|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
18.12.2010 19:13:57   
joli07
Pozdravljene,

Miki : vodo smo mi že enkrat dajali, ko smo bili v bolnici. Tam so mu gor dali vrečko.
Zdaj mora pa naš user posted image  spet dat vodo in kri, pa ne zaradi cepljenja ( ker ni bil cepljen- zaenkrat še ne sme bit ) v glavnem moram pa vodo lovit v lonček - pa še to mora biti SREDNJI CUREK user posted image . Ko mi je sestra v posvetovalnici to povedala, sem jo vprašala, če se heca? To bom izvajala v ponedeljek, da odnesem v laboratorij, ker mora itak še kri dat.
Čeb Maja : sploh ne razmišljam, da bi user posted image  ponoč nazaj navajala na hranjenje. Bom naredila tako kot si rekla, da mu čez dan malo več OH podturim. Čeprav mi zadnja dva dni tako slabo papa, da me kar malo skrbi user posted image .

Spanje : katastrofauser posted image . Mi je P dala na recept nek sirup, pa sem mu ga 2x zapored dala zvečer ( v sredo in četrtek ) , pa nismo nič spali user posted image . Je reveža tako matralo , da je šlo še meni na user posted image . Včeraj mu ga pa nisem dala in smo spali do 4.30 pa pol še od 6.00 pa vse do 8.00. Vmes je imel pa uro in pol telovadbe in govorne vaje user posted image .

Ajaj user posted image  že protestira.
uživajte user posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
18.12.2010 19:17:49   
miki23
joli07: omg pa ja ne v lonček,sej niso normalni,pr nas vedno vrečko zalepijo gor to je pa tut vse.

evo še link če katero zanima za te bronhopulmin svečke: http://www.obalne-lekarne.si/izdelki-galenskega-laboratorija/farmacevtske-oblike/svecke2/bronhopulmin-svecke-za-otroke/

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
18.12.2010 21:00:04   
ninkica
Čer

peka piškotkov danes sem spekla čokoladne huzarske krapke in orehove rogljičke.Popoldan pa še kruhuser posted image user posted image

kri/voda nam je rekel P,da vzamejo pri 6 ali pa pri 9 meseceih kri in vodo.Da je odvisno od posameznega P.

današnji meni kosilo: puran+brokoli+cvetača
pop malica banana+jabolko+pol ožete mandarince

obrok gh Leja poje na obrok cca 150-180ml gh

Zvečer dam jaz Leji okol 19h riževo/gresovo kašico nato jo mal pred 20h podojim in gre lepo pančkat.

user posted image user posted image Po cepljenju ni dobila nobene reakcije ima pa na mestu vboda trdo??Je to normalno? ji pa dajem obkladke.

Lep večer

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
18.12.2010 22:04:27   
Kiya
Jaz sem danes tudi pekla user posted image medenjake in maslene piškote in pa skuhala sem čokoladni liker user posted image

Kosilo: breskev in riž (frutek) in smo zgleda alergični na breskve, ker mi je čist listata ratala po obrazu potem ko je vse pojedla user posted image , bom probala čez kakšen mesec spet breskve pa bomo videl pri čem smo.
Večerja: mlečni riž
Smo pa danes oba obroka GH nadomestili user posted image in je tudi več pila.

Čaj
a katera ve, kdaj lahko otroku začneš kuhati normalne čaje? Šipek, hibiskus itd.

Kri/urin:
smo enkrat že zbiral in sem takrat porabila 3 vrečke user posted image , ker naj je ne bi imel otrok več kot 1 uro gor. Prvič je še kakala zraven, drugič je šlo vse čez, v tretje sem ji dala pa vrečko gor in jo imela v naročju in nalivala s čajem, da je potem lulala dovolj hitro user posted image
Joli07 tale tvoja sestra pri P, pa ni ravno gladka če pričakuje, da boš lovila ravno srednji curek user posted image , jaz bi vseeno v laboratoriju vprašala

Ninkica
mi smo imeli prejšnjo runko trdo in modro, zgleda ni bil vbod najlepši. Mislim, da se nimaš kaj sekirati glede tega

