, nič ne dodajam.
Ma jaz ne vem, nisem nič prosti tem narejenim zadevam, samo pri meni oz. malemu se ne obnese to, vedno ko sem dala je blo neki...
Zdej edin še to gruntam, da čez dan preveč spi - 3x po 40 min user posted image

balem - jaz imam Plivit d3 in mi jih je dala ped. na recept. Menda so dobre Oleovit, ki jih iz avstrije prinesejo - a jih kakšna uporablja?

toplo/hladno - sem ugotovila, da naš rajši je bolj hladno hrano kot toplo - tolk če slučajno kakšni še ta predlog kej pomaga pri prehrani. naš par stvrai ni hotu jest, pol ko so bile pa hladne jih je pa ful pojedu...

igra - me zanima kaj se kej z vašimi igrate oz. kaj počenete. Midva se greva ku - ku pa baaa(ustrašit ga mal - tko na easy, da me ne bo kakšna na socialno prijavila zdej user posted image user posted image user posted image user posted image ). Pa ko ga imam v naročju mu povem kaj je kakšna stvar pa jo skupi gledava pa prime jo. Pa pojem mu. Pa stolp mu zidam on pa vse poruš. Pa take hece... a je še kej takega... Aja pa prste štejeva - miška kaško kuhala varianta..

ajaaa še to - včeri smo delali odtise rokic in nogic z akvarel barvami - še danes ima vse modro za nohti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
13.12.2010 14:24:41   
ninkica
Dan
Je bilo nekaj snega ampak je ponehal.Je pa zuni mrzlo za znoret.

d3 balem,kapljice ti predpiše P.

današnji meni za kosilo:pire krompir in špinača.Za popoldansko malico pa sadje.Vrjetno sliva+kuhano jabolko.

kombinizonček imamo 2 tko,da bota za to zimo prav prišla

spanje je 3 noči nekaj jokcala vsake toliko,da sem ji dala dudiko pa jo mal pobožala.To noč je spala pa od 19.30h-6.30h

balem,kako kaj nosečnost?Je kaj slabosti?Si imela že prvi pregled?

Grem zdej,..

Leja 15.6.2010

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
13.12.2010 14:36:52   
Sonček in poletje
Evo, jaz sem pa včeraj pozabla častit user posted image , smo napolnili pol svečke user posted image .

Smo meli danes posvetovalnico in nove manekenske mere so:

10.000 g, 73,5 cm, OG 48 cm

Drugače nas je full pohvalila, kar se tiče napredka. Je rekla, da je naprej, kar se tiče gibalnega razvoja. Edino sedimo še ne čisto suvereno... HB da smo vsaj nekje po reglcih user posted image . Pikico je zelo po moško prensel, malo je zamjavkal, to je bilo pa tut vse. Pa zaenkrat tut reakcije ni nobene. Mu pa hladim s fiziološko.

Sem mu pa danes drugič dala banano in je ne mara. Sem mu jo najprej naredila s kakijem, pa je vn pljunu, pa mu dam samo banano pa se je začel kr davit. Včeraj sem mu jo dala pa za nešpljo pa je vse lepo pojedel. Bom probala mu jo ju3 malo z jabolkom uturit. Prov hecno. Sej če je pa ne bo hotel mu je pa pač ne bom dajala.

AD3 - jaz mu jih redno dajem vsak dan, od septembra naprej, vse BP.

Zdej grem pa malo počivat.

< Sporočilo je popravil Sonček in poletje -- 13.12.2010 14:37:39 >

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
13.12.2010 14:38:51   
Kiya
Balem mi smo tudi D3 od Plivita dobili na recept v RA, naš pediater nam pa vedno daje AD3, tko da zdej to jemljemo. Dej naslednjič ko imaš pediatra reci za recept za D3

čeb maja kako narediš bučno juho? Naša ima ful rada muškatno ali pa jedilno bučo, samo niti ne vem kako
se iz tega naredi juho. Do sedaj sem dajala z rižem ali pa s korenčkom. Pač skupaj ali pa posebej kuhano in potem pretlačeno 

Smo pa iz pregleda v porodnišnici, (iz ambulante za prezgodaj rojene otroke) kjer še po odpustu vodijo napredek otrok. Je rekla pediatrinja, da lepo napreduje in same poznane mamice so bile tam. Smo imeli skoraj mini srečanje
Mi je rekla, da jo lahko komot dam v športni del vozička čeprav se ne poleže, saj je najbolj pomembno, da otrok trdno drži glavico. Pa glede vrtca sem vprašala, saj so mi ene mamice govorile, da naj se ne bi otrok sploh dajajo v vrtec no ona je to ovrgla, saj je rekla če ni druge opcije je pač vrtec
Kdaj je že treba v Lj. oddati prijavo? Mislim, da je enkrat marca

Kosilo: hruška+1/2 kakija pa je pojedla samo 60g, zgleda ji hruška tok ne odgovarja. Bi mogla dat več kakija in manj hruške. Jutri pa zelenjava :)

Kašice z mlekom:
meni so zelo priročna stvar dokler še bolj malo poje, pa ker nimamo nobenih problemov potem to še naprej prakticiramo.

mlečni izdelki
: še nismo nič probal. Sem šla pa v Paparico (posebna izdaja revije Mama) gledat in piše, da lahko dojenčki začnejo uživati jogurte po dopolnjenem 6 mesecu, sir pa po 8. mesecu. Piše, da naj se ponudi navaden jogurt z čim več m.m. ne kakšen lahek

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
13.12.2010 16:19:54   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

IZVIRNO SPOROČILO: meymey
Grem v Lidla kupit tisti kombinezon, ki ga imajo v akciji. Tomiju ni nič več prav.

