scorpiogirl
|
Se še jaz mnalo javim, ko lih tamaladva oba spita, cote so že obešene, kosilo pa čaka, da se naš tavelik fante zbudi mal pokomentiram ... kar sproti, če ne mi spet ne bo uspelo lasje ... jst sicer nimam blaznega občutka, da bi mi ful izpadali ... jih pa imam ful, tako da je skoz polno las povsod (ne glede na letni čas al pa to, ko po porodu izpadajo) se tud po prvem porodu ne spomnim, da bi kaj opazila kakšno bolj konkretno izpadanje, sem pa potem opazila, ko so mi začeli nanovo rast ... katastrofa! kar štrlijo tanovi lasje, ko res kar povsod novi rastejo GH ... mi smo par dni jedli korenček ... no, če lohk rečem, da smo ga jedli, ker ga je blo več po slinčku kot v želodčku. Še vedno potiska žličko ven z jezičkom, ampak nekaj mu pa vseen uspe pojest danes je bila na vrsti bučka, pa je tooooooooolk utrujen postal, da je moral kar spat it ... bučka pa še čaka. Sem mu pa zraven dala še mal riževe kašice, ker je drugače čist brez okusa aja, kaki komot daš (ne vem, katera je spraševala), jaz sem mu ga že dala za obliznit, ker se mi je kar škoda zdelo, da ne more jest še tega (meni je to res ful dober sadež ). Pa ostalo zelenjavo bi jaz kar uvajala, če bi bila že tako daleč. Pač poskusiš (tudi stvari, ki napenjajo), pa potem vidiš, če mu paše. proseno kašo pa tud komot (čeprav ne vem, kako je z glutenom? če si mu že dala gluten, itak ni problema, drugače pa to le preveri) ... z jabolkom je ful dobra, njami! Honey*, jaz kar z vilico fajn pretlačim. Vzamem od tamalega vilico, ker je mal manjša, pa ima zobčke bolj skupaj, da je res kašasto in ni prevelikih koščkov. Sicer je pa kar fajn, da se navadi, da je treba mal požvečit hrano (sej tud brez zobkov lahko fajn zmeljejo zadeve), da ni potem preveč težav, ko je treba koščke jest aja, zobki ... ma že kdo zobke? Naš že kakšen mesec prav besno grize vse, kar dobi pod roke. Prav zagrabi te, pa nese proti ustom - ni važno, kaj ... igrače, roke, prste, nos no, v sredo me pa ugrizne v prst in začutim ... zobek! sem bila prav šokirana, ker je tako pohitel ... že prvi je imel zgodaj zobke (pri 6. mesecih prvega), tole mi je pa čist prehitro ... no, upam, da me ne bo tudi med dojenjem grizel ... to je počel taprvi, pa sva potem kar skenslala dojenje ... sicer se je sam odstavil, ker je na koncu imel bradavico samo za igrat, pa vseeno ... jaz bi še dojila. Prvemu sem sicer takrat tud dodajala AM, zdaj ga pa samo dojim, pa ne bi še z AM se ukvarjala Nikcaa ... jst sem pri prvem imela cele težave s temi plenicami ... na koncu sem bila primorana kupovat active fit (vijolične pampers) iz mullerja, ker so vse ostale spustile ... no, pri enem letu se je tud to umirilo ... sirena, pridem še nazaj