|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
31.10.2010 11:51:23   
bcljka
morm vam to povedat... Pika je čudežni otrok... sprememba ure je sploh ni zmedla user posted image user posted image user posted image  sicer res da je jedla ob 5ih zjutri po novi uri (ker je mela zadnji obrok mal pred 18:00 učeri) ampak je pol spala do 9ih user posted image  se globoko opravičujem neprespanim mamicam, sam sm mogla to povedat...k sm tok ponosna na mojo malo žabo user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
31.10.2010 12:49:43   
dvojčica6
bcljka sej veš da te sovražim! v imenu neprespanih mamic opravičilo ni sprejetouser posted image user posted image user posted image bravo Pikauser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
31.10.2010 14:06:19   
smotka.dt
Nejc se je zaradi spremembe ure zbudil pol ure prej, torej ob 7.30 (po novem). Zaspal je ob 21.30 uri. Smo pa obroke spravili na "običajno" uro. Zdaj je vprašanje še sam zvečer, ko bo morda prej utrujen. Zato ga bomo  danes  ob 20.30 uri kopali (kot ponavadi), da se prebudi in pol utrujen po obroku zaspi. Jaz mam 2. flaško, cuclje pa menjam vsak mesec, smo pa na NUK cuclju št. 1. Pa vidim, da vse podobno ukrepamo glede flašk user posted image .
Danes sem se lotila selekcije slik za razvijanje, ko sem ravno ujela, da imajo akcijo v novembru 0,09evra/sliko, da bom končno uredila album.

Uživajte, danes je prav toplo zunaj. user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
31.10.2010 16:14:30   
Zoja83
 smotka.dt
Danes sem se lotila selekcije slik za razvijanje, ko sem ravno ujela, da imajo akcijo v novembru 0,09evra/sliko, da bom končno uredila album.
kje pa?
balem čestitke in svaka ti čast user posted image si ne predstavljam...čeprav se lahk tud nam zgodi, ker se user posted image frajerja špila...
flaške mam od začetka iste, cuclje pa trojkico od treh mesecev naprej, s tem da sem dva zamenjala, ker sem jih ponesreči uničila...jih pa po vsaki uporabi steriliziram
prestavljanje ure sma šla na štajersko, ker doma kopalnico preurejajo (končno) user posted image in se je frajer dans ob petih/šestih zbudil in ni hotel več zaspat-HB za babice in dedke, sem šla sam nazaj pod kovter. ga pa ful matra sprememba okolja-dans sm ga že mal "pošlihtala", da mi čez dan normalno spi, včeraj pa obup user posted image
pa še moje vprašanje: do zdaj je aljaž jedel korenček, jabolko, banano (hip kašice), riževo kašico in banano-vse všeč. včeraj sem sama skuhala cvetačo, pa je itak ne mara, pa me zanima, kako vi tako male količine pripravite-jst sm skuhala, sam gladke kaše pa iz tega za boga milega ne znam naredit...kaj vi tako male količine v mikserju zmešate? ker s steklenim ribežlom si tud ne predstavljam cvetače ribat...dans sm mu dodala korenček, da bi mu lažje dol šlo, pa sm mu samo vodico dajala, ker nisem mogla dost gladko naredit...user posted image
pa lep dan še naprej

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
31.10.2010 17:23:56   
Kiya
Jaz sesekljam v tisti posodici, ki je zraven paličnega mešalnika. Korenček in koleraba ter krompir gre komot z vilico vse ostalo je pa mal problem. 

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
31.10.2010 17:37:18   
dvojčica6
glih dns sm ji dala cvetačo in js ji tut sam pretlačim z vilico...edin korenček je tak d ga moram pasirat... drgač pa kuham kot je...korenček dam sam zanjo enega kuhat...ostalo pa vse še za nas kr je res brezveze za tistih par žlic posebej kuhat

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
31.10.2010 20:52:24   
Bonnie_RR
Balem... Čestitke! user posted image user posted image user posted image

sprememba ure...
Ja, zjutraj je bila budnica ob 6.15 po novem času (kot ponavadi - po stari ob 7.15), ampak je potem ob pol 9h zraven mene še malo zadremala (da sva spravili noter user posted image ). Zvečer je šla pa že normalno spat ob 19h po novi uri (kar je po stari kar pozno zanjo). Torej, ni bilo panike...user posted image

pitje...
Js sicer vsake toliko časa prekuham malo vode, pa ji večinoma potem kar pozabim ponudit. Čaj, voda... Rezultat je isti - ni nobenega navdušenja.user posted image user posted image

kuhanje oz. priprava GH... Včasih dam posebej zanjo kaj kuhat, včasih pa samo od našega kosila kaj predčasno odvzamem, da ni preveč slano, ne vsebuje drugih zadev ipd.

