|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
24.11.2010 15:39:48   
nikcaa
no, pa je le malcek zakinkal....
danes nima vrocine... upam sam da tako ostane. smo pa cel dan notri. se treba mal pocuvat .Pomojem bo pokukal kaksen zobek.. tak obcutek imam, ker hoce dudo rastrgat.
alergija- sm glih danes dobila izvid iz alergoloske da je use negativnouser posted image user posted image user posted image sm ga peljala ene 3T nazaj so ga popikali in je bilo ze tam use negativno ampak za sigurno so mu uzeli se kri. tako da je use super.
zdaj pa bom probala kaksno stvar s glutenom...
kaj pastico ze kaj date npr, z juhico??

hrana- tud jst kuham sama... enkrat sm sam sokec od Hippota kupla...imam domaca bio jabolka, kakije... drugo pa kupujem ker ni nic... je res tak cuden cas.. k nic ne raste...user posted image

soncek in poletnje-
nasa dva sta isto velika, sam v kg se razlikujeta.. moj ma 1kg manjuser posted image

ostanki- ponavadi poje use kar mu napravim (cca 4zlice)... če pa ostane- sadje popapcam jst... zelenjavo pa v kos.. mi je SKIFOO ker je brez soli.. jst mam pa radi full soljeno...

spanje- mi spimo cist odvisno.. enkrat celo noc, enkrat se zbudimo 2x... sploh nima ure...  sm mu dajala nekaj casa (ko je imel neko krizo z dojenjem)zvecer flaso Aptamil.. in je blo isto... ker pravijo da po flasi bolj spijo... NI RES! pol mi je ena rekla da naj mu dam MILUMIL,  ker je kao bolj nasitno- NI RES! zdaj mu ze nekaj casa spet dajem JOŠKO in je cist istouser posted image tako da je to spanje (pomojem) use odvisno od otroka...............

jst mam spet te klinceve glavobole...tako da sm cist paff... danes nism nic delala.. razen skuhala pa mal pospravna stanovanje na hitrco... rajs sm z mojim malim in se cartkava....user posted image user posted image zdej pa sploh k pride se ta velikuser posted image

zdej pa grem napisat seznamcek kaj kupit za papcat za Arnetkota...

uh e malo pa VESELI december..............user posted image user posted image user posted image pa miklavz.............user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
24.11.2010 17:11:53   
ninkica
ritem mi imao že skoraj od začetka vzpostavljen ritem in sicer zvečer jo umijeva jo podojiva/ali dobi riževo kašico se mal pocartamo in gre med 20-20.30h spat.Spi pa do nekje 5,30-6,00 se podojiva previjeva in zaspimo nazaj do 8-9ih potem se podojiva če je lačna.Čez kako urco in pol do dve gre nazaj spat in spi 2 urce in potem se tko ponavlja do večera je da potem spi po 45 min popoldne.Po kosilu pa naredi v kosu še 2 urci.
Kosilo imava pa vsak dan okrog 12h-12.30h.Ima resnično že od začetka lep red.

kupljene stvari in bio predelava mi imamo tudi domača bio jabolka in pa veliko domače zelenjave iz vrta,ampak smo skoraj decembra in na vrtu ni skoraj  nič več.Ji vso sveže sadje kupujem sproti zelenjavco pa ravno tko.
Jaz ji dajem vse postopama pa tudi,če je kakšna kupljena kašica zraven ji ne bo škodila.

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
24.11.2010 19:22:03   
bcljka
oj!

hvala za vse stisnjene pesti... je kr šlo... loh bi blo sicer velik bolš, ker sm res znala... ampak je dala samo 3 vprašanja (ponavad jih je 8) in itak je bil umes 1 k ga nisem lih najbolš znala tko da sm neki zbluzla... nrdit bi skor mogla... bomo vidl v petek k mamo ustn zagovor, kar je pr tej profesorci v navadi... bom šla s Piko na zagovor z izgovorom da nimam varstva... da se me mal usmil če sm slučajno na meji user posted image user posted image user posted image

sploh ne vem če mam kej za komentirat k sm že učeri... user posted image

kje boste pa kej za novo leto?