Kaj se je fant že tok potegnil? Sem pa zdele vidla ful so lušni kombinezončki user posted image

Ja, sem bila ob 10h v Lidlu in so imeli samo še 3x 62/68 in enega za punčke 74/80 user posted image . A je možno da so že vse pobrali? No, pol sem klicala sestro od m ojega in je našla zadnji kos št 80 na Rudniku, samo temno modrega so še imeli. Adijo pamet. Tomi se je kr potegnil. Od skromnih 49cm in 2850g je zdaj prišel na dobrih 70 (merila zadnjič) in dobrih 8000g. Sem tak ponosna na te manekenske mere in pol berem sonček in poletje user posted image  s čim pa ga hranite??? Velikan na kvadrat! ;D

No, pa pri Zoji in Aljažu sva bila. itak se skoraj nikoli ne vidita ker VEDNO gre en spat ko se drugi zbudiuser posted image , tako da ni bilo straha za okužbo. Sej je pa tudi že dokaj ok. Samo izkašljuje se še malo.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
13.12.2010 17:38:14   
čeb Maja
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

čeb maja kako narediš bučno juho? Naša ima ful rada muškatno ali pa jedilno bučo, samo niti ne vem kako
se iz tega naredi juho. Do sedaj sem dajala z rižem ali pa s korenčkom. Pač skupaj ali pa posebej kuhano in potem pretlačeno 

kiya - Jaz na olivnem olju kr mal popražim bučo narezano na kvadratke pa dodam korenček/grah pa za vzorec domače vegete sem dala danes notri (to je vsa domača jušna zelenjava zmleta - zelena, por, peteršilj, korenček, koleraba in osoljena) in potem zalijem z vodo. In to je to user posted image Nič posebnega, naredim bolj na juho (=več vode) in potem sem mu skuhala posebej polento in zmešala skupi. Fuuul jo je pojedu user posted image
Bravo Juliji za uspešen pregled.

sonček in poletje - uuuauuu tut dobre mere user posted image Mislim, da smo mi že tut na 9,5 kg, tehtano na domači vagi.
Kako pa kaj z alergijami, a se je umirilo od unega krompirja naprej?

meymey - v Lidlu je noro s temi cunjami. Če ne greš takoj zjutri lahko kar pozabiš user posted image Sem imela v planu it po kombinezon pa sem pozabila - ko si ti zjutri napisala sem se spomnila.

ninkica - a pa ji je ok, če ji daš ponoč samo dudo? Sta se tko navadile al...? Ti dojiš a ne? ker naš jo pljune ven in joka naprej... Ko pa dobi jošk je pa ok - sice rpol poje celega tako, da je lačen. Kdaj imam pa občutek, da pride samo malo popit pa se pocrkljat.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
13.12.2010 20:39:00   
ninkica
No me je zbrisal..user posted image

zdej pa na hitrco

ČebMaja,jaz jo še vedno dojim in sicer zdaj ko je 3 noči mal pojokcala ponoči sem ji hotla dat joško pa je ni hotla sem ji dala duduiko in je zaspala nazaj.

Sonček in poletje user posted image za te manekenske mereuser posted image

igranje z user posted image  Midve se igrava tko,da skupaj kako ropotuljico raziskujeva,pa pojemo se igramo ku-kuc,ki ji je blazno všeč.Med njimi je tudi od Fisher price pojoča knjigica in je full dobra.user posted image
Se pa z njo ko je pokonci skoz ukvarjamo in skoz sodeluje pri raznih opravilihuser posted image

zihr sem še kej pozabla napisatuser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
13.12.2010 22:23:16   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica
igranje z user posted image  Midve se igrava tko,da skupaj kako ropotuljico raziskujeva,pa pojemo se igramo ku-kuc,ki ji je blazno všeč.Med njimi je tudi od Fisher price pojoča knjigica in je full dobra.user posted image
Se pa z njo ko je pokonci skoz ukvarjamo in skoz sodeluje pri raznih opravilihuser posted image

