|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
28.10.2010 12:50:22   
gajka
sonček - kot so že druge povedale, poskusi najprej s svojim mlekom (materino mleko naj bi delovalo antibiotično), učke se pa čisti od zunaj proti nosu in obvezno vsako učko z drugo vatko (sploh je to nujno, če je ena vneta). Je pa imel pri nas ta večji 2 tedna nazaj vneto učko, da se mu je dejansko zelenkast gnoj nabiral notri, pa je pri P dobil Tobrex mazilo in je bilo že naslednji dan skoraj OK (sploh mi ni na misel padla ideja o materinem mleku, skleroza jaz user posted image ). Se je pa pri vnetih učkah potrebno izogibati prepihu in tudi svež hladen zrak ni priporočljiv (takšna navodila sem dobila pri P).
Glede pomanjkanja mleka pa tudi mene kdaj malo zaskrbi, če ga je dovolj... Potem pa vsakokrat, ko ga iz kakšnega razloga izčrpam, vedno ugotovim, da ga je čez glavo zadost! user posted image Par dni nazaj, ko sem ga črpala zaradi krvavečih ragad, sem ga dnevno dober liter načrpala, torej ga ima sigurno dovolj! user posted image Itak pa, če ga bi bilo premalo, bi se najbrž hotla na 2 uri ali manj futrat. Se je pa tudi naša začela ponoči prej futrat (trenutno prvič vstajamo že okrog 1h, namesto okrog 4h user posted image ).

< Sporočilo je popravil gajka -- 28.10.2010 12:51:45 >

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
28.10.2010 21:04:33   
dvojčica6

joj babe, spet po dolgem cajtu en raport... moja mala je ful zahtevna, vsaj meni se zdi, no..takoj ko ji kaj ni prav je tak jok, da mora bit nonstop po njeno...se pravi, mami nima cajta za nič kot za user posted image

GH
... se še ful kremži... jo še ne zanima nemlekouser posted image smo pa sprobali korenček, krompir in brokoli... brokoli sm kar od Hippa kupla...kolk vi kej prakticirate te kupljene kašice?

spanje - honey... mene tut zanima ta no cry sleep solution... mi mamo namreč taki čuden nočni život...in to se je začelo hmali po 3 mescu...klinc pa tako spremembouser posted image user posted image user posted image zdej ma ponoči cele manevre... ćez dan pa kot je luna... zjutraj naredi najprej 30 min med 9 in 10, potem je tečna od 30 min do ene ure... po previjanju in hranjenju naredi običajno še od 30 min do ene ure in to se nadaljuje do 17.00 ko je budna dokler jo ne damo spat okrog 20./21. Vse skupaj bi rekla da spi 2 uri

naraščajuser posted image user posted image user posted image pa le še migašuser posted image glede cajta pa te prav razumem s tem da maš ti dvakratno veseljeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Dokler otrok lepo napreduje, je mleka dovolj, brez skrbi.

jah no...vsake tolko tut mene skrbi al ga je dovolj... js ne vem, kako ti uspe spumpat 180 ml gajka... moj rekord je 120 pa še to je bla joška trda k beton in mi je že teklo mleko venuser posted image user posted image user posted image pa še probleme mamo k mi joka na joški... bi rada po flaški papala sam to pumpanje mene ubijauser posted image user posted image user posted image

No, Da vam povem kaj je rekla patronažna za Tomijevo vnetje ritke. Naj bi imel gljivično vnetje, posledica čiščenja ritke z robčki. (uporabljala sem jih samo na terenu) Terapija pa je sudokrema v kombinaciji s canesten kremo (vsako menjanje plenic ena kremca). Po enem dnevu mazanja je občutno lepša kožica. Zgleda pa to tako, da se je kožica okoli zadnjične odprtine  obarvala temneje, rdeče rjavo, črta med vnetjem in zdravo kožo je bila zelo očitna. Če pa si od blizu pogledal, pa so bile na vneti koži majhne bunkice, kot "kurja koža". Je pa rekla patronažna, da se lahko zadeva stopnjuje globje v kožo in da pride do krvavenja in neprijetnih bolečin. Tako da je dobro hitro reagirati (zadeva pri Tomiju ni izgledala hudo, pa še ni bilo videti da ga boli).

ma moja mala ma tut neki podobnega...sam pa ne rabim robčkov sploh, razen dvakrat ko sm bla zuni... a misliš da moram kej reagirat? Posvetovalnico mamo šele 4.11. Al ji probam kar kar z Bepanthenom namazat??? Dej še malo bolj podrobno opisat - moja ma samo en tak pas okoli ritke, zgleda pač malo bolj temno...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.10.2010 21:46:58   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

ma moja mala ma tut neki podobnega...sam pa ne rabim robčkov sploh, razen dvakrat ko sm bla zuni... a misliš da moram kej reagirat? Posvetovalnico mamo šele 4.11. Al ji probam kar kar z Bepanthenom namazat??? Dej še malo bolj podrobno opisat - moja ma samo en tak pas okoli ritke, zgleda pač malo bolj temno...

