Maxica
|
Po dooooolgem času imam lih pet sekund, da se vam malo javim. Saj berem vas nekako dokaj redno, samo ko bi pa rada kaj napisala, je pa moj čas potekel. Naša Hana vedno slabše spi , jeva po moje lih na eno uro celo noč. Z gosto hrano še nisva začeli, čeprav kaže tak interes, da bova verjetno ta teden s korenčkom počasi začeli. Sicer sem mislila še malo počakati, ampak glede na napotke iz posvetovalnice, bova počasi začeli z zelenjavo, potem pa prešli na sadje, pa še kakšno riževo kašico vmes probali, pa bomo videli. Takšen je plan, kako bo, se pustimo presenetiti. Next - žal, jaz sem lih prejšnji teden spet naročila, tako da zaenkrat nimam v planu, pa verjetno se mi mož loči, da še enkrat vidi poštarja s tisto vrečko. So pa oblekice res fajn, jaz Hani samo še tam nabavljam. Kašice in stekleničke - jaz se tega nikoli nisem šla. Vedno sem bila mnenja, da se hrano je in ne pije, in tega sem se tudi držala pri vseh. Aventov soparnik tudi mene strašno mika in glede na to, da nimam od prvih dveh otrok nobenih pripomočkov več, bom verjetno šla v nabavo. Upam, da se obnese, saj ni ravno poceni. Balem - iii, čestitke, čestitke. Pismo, midva se tudi mal preveč hecava. Obračanje - Hana je ful suverena pri obračanju s hrbta na trebuh, v obe smeri, tako da se je ne sme več puščati same brez nadzora. V kontra smer ji pa zaenkrat še ni uspelo. Evo, celo uspelo mi je nekaj napisati, najbolje, da kr brž potrdim, da me kaj ne zmoti in spet za cel mesec mrknem. Uživajte, veseli december je vsak dan bližje.