niky31
|
Živjo, Ena nedeljska za vse skupaj še posebej za neprespanim in utrujene mamice. Hvala vsem za dobrodošlico. joli07, ČebMaja: meni ni nič omenila P za GH, me je pa spraševala kako dodajam. Bom poskusila tudi jaz dodajat kot si ti omenila Joli07. Naš mali K se toliko zbuja, jezi premika ponoči, najverjetneje ga prebava muči , jaz sem mu vedno prso dajala ker sem mislila da je lačen, pa še zaspi hitro spet. Puzzli: sem jih umaknila in bom počakala na izid testiranja. KOLORABA:; a veste da sem čisto zmešana s to kolerabo, mi je namreč nikoli nismo kuhali ne doma ne pri babici in jaz jo imam kupljeno in jo vsaki dan gledam in študiram kako jo pripravit . danes se spravim nanjo bomo videli kaj bo ratalo. URIN: glede urina mi smo sedaj že 3 dajali urin ma vedno z vrečkico, enkrat sem jo celo sama kupila v lekarni in uredila vse doma, da nebi čakala v čakalnici z vrečko in neoblečenim da se polula. nisem še slišala da bi dojenčkom lovili v lonček in to srednji curek ??? mislim da je res ta medicinska sestra malo .. ne vem . GH; mi smo papali do sedaj: špinačo, rdečo peso, bledo, bučke, brokoli, cvetača, korenček, jabolko, kaki, hruško, slivo, banano, riž,, pšenični zdrob, polento, krompir. Mogoče sem še na kaj pozabila. ?? Vendar vedno v manjših količinah (ker tudi sam ne poje dosti) tako da nisem še menjavala dojenja za obrok GH. ALERGIJE: Meni se zdi vse tako čudno s temi alergijami, za male uboge . Se mi tako smilijo, upam da bo vse vredu z vsemi z alergijami. Bilo je rečeno naj se začne dodajati hrano pri 4 zato da se izognemo alergijam vendar je verjetno tako da če je otrok podvržen temu jo bo pač imel??? . Slišala sem da lahko alergija tudi izveni s strogo dijeto, to sem slišala od ene mame, da je potem vse skupaj izvenelo in da lahko otrok jedel normalono??? Ma ne me jemat za besedo , vendar če je tako vam želim da bi vsem izvenela. SNEG: Je pa prav pravljično pri nas. vse zasneženo, ma nam je kar všeč enkrat na 20 let imeti toliko snega. Čeprav po cestah in pločnikih pa bi se žihr stopil . Smo naredili prav lepega sneženega moža in se poslikali za voščilnice za novo leto. Lepo nedeljo vsem.