miksanje...
Js se niti ne trudim delat preveč "gladkih" kašic, ker vidim, da ji tud kak "košček" oz. grudica ne dela nobenih težav. Js večinoma pretlačim z vilico, če je potrebno, pa grem povrh še malo z ročnim mikserjem. Recimo korenček in cvetačo sem še čist malo zmiksala, bučk nisem. Poleg tega pa je od zelenjave do sedaj dobila še špinačo (ko smo jo ravno imeli en dan na jedilniku, pa sem jo malo vzela stran preden sem jo za nas pripravila), ta pa je tako nasekljana.
Zaenkrat je še vse vredu jedla. Tud sadje ji kar gre, najmanj navdušenja je do sedaj pokazala nad riževo kašico. Te pa nima kaj preveč rada.

bcljka... Ti moraš pa svojo čudežno Piko fajn čuvat, da ti je kdo ne ukrade.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 31.10.2010 20:54:10 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
1.11.2010 8:56:06   
nikcaa
BALEM- čestitkeeeeee.......user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa imas rok? ker nism nic kaj dosti brala....
verjetno tam tam ko za prvega? user posted image user posted image

GH- bom pocakala posvetovalnico (3.11, da vidim kako in kaj, tako da verjetno zacnemo z drugim tednom...

miksanje- jst bom kr z vilico zmuckala... mikala mu ne bom....

čaj/voda- parkrat sm mu dala zaradi tezav s kakanjem, ampak ni hotel...
spanje
- spet smo podobno kot na zacetku, ko je spal do cca 5zjutrajuser posted image

...vreme je bljak...user posted image ampak useeno gremo po pokopaliscih.. svecke nasim bliznjim prizgati...user posted image

lep dan.....

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
1.11.2010 10:15:21   
Inika84
Jutro!
Sprememba ure prvi dan ni kaj vplivala, je spal isto dolgo. Vceraj zvecer je bil pa predolgo pokonci, je pa danes zato vstal 2 uri prej kot ponavadi. Ce zamudim tisto njegovo uro zvecer za spanje, pol spi manj. user posted image Drugace pa lepo spi 11ur, vsak dan, pa tut luna ga ne moti.
Mislim da sm js tut ze spet noseca user posted image user posted image , M se vedno ni, bom se pocakala kaksen teden, pa pol nardim test. Za se enega user posted image sva se pa odlocila zato, ker sem js trenutno brez zaposlitve in bom vlekla to porodnisko kr naprej. V vsakem primeru bi pa mela se enega user posted image kr hitro.
GH mu dajem zaenkrat jabolko, breskev, korencka ne mara. Rizevo kasico pa popije po flaski. Vceraj je prvic dobil rizevo kasico z jabolkom pa je bil vid6et zadovoln.
Namesto caja mu dam 2x na teden jabolcni sok z vodo ali pa korencek+jabolka. Popije pa 100ml na dan, povprecno. Verjetno je po Novalacu tolko zejen, dojim ga pa ne.
Obrača se samo na bok, js mu pa pomagam na trebuscek pa se pol tk lepo smeji user posted image
Prehlad se naju z user posted image loteva ze dva dni, ma cist zamasen nosek, mi ga je kr hudo poslusat ko komaj diha. Sem pa studirala da bi kupila kaksen inhalator, a majo to sploh za dojencke? Sem mu pa ze skuhala kamilice pa mu dala pod nos za je tisto paro vdihaval, pa se je pol malo spucalo.
Sedenje Sploh noce bit na rokah, ce ze, hoce bit pokonci, ko je na lezalniku se pa skoz gor vzdiguje. Ko ga imam pa pri sebi na krilu hoce pa samo sedet. Js ga ne potiskam nazaj, naj pac sedi ce tako hoce.
Kricanje ze cel teden samo vriska pa krici, se malo nasmeji pa spet dalje. Pa ni vazno al je sam pa je kdo zravn njega user posted image

Zdaj gremo pa malo na zrak, prnas je se kr toplo, ceprav malo visje mamo ze sneg

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
1.11.2010 10:46:55   
ninkica
Hojla

balem iskrene čestitkeuser posted image user posted image

GH v sredo imamo P in bom vprašala,če lahko začnemo že z drugo hrano.Sedaj ji dajem samo riževo in zdrobovo kašico.

