|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
20.11.2010 16:12:53   
Bonnie_RR
Čestitke tudi Titu za mini RD!user posted image

Koleraba... Niti pomislila nisem nanjo, ker je niti ne jemo. Z blitvo je podobno. Imam pa zalogo špinače, ker gre tud drugače pri nas fajn v promet. user posted image Mogoče jo pa kdaj pripravim. Js sem pa včeraj Viti naredila polento in jo je ful jedla (pri Niku se spomnim, da so ga "pikice" ful motile in je nekaj časa potem nisem več naredila). Bom v kratkem dala tud kašo.

sveže jabolko...
Dobi ful velikokrat.

Še Juliji čestitam, da je že tako velika punca user posted image in zaključim, ker se je Vita ravnokar zbudila.

Se beremo...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
20.11.2010 19:51:54   
Sonček in poletje
Čestitke vašim polletnikom user posted image  user posted image  user posted image !

GH - user posted image sem brala malo tole paparico in me zanima, če katera ve mogoče, kaj misli avtorica, ko pravi, da spustimo suho sadnje čez mešalnik, da se znebimo olupka, ker ga dojenčki težko prebavijo oz. ga ne prebavijo??? A je katera že dajala suhe marelice in slive? Kako ste se znebile olupka?

Ker imamo še tole smotano alergijo, moram še posebej pazit, pri lupinastemu sadju, da lupino odstranim. No sej itak, preden bom uvedla vso gosto hrano po pravilih bo že skoraj polnoleten user posted image . AMpak, da se pripravim vnaprej.

Mi smo drugač vredu, nič presenetljivo novega se ne dogaja, razen, da rastemo, se redimo in skoraj vsak dan pogruntamo kak nov trik. Še posebej tak, ki vključuje, da mora mami bit skozi zraven user posted image .

Lepo se imejte.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
21.11.2010 0:16:03   
bcljka
hoh hoj!

mam pavzo med učenjem pa sm šla mal na računalnik user posted image  otrok spi v sobi, mož pa na kavču... a veste kakšna muka se je zravn učit, grozaaaaaa! škoda da ne gre snov kr sama v glavo brez učenja, to bi blo super fino fajn user posted image

drgač sm pa učeri mal zabluzila... je bla Pika pr babici pa smo bli pr majkl na rojstnem dnevu kao čist na izi... no pa sm pol pristala v sputniku na žuru... jao jao jao... spet je bla redbull vodka v igri... ampak paše tko mal za presekat it vn user posted image

GH - 2 dni nazaj sm jih prvič gluten dala... par žlic (kašica od alete za po 4.mescu z glutenom) pa včeri še mal več, pa dons jo je pojedla že 40ml... zaenkrat vse ok... sicer pa še vedno ful je, najrajš ma kombinacijo kuhan korenček surovo jabolko... tega poje 180ml ... sicer pa jst nisem neka jaka kuharca, bl sm slaščičarka (ful velik pečem)... tko da zaenkrat smo samo pr sadju in zelenjavi... kkšna polenta pa ajdova kaša ipd. (glupo glupo vprašanje) a je to ful dobr za user posted image  ?? k jst recimo ajdove kaše še nikol nisem vidla user posted image user posted image user posted image
zaenkrat smo tko da zajtrk:mleko, malica: mlečna kašica ali sadje, kosilo: sadje/zelenjava, malica:mleko, večerja: good nght mlečna kašica

čestitke vsem polletnikom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
21.11.2010 12:42:42   
čeb Maja
ajdova kaša - jaz jo našemu velikokrat skuham in jo ima ful rad. je pa to stročnica, ki je zelo bogata z beljakovinami, oh, rudninemi in vitaminom B. Je brez glutena. jaz mu jo zmešam z bučkami, korenčkom. danes jo bo dobil z cvetačo in brstičnim ohrovtom.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
21.11.2010 12:46:26   
čeb Maja
prehitr sem stisnila potrdi user posted image

Žiga zaenkrat dobi malico in kosilo. Za malico bi on pojedel preveč sadja in ga kr malo bremzam - tam do 100ml še pustim pol ga dam pa še na jošk. Za kosilo se pa naje..zdej količinsko pa nimam pojma kolk - bom zmerla danes.

Drugač mamo pa spet noči pestre - spet je 4x na noč... Kaj naj mu dam še en gh proti večeru? nimam pojma al je to lakota al samo crkljanje.
Kaj kej dajete zvečer - pa da lahko sama doma naredim....??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
21.11.2010 12:52:21   
Kiya
A ni glih ajdova kaša tista ki se ful razkuha in je je potem ful velik?
Koliko potem sploh skuhati za otroka?

