Bonnie_RR
|
Čer. Otroci spijo, dragi je na pijači, js pa na netu... dojenje... Meni se že nekaj dni zdi, da imam čist mlahave prsi in da noter ni nič, pa se mi verjetno res tako samo zdi, ker mala je čist ok in se nič kaj ne pritožuje. Se verjetno pozna, da sva začeli počasi še drugo hrano uvajati... spanje... Včeraj je po doooolgem času zopet prespala celo noč (od 19.30 do 6.00), danes je bila pa vmes ena budnica ob 3.00. Sedaj ji že par dni nisem dajala kašice zvečer, ampak se je samo podojila, pa je vseeno prespala celo noč. Pa tud drugače sem opazila, da se prej zbudi, če se zvečer fajn naje... zimski pajac... Še ne. Je pa pripravljen. zimska vreča... Še ne. Je še niti nisem uspela it kupit. Zaenkrat ji dam gor kapico, plišasto jakno in pokrijem z dekico. Če je ful mrzlo, pa z dvema. razpoloženje... Z vsakim dnem je večji dobrovoljček. Tečna je samo, ko je zaspana - to pa sedaj že znam razbrat in ni več panike. obračanje... Iz čiste statike je prešla na obrat na bok. To ji sedaj že kar lepo uspeva... Po drugi strani pa nonstop sedi. Ima trebušne že ful natrenirane... GH... Začela sem (poleg tiste riževe kašice parkrat zvečer) z jabolkom. Čez dva dni sem ji dala za poskusit banano. Potem korenček, pa špinačo in bučko. Danes je dobila cvetačo. Js malo kombiniram (če dam od sadja recimo jabolko, ki ga je že dobila, ji dam za kosilo kaj novega in obratno - nikoli več novosti na isti dan). Do sedaj je še vsega pojedla nekaj žličk, kljub kremženju ob prvi žlici. Itak gre bolj za spoznavanje okusov in drugega kot mleka še ne pozna, zato je logično, da jo malo strese. Aja, js sadje dajem surovo, zelenjavo pa skuham v vodi in večinoma samo malo pretlačim z vilico. Bolj malo pasiram. kupljene kašice... Zaenkrat še nisem nič kupila, doma pripravljam. Za malega sem včasih kupila kak frutek, čeprav res redko. Večkrat sem imela s seboj kar kakšno banano in jo zmečkala, ali pa je kasneje požulil kakšno žemljico ali piškot. Zelenjavnih kašic nisem kupovala. Verjetno bo sedaj nekaj podobnega... ura... Po mojem bosta oba na začetku malo zmedena, ampak bosta kmalu ujela ritem. Dragi pa že skoz sanja, kako bo fajn, ko bo lahko eno uro dlje spal (se dnevno vozi v LJ in gre od doma nekaj čez šesto).. vnete učke, vnete ritke... Vsem želim čim hitrejše okrevanje. Lep podaljšani vikend.