črpanje mleka včeraj zvečer sem si črpala mleko in sem si iz ene joške napumpala 170ml in sem ji dala po flaški in je vse spila potem se je pa še en mal podojila.Sem probala,da vidim kok cca poje na obrok.

sprememba ure je ni nič zmotilo je spala od 20.30-5,30h smo se podojile in previle in naprej zaspale.

miksanje bom mečkala z vilčko in kar bo potrebno bom z paličnim.

Leja spi,jaz sem vse pomila ko se zbudi gremo na sprehod je zlo toplo zuni pa še sonček se kažeuser posted image svečke smo šli pa že včeri prižgat,ker smo mislili,da bo danes dež.

lep dan vam želimuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
1.11.2010 11:28:39   
Kiya
Inika84 bomo počakali na + pa potem čestitali user posted image pri nas bo treba še počakati saj še ni 1 leto od CR pa nisva se še odločila a bi že zdej še enega ali bomo še kaj počakali

GH bučke in krompirja ravno ne mara, danes imamo brokoli upam da bo kaj več uspela.

Danes se je zbudila ob 6:30 tko da še malo pa bomo pomoje nazaj na starem ritmu edino zvečer je mal prej zaspana in gre tudi cca pol ure prej spat.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
1.11.2010 14:36:23   
Zoja83
pri nas bo treba še počakati saj še ni 1 leto od CR

a ni kao 2 leti? jst si sploh ne predtavljam, da bi ga tako kmalu imela, čeprav vem, da itak gre pol...jst bi rada, da vsaj shodi prej, da mi ga ni treba noseča dvigovat...
drugače pa aljažu nikakor ne potegne cvetača, pa domač korenček-je vse spljuval vn...na pokopališče nisma šla, ker je v velenju treba kr mal hodit do pokopališča, ker ne dobiš "parkirplaca", pa še ne da se mi kazat novih čevjev, pa kavbojk user posted image aja, pa torbice user posted image
grema pa potem mal k prababici...lep dan

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
1.11.2010 16:11:49   
smotka.dt
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83
smotka.dt

kje pa?

Našla sem dve možnosti:

http://www.fotoplus.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx
ali pa
http://www.foto-tabor.com/

Sama sem se odločila za Foto Tabor, ker imajo pri Fotoplus bolj smotan program, ki se je celo "obesil" user posted image .

Zdaj me pa čaka gooora linkanja user posted image .

Uživajte

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
1.11.2010 18:23:51   
Kiya

pri nas bo treba še počakati saj še ni 1 leto od CR

a ni kao 2 leti? jst si sploh ne predtavljam, da bi ga tako kmalu imela, čeprav vem, da itak gre pol...jst bi rada, da vsaj shodi prej, da mi ga ni treba noseča dvigovat...

Rekli so mi, da vsaj eno leto, optimalno pa je dve leti sploh če želiš imeti vaginalni porod.

Brokoli je danes kar šel v promet, boljš kot bučka prejšnje dni user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
1.11.2010 19:06:15   
balem

balem čestitke in svaka ti čast user posted image si ne predstavljam...čeprav se lahk tud nam zgodi, ker se user posted image frajerja špila...

Hahaha... je lej kr hito se zgodi, pa čeprav paziš user posted image

Hvala punce za čestitke, upam, da bo vse skupaj potekalo brez težav, sploh pa potem ko bomo imeli dva.
PDP od Neže in od tega dojenčka bo cca 3-4 dni narazen, čeprav upam, da nas tudi ta bejbi mal preseneti vsej kak dan prehitro.
Bomo vidli kok nam bo kej zneslo, zdej nam more, je pa verjetno res, da se otročki fajn zastopjo če je mala razlika, pa da se potem že samo mal zamotjo ko so dost velikiuser posted image
Vas obveščam sprot kako in kaj...
Dručage pa naša baba je čist not padla z GH in noče več flaške... Ju3 jo gremo mal posklusno tehtat, čeprav je še zmerom taka preklica, ker čez dan nočemo nič spat, pa cela migica je, tak da se nima kam kej redituser posted image