Pika je tud mela mal temno okol pa kdaj tud hrapavo... pa sm začela 1x na dan z bepanthenom mazat, pa vsakič po kopanju sudocrem... in od takrat je koža nežna ko dojenčkova ritka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.10.2010 22:58:13   
nikcaa
prei kot spat..se mal pocekirat...

dojenje- tud mene skrbi kako in kaj je z mlekom... verjamem da ce bi bil lacen bi krical..
ampak, skrb imam od prejsnje posvetovalnice, ko je sel samo 300g gor...user posted image
v sredo imam posvetovalnico, pa bomo vidli kako in kaj...
sm mu zacela dajat zvecer flaso... ker sm se res bala da se ti grami ne bodo nikamor pomikali...
no, zdej pa mu enkrat dam enkrat ne.. odvisno...
sm vesela da sm polno dojila tolk casa... v nadaljnje pa bo kr bo....user posted image upam da bouser posted image

jutri pa gremo na mini dopustek... v prekmurje... tako da upam da nam bo uspelo kei it pokukat do moravskh toplic....

mejteSe... grem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
29.10.2010 8:11:55   
mumu

GH... se še ful kremži... jo še ne zanima nemlekouser posted image smo pa sprobali korenček, krompir in brokoli... brokoli sm kar od Hippa kupla...kolk vi kej prakticirate te kupljene kašice?

Zelenjavnih kašic nisem nikoli kupovala ker so  user posted image , imam pa vedno na rezervi sadne, ker nikoli ne vem kdaj se bo mali mož sponil in mi zavrnil to kar mu skuham ali pa če kam gremo so mi zelo praktične.

Midva sva včeraj imela UZ kolkov in je vse bp.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

Neposredna povezava do sporočila: 1630
29.10.2010 10:40:31   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

GH... se še ful kremži... jo še ne zanima nemlekouser posted image smo pa sprobali korenček, krompir in brokoli... brokoli sm kar od Hippa kupla...kolk vi kej prakticirate te kupljene kašice?

Zelenjavnih kašic nisem nikoli kupovala ker so  user posted image , imam pa vedno na rezervi sadne, ker nikoli ne vem kdaj se bo mali mož sponil in mi zavrnil to kar mu skuham ali pa če kam gremo so mi zelo praktične.

Podobno bo pri nas (zaenkrat še nismo štartali z GH), ker bom pač pobrala enake navade, kot sem jih imela pri ta večjem. Pač sadne oz. sadno-žitne kašice morajo biti na zalogi, ker so blazno praktične, ko kam greš. Ostalih (zelenjavne, mesne) nisem nikoli kupovala.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
29.10.2010 10:44:50   
gajka
dojenje - saj mene tudi samo zaradi tega pridobivanja na teži skrbi (v 3. mesecu je šla 550 g gor), ker drugače očitno mleka je dovolj. Danes zjutraj se je ta mala celo po obrazu umivala z njim, ker je parkrat potegnila, potem se pa režat začela, mleko je pa potem v dveh lepih curkih špricalo v njo... user posted image
Sicer pa ne morejo biti vsi user posted image po "reglcih" in se redit točno 800 g na mesec.

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.10.2010 10:48:33 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
29.10.2010 12:10:35   
dvojčica6
bcljka...tenksuser posted image

ja ta kupljeni brokoli od Hippa je bil res ogaben sam js zaenkrat sploh nimama cajta kuhatuser posted image no, ajde, sej ji niti ne paše jest druzga... edino tej riževi kosmićki so zakon

evo, že moram tečtuser posted image
mejte se fajn!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
29.10.2010 12:38:36   
Kiya
GH Trenutno uvajam zelenjavo in jo skuham, zmučkam ali spasiram in dam zmrznit v kockah. Sadne kašice pa pomoje ne bom delala, razen jabolka in banane pa mogoče hruške, ostalo sem mislila kar kupiti ker kje bom zdele dobila marelice ali breskve da bi delala kašice user posted image

dvojčica kakšne imaš te riževe kosmičke? Jaz imam zaenkrat le riževo kašico doma in tisti zdrob in zdrob z banano in zdej ne vem kateri rižek bi bil dober za mešanje v kašice. Pomoje tale ki ga imam z mlekom ravno ne, bi rabla brez mleka oz. otroški riž čeprav ne vem a se to pri nas najde.

