annie
|
Večer, uf toliko ste v parih dneh naklofale, da sploh več ne sfolgam slediti. Te dni smo bolj tak, tak...je Klara prehlajena in kar precej kašlja . Sva bile danes pri P in so pljuča HB ok, preventivno je imela inhalacijo. Upam, da bo kmalu ok, ker je res boga s tem kašljem, še posebej ko zaspi in potem začne revica na ful kašljati pa še za ostale bubane... Glede GH se mi zdi, da sva midve še edine, ko nisva začele . No ja, je pa res, da se je med zadnjimi junijčki rodila, oz. bi midve bolj spadale med julijčke...bom mogla malo tam temo pogledati, kako so kaj daleč Bova pa začele drugi teden, ko bo dopolnila 5m...ne vem, se mi zdi nekam smešno, ker sem pri niku začela s 6m in še takrat ni bil ne vem kako zelo navdušen Mi je še zadnjič patronažna rekla, da bi ona na mojem mestu počakala do 6m ....bom videla, kako bo kaj navdušena...bom pa pričela z zelenjavo (bučke, potem korenček, krompir itn....) Sem pa jaz tudi za doma pripravljeno hrano, ker v tistih kupljenih kašicah človek res ne ve, kaj vse je skupaj namečeno. Če že, potem sem pri niku vedno kupila kakšno sadno bio kašico (ko smo bili kje na poti), zelenjavnih nikoli, ker so meni totalno , takšnega sranja pa tudi klari ne nameravam dajati . Tudi tile raznorazni linoti (čokolino, keksolino, medolino) so za moje pojme za tako male eno sranje, saj je v nijh sama sladkoba, četudi gor piše, da je npr. primerno od 6m naprej....kaj pa vem, še nik ko je 3 leta star, dobi npr. čokolešnik samo 2-3x mesečno (pa tudi sam ni neki ljubitelj teh linotov)...ne pa tam že ene mamice čokolešnik dajajo koa za začetno hrano ...to mi je čisto mimo ....še huje pa se mi zdi, ko sem zadnjič eno mamico videla, ko je svojega 5m sinka hranila z monte desertom ...ne vem, jaz nisem takšen človek, da bi svojega otroka že nazačetku "zastrupljala"z industrijsko prehrano. Ima še celo življenje čas jesti take stvari.... Ritem, se ga tudi trudimo držati. Predvsem je odvisno kdaj se zjutraj vstane, potem je kake 2-3 h auf in gre če je res sreča za kako 1,5 ure spat, redko skupaj 2h odspi. Spi pa približno 3x/dan. Zvečer pa gresta oba ob 19.00h spat, kar mi paše, da ima potem tudi malo mama še miru Imamo popoldneve kar pestre, ker pride Nik iz vrtca ob 13.00 h, tak da imamo potem ves čas akcijo, možek pa več ali man pride okrog 17.00 h iz službe. Sedenje: jo imam skozi v polsedečem položaju. Sama še ne sedi oz. jo moram potem kar fajn podložiti, če ne se takoj prekucne Je še vedno kar zadovoljna v ležečem položaju, samo, da nad njo kaj visi... Toliko zaenkrat...bom vas poskušala kaj več spremljat, samo kaj ko je zvečer edini čas, ko lahko malo na računalnik pokukam. Takrat pa se potem raje tudi malo možeku posvetim Nič , fajn bodite in uživajte z vašimi malčki...aja pa čestitke vsem 6-mesečnikom!!! Uf, kako gre čas...
< Sporočilo je popravil annie -- 24.11.2010 21:29:12 >
|