Sonček za tale mešalnik iz paparice pa nimam pojma kaj bi bilo, mi smo trenutno še na zelenjavi user posted image . Si pa niti
ne predstavljam kaj bi to bilo.

Gluten razen bcljke a ga je že katera uvajala? Kako je najbolje, po par žlic? Kaj ste pa dale,
če niste kupovale kašic na katerih piše da imajo gluten user posted image mogoče kakšen kuskus?

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
21.11.2010 12:55:17   
Kiya
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja
Kaj kej dajete zvečer - pa da lahko sama doma naredim....??? user posted image user posted image user posted image

Riževa kašica?
Zdej ne vem ali imaš riževe kosmiče doma ali ne, pač tvoje mleko in riževe kosmiče notri potem pa še malo dojenja user posted image
Naša je včeraj malo štrajkala z kašico in je bil potem le mleko in je imela budnico že ob 5:30 ampak prej je pa spala k top user posted image
Joj kr smilite se mi tiste, k bolj slabo spite user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
21.11.2010 14:02:48   
Zoja83
pa še enkrat user posted image
men aljaž na obrok poje "samo" 100-140ml, največkrat 80ml in še zamotit ga morm, da sploh kaj poje (tv ali pa ga nosim okoli) -a je možno, da je začel zavračat AM? ponoči poje največ 160ml...ker ga med hranjenjem nosim okrog, sm dans skor znorela, ker mi ga je hotela tašča uspavat na rokah (ona bi pač vedno tako)...sm čist znorela, ker me že vse boli, pa še na RTG in UZ kolena sem naročena, ker mam ful probleme user posted image
dajem mu 2 obroka zelenjava/sadje za kosilo, pa za večerjo riževo kašico..alarm

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
21.11.2010 14:30:45   
miki23
Pozdravljene mamice... Vidim da vasi tamali kar lepo papcajo,mi2 sva začela en mesec nazaj pa mu ni slo... Zdej pa ze en tedn pridno podpira usteka in mu kar gre.
Zoja83 dobrodošla user posted image moj tamali tut ni šans AM pa sploh nevem kaj mu je fulllllllllllllllll manj poje. ponavad je pojedu po 210ml,zdej pa komej da poje 120ml. Mi je že zdavnej patronažna omenla da baje majo obdobje k zavračajo mleko. Sam to pr nas traja zdej ze kar dobr teden. Nevem kaj naredit. Bom v sredo k mava posvetovalnico omenla še pediatrinji ker GH mi glih ne poj tolk da bi nadomestil obrok.
pa še o GH obožuje slivovo kašico se kar trest začne k zagleda user posted image user posted image user posted image
evo alarm je že...

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
21.11.2010 17:23:25   
čeb Maja
kiya - jaz dam kaše cca 1dcl (pol kavine šalčke) kuhat v cca 3 dcl vode kuhat  - če pa zmanjka vode pa dolijem. Jaz dam višek kaše v zeleno solato, mi je fuuul dobra ta kombinacija. Drugač pa kot priloga povsod se lahko je. Ima en tak specifičen okus, zdej enim je ok, drugim pa bljak tko da...

riževa kašica za zvečer - sem kupila od milupe pa je mel takoj rito vneto - ima pa že dodano nadaljevalno mleko;
men je tko odveč mojega si pumpat... Mam občutek da mam mleka tut glih prov za popacat in sem si ga parkrat pumpala in je blo vsakič neki na križem user posted image

kozje mleko
- a si ga kakšna upa si dajat? Men je moja petronažna rekla, da naj bi bilo to edino mleko k naj bi ga lahko... Pa bi ga po eni strani kar dala za večerjo pa recimo skuhala gres - ko bomo že uvedli gluten. user posted image

zoja, miki - upam, da se vam zrihta toel z am.. mogoče mata pa samo kakšno obdobje ki pač ne jesta tolk velik al... sej če ne padata na teži to ne bi smel bit problem user posted image user posted image user posted image

sonček - jaz še nisem dajala suhega sadja, uf lupino dol dat bo kar umetnost verjetno. Kako mu ga pa daš? s proseno kašo ali...?

tale gh je celaaa umetnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
21.11.2010 18:10:23   
Sonček in poletje
Oj!

gluten - jaz sem mu tut že dala 3x, 1x gres in 2x ovsene kosmiče. In hvala bogu ni bilo nobene reakcije.

večerni obrok -2 uri pred spanjem dobi riževo kašico, v katero dodam hrano, ki smo jo že uvedli (brokoli, jabolko, korenček).