Danes ali jutri bom pa rezljala bučo in bom nekaj sredice shranila za uvajanje ostalo pa za pito user posted image od kar sem na porodniški skos neki pečem, se vidi da imam več časa za razmišljanje o tem kaj bi jedla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1634
29.10.2010 14:51:15   
mamimo
Ojla!

kupljene kašice:
jaz sem kupljenih večjemu zelo malo dajala, sem mu jih pa, kadar smo se kje potepali. Nekajkrat,  sem mu dala tudi zelenjavne (mlada zelenjava ali mlada zelenjava z rižem od Hippa), ampak se mi je vedno tako smilil, da mora jesti mrzlo zelenjavo. Navadno jih ni bilo mogoče nikjer pogreti.

Kiya: skuhaj navaden riž na vodi in ga zmešaj s sadjem ali zelenjavo.

lp

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
29.10.2010 16:27:17   
gajka
Kiya - Milupa Bio Getreidebrei so kašice brez mleka, obstaja tudi riževa.

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
29.10.2010 17:09:09   
čeb Maja
hej punce,
jaz sem isto kupila od milupe riževo kašico in je imel takoj vneto ritko - ker je bilo že mleko notri. Tko, da zdej sem končala s temi pripravki in mu lepo skuham riž (v malo več vode, da je bolj mokro) in zmešam z zelenjavo (korenček, bučke....). danes je imel s korenčkom in je fuuuul jedel.
Pa polento tut ful je - z bučkami sem mu jo dala.

Sam kolk je to packarijeeee user posted image user posted image user posted image Mam več posode za Žigata kot pa za naju user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
29.10.2010 19:02:25   
dvojčica6
njava ali mlada zelenjava z rižem od Hippa), ampak se mi je vedno t
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

hej punce,
jaz sem isto kupila od milupe riževo kašico in je imel takoj vneto ritko - ker je bilo že mleko notri. Tko, da zdej sem končala s temi pripravki in mu lepo skuham riž (v malo več vode, da je bolj mokro) in zmešam z zelenjavo (korenček, bučke....). danes je imel s korenčkom in je fuuuul jedel.

Sam kolk je to packarijeeee user posted image user posted image user posted image Mam več posode za Žigata kot pa za naju user posted image

ma kako? js mam isto od milupe riževe kosmiććke pa so brez mlekauser posted image user posted image user posted image mogoče nimamo istega...

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
29.10.2010 20:22:42   
Kiya
hvala gajka user posted image bom šla drug teden kupovat ko bom itak mogla še bone v DM zapravit user posted image

Sem pa danes mojega poslala po pastinak pa ga nismo najdli v Šparu, bo zgleda treba enkrat v Leclerc pogledat.

A ga je katera kje zasledila?

Mi smo začeli zvečer dodajati v mleko plasmon piškote in jih z veseljem poje, sem pa mogla dati tisti pretočni cucelj, ker za čez navadnega je bilo pregosto.

Me prav zanima kako bo bioritem potem ko se bo ura prestavila, koliko časa bo rabila da bo spet do 7h spala.

Neposredna povezava do sporočila: 1639
29.10.2010 20:34:40   
čeb Maja

njava ali mlada zelenjava z rižem od Hippa), ampak se mi je vedno t
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

hej punce,

ma kako? js mam isto od milupe riževe kosmiććke pa so brez mlekauser posted image user posted image user posted image mogoče nimamo istega...

Verjetno ja nimava istega, ma samo vodo v to mojo dodaš pa je... Najhujše je blo k je še drekec imel isti vonj k kašica user posted image pa rita vneta takoj in sem pol rajš nehala s tem... Kaj pa vem... Verjetno je res krivo mleko, ki je oddano v kašico in ne riž.
Danes sem mu dala riž (navadni, spasirani) pa bomo vidli kaj bo.

Mene pa zanima kaj jim boste dale kej pred spanjem, da bi potegnili čez noč malo dlje  midva se dojiva pa bi ga kej nahranila zvečer, da bi dlje spal user posted image Sam mi je pa tolk mim, da bi si mogla črpat moje mleko pa mešat kosmičke notr user posted image

Ja tale ura pa tudi mene zanima kaj bo user posted image Zdej vsak večer spi ob 20.00 pa me prav skrbi da se ne bo kej pobrkalo...

