smotka.dt
|
Čao! Po dolgem času. Dnevi minevajo s svetlobno hitrostjo. Kaj je novega? V soboto ko je pihal tak zoprn veter si je naš prehladil učko. Na srečo ni bilo nič hujšega, malo se je solzila in mal je blo gnojčka. Zato smo se 2 dni notr zadrževali, da se ne bi še poleg nahladil. Danes je že ok. Drugače je pa mali pogruntal kako koristna stvar so komolci in da se z njimi lahko dvigne in usede. Zelo dolgo zdrži, a mu mamica ne pusti. Si je pa prestavil čas spanja in sicer spimo sedaj od 22.00 do 9.00. Eno uro je podaljšal. Saj ne da se pritožujem. To je po moje na račun manj spanja čez dan. Mi je sodelavka, ki ima 1 mesec starejšo punco rekla, da se tako držim ur. Ona je to mislila kot slabo, jaz pa mislim, da je ravno zaradi vztrajnega reda tako zadovoljen in dobrovoljen. No razen, ko mu ne pustim sedeti to se pa zna razjezit. Drgač pa naš dan poteka vedno tako: 9.00: umivanje, previjanje, oblačenje, kapljice AD3 na žličko, flaška AM 150ml 12.30: previjanje, uvajanje GH, flaška AM 150ml 15.30: previjanje, flaška AM 150ml 18.30: previjanje, flaška AM 150ml 21.00: previjanje, oblačenje pižame, flaška AM 210ml Če se kopamo, kar se 2x na teden, pa pričnemo z večernim ritualom ob 20.30. Med obroki mu ponudim vodo, po novem na žličko, je bolj zamudno, a tako več popije. Pa tudi postopno se bo tako odvadil flaške, ko bo vse obroke nadomestil z GH. Vsega tega se držim tudi, če smo na morju, pri babici ali pa v nakupovalnem centru, no ne sred trgovine. Uvajanje GH pričela sem pred parimi dnevi. Začela sem s krompirjem, sem naredila pire. Prve žličke so povzročile refleks podoben bruhanje, no ni bruhal, le tako se odzval. Ja prva gosta hrana je šla skozi usta. Dva dni sem delala pire, naslednja dva dni je jedel korenček kuhan na pari. No da se popravim prvi dan je bil na pari, drug dan pa iz goveje juhe. Se je namreč drug dan korenja ponudil moj da ga bo pripravil in ga je namesto iz posode v kateri sem ga kuhala na pari vzel kar iz posode z govejo juho. No to sem ugotovila, ko sem šla po juho za naju, saj mi ni blo nič jasno. Matr sem bla besna. Je pa mu drug dan korenček velik bolj teknil kot prvi dan. Včeraj in danes pa smo uvedli kuhano jabolko. Na splošno se mi zdi, da je lepo sprejel GH, lepo odpira usta, a preveč navdušen še ni. Ničesar ne pasiram, le pretlačim z žlico. Vsako stvar pa je 2 dni, nato uvedem novo. Jutri bodo tako na vrsti bučke na pari. Sem se odločila, da mu bom za začetek oz. dokler bom v porodniški lepo doma pripravljala hrano. Ne vzame mi veliko časa, pa še boljši občutek imam. Moje mnenje je, da kašica, ki ima rok trajanja do maja 2012 pač ni najboljša. Tudi s ne jeva konzerv in pripravljene hrane. Mi je pa super to, da se je moj javil, da bo pojedel vse kar bo ostalo od . Tolk boljš za mojo postavco. Prvi dan sem naredila pire z AM in ga je moj pojedel in rekel, da sploh ni slab. No men že vonj ne odgovarja. Zato sem drug dan naredila pire kar s vodo v kateri se je kuhal krompir. Se morm pa še pohvalit, da še vedno vztrajam z fitnesom 4x na teden. Grem kar dopoldne ko poje zajtrk. Zobkov pa še nimamo. Se nekaj kaže a to lahko še traja. Mi je pa super ko omenjate, kaj od GH ste že uvedle svojim . Dobim kar idejo s čim bolj nadaljevala . Drgač pa morda ve katera do kdaj naj bi se uvedel gluten? Mejte se
< Sporočilo je popravil smotka.dt -- 23.11.2010 15:39:52 >
|