čeb Maja - jaz tudi zaenkrat še nisem dodajala suhega sadja, oz. sadja (razen jabolka) sploh še ne. Ampak se rada prej pripravim user posted image . Smo že kar nekaj zelenjave dali skoz.

riževa kašica - sem poskusila BIO kašice od Hippa in od Milupe in zaenkrat ni bilo nobenih težav, jih pa mešam z vodo zaradi suma na alergijo na KML. Nimajo pa dodanega mleka.

Evo, moj čas se je iztekel user posted image .

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
21.11.2010 18:38:48   
bcljka
kr zanimivo tale ajdova kaša... jo bom kupla pa da probam user posted image  mogoče bo ša še men tok ušeč da jo bom jest začela user posted image

mi smo bli pa pr babici (tašči) na kosilu, pa je zdej Pika kr tam ostala... čist nepričakovano smo se tko odločl... je lih zaspala pa da je nismo vlačl v avto... user posted image  tko da dons nimam izgovorov da se ne morm učit...
še 3 dni user posted image  no, če nrdim seveda... drgač pa jovo na novo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
21.11.2010 18:55:06   
čeb Maja
spet jaz z vprašanji

sonček -
A riževo kašico kupiš samo (brez dodanega am) in zmešaš z vodo (namesto z novalacom, aptamilom, svojim mlekom)? A ni pol takega ''praznega'' okusa? Očitno riž naredi pol svoje, da ga naje.
Gres si mu skuhala na vodi? Meni ga je namreč mami (in jaz sem ga do zdej vedo) kuhala na kml in mi je čist čudn ga na vodi kuhat...  So mi pa punce rekle, da ga kuhajo s kozjim    mlekom - samo jaz se to še ne upam... Bom mu ga jaz tut jutri skuhala
Joj jaz sem katastrofa s temi riževimi kašicami in mleki, ker pojma nimam ker nisem nikol nič dodajala in mi ni nič jasno kako am gre
Hvalaaaaa

bcljka - kaj učit... žurat veeeen ga pejta

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
21.11.2010 19:23:11   
bcljka
čeb Maja - nedelja je user posted image  mož je pa itak v službi... pa mislm da mam 1x na teden dost žuranja... k tud mačka ni lih najlažje pol pozdravt user posted image
no sej tolk o učenju, še vedno visim na računalniku...

drgač pa baje od pomurskih mlekarn obstaja neko mleko v prahu... to je dajala moja kolegica tamali k ko se je nehala dojit ni hotla pit nobenga AM... tko da pr 5ih mescih je tamala že to pila... mogoče pa lahko s tem probaš zmešat če sumš da je mel vneto ritko zarad AM...

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
21.11.2010 19:32:30   
balem
Tudi mi smo že probali gluten, vse ok, sem pa kupila gris od DM za 4 mesece, pa sploh nisem vidla v trgovini, da ima glutem not. Sem ji pa dala pri 4.5 mesecih.

Posvetovalnica: jo je samo stehtala na mojo željo, končno smo prišli pri 5ih mesecih na 6000g, zmerla je pa ni. Dobile pikico, jokala ni nič, je pa dobila reakcijo in smo v petek prišli do 39,1 potem sem ji dala pa sirup, pa je blo pol ok.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
21.11.2010 19:38:54   
Sonček in poletje
čeb Maja - ja riževo kašico oz. riževe kosmiče, sem kupila brez vsega. In na začetku sem mu dajala samo to z vodo. Toliko, da se je navadil na GH. Zdej mu pa v te kosmičke dodam jabolko/korenje/brokoli, ki sem ga kuhala na pari in tudi vodo uporabim isto.

Gres sem pa skuhala na riževem napitku, ker sama namreč zaradi Staševe alergije ne jem nič KML in jajc.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
21.11.2010 22:12:30   
meymey
MI pa mamo novo pridobitev. In se očka in mami vsak večer dajeta kdo je boljši... :D

Trenutno je na sporedu:

Drugače pa smo vsi OK! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.11.2010 7:07:37   
misar
dobro jutro

fajn noč...spet pa kuham kufe user posted image  user posted image user posted image

gluten...sem že dala kak teden nazaj, normalno nobene reakcije

sveže jabolko: bonnie, mene osebno to zapira. očitno smo  tud primerki, ki se nam to zgodi. zato sem jaz pri jabolku pazljiva. in na tvojem mestu bi tud to stestirala

suhe/frišne slive: sem že dala in nisem olupka nič stran dajala. zakaj bi bil olupek suhih sliv škodljiv, frišnih sliv pa ne? sam men ta logika ne gre??? sem pa na fino zmiksala, je pa res, da olupek se ne zmiksa čist...aja pa češplje sem prej namočila, da niso bile tako trde.user posted image  razumem, da bi lahko bil problem, če bi bile slive žveplane zaradi obstojnosti, sam sej se da kupit tud nežveplane...ne vem no.

evo, zdaj grem pa starejšo tečnobo spedenatuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
22.11.2010 9:34:40   
mamimo
GRRR!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta RR!!!user posted image user posted image user posted image

Kopiram.... Smeške si narišite same... No, naj vam bo - enega bom jaz user posted image

Jutro!