Neposredna povezava do sporočila: 1640
29.10.2010 21:11:38   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Kiya

Sem pa danes mojega poslala po pastinak pa ga nismo najdli v Šparu, bo zgleda treba enkrat v Leclerc pogledat.

A ga je katera kje zasledila?

sm ga v mullerju kupla od hippa v steklenem lončku ;-) če po pravici povem sploh ne vem kaj je to... pa sm uzela da še jst probam user posted image user posted image user posted image  men so te kašice tooooook dobre, po novem večerjam riževo kašico 1 lonček 130ml user posted image  pa dons nismo bli doma in je dubla sadno od bebivite jabolko banana pa sva jedle eno žličko Pika eno jst user posted image

ura - ja, mene tud zanima, k ona zaspi že ob 7ih, pa bi ful rada da bi kasnej zaspala, sam ni šanse k jo kr zmanka... to pomen da bo po novem še ob 6ih al kaj user posted image  jao user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.10.2010 21:29:14   
honey*
bcljka- zakaj pa hočeš da bi kasnej zaspala?naša tut zaspi že ob 7ih... pa lepo spi do 8ih, pol poje in se previjeva in pol tm do 10ih skupi poleživa :D  men je pa res zakon da gre kmal spančat, da mava midva tut mal časa drug za druzga... Je pa res da tut sama ne vem kako bo zdej k se bo ura premaknla (k da gre spat ob 6ih je pa res mal kmal).
kašica- mi mamo tut milupo ki se meša z našim AM. Je zakon ji dam zvečer in spančka celo nočko fino. Ji pa dam po flaški, ker žličko še zavrača, pa nasploh hočem še počakat kak mesec za prou GH.

Evo lih tok mal da sm se javla, zdej pa šibam, grem se mal stisnt k user posted image pod toplo dekco in mal Tv prečekirat.
Mirno noč vam želim.user posted image

< Sporočilo je popravil honey* -- 29.10.2010 21:32:54 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.10.2010 21:34:30   
bcljka
zato k v kosu spi 11-12ur in men je ob 7ih zjutri vstajat in ji dat za jest sred noči... sej pol spi še naprej ampak vseen... bi mi blo bolj fino če bi recimo zaspala ob 9ih al pa 10ih in pol se tud zbudila ob taki uri user posted image  

se prtožujem zarad nesmiselnih stvari ane user posted image  bi mogla bit vesela da tok spi, sej vem user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
29.10.2010 21:41:25   
honey*
Hahaha, jaaa... no to maš prou da ne bi blo švoh da bi spal mal dlje, ker zame je ob 8ih tut še mejčkn zgodi user posted image ampak mava pa več od večera če gre brina spat tokle zgodi kokr če bi šla šele okrog 10ih...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
29.10.2010 21:45:14   
bcljka
čist neumesna...
zdele sm porajtala...k si napisala brina... a si ti mene na FB dodala pa sm te skenslala?? k se spomnem da me je ena dodala k je mela pr children ime brina user posted image  

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.10.2010 21:52:51   
honey*
ej ne vem... mam ene par mamic ki so junija rodile gor na fb... tko da čist možn da sm te dodala... ne vem točn. pa hvala za kensl user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.10.2010 21:54:25   
Bonnie_RR
Čer.user posted image

Otroci spijo, dragi je na pijači, js pa na netu...user posted image

dojenje... Meni se že nekaj dni zdi, da imam čist mlahave prsi in da noter ni nič, pa se mi verjetno res tako samo zdi, ker mala je čist ok in se nič kaj ne pritožuje. Se verjetno pozna, da sva začeli počasi še drugo hrano uvajati... user posted image

spanje... Včeraj je po doooolgem času zopet prespala celo noč (od 19.30 do 6.00), danes je bila pa vmes ena budnica ob 3.00. Sedaj ji že par dni nisem dajala kašice zvečer, ampak se je samo podojila, pa je vseeno prespala celo noč. Pa tud drugače sem opazila, da se prej zbudi, če se zvečer fajn naje...user posted image

zimski pajac... Še ne. Je pa pripravljen.

zimska vreča... Še ne. Je še niti nisem uspela it kupit.user posted image Zaenkrat ji dam gor kapico, plišasto jakno in pokrijem z dekico. Če je ful mrzlo, pa z dvema.

razpoloženje... Z vsakim dnem je večji dobrovoljček. user posted image Tečna je samo, ko je zaspana - to pa sedaj že znam razbrat in ni več panike. user posted image

obračanje... Iz čiste statike je prešla na obrat na bok.user posted image To ji sedaj že kar lepo uspeva...user posted image user posted image Po drugi strani pa nonstop sedi.user posted image Ima trebušne že ful natrenirane...user posted image