Še eno vprašanje, a je katera že poskusla tise aventove cuclje za kašice? Mi jih imamo sam še nisem sprobala, pa me zanima če že ima kira kakšne izkušnje.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
1.11.2010 20:17:22   
Sonček in poletje
balem - čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Sem na hitro malo prebrala pa da ene stavri pokomentiram.

obroki in spanje ponoči - iz prve roke povem, da to koliko poje čez dan nič ne vpliva na to koliko spi ponoči. Sem ga imela v bolnici 2 dni, doma pa kasneje 1 dan na Allernovi in jo je vedno dobil več kot jo je spil, se pravi, da je pojedel toliko kot je lahko, pa ni zato nič bolje spal. On ima nek svoj ritem in tako je in konec.

premaknjena ura - danes zvečer se ja poznalo, da je hotel it spat po tastari uri in je bil revček tako zaspan, da sem se ga usmilila in dala malo prej spat kot bi želela. Zdej bomo pa vsak dan podaljšali za 5 minut in čez tri dni bomo že navajeni na novo uro.

GH - ju3 imamo alergologa, v ponedeljek pa potem posvetovalnico pa bom počakala, da vidim kaj mi bodo rekli, pol bom pa začela uvajat ne glede na odgovor user posted image . Mamo že pripravljen korenček, špinačo, cvetačo. Se že veselim.

priprava hrane - zadnjič sem vidla v BC neki od Aventa, ko je parni kuhalnik, mikser in še nekaj 3 v 1. Mogoče bom to kupila, ker bi hrano res rada pripravljala na pari pa se mi zdi, da bom tako najbolj enostavno skozi prišla.

Jaz se tudi pridružujem klubu mamic, katerih otroci ne prespijo noči. Naš ima pa vsako noč drugo finto, se zbujamo od 0 - 2x. Ampak kaj ko ne vem kaj vpliva na spanje. Danes sva ga manj pokrila pa da vidimo.

Mejte se.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
2.11.2010 7:45:21   
Kiya
Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: balem

Še eno vprašanje, a je katera že poskusla tise aventove cuclje za kašice? Mi jih imamo sam še nisem sprobala, pa me zanima če že ima kira kakšne izkušnje.

Jaz imam tistega pretočnega, ki ima rimske številke gor in uporabljam ko dam piškot v mleko. Pretok se pa uravnava
s tem kako imaš cuculj obrnjen.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
2.11.2010 8:40:11   
meymey
Da se še jaz javim. Za vikend bila pri mami, moj pa je šel pijančevat v Budimpešto user posted image . Zanimiv vikend, ni kaj :D.

Me pa nekaj zanima. Ima katera plan v bližnji prihodnosti kaj naročevat pri Next-u? Jaz nimam nobene kreditne kartice, pa tudi poštino bi sli lahko razdelili, če bi naročile skupaj... tako da, če mi katera< zaupa, da ji bom naročeno tudi plačala in ima namen kupit kaj zase... prosim za ZS!!! (majo ful luštne cunje, pa eno igračo bi rabila za darilo kolegici)

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
2.11.2010 9:05:46   
dvojčica6
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: balem

Jaz imam tistega pretočnega, ki ima rimske številke gor in uporabljam ko dam piškot v mleko. Pretok se pa uravnava
s tem kako imaš cuculj obrnjen.

js mam tut tega Kiya, sam ne vem kako ga uravnat ker naši zgleda preveč šprica, tako da sem nazaj na št.3 od Aventa... kako uravnaš pravilno?

heyhey meymeyuser posted image za Next pa ti ne morem pomagat...

nočno spanje pa je res kar neki pr nas... mislim da mamo probleme kr bi rada na joški zaspala in pol vsakokrat ko se zbudi zahteva joško, in to je 5-6krat na noč... pol pa ugotovi kdaj je res lačna in kdaj bi samo rada zaspala nazajuser posted image user posted image user posted image

js pa že jamram zarad prihajajoče zime... sm se tolk razvadla lepega vremena in zdej s to dežno preveleko se jajcatuser posted image a zna kdo pospešit letne čase...js bi nazaj mela pomlaaaaaaduser posted image