Hmmm, mi pa ne user posted image no, je palil že pri prvem (beri: se zdej zna ful sam zaigrat), pa tud zdej tako prakticiramo. Sej se ful igramo z njim - ku-kuc je zdej res ful aktualna, pa kakšno žgačkanje, tud raziskovanje igračk je zakon (čeprav to mu še raje dam v stajco pa sam raziskuje), pa pleše rad, telovadba na postelji je tud kul, se ful smeji user posted image aja, pa ful rad se "pogovarja" user posted image

sicer pa, en večerni pozdravček vsem user posted image

pri nas še vedno virusi razsajajo, pa k sreči tamaladva ne kažeta kakšnih znakov, da bi tudi onadva kaj fasala. Midva z user posted image sva pa še zmer bolj tako-tako. No, jaz malo bolje, tako da je name padlo to, da sem zjutraj peljala večjega v vrtec (peš, ker je hitreje pa manj dela, kot da prideva do avta, pa ga zdrgnem, pa parkiranje ...), sem pa prišla nazaj čist fertik ... pesjanar je par dni zdejle tud bolj prikrajšan, ko hodi ven samo za par minutk, ampak midva trenutno res nisva sposobna kaj več, še to je čist na robu najinih moči user posted image pa dost jamranja, jutr bom že ok, ker pač bo treba bit. V sredo me čaka dopoldan letanje okrog (UZ kolkov pa malo nabave - hladilnik je prazen, pa Medek Mraz ma še bolj prazne vreče user posted image ), zvečer pa delo ...

aja, posvetovalnico smo imeli v petek user posted image sem mislila, da je naš fant kar konkreten, pa gledam tele vaše mere in je še piščanček proti vašim user posted image mere za seznam (sem prejšnjič tudi pozabla sporočit, tako da sedaj oboje): 4,5 mesecev: 7550gr 67cm; 6 mesecev: 8400g, 70cm user posted image
aja, katera je že spraševala o pregledu??? Pri 6. mesecih naj bi bila tudi posvetovalnica (pri 4,5 samo cepljenje), tako da P mora preverit tudi razvoj. Mene je vprašala, če kaj vriska, če se obrne, če dviguje nogice, pa če sledi zvoku. Tako da je očitno to to user posted image Pa seveda pogleda, če je zdrav, da ga lahko cepi (kar mora pred vsakim cepljenjem). Tisto zlaganje kock je pa pri 9 mesecih, oziroma takrat mora s kockami udarit skupaj, pri enem letu naj bi pa user posted image dali eno kocko na drugo, se mi zdi.

AD3/D3 - imam Oleovit, sem imela že pri prvem, ker je imel krče tudi po D3, tako da pri Lucijanu sploh nisem poskusila drugih user posted image sem pa takoooooooo neredna, da je groza user posted image sem jih kar večjemu tudi začela dajat, tako da me on spomni (ni kej, grozna sem, sploh pa grozno pozabljiva, le kdaj to mine user posted image ).

Lidl ... tam pa v Hoferju je tako, da vse zgine v trenutku, moraš bit že pred 8 tam, da imaš kaj možnosti, da kaj dobiš, pa še takrat moraš biti pripravljen se kar konkretno grebst user posted image sem šla jeseni iskat v Hofer softshell za tamalega in me je bilo kar groza, tko da se ne grem več teh špasov ... to so se pripravljeni tudi stepst za stvari, si iz rok pulijo, pa komolčijo en čez drugega, ma katastrofa user posted image po pet stvari enakih imajo v vozičku, pa jih ogledujejo, kaj bodo vzeli, pa res ne pogledajo, koga odrinejo, pohodijo ... ne vem, no, jst grem tja kaj nakupit, ne pa več namensko za kakšno akcijo, ker mi je res ful grozno. Pa bi mi prav prišlo, če bi kakšno zadevo dobila fajn ugodno, itak user posted image no, kombinezon imamo k sreči še od večjega, upam, da bo preživel, čeprav sem ga že morala zašit ... pa ni bil ful poceni, pa tudi ne nekaj ful nošen, ampak očitno je kvaliteta bolj za en user posted image

GH danes - dop. malica jabolko in slive iz kompota (tudi malo bolj trdo kaka, tako da je bilo nekaj več tekočine), kosilo cvetačka in malo korenčka (ja, vem, da zapira ...), pa za večerjo milupina kašica riž-malina. Se je tako napalil na tole GH, da včasih joške sploh noče user posted image

vrtec ... mislim, da imajo vsi vrtci marca razpis za vpis ... je pa treba spremljat njihovo stran, tam bo sigurno pisalo user posted image mi ga moramo tudi vpisat, pa nič ne vem, kako bo user posted image no, malo upanja, da novi župan reši situacijo, je še, tako da ... bomo jamrali, ko/če septembra ostanemo brez, ker ni drugih možnosti za varstvo ... keša za privat pa tudi ne ...

ma, očitno ne znam na kratko user posted image user posted image user posted image lepo noč, čimbolj mirno user posted image
pa da vidmo, če mi bo objavilo, ker tale RR spet nekaj zafrkava, sem se morala že tretjič logirat, ker me skoz ven vrže user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (18%)

od 100 do 250 eur (18%)

od 250 do 500 eur (18%)

več kot 500 eur (45%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!