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
19.12.2010 10:39:14   
čeb Maja
hej,
evo, da malo pokomentiram...

ajda_marko  - res neverjetno, da toliko poje. Dobro, da ga nič ne matra, ker še če bi jaz pojedla pol kile sadja bi me napihnilo...

kiya - po moje še ne čajev... šipek pa hibiskus imata itak veliko kisline. No ne vem, samo ugibam... Jaz mu še ne bom dala.

ninkica
- naj te ne skrbi, glavno je, da ne pordeči nazaj. Žiga je imel po 1. cepljenju ornk bunko na stegnu sigurno 3 tedne - pa pordečila mu je nazaj v 5ih dneh in sva šla do P, pa je rekla, da zatrdlina ni nič, rdečina je pa problem. Ni potrebno niti z obkladki pretiravat, ker bo izginilo to samo po sebi.

količina hrane
- vidim, da sem mu jaz premalo dajala. Smo povečal dozo včeri in je bil nafilan ko buhteljček user posted image user posted image user posted image

Smo pa imeli včeri (firma od mojega) dedka mraza. So imeli najprej lutkovno predstavo - je bilo ok, dokler je bilo svetlo potem je bila pa tema in samo lutke sem ga pa odnesla ven, ker mu ni bilo ok. Je pa nastala luštna slikica, ko je bil 1. pri dedku mrazu user posted image .

meni:
- malica bodo ovseni kosmiči z jabolkom
- kosilo: pa kar zajčje - zelenjavna juhica, ki sem mu jo skuhala včeraj

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
19.12.2010 10:40:49   
Ajda_Marko
Miki23:najlepša hvala za link. Se bo treba enkrat v Koper zapelat user posted image  Bom pa itak šla jutri k dohtarci, k full kašlja...

Mi imamo pa 5.1. pregled za pol leta. Imamo malo pozno, ker je danes star pol leta user posted image  me prav zanima kako bom lovila tist urin user posted image  to bodo smehi user posted image

Vid je alergičen na cvetačo, banane, suhe marelice. Ne mara pa brokolija, kolerabe in špinače. Tako da ubistvu vse kar jemo je korenček-grah-krompir/riž + meso 2x na teden... Zdaj bom spet probala s cvetačo in banano. Pa mal morm it u resn šoping za zelenjavo... user posted image

A katera že razmišlja o drugem otroku? Oz naslednjem user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
19.12.2010 11:40:28   
Sonček in poletje
Ajda_Marko - a to ste sami ugotovili, da je alergičen, ali so vam delali kake teste? Tudi mi imamo namreč težave z alergijami, potrjeno ima na jajca, zato sem jaz na dieti brez beljakovin KML in jajc ter lecitina. Vsak dan znova pa ugotavljam kaj najinemu srčku povzroča take težave... Zdej bom za 3 tedne skenslala še pšenico, ker smo še kar pikasti in lišajasti, zdravniki nam pa ne znajo pomagat user posted image  user posted image  user posted image .

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
19.12.2010 12:42:15   
niky31
Živjo,
Ena nedeljska user posted image za vse skupaj še posebej za neprespanim in utrujene mamice.

