Sonček in poletje
|
Evo, pa je tut mene vn vrglo in to prvič. Dober dan. No, jaz pa samo, da sem pojamrala, pa je mali danes ponoči lepo spal do 00:20 in do 5:50, pol pa še do 7:30, ko tudi drugače ustaneva. Podnevi imamo še vedno borbe. Npr. danes ga je 1x tašča uspavala na rokah, 1x smo bili zunaj, zdjle je pa zaspal pri meni na joški, no sem ga odklopla predenj je koma zaspal in dala v posteljico, mu hotla uturit dudo, ki jo je takoj vn pluni in spi naprej . meymey - sožalje. Odnosa pa raje ne bom komentirala, ker mi gre na , ko slišim kaj takega. In čestitke Tomiju, res je faca . Pa lušn tudi. Honey26 - kere lepe učke. GH - zaradi alergije, se pomikamo počasi. Poje pa veliko . Zaenkrat je poskusil riž, polento, oves, korenje, brokoli, krompir, kolerabo, jabolko. Dala sem mu tudi že špinačo in bučke, pa je bil neki pikast, tko da ti dve živili bomo poskusili ponovno. grizenje bradavic - mene je 1x z dlesnimi, pa sem tako zavpila (nenamerno seveda), da ni nikoli več poskušal . jajca - rumenjak lahko po 6. mesecu, beljak po prvem letu. stajca - mi je ne bomi imeli, tko da nas čaka predelava doma v otroku varnega. Uff, to bo še veselje. ninkica - mas pa pravo malo zaspanko. Naš spi max 1,5 skupaj pa še to se zelo redko zgodi. gajka - držim pesti, da se tvoje bradavice poštimajo.
< Sporočilo je popravil Sonček in poletje -- 1.12.2010 16:18:25 >