No, pri nas je že zdavnaj da, smo zgodnje sorte...

Čeb Maja: ideja za večerjo: polenta, kuhan riž z dodanim tvojim ali AM mlekom.

Kiya: gluten: lahko ga uvajaš tudi tako, da zmešaš koruzni (brez glutena) in pšenični zdrob (gluten) - skuhaš na vodi in dodaš zelenjavo.

Sonček in poletje: suhe slive sem jaz dajala tako, da sem jih za nekaj časa ali celo čez noč namočila v vodi, nato pa sem sredico kar iztisnila ven iz olupka in olupek odvrgla. Po mojem je problem tega olupka to, da se kar lepi na nebo in grlo in ga je res težko pojest, pri svežih je to veliko lažje.

Ajdova kaša:
pri nas doma smo jo navajeni in tudi tavečjemu sem jo veliko kuhala. Ampak PAZI TO - na navodilih, ki mi jih je tokrat pustila patronažna pa piše, da "ajdove kaše do 1. leta ne dajemo" Jo moram prav naslednjič vprašat, zakaj. Jaz ne vidim nobenega pametnega razloga, zakaj bi bila problem.

Joj, kolk sem pametna s to GH - sploh gledo na to, da mali noče jest . Če bi bil to prvi otrok, bi že mislila, da sem slaba kuharica in da so zaprta usta njegova strokovna kritika

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
22.11.2010 11:51:01   
gajka
user posted image Vprašanje za tiste, ki ste imele probleme z zamašenimi mlečnimi vodi ali pa celo z mastitisom: kam se greš pokazat, k osebnemu zdravniku ali k ginekologu (glede na to, da oni delajo slikanje dojk)? user posted image Jaz sumim, da se mi nekaj napravlja. Od sobote zvečer imam vročino, včeraj narastla celo do 39°C, drugače pa gre nekje do dobrih 38°C, pa potem pade, na desni joški imam rdečkast flek tam, kjer me tudi boli in je občutit male zatrdlinice (ni pa cel jošek kot kamen), pa včeraj sem bila sploh taka kot cota - kot pri kakšni gripi (vrtelo se mi je, utrujena, boleče noge...)... user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
22.11.2010 12:13:21   
Mysterious
Gajka - sodelc po opisu gre za mastitis. Pristavljaj dojencico cim vec na to stran, mora sesati tudi ce boli. Pmaga tudi tusiranje pod toplo vodo in masaza na rdecem mestu in kjer cutis bunkice. Pojdi do osebnega zdravnika cim prej, verjetno o potreben tud antibiotik, ker ce se zamasijo vodi popolnoma, se mleko not skisa in zagnoji! Jaz sem 3x imela mastitis v prvih 2 mesecih, imam ogromno mleka, mali pa je zacel pit pri meni sele po mescu in pol - prej sem si ga crpala!

Upam da se hitro resis te tezave.

Mi smo sicer zelo lepo, sam ker delamo se gradbena dela na hisi nimam casa za pisanje, vsako toliko pa pokukam gor, da vidim kako se kaj imate ;) in kaj so vroce teme...

GH - Nas Oskar bo imel 5 mesecev cez 6 dni, pa je se vedno polno dojen. Le 2x sva poskusila korencek... a je to nujno da dohranjujes otroka, ce imas dovolj mleka?

Srecno, Mo

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
22.11.2010 13:21:24   
gajka
Očitno sem še nekje na meji, ali bo mastitis, ali ne. Danes mi vročina niha največ do 37,5°C ali pa sama od sebe pade pod 37. Zdaj uporabljam tople obkladke tik pred dojenjem/pumpanjem in upam, da se samo sčisti. Tudi počutje je v splošnem veliko bolje kot včeraj, čeprav čisto OK še pa nisem.