Hvala vsem za dobrodošlico.
joli07, ČebMaja: meni  ni nič omenila P za GH, me je pa spraševala kako dodajam. Bom poskusila tudi jaz dodajat kot si ti omenila  Joli07. Naš mali K se toliko zbuja, jezi premika ponoči, najverjetneje ga prebava muči user posted image , jaz sem mu vedno prso dajala ker sem mislila da je lačen, pa še zaspi hitro spet.
Puzzli: sem jih umaknila in bom počakala na izid testiranja. 
KOLORABA:; a veste da sem čisto zmešana s to kolerabo, mi je namreč nikoli nismo kuhali ne doma ne pri babici in jaz jo imam kupljeno in jo vsaki dan gledam in študiram kako jo pripravit user posted image user posted image . danes se spravim nanjo bomo videli kaj bo ratalo.
URIN: glede urina mi smo sedaj že 3 dajali urin ma vedno z vrečkico, enkrat sem jo celo sama kupila v lekarni in uredila vse doma, da nebi čakala v čakalnici z vrečko in neoblečenim user posted image da se polula.  nisem še slišala da bi dojenčkom lovili v lonček in to srednji curek ???user posted image user posted image user posted image   mislim da je res ta medicinska  sestra malo .. ne vem  user posted image .
GH; mi smo papali do sedaj: špinačo, rdečo peso, bledo, bučke, brokoli, cvetača, korenček, jabolko, kaki, hruško, slivo, banano, riž,, pšenični zdrob, polento, krompir. Mogoče sem še na kaj pozabila. ??  Vendar vedno v manjših količinah (ker tudi sam ne poje dosti) tako da nisem še menjavala dojenja za obrok GH.
ALERGIJE: Meni se zdi vse tako čudno s temi alergijami, user posted image user posted image za male uboge user posted image . Se mi tako smilijo, upam da bo vse vredu z vsemi user posted image   z alergijami.
Bilo je rečeno naj se začne dodajati hrano pri 4 zato da se izognemo alergijam vendar je verjetno tako da če je otrok podvržen temu jo bo pač imel???user posted image .
Slišala sem da lahko alergija tudi izveni  s strogo dijeto, to sem slišala od ene mame, da je potem  vse skupaj izvenelo in da lahko otrok jedel normalono??? Ma ne me jemat za besedo user posted image , vendar če je tako vam želim da bi vsem izvenela.
SNEG: Je pa prav pravljično pri nas. vse zasneženo, ma nam je kar všeč enkrat na 20 let imeti toliko snega. Čeprav po cestah in pločnikih pa bi se žihr stopil user posted image . Smo naredili prav lepega sneženega moža in se poslikali za voščilnice za novo leto.

Lepo nedeljo vsem.

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
19.12.2010 13:02:43   
Ajda_Marko
Čeb Maja vem da je nenormalno koliko poje, mapak če kar je pa je. saj ko je sit se obrne stran in ne odpre več ust niti pod razno. Nič ga ne napenja, vse spravi ven :)

Neposredna povezava do sporočila: 2284
19.12.2010 13:29:07   
Ajda_Marko
Mal pozabim osvežit stran pol pa ne vidim novih postov user posted image
Sonček in poletje: sama se pogruntala, ker je pač takoj ratal pisan, še bolj kot je. Men je P rekla da je brez veze da ga da na kakšne teste ker bo pokazalo vse al pa nič. Da enostavno more prebolet to. Samo ga koža full srbi. Ma pa samo po obrazu in potem se spraska in zgleda k kristus. Bom pa šla najbrž h kakšni zasebni dermatološki ambulanti, da mi zmešajo kakšno naravno kremico... Ker ma že itak tok omejen jedilnik da ne vem kaj nej še skenslam. Aja pa P mi je rekla da naj grem kupit dietično mleko (kako je šele ta zanič!!!), ampak mislim da ni kakšne strašne razlike...

Pri nas je tudi zelo pravljično, tako da greva zdajle z user posted image  malo jahat po tej lepi pokrajini user posted image
Upam da boste tudi vi uživali tako kot mi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2285
19.12.2010 14:09:17   
Zoja83
Ajda_Marko moj je mel ta teden alergijo na hrano (brstični ohrovt-spada med kapusnice user posted image , ki jih baje še ne smejo), pa je dobil Fenistil, da ga ne srbi tolk...To so ene kapljice, ki jih je moral popit trikrat na dan in ga res ni motilo toliko

več jutri, vikend je vedno preveč zaseden
lp

Neposredna povezava do sporočila: 2286
19.12.2010 15:37:28   
Sonček in poletje
Zoja83 - mi mu tiui dajemo brstični ohrovt... Sem prebrala malo morje knjig o dohrajevanju in nisem nikjer zasledila, da se ne bi smel dajati user posted image Zdej si me pa čisto zmedla. Pa še zadnje dni je res nekaj lišajast, jaz pa ugotavljam od česa? Sej ju3 gremo najbrš spet k pediatrinji s spiskom, kaj jemo in upam, da kaj pogruntamo. Upam, da vam bo Fenistil kaj pomagal. Meni se zdi, da nam ni kaj preveč pomagal.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
19.12.2010 15:50:38   
ninkica
Dan

današnji meni:
kosilo:sem ji dala govejo juhico z gresom,korenčkom,kolerabico in malce teletine in je vse pojedla in še men je blo full dobruser posted image
pop malica:banana+hruška+pol ožete mandarince.