GH... Začela sem (poleg tiste riževe kašice parkrat zvečer) z jabolkom. Čez dva dni sem ji dala za poskusit banano. Potem korenček, pa špinačo in bučko. Danes je dobila cvetačo. Js malo kombiniram (če dam od sadja recimo jabolko, ki ga je že dobila, ji dam za kosilo kaj novega in obratno - nikoli več novosti na isti dan). Do sedaj je še vsega pojedla nekaj žličk, kljub kremženju ob prvi žlici. Itak gre bolj za spoznavanje okusov in drugega kot mleka še ne pozna, zato je logično, da jo malo strese.user posted image
Aja, js sadje dajem surovo, zelenjavo pa skuham v vodi in večinoma samo malo pretlačim z vilico. Bolj malo pasiram.

kupljene kašice... Zaenkrat še nisem nič kupila, doma pripravljam. Za malega sem včasih kupila kak frutek, čeprav res redko. Večkrat sem imela s seboj kar kakšno banano in jo zmečkala, ali pa je kasneje požulil kakšno žemljico ali piškot. Zelenjavnih kašic nisem kupovala.
Verjetno bo sedaj nekaj podobnega...

ura... Po mojem bosta oba na začetku malo zmedena, ampak bosta kmalu ujela ritem. Dragi pa že skoz sanja, kako bo fajn, ko bo lahko eno uro dlje spal (se dnevno vozi v LJ in gre od doma nekaj čez šesto)..user posted image

vnete učke, vnete ritke... Vsem želim čim hitrejše okrevanje. user posted image

Lep podaljšani vikend.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
29.10.2010 22:00:15   
smotka.dt
Jaoo ura se prestavi, dober da ste začele o tem govorit. Ja mi hodimo spat ob 22ih. Zadnji obrok poje ob 21.30 pol še pa mormo bit pol urce pokonci. Spi pa potem nekje do 8-9 zjutraj. Men tak odgovarja, tak da ni fajn tale prestavitev ure. Čeprav po logiki, se bo user posted image ravnal po uri obrokov. In ker naš je na 4 ure,... No upam da tako ostane, pa tud drugače bo ok, sam da ponoči spi. Uf vidim, da sem bolj ko ne edina ki še ni dodajala česa drugega kot mleko in čaj. Še vedno imam namen počakati do konca novembra. Drgač je pa user posted image začel trebušnjake na polno delat, če jih že mama ravno ne user posted image . In se če mu ponudiš roko, se popolnoma dvigne in sedi, nič ga ne zanaša user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa ne vem no, se s user posted image izogibava temu, da bi mu "ponujala roke", da bi se usedal, sam dol tlačit, ga pa tud ne morm. Ker kokr je v polsedečem položaju se že tud usede. Ja ni kaj, je močen user posted image in tehta že 8kg user posted image . Tako, da še dobro, da se ne nosi rad po rokah.
Ammm, drgač pa en komentar oz. priporočilo. Je ena napisala, da da svojmu user posted image eno žličko pape, pol pa še sebi eno. Mmmm, ne morm bit tiho. Ampak pri nas so v materinski šoli to strogo odsvetovali, pa v razlagi je logika. Otrok še dolgo ne bo imel tovrstnih bakterij v ustih, kot jih imamo odrasli, a če mu dajemo žličko iz svojih ust v njegova, se le-te s slino "prenesejo. Pa nočem nič pametovat, sam povem. user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.10.2010 22:04:01   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: honey*

ej ne vem... mam ene par mamic ki so junija rodile gor na fb... tko da čist možn da sm te dodala... ne vem točn. pa hvala za kensl user posted image

zih si bla ti, k sm vidla da so skupni frendi sam mamice junjičice... se pardoniram za kensl user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.10.2010 22:09:26   
bcljka
smotka.dt - jst sm napisala to za žličko... sm si tud jst to iz šole zapomnla... opa, mam svojo žličko user posted image user posted image user posted image

sicer pa mam neki filing da Piki zobki rastejo... slin se že kr neki časa v potokih, vidta se pa tud že dobr mesec kr lepo... zdele sm pa letela 2x k se je jokala, v čistem trdem spanju in si z roko drgnla po spodnji dlesni user posted image  sm ji dala dudo, zbudila se ni, pa zdej jo tud že vn plunla...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

raje sin ali hcerka?
TinKkara

Raje fantek ali puncka?

puncka (28%)

fantek (12%)

vseeno (53%)

kar se nimam (7%)

Število vseh glasov: 552

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!