scorpiogirl
|
grrrrrrrrr ... we are sorry HB za copy-paste ... backspace pri meni sicer deluje, ampak gumba za potrditev sporočila pa ne morem pritisnit Dannnnnnn Misar, hvala za kavo noč ... katastrofa (mamino, nisi edina, nč bat), se že par dni zbuja na eno do dve uri ... k sreči se je dopoldne odločil, da je kul še malo spat, tako da smo spravili tavelikega v vrtec, s tamalim sva pa skupaj še do 11h zaspala GH ... moj prvi je bil tak, da je vsak nov okus prvi dan pojedel dve žlički (in se zraven pačil, kot da mu dajem strup ), drug dan je pa že pojedel cel obrok in meni je zdejle tole cela muka ... kuhat pa packat za tiste tri žličke pa ne zna še lepo z žličko jest in traja cel cajt tole ... je pa res, da je prvi začel GH jest s petimi meseci pa pol, tako da mogoče bo pa čez ene dva tedna ful boljše smo pa danes že kakali brokoli, tako da očitno nekaj le poje nastavek za kuhanje na pari ... ravno včeraj sem ga čist slučajno našla v Tušu (sem iskala strgalnik, ker je uspelo, da je prejšnjega zarjavel ), v Sparu ga pa prejšnji teden nisem našla, samo očitno sem ga iskala narobe ... sem gledala pri posodi, pa bi očitno morala pri lupilnikih pa strgalnikih. Super zadeva za par €, res! sol/sladkor ... zaenkrat še nič. Za sladkor sploh ne vidim potrebe, solila sem pa prvemu čist malo že kmalu, tako da najbrž, ko bo imel uvedene nove okuse, bom malo posolila (pa že nam solim čisto malo, tako da to bo res skoraj nič ) ... sem pa pri prvem doktorirala iz instant čajev ... sem iskala takega, ki nima sladkorja dodanega, pa ga imajo čisto vsi ... no, je bil potem mali kar navajen vodo pit - do vrtca, tam pa dobijo sokove al pa malo sladkan čaj, zdaj pa raje kakšne sokove pije. No, doma imamo te, ki jih zalijemo z vodo še nekaj sem mislila komentirat, pa mi je ušlo iz glave tole objavim, da ne zgine ... pa grem poiskat ... sem pridna in sem celo smeške šla še enkrat naredit