količina v ml na obrok men se to zdi za 6 mesečnega otroka res ogromna količina gh.Ne vem naša poje 150-180ml na obrok in bi včasih še ustka odpirala pa ji dam raj joško,..Samo moje mnenje..

otrdlina po cepljenju je skoraj zginila.Še malce ima.

to bi bilo to

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
19.12.2010 19:17:19   
Zoja83
sonček in poletje ma jst sm P naštevala, kaj vse je in je rekla, da je najbrž to...ni bilo pa hudo, pa fora je še, da je čez vikend (prejšnji) še dva zobka dobil, ni imel pa nič vročine...men se sploh ne sanja, kaj bi lahk blo, ampak sumim kr ohrovt, ker ga ni velikokrat jedel, pa res ga je ene tri dni preden so ble pikice...

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
20.12.2010 8:27:18   
meymey
Častim.

No comment.... user posted image

(odgovor članu Zoja83)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.12.2010 8:41:23   
Kiya
Meymey vse najboljše user posted image

Ste lepo praznovali?

Vikend pri nas je bil delaven user posted image , sem skoraj vse napekla in skuhala čokoladni liker user posted image

Kosilo:
včeraj koleraba+brokoli+riž, večerja riževa kašica
danes pa še ne vem kaj bo jedla user posted image

Zdej se moram pa spravit brati razpis za neprofitna stanovanja, da vidim če kvalificiramo in kaj vse potrebujemo za oddajo vloge

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
20.12.2010 10:08:41   
čeb Maja
meymey - vse naj naj user posted image

kiya - držim pesti, da ustrezate na razpisu user posted image . To je verjetno cela kolobocija administracije user posted image

niky31 - mi evo zdaj spimo ok, ga je mučila prebava. Hec je pa v tem, ke se mu samo malico iz dop prestavila na pop - pa ista hrana - pa mu dopoldan nič ni bilo user posted image Ne vem... znanost. Zdaj zadnjič gh jeva ob 14.00 in spi ok. Bom probala še čez en čas ponoviti pa bomo vidli...

ajda_marko - sam, da ga ne muči. To je res ogromno, da tolk pobaše user posted image
joli - a že jeste kej boljš?

lulanje - user posted image user posted image user posted image bomo vidli na pregledu kako bo to zgledalo user posted image user posted image user posted image Takrat mi verjetno ne bo do smeha...

meni:
dop malica: banana + kaki + 2 naribana milupina piškota
kosilo: juhica z zelenjavo
Men se zdi da bo naš fantič ratal zelen od bučk user posted image user posted image user posted image user posted image Samo meni so ful pripravne - ful naredijo mokro in zelo rad jih je.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.12.2010 10:16:42   
čeb Maja
sem pozabila pokomentirat, da se je našemu mulčku očitno odpru svet user posted image user posted image user posted image

V 2eh minutah ''prekobaca'' tudi do 3 metre - vali se kot akrobat. Kr most naredi ko je na trebuhu user posted image
Sem mislila da me bo kap, ko sem ga včeri najdla na sredi dnevne sobe kako se je igral z ropotuljo, ki jo je očitno prinesel sabo - po tleh imamo ploščice in seveda tam ni več podlage, kjer sem ga najdla user posted image
Me ni bilo, ker sem šla nalit čaj v flaško - očitno bo treba ful paziti zdej na te naše čmrlje....
Sedi pa še vedno ne, se prekucne po 10ih sekundah na stran user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.12.2010 11:57:51   
smotka.dt
meymey vse najboljše user posted image

čeb Maja tudi naš nadvse obožuje bučke. Če mu pripravim polento in bučke kar gode od užitka.