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
24.11.2010 20:11:43   
Bonnie_RR
No, danes je pa naša Vita dopolnila 6m.user posted image Itak je bila prežuljena z vseh strani (še malo več kot ponavadi)...user posted image user posted image user posted image  

Cel dan sva se potepali, posledično je bila z izjemo dopoldanske malice bolj na joški (čeprav sploh ni nekaj jedla user posted image ), pa spanja je bilo le 2x po 20 minut, ampak ni bilo panike. Je bila pa zato že ob 19h v postelji. Za večerjo je pa samo parkrat potegnila in z odprtimi usti na joški zakinkala, tako da jo imam na sumu, da bo verjetno kmalu lačna.user posted image No, pustimo se presenetiti...user posted image

bio/kupljeno... Veliko stvari imamo z "našega" vrta (od moje ome in dedija), nekaj je treba pa tud kupit. Banana mi, recimo, na vrtu ravno ne raste no...user posted image user posted image user posted image Je pa škoda, ker je sezone za letos pač konec.

alergije... Js sem tud alergična na ful stvari, pa jih je večina že "izzvenela" - nanje ne reagiram več. Naj bi bila puberteta najhujša in takrat sem res imela največ problemov s tem. Pri tamalih dveh zaenkrat še ni nekih problemov in upam, da tako tud ostane.

veseli december...
Ja, še malo in bo tu. Tamali je že začel s prebiranjem raznih kuharskih (oz. pekovskih user posted image ) knjig in išče, kaj zanimivega bova pekla.user posted image

novo leto... Verjetno bomo s kolegi, kot že nekaj let. Kje, bomo pa še videli. Mogoče tud pri nas.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
24.11.2010 21:16:49   
annie
Večer,

uf toliko ste v parih dneh naklofale, da sploh več ne sfolgam slediti. Te dni smo bolj tak, tak...je Klara prehlajena in kar precej kašljauser posted image . Sva bile danes pri P in so pljuča HB ok, preventivno je imela inhalacijo. Upam, da bo kmalu ok, ker je res boga s tem kašljem, še posebej ko zaspi in potem začne revica na ful kašljatiuser posted image pa šeuser posted image user posted image user posted image za ostale bubane...

Glede GH se mi zdi, da sva midve še edine, ko nisva začele user posted image . No ja, je pa res, da se je med zadnjimi junijčki rodila, oz. bi midve bolj spadale med julijčke...bom mogla malo tam temo pogledati, kako so kaj dalečuser posted image Bova pa začele drugi teden, ko bo dopolnila 5m...ne vem, se mi zdi nekam smešno, ker sem pri niku začela s 6m in še takrat ni bil ne vem kako zelo navdušenuser posted image Mi je še zadnjič patronažna rekla, da bi ona na mojem mestu počakala do 6m user posted image ....bom videla, kako bo kaj navdušena...bom pa pričela z zelenjavo (bučke, potem korenček, krompir itn....)

Sem pa jaz tudi za doma pripravljeno hrano, ker v tistih kupljenih kašicah človek res ne ve, kaj vse je skupaj namečeno. Če že, potem sem pri niku vedno kupila kakšno sadno bio kašico (ko smo bili kje na poti), zelenjavnih nikoli, ker so meni totalno user posted image , takšnega sranja pa tudi klari ne nameravam dajati user posted image . Tudi tile raznorazni linoti (čokolino, keksolino, medolino) so za moje pojme za tako male eno sranje, saj je v nijh sama sladkoba, četudi gor piše, da je npr. primerno od 6m naprej....kaj pa vem, še nik ko je 3 leta star, dobi npr. čokolešnik samo 2-3x mesečno (pa tudi sam ni neki ljubitelj teh linotov)...ne pa tam že ene mamice čokolešnik dajajo koa za začetno hranouser posted image ...to mi je čisto mimo ....še huje pa se mi zdi, ko sem zadnjič eno mamico videla, ko je svojega 5m sinka hranila z monte desertom user posted image ...ne vem, jaz nisem takšen človek, da bi svojega otroka že nazačetku "zastrupljala"z industrijsko prehrano. Ima še celo življenje čas jesti take stvari....

Ritem, se ga tudi trudimo držati. Predvsem je odvisno kdaj se zjutraj vstane, potem je kake 2-3 h auf in gre če je res sreča za kako 1,5 ure spat, redko skupaj 2h odspi. Spi pa približno 3x/dan. Zvečer pa gresta oba ob 19.00h spat, kar mi paše, da ima potem tudi malo mama še miru Imamo popoldneve kar pestre, ker pride Nik iz vrtca ob 13.00 h, tak da imamo potem ves čas akcijo, možek pa več ali man pride okrog 17.00 h iz službe.

