Sonček in poletje
|
Pa sem se spet prišla malo oglasit. Za mano so spet težki dnevi, saj je moj spet dobil alergijsko reakcijo, poleg tega pa ima še lišaje po koži. In sem bila čisto obupana zadnje dva dni . Sem mislila, da je kriva koleraba ali krompir, pa sem oboje še 1x poskusila pa ni bilo nič. Je pa bil tisti krompir, po katerem je prišlo do reakcije, posut z apnom in lahko, da ga je to zmotilo. Ali pa je bilo od donata s katerim sem mu navlažila kožo, da bi mu olajšala srbečico zaradi lišajev. Sama imam namreč alergijo na sonce in mi takrat res pomaga, če kožo navlažim z mineralno vodo. Mah ne vem no. Sej imamo v ponedeljek posvetovalnico in bom vse to povedala zdravnici in upam, da nas čim prej pošlje na teste in da mi končno dajo neke jasne odgovore. Perilo sem začela prat z kisom za vlaganje, če je mogoče to. Gluten sem dala malemu direktno že zdavnaj pa ni bilo ni, soje ne jem. Izločila sem vse potencialno alergena živila, sesam in prah brišev vsak teden, posteljnino menjam vsak teden. Pa še kar nismo prišli na zeleno vejo . Ah, saj bo bolje, se tolažim s tem, da bo prerastel. GH - je kar požerušček, največ mi je pojedel cca 250 ml. Ampak sem mu zdaj zmanjšala obroke in mu jih raje ponudim večkrat na dan. Ju3 poskusim z banano . Danes smo jedli nešplje in jabolko, za malico pa kolerabo, da sem preverila, če bo kaj reagiral. Ob 18:00 dobi še kaki iz riževe kosmiče. Sej pomoje bi on lahko nadomestil že vse 3 dnevne obroke. Ampak me je strah, da bi prekmalu nehala dojit in potem mu dam manjši obrok in pol še joško. Sej vem, da sem malo smotana in da bo slej ko prej jedel samo gosto... ampak gosto bo lahko jedel še celo življenje, pri meni pa ne več dolgo. Kakanje - naš ma kar trdi kakec in včasih ga kar vidim kako se napenja, rata čist rdeč v glavo, pol ga pa hitro nesem na previjalno in mu pomagam tako, da mu nogice potisnem na trebušček. poroka - mi2 nisva poročena in tudi vedno bolj dvomim, da kdaj bova. Prej je še bila neka želja, ampak zdaj ko imava in glede na to, da načrtujeva še 2... Pol vidiš, da je poroka samo nek ˝balast˝. Prej sem si full želela... zdaj pa vedno manj.