Mysterious - mislim, da ni nič narobe, če še ne uvajaš. Boš že začela, ko bosta oba pripravljena. Jaz tudi samo dopoldan dajem malo GH - riževa kašica z mojim mlekom, drugega še nič. No, pa še te kašice zdaj 2 dni ni na jedilniku, zaradi zgoraj omenjenega stanja, ker enostavno ne morem pol ure sedet zraven ta male in z žličko telovadit.

Gres - pri ta prvem mi je bilo pri P naročeno, da ga skuham na vodi (zelo gostega) in potem razredčim s svojim mlekom. Enako s polento. Tudi kombinacijo polente in gresa sem prakticirala.

(odgovor članu Mysterious)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
22.11.2010 15:48:32   
meymey
Dobila user posted image . So se mi zddele čudne moje prehranevalne navade...

Not so happy!

Za mastitis ne znam svetovati, nisem še imela teh težav. 

Glede GH pa Tomi je vse, brez težav, zaenkrat mu je vse všeč...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
22.11.2010 17:45:01   
Bonnie_RR
Js sem obakrat takoj po porodu dobila ornk mastitis, sedaj pa sem bila tud že 2x na meji (vročina, bolečina, flek) pa sem se sama nekak "zlizala", tako da sem kar podvržena temu user posted image . Obakrat, ko sem dobila vročino in me je začela joška bolet, sem dajala tamalo skoz gor, pa črpala. Obakrat sem bila pa en dan oz. večer čist adijo, naslednji dan pa že ful boljš. Aja, pa po podoju/črpanju hladen obkladek za minutko, dve na joško. To sem si js delala že od P naprej. Upam, da bo s teboj, Gajka, enako. user posted image

GH... Js nisem začela uvajat, ker bi mi mleka primanjkovalo. Ga imam še vedno dost, verjetno pa tud manj (glede na manj povpraševanja).

Na splošno vse lepo je, edino nad kakijem (z jabolkom) in proseno kašo sicer ni bilo nekega hudega navdušenja, nekaj pa je vseeno pojedla.
Ko sem ji dala sveže slive, jih ni hotela jest (od takrat jih nisem več dala), v kompotu (jabolko, suhe slive in nekaj rozin) pa vse lepo poje. Js suhe slive včasih čez dan ali noč (pač dlje časa) namočim v vodi, potem pa pretlačim (večje olupke dam stran, ostalo pustim) in na tej vodi skuham gres, naredim rižkota, zdrobovo kašico... Vodo od kompota tud za to uporabim.

sveže jabolko... Ja, misar, se še od nosečniške teme spomnim, da tebi deluje na prebavo ravno kontra. user posted image Mi je ostalo v spominu, ker še nisem slišala za to. Zadnje dni ji dajem manj svežega in več kuhanega, pa ne vidim neke spremembe. Mi je pa fajn, ker na ta način dobi tud malo več tekočine. Bom malo opazovala no...

gluten... Že uvedla in ni problemov.

večerja... Js ji dajem joško user posted image . Nekak imava tak sistem, da zjutraj okrog 5h, 6h dobi joško, naslednji obrok je sadna kašica okrog 9h, pol 10h, kosilo je okrog 12h, 13h (zelenjava, riž, krompir, polenta...), za popoldansko malico okrog 16h, 17h dobi pa nekaj mlečnega (gres, kašice, včasih z malo sadja noter). Večinoma dobi po vsakem obroku še joško čez, če poje pa (za moje pojmeuser posted image ) veliko, pa ne. Ponoči pa tud še pade kak obrok. No, nekak tak. Tako deluje, če smo doma. Do sedaj je namreč, če sva bili kje naokrog, dobila kar joško, sedaj bom pa začela zraven jemati hrano.

pranje perila (tema enkrat v preteklosti)...
Js vse perem skupaj, le mehčalca dam ful malo, če so pretežno Vitine cote noter.

kopanje... Včeraj sta se z Nikom prvič skupaj kopala v veliki banji (Vita je bila v fliperju) in je bilo enega veselja in čofotanja. user posted image Kopalnica je bila pa kljub temu veliko manj mokra kot prej, ko je tamala cel čas samo zlivala vodo naokrog in se zraven krohotala (čeprav se je non stop rukala v banjico)...user posted image

cotke... Vita ni neka velikanka user posted image in so ji večinoma še prav št. 62 in 68, 74 pa le ena ali dve cotki normalno na njej zgledata. user posted image

No, zdej je pa že naveličana stajice in igrač naokoli... Šibam.

Lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 22.11.2010 17:51:04 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
22.11.2010 18:15:30   
dvojčica6
ma glih preberem in se loti bunit moja mala...očitno noče da se oglašam na forumuuser posted image bom jitru probala več napisatuser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.