Sedenje: jo imam skozi v polsedečem položaju. Sama še ne sedi oz. jo moram potem kar fajn podložiti, če ne se takoj prekucne Je še vedno kar zadovoljna v ležečem položaju, samo, da nad njo kaj visi...

Toliko zaenkrat...bom vas poskušala kaj več spremljat, samo kaj ko je zvečer edini čas, ko lahko malo na računalnik pokukam. Takrat pa se potem raje tudi malo možeku posvetim user posted image Nič , fajn bodite in uživajte z vašimi malčki...aja pa čestitke vsem 6-mesečnikom!!! Uf, kako gre čas... user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 24.11.2010 21:29:12 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
24.11.2010 21:53:26   
bcljka
sm hotla že zdavni prašat pa sm se zdej spomnla... a je kakšna od vas na FB M.K.? k sm jo/te skenslala k valda nisem vedla...

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
25.11.2010 8:48:03   
Zoja83
kašice delam sama, če pa kam gremo dam kupljeno-ne kompliciram preveč...
rutina kakor narekuje aljaž, le spat gre vedno okrog pol osme, prej pa obvezno kopanje/tuširanje-se opravičujem punce, ampak men je čist mim, da dojenčke kopate še vedno samo dvakrat na teden-se mi zdi, da se zmeraj bolj opaža, kakšen značaj ima otrok in da je že skrajni čas, da ga jemljemo kot osebo, kakršna bo postala. jst se tudi vsak dan tuširam user posted image
sedenje sm že napisala
novo leto po vsej verjetnosti doma, razem če se bo kaka babica javila za nočno dežurstvo

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
25.11.2010 10:00:21   
smotka.dt
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

kopanje/tuširanje-se opravičujem punce, ampak men je čist mim, da dojenčke kopate še vedno samo dvakrat na teden-se mi zdi, da se zmeraj bolj opaža, kakšen značaj ima otrok in da je že skrajni čas, da ga jemljemo kot osebo, kakršna bo postala. jst se tudi vsak dan tuširam user posted image

Ja jaz se tud vsak dan umijem- stuširam, se pa zato ne namakam vsak dan v vodi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
25.11.2010 10:30:12   
misar
v kopanju 2 x tedensko ne vidim nič slabega. jaz tamalega sicer kopam vsak dan..no kopam ga tako, da ga namočim v vodo, da mal počofota in je to bolj ritual pred spanjem kot kar koli drugega. če ga kak dan ne umijem ni konec sveta. če ne bi bilo to kot ena rutina pred spanjem ga tud ne bi umivala tako pogosto.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
25.11.2010 10:43:30   
Zoja83
če je moj doma, ga tuširama-eden ga drži, drugi umije in do konca upedena...če mojega ni doma, ga pa v banjici kopam... če grem na štajersko, ga pa vsak dan kopam...mal je razlike koliko vode porabi odrasel človek za kopanje in koliko otrok...user posted image  vsaka po svoje, jst sam mnenje povem...še bolj mim mi pa je, ko se na forumih radi ljudje kregajo...in vem, da se trenutno ne-da ne bo katera narobe razumela user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
25.11.2010 10:45:48   
mamimo
Ahoj!

Ni ravno moj teden user posted image Večji je na AB, ampak se v redu počuti in nori kot zmešan, mali je pa pred nekaj dnevi prišel v fazo nenehnega sitnarjenja. Nič mu ne paše oz. ves čas nekaj hoče, pa ne vem točno kaj. Kar nekaj dela e,e,e,e - sitka in sitka user posted image No, ponoči smo pa itak več pokonci kot pa spimo user posted image

Red, ritem: mi okvirno imamo nek urnik, ampak se ga ne držimo na minuto natančno, ker enostavno ne gre. Včasih sva z malim sama, vse večkrat imam pa še večjega doma, ki je letos  septembra začel hoditi v vrtec in posledično je večkrat bolan. In potem ga vozimo k zdravniku in zbijamo vročino, pa tamalega dajemo v varstvo... Pa večkrat user posted image ni doma, ker je na službeni poti, in je spet vse drugače....

Sedenje: naš še ne sedi povsem samostojno, ob pripogibanju naprej  - ko sega po igrače - je že zelo stabilen, se ne zvrne na bučo, se pa še zvrne na stran. Je pa zelo rad v sedečem položaju in ga ne morem več veliko bremzati.