Meni danes:
kosilo: kašica zelenjava+ sadje
pop. malica: riževi kosmiči na mleku

annie hehe, danes si mi poslala prošnjo za prijateljstvo na FB in jaz grem gledat tvoje slike. Pa pridem do luštne- čupave punčke in si mislim, zakaj mi je tako znana user posted image user posted image user posted image Madona je kar trajalo, da sem povezala. Ti nosečniški možgani se pri meni še niso opomogli user posted image

alergije imam prijateljico od katere punčki so ugotovili najprej že kot dojenčici, da ima dermatitis. Imela je flekce pa lišaje pa včasih se ji je tud koža luščila. Mamica je več skrbi posvečala negi kože in z vztrajnostjo se je koža lepooo popravila. Ko je bila stara blizu 1 leta ji je mamica ponudila 5 smokijev in tamala je ratala naenkrat rdeča in se pričela praskati. Mamica jo je hitro peljala pod mrzel tuš, da je srbenje ponehalo. Po obisku pediatra in alergologa so ugotovili, da ima hudo alergijo na arašide- celo smrtno nevarno. Tako, da sreča, da ji je dala res le 5 smokijev, da je alergična "malo manj" na rumenjak in močno na beljak. Seveda je imela tamala strogo dieto, vse deklaracije je morala mamica prebirati,... Sedaj je punčka stara 5 let in lahko je jajca, "le" na arašide je alergična, a tudi to ne več življenjsko ogrožajoče. S tem hočem povedati, da alergije lahko izvenijo, pri tako majhnih (podobno velja za razne astme,...). Slabše je če človek faše alergijo starejši. Najhuje pa je ko če človek ne ve na kaj je alergičen. Da pa testi niso zanesljivi je pa itaq dejstvo. Kot sem že omenila, sem sama postala alergik, po cepljenju proti hepatitisu B (dejstvo je, da prej nisem bila alergična na nič) in testi mi pokažejo vedno drugačno stanje. Na nekatere stvari odreagiram burno (otekla ustnica,...) a test pokaže, da na to stvar nisem alergična user posted image user posted image Alergolog mi je pojasnil, da lahko pride do alergične reakcije pri raznih kombinacijah (če jem same lešnike alergične reakcije ni, če pa s čem kombiniram pa je). Čist totalno zakomplicirano.

Veliko količine hrane naenkrat
ni dobro za odraslega tako ni dobro tudi za otroka. Mi smo imeli 4 obroke na dan, pa nam je P svetovala, da preidemo nazaj na 5 obrokov (pač manjše količine naenkrat). Stvar laufa.

uživajte

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.12.2010 14:25:31   
dvojčica6
meymey hepi brzdej...sam da si še živauser posted image user posted image user posted image

ni cajta komentirat... naša ponoči dela kažine ne vem kaj naredit...ker tut ona pol slabo spi če se vsakih 15 min zbudi in hoče joško za zaspatuser posted image user posted image user posted image to spanje je res kar neki pr nas...

lep dan!

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.12.2010 15:03:06   
bcljka
oooooooooooooj!

prvo meymey vse naj naj!

ful sm nahitr preletela... kaj sm si zapomnla... sploh nimam časa za računalnik, foruma še odprla nisem... joj joj joj, sej bo bolš, preveč naporen je tale vseli december user posted image  vsak dan en žur user posted image

čeb Maja - glede posnetka vadbe... midve s Piko hodva in sva navdušene pa moja P prav da ni nč narobe, prav da je ta telovadba kul user posted image  pa Piki je tok ušeč da se pol še pet minut smeji k je vsega konc user posted image

puzzli - inšpekcija je iz vseh vrtcev umaknla pena puzzle, mi mamo že airex blazino tanajvečjo k je itak bla men že prej bolj ušeč od puzlov sam cena mi ni bla ušeč tko da zdej jo pa mamo, puzzli so pa položeni na balkonu in prou lepo pašejo user posted image

vse nove dobrodošle... dejte podatke pa vas dodam na seznam, k ga bom očitno lih januarja updejtala glede na količino časa k ga mam user posted image

smo mel posvetovanico danes, bli cepjeni in dali kri in vodo, mere 6400, 67, 43, vse ok brez problema, naslednjič pri 9m... je pa rekla sam da nej začnemo jest vso meso pa jogurte skute ipd.