Grem se malo igrat z našo v igralni otok...je celo pogruntala da ni bavbav če se sama zamoti za par minutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dvojčica6 -- 2.11.2010 9:08:43 >

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
2.11.2010 9:10:24   
Maxica
Po dooooolgem času imam lih pet sekund, da se vam malo javim. Saj berem vas nekako dokaj redno, samo ko bi pa rada kaj napisala, je pa moj čas potekel. user posted image  Naša Hana vedno slabše spi user posted image , jeva po moje lih na eno uro celo noč. Z gosto hrano še nisva začeli, čeprav kaže tak interes, da bova verjetno ta teden s korenčkom počasi začeli. Sicer sem mislila še malo počakati, ampak glede na napotke iz posvetovalnice, bova počasi začeli z zelenjavo, potem pa prešli na sadje, pa še kakšno riževo kašico vmes probali, pa bomo videli. Takšen je plan, kako bo, se pustimo presenetiti.user posted image
Next - žal, jaz sem lih prejšnji teden spet naročila, tako da zaenkrat nimam v planu, pa verjetno se mi mož loči, da še enkrat vidi poštarja s tisto vrečko. user posted image  So pa oblekice res fajn, jaz Hani samo še tam nabavljam.
Kašice in stekleničke - jaz se tega nikoli nisem šla. Vedno sem bila mnenja, da se hrano je in ne pije, in tega sem se tudi držala pri vseh.
Aventov soparnik tudi mene strašno mika in glede na to, da nimam od prvih dveh otrok nobenih pripomočkov več, bom verjetno šla v nabavo. Upam, da se obnese, saj ni ravno poceni.
Balem - iii, čestitke, čestitke.user posted image Pismo, midva se tudi mal preveč hecava. user posted image
Obračanje - Hana je ful suverena pri obračanju s hrbta na trebuh, v obe smeri, tako da se je ne sme več puščati same brez nadzora. V kontra smer ji pa zaenkrat še ni uspelo.
Evo, celo uspelo mi je nekaj napisati, najbolje, da kr brž potrdim, da me kaj ne zmoti in spet za cel mesec mrknem. user posted image  Uživajte, veseli december je vsak dan bližje. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
2.11.2010 9:22:36   
ozzi
dobro jutro!

Sem si malo ogledala to stran next in res imajo lepa oblačila. glede na to, da nikoli nisem naročala preko neta bi vas prosila, da mi mal opišete kako vi to naredite, kako se plača, kolk časa se čaka in kakšne številke naročate, kako se ujemajo z našimi številkami?

hvala

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
2.11.2010 9:31:01   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

dobro jutro!

Sem si malo ogledala to stran next in res imajo lepa oblačila. glede na to, da nikoli nisem naročala preko neta bi vas prosila, da mi mal opišete kako vi to naredite, kako se plača, kolk časa se čaka in kakšne številke naročate, kako se ujemajo z našimi številkami?

hvala

Spodaj imaš narisane zastavice in poiščeš slovensko, da te vrže na pravo stran. Jaz plačujem z viso, pač vpišeš vse podatke, kar želi od tebe, je pa 100% varno. Poštnina je 5€, pride pa v 10 dneh, čeprav pride tudi kakšen dan prej ponavadi. Številke - Hani so vse hlače 3-6 mesecev prekratke, medtem ko majice so 3-6m še ok. Tako da jaz ji zdaj že kar vse lepo naročam 6-9 m.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
2.11.2010 9:47:57   
ozzi
mexica- kolk je pa dolga tvoja priceska? čist zaradi številk me zanima. a se plačuje samo s karticami a ne moreš plačat po povzetju na pošti z gotovino?
hvala

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
2.11.2010 9:55:20   
Sonček in poletje
Eno vprašanje. user posted image Kako dodati trakec v nastavitvah? Jaz to ne znam in bi prosila katero, če mi prosim razloži user posted image  user posted image  user posted image .

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
2.11.2010 10:00:18   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

mexica- kolk je pa dolga tvoja priceska? čist zaradi številk me zanima. a se plačuje samo s karticami a ne moreš plačat po povzetju na pošti z gotovino?
hvala

Okrog 66 cm ima dolžino, kolikor sem jo sama merila.
Ja, mislim, da se da samo s karticami, z gotovino dvomim, nisem se toliko poglabljala, ker meni je najbolj elegantna rešitev takole. user posted image

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?