Domača/kupljena hrana: sama sem tako za otroke kot zase pristaš domače hrane. Imamo tudi vrt in je veliko svežega in domačega pri hiši, če ne druge pa v skrinji. Ampak občasno bo pa vseeno dobil kakšno kupljeno kašico - če bomo kje na poti.

Kopanje, tuširanje: jaz ga ne kopam vsak dan, ga dnevno umijem, kopam pa 2x tedensko. Že res, da sebe vsak dan tuširam, ampak jaz sem odrasla ženska  s popolnoma razvitimi žlezami (švicam) in drugačno kožo kot je otroška. Otroci niso pretirano umazani, koža pa je nežna in nezaščitena. Verjamem tistim, ki odsvetujejo pogosto kopanje in miljenje. Pa mislim, da nimam umazanega otroka. No, spet  - vsaka po svoje, tako je pač moje mnenje.

grem

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
25.11.2010 10:59:00   
meymey
seveda me je spet ven vrglo. 

mi se mamo fajn, razen ko je treba podnevi it spat. takrat pa se noben nima fajn :D

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
25.11.2010 12:43:52   
smotka.dt
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

...še bolj mim mi pa je, ko se na forumih radi ljudje kregajo..

Joj menda ja ne, saj smo dovolj civilizirane. Sploh pa še vedno mislim in se že stotič ponavljam user posted image , da vsaka mama ve kaj je najboljše za njenega user posted image . Ene tako, druge tako. Glavno je da smo me in naši mali sončki zadovoljniuser posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
25.11.2010 13:19:23   
honey*
Ojla user posted image Spet en mali raport !
Mi smo ful OK, Brina je pridkana laufa nam že gosta hrana... ampak gremo kar lepo počasi... jedli sva že korenček, krompir, bučke in brokoli. Ji je bilo vse všeč user posted image Ponoči je še vedno super, spimo 13 urc v povprečju (7ih-8ih), edino kar se je začela 1krat do 2krat ponoči ful premetavat in kr mal "zajokca" ampak to v spanju user posted image jo pobožam, ji dam dudko in spi dalje.... a ma še kera kej podobnega oz. se ji svita kaj bi lahko blo? Mogoče pa sam kaj sanjauser posted image
Pa da še mal ostalo mal pokomentiram:
kašice: ne kompliciram...najraje sama doma vse pripravim, do zdaj sem tudi ji in ji mislim še naprej... če pa slučaaajno bomo na terenu oz. res ne bo druge bo pa pač kupljena kašica, no big deal. So mi čist ql, če drugače ne gre... da bi si pa lenobo s tem podpirala in se mi ne bi dal ji kuhat, to pa ne.
Vidim pa da ful gledate na to, če je zelenjava BIO? Jst use lepo kar v trgovini kupim, ker trenutno na vrtu nič ne raste... V "BIO" pa ne vrjamem, dokler branjevke srečujem v merkatorju...
kopanje: kopamo v banjici se 2 krat tedensko in nič več. Ostalo je tuširanje. Milo enkart tedensko. Mislim da je otroška koža prenežna za vsakodnevno kopanje v banjici. Stuširam pa jo vsak večer na hitro da se osveži in da ve da je večer in sledi spanje.
ritem: ja, mamo ritem ki si ga je Brina sama ustvarila. Jemo na 3 urce (8, 11, 14, 17, pa malo še ob 19-ih pred spanjem), pred obroki se vedno tut previjeva, da čista papa. (no, če se pokaka se normalno pač tut takrat previjeva). Jemo vse obroke AM, razen tega ob 17ih ko je na vrsti GH.
V glavnem je to nek ritem, ko pa ni na vrsti hranjenje+ previjanje pa nimava kakega ritma... ali se igrava, sva zunaj ali pa spančka. Kakor je dan in kakor ji paše...
Nič, počasi se pripravim in ko se še Brina zbudi šibneva en krog, mamo ful lep sonček. user posted image Je za izkoristit, jutri bo menda sneg user posted image
Lp*

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
25.11.2010 17:37:56   
miki23
ojla..ta moj mali je k en d... mislim a bojo pokukali tile zobki ze enkrat vn,kr je obupn. nc mu ne paše,vse tlači v usta pa sitn je fullllllllllllllllllllllllll.... noben gel ne pomaga,globule,... vse možno probala pa nč...
aja pa bcljka: mislim da mislis name glede M.K. user posted image
drgač je pa pr nas vse superca,no razn sitnobe user posted image
pa še za seznamček : 5 mesecev: 7300g , 70 cm,cepljen je bil mal vrocince pa itak sitnoba :)

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
25.11.2010 20:52:24   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

Ej, a ma še kjira tak slab sprejem GH? Js mam filing kot da ni še pripravljena na te zadeve... pa packamo že en mesec...eh bo že...