tole je blo bolj na hitr... zdej morm pa v vinsko klet k nam je vina za kuhančka zmankal user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.12.2010 21:26:32   
scorpiogirl
najprej we are sorry, potem se pa še mozilla sesuje user posted image ctrl+v očitno ne dela, če se vse zapre, tako da ne bo nič od mojega romana user posted image

samo na hitrco ... še vedno bolni, z naju z dragim se je zadeva preselila na večjega pobalina, za vikend je pa zbolel še mali, tako da smo dobili diagnozo bronhiolitis user posted image

alergije - upam, da se vam porihtajo user posted image Kiya, po breskvah so user posted image pogosto lisasti tam, kjer so bili popackani od breskve (preobčutljivost kože, ni nujno alergija). Naš je bil tudi, je pa hitro izginilo, če ostane dalj časa, je treba malo bolj popazit.

srečanje - po novem letu bi se pa lahko zmenile za kakšno srečanje junijčkov??? Kaj pravite?

še eno user posted image a svoje user posted image kličete po njihovih imenih ali po kakšni ljubkovalni izpeljanki iz imena (vse "živalske" zadeve tukaj ne štejejo user posted image )? Ko se mi bo spet dalo malo bolj razglabljat o tem, se pa spet razpišem (danes je bilo enkrat dovolj user posted image ).

Meymey, vse najboljše user posted image user posted image

pa lepo noč user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.12.2010 22:03:27   
joli07
meymey:  vse naj naj tudi z moje straniuser posted image

čeb Maja : danes je imel malo bolj apetit. Je za kosilo kar 220ml popapcaluser posted image , večerja je bila pa spet cela znanostuser posted image . Sva se malo prej še fino podojila, tako da je vmes revež kar zaspal, ki mi nikoli ne user posted image .

Kiya : danes sem klicala v laboratorij in mi je rekla, da ker so vrečke prav tako sterilne, naj v izvidih ne bi bilo razlike al daš vrečko gor al pa loviš curek. Jutri grem kar vrečke kupit, pa jih gor namontiram user posted image .
Sem pa včeraj govorila z eno, ki ima hčerkico, pa ji je pediatrinja prav tako rekla, da mora loviti curek v lonček user posted image . Očitno imajo eni P svoje fore.

Ajda Marko : Svaka čast da ti user posted image  toliko popapca, pa da mu nič ni .

Sonček in poletje : mojemu user posted image  so tudi potrdili alergijo na KM. Za 16 ostalih alegenov čakam še izvide. Sem se pa odločila, da ga bom takoj po novem letu peljala na bioresonanco. A ti je kdaj že kdo svetoval ali pa omenil za to, glede na to, da imate tudi težave z alergijami ?

Grem še malo pospravit pa spat.
Mirno noč vam želim user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.12.2010 22:12:10   
bcljka
glede vrečk... men jo je sestra pr P namontirala in je rekla da če jo bom mogla slučajno še 1x sama (ni blo treba) da je najbolj pomembno da zelo natančno spucaš vso hladilno mazilo dol...

nisem tok podrobno brala tko da ne vem točno v čem je "problem" upam pa da sm kej pomagala...

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
21.12.2010 4:44:28   
bubal
joli07 - a imava isto pediatrinjo user posted image ? Glede lulanja - meni so tudi dali lonček. Razložili so mi da so tako boljši oz. pravi rezultati user posted image .. kr neki. Po 2 tednih lovlenja, sem šla po vrečko in smo takoj uštimal. Res ne razumem, kako si predstavljajo da boš pri tako majčkenih otročkih ujel srednji curek...in tudi ostale mamice mi naskrivaj priznajo, da so kar v vrečki zrihtale user posted image .
Hrana - jemo vse, razen pri gresu po novem protestira in raje ima sveže sadje, kot pa frutek ali hipp..zanimivo
Puzamo - počaaaasi
- jaz grem pa dones kooončno frizerju user posted image new look! (še vedno mi izpadajo, smrk)

Imejte se  in ena

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?