Midve pacava že kak teden, pa se ji še vedno po vsakem grižljaju solzijo oči in ji gre na kozlanje... s tem da je pri 3 mescih ko sav prisilno mogle jesti en dan korenček, ker zapira, je pa pojedla 10 žlic bp user posted image . E j ni mi jasno sploh. Pa tudi moja mami je zadnjič rekla, da ko so pri meni in moji sestri uvajal gh (jasno včasih je bilo to bistveno pred 6 meseci, ni blo takih scen..pri meni pa oba in tamal in tamala.... neki s tem timingom ne more štimat user posted image user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
25.11.2010 21:07:05   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: misar

v kopanju 2 x tedensko ne vidim nič slabega. jaz tamalega sicer kopam vsak dan..no kopam ga tako, da ga namočim v vodo, da mal počofota in je to bolj ritual pred spanjem kot kar koli drugega. če ga kak dan ne umijem ni konec sveta. če ne bi bilo to kot ena rutina pred spanjem ga tud ne bi umivala tako pogosto.

se strinjam...kopam vsak dan iz istih razlogov - ne zato ker bi bila user posted image tko umazana user posted image . Ampak jst jo sam v vodo namakam, žajfamo jo pa 1x tedensko!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 25.11.2010 21:13:23 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
26.11.2010 8:44:29   
mamimo
Ojla!

Tole sem zasledila. Mogoče je katera kupila:

Odpoklic - Bio ovseni rižek Žito Četrtek, 18 November 2010 15:49 user posted image user posted image user posted image

Podjetje Žito potrošnike obvešča, da zaradi presežene mejne vrednosti kadmija umikajo iz prodaje serijo oluščenega žita. user posted image Podatki o izdelku Ime: Bio ovseni rižek
Blagovna znamka: Natura
Pakiranje: 1kg
EAN KODA: 3838700008166
Uporabno do: 15.3.2011
Oznaka serije: L100316S   Nevarnost
Presežene mejne vrednosti kadmija lahko predstavljajo nevarnost ob dolgotrajnejšem uživanju izdelkov. Ukrep
Proizvajalec je izdelek odpoklical s trga. Potrošnikom svetuje, da izdelka omenjene serije, ne zaužijejo. Izdelke lahko zamenjate na mestu nakupa ali na naslovu proizvajalca: Šmartinska 154, 1529 Ljubljana. Za nevšečnost se potrošnikom iskreno opravičujejo. Več informacij: info@zito.siTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ; telefonska številka: 080 30 02 begin_of_the_skype_highlighting              080 30 02      end_of_the_skype_highlighting.

ZPS svetuje
V primeru, da imate odpoklicani izdelek doma, ga ne zaužijte. Lahko ga vrnete v trgovino, upravičeni ste do povrnitve kupnine. Upoštevajte priporočila proizvajalca. Kadmij je še posebej nevaren za potrošnike iz rizičnih skupin, kot so nosečnice, doječe matere in otroci.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
26.11.2010 10:23:43   
misar
ja no sej, pa človek misli, da naredi dobro, ko kupuje bio user posted image user posted image

sicer pa eno lepo megleno jutro

noč je bila tako tako. mislim, da smo na pragu prvih zobkov, ker je trotek živa tečkauser posted image . še dobro, da mi ga mama tu in tam pazi, zdaj ko pišem diplomo.

sem vas sam prišla pozdravit.

lep dan želim vsem.
bolančki pa se hitro pozdravite user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
26.11.2010 12:07:58   
meymey
tolko o BIO :S
jaz se trnutno ubadam s tem, kam bi se spokali za NL, ker res nočem bit doma. Zgleda da se bomo spravli skup še z dvema paroma, ki imajo majhne otroke. Ena je teden starejša od Tomija in ena 5m mlajša :D. Same babe hehe
bomo zraven vzeli našega novega člana družine Xbox.

Aha, pa Tomi si je očitno omislil nov plan spanja. Zdaj bedi tudi 2 uri in več (prej max 1,5h) in ima dopoldansko spanje kr v popoldan. Zdaj spi že 2h, včeraj mu je ratalo potegnit 3h. Potem pa je še 2x popoldne spal po dobre pol ure. Mi lajk it!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.11.2010 13:43:08   
dvojčica6
žijo babe! sm mislila da boste vse kej po forumu visele k je zuni....no, pr nas dež + mraz, povseod drugje verjetno sneg+mrazuser posted image

midve celo odspale eno rundo noteruser posted image user posted image user posted image me soo happy!

zobki... ja bojo verjetno kar kmalu glede na to kako grize uno stvar za gristuser posted image

prej sem eno uro delala bučke + proseno kašo za tamalo...cel kup posode, pojedla pa bo verjetno dve žličkiuser posted image

joj se že buni...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
26.11.2010 15:00:20   
Kiya
Midve sva se danes malo potepale, ker sem mogla v službo it dvignit bone za Dedka Mraza user posted image
Naju je pa sneg pregnal domov, ki se že prijema cestišča user posted image

Za NL bomo pa po vsej vrjetnosti kar doma user posted image

Če bo pa kaj kmalu nehalo snežiti jo bom pa v kombinezon oblekla in bova šli mal ven sneg pogledat user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.11.2010 15:32:01   
nikcaa
prav lepo je blo vedet snegca...user posted image
sam ce povem po resnici ga imam ze dovoljuser posted image

..midva sva ze tretji dan notri, ker je meu vrocino... jutri bova pa sla na zrakca.. no mogoce se danes, ker morem it v trgovino... danes nima vec vrocine... je spet moj mali dobrovoljcek...user posted image

NL- nisva se se odlocila.. mogoce na sorisko planino.. tam smo bili dve leti zapored in je supercaaa... tud za otocke... al pa tud doma.. boo...

morem it nujno kupit kombinezoncek.. sam kaj ko se mi v baby centru ne nobennn dopadeee....user posted image

joj, v nasi hisi ma ena mala usi.. morem pazit skoz da ma neko razdaljo. ker je (prej) skoz dajala glavo v njegov vozicek..user posted image

kopanje- 2x,3x tedenjsko.. odvisno od volje mamiceuser posted image drugace pa ga itak usak dan fejst umijem z vodico...
glede GH- pa sm full vesela ,ker tako lepo papca... in nikoli nic ne protestira..user posted image

lep vidkend.........

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.11.2010 15:40:06   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa
joj, v nasi hisi ma ena mala usi.. morem pazit skoz da ma neko razdaljo. ker je (prej) skoz dajala glavo v njegov vozicek..user posted image

UUUU,MA ZAVIJAMO Z OČMI!!!!
ZDAJ PA SE BOM JAZ OGLASLA:TA ENA MALA KOT SI NAPISALA IMA IME IN NI KR ENA MALA.TVOJ DRAGI JE NJEN STRIC IN TI SI JI KAJ ???
OPROSTI,SAJ IMAŠ JEZIK IN JI PAČ POVEJ NAJ SE ODSTRANI OD SVOJEGA BRATRANCA,AL PA JO SAMO POGLEDAJ S TVOJIM MRKIM POGLEDOM BREZ REČ A IN BO UŠLA!!!TI JE JASNO!!!!????

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 26.11.2010 15:44:53 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.11.2010 16:01:13   
smotka.dt
user posted image uf nikcaa ti imaš pa zalezovalko user posted image

Hotla sem povedat, da je danes po 7 dneh uvajanja GH mali prvič prav pokazal navdušenje in kr odpiral usta. Ko mu nisem več hotela dajati, pa se je ujezil user posted image . Naredila sem mu pa krompir+korenje. No saj zadnja dva dni tud ni bil ravno ravnodušen do bučk.

honey* tudi naš user posted image se velikokrat v spanju zajoka, pa večkrat čisto razbudi. Mislim, da je to "jokanje" povezano s sanjami. Sem šla enkrat gledat in on prav gleda okol, se "pogovarja", telovadi z rokicami potem pa se sam uspava.  Se obrne na bok in lubčka hrbtno stran roke.user posted image

Sneg pada. Nisem se še odločila a je to dobro al slabo. user posted image Definitvno pa so sanke pripravljene. user posted image Sem razmišljala in bom na sanke jutri namontirala lupinico (mam eno rezervno od svakinje) in bova šla mal naokrog. Tak za mojo dušo user posted image . Sem mu pa danes obleka kombinezonček iz flisa, ko smo se šli potepat. Unga ta toplega šparam še za hujši mraz. user posted image

Zobki
ja pri nas so na pohodu, spodnja čeljust ima dva hribčka, tak da zgleda, da bosta en za